Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Page 2 of 33
Page 2 of 33 • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Re: Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Ovo je globalno...Nestaje vam svijet pred očima...stenjalica wrote:o da bađ je u Rijeci i Istri oko 30.000 muslimana a financira Katarred wolf wrote:Tužno vrijeme dolazi...O ljudi, ljudi...
Guest- Guest
red wolf wrote:Ovo je globalno...Nestaje vam svijet pred očima...stenjalica wrote:o da bađ je u Rijeci i Istri oko 30.000 muslimana a financira Katarred wolf wrote:Tužno vrijeme dolazi...O ljudi, ljudi...
joj joj
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Biće na kraju 40 mrtvih i 100 ranjenih ko jućer u Beirutu
Otkud napadaćima kalaši pa zar oni ne žele bolji život i Iphone 7
Otkud napadaćima kalaši pa zar oni ne žele bolji život i Iphone 7
stenjalica-
2015-10-18
Sumljam da ovo ikoga u Gabonu ili Butanu zanimared wolf wrote:Ovo je globalno...Nestaje vam svijet pred očima...stenjalica wrote:o da bađ je u Rijeci i Istri oko 30.000 muslimana a financira Katarred wolf wrote:Tužno vrijeme dolazi...O ljudi, ljudi...
stenjalica-
2015-10-18
O, bit će ti joj joj uskoro...prckov wrote:red wolf wrote:Ovo je globalno...Nestaje vam svijet pred očima...stenjalica wrote:o da bađ je u Rijeci i Istri oko 30.000 muslimana a financira Katarred wolf wrote:Tužno vrijeme dolazi...O ljudi, ljudi...
joj joj
Guest- Guest
23:05 U napadima u Parizu ubijeno je najmanje 26 osoba, priopćila je policija
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Netko se dosta puno više raspištoljijo.
2014-04-11
Pa trebalo bi ih, ali tako su postavljene stvari...Sve će ovo biti zapravo brzo...Stari svijet mora napraviti mjesta novom...stenjalica wrote:Sumljam da ovo ikoga u Gabonu ili Butanu zanimared wolf wrote:Ovo je globalno...Nestaje vam svijet pred očima...stenjalica wrote:o da bađ je u Rijeci i Istri oko 30.000 muslimana a financira Katarred wolf wrote:Tužno vrijeme dolazi...O ljudi, ljudi...
Guest- Guest
čitam "najlajkaniji post na russia today".. pazi idiota :D
Genti Simoni These events are happening IN SUCH A COORDINATED MANNER. HEY PEOPLE WAKE UP! Why such coordination? How so many events in Paris happening with such precision? This is not 'terrorism', this is a zionist sponsored false flag. Yet another one.
Genti Simoni These events are happening IN SUCH A COORDINATED MANNER. HEY PEOPLE WAKE UP! Why such coordination? How so many events in Paris happening with such precision? This is not 'terrorism', this is a zionist sponsored false flag. Yet another one.
Guest- Guest
Oborili su rekord od Charlie Hebdo ........
........pratimo dalje.
........pratimo dalje.
2014-04-11
34..idemo dalje možda i do 100..šta sad muti Merkl misli?
stenjalica-
2015-10-18
red wolf wrote:Pa trebalo bi ih, ali tako su postavljene stvari...Sve će ovo biti zapravo brzo...Stari svijet mora napraviti mjesta novom...stenjalica wrote:Sumljam da ovo ikoga u Gabonu ili Butanu zanimared wolf wrote:Ovo je globalno...Nestaje vam svijet pred očima...stenjalica wrote:o da bađ je u Rijeci i Istri oko 30.000 muslimana a financira Katarred wolf wrote:Tužno vrijeme dolazi...O ljudi, ljudi...
jaoooo.....kako mi je Oland-ez, joj.......nestaje mu cesta pod autom sa kojim bjezi
žao mi je ovih talaca, ali mislim da će ih teroristi sve pobiti.. jer to je ekipa koja će žrtvovati svoj život radi ubijanja nevjernika..
Guest- Guest
čitam da u europi uhićeno 15 đihadista (diljem EU) koji su planirali terorističke napade..
i pazi ovo-- svi su kurdi.. zar i vi kurdi?
i pazi ovo-- svi su kurdi.. zar i vi kurdi?
Guest- Guest
Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
Guest- Guest
red wolf wrote:Tužno vrijeme dolazi...O ljudi, ljudi...
oh....oh
i ja tako mislim treba policija odmah u akciju da bar 50% spasineoliberalni_placenik wrote:žao mi je ovih talaca, ali mislim da će ih teroristi sve pobiti.. jer to je ekipa koja će žrtvovati svoj život radi ubijanja nevjernika..
stenjalica-
2015-10-18
asu odi u Meku i Medinu i tamo raspravljaj o višoj svijesti..red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
Guest- Guest
Ne. Gotovo je. Prošao je vlak. Sad ćete imati nezaboravnu vožnju.neoliberalni_placenik wrote:asu odi u Meku i Medinu i tamo raspravljaj o višoj svijesti..red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
Guest- Guest
to su rusi skužili.. kada su spašavali.. mislim u dva-tri navrata.. i uspjeli spasit 50%.. cijeli svijet se ruga kako su ruski specijalci nesposobni, ali radi se o tome da ekipa će širiti propagadnu poruku, i onda početi ubijati.. najbolje odmah uletiti i spasiti 50% ljudistenjalica wrote:i ja tako mislim treba policija odmah u akciju da bar 50% spasineoliberalni_placenik wrote:žao mi je ovih talaca, ali mislim da će ih teroristi sve pobiti.. jer to je ekipa koja će žrtvovati svoj život radi ubijanja nevjernika..
Guest- Guest
Page 2 of 33 • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Similar topics
» U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU