U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Izvanredna vijest Uoči mirnog prosvjeda
Foto: Reuters/Pixsell
Dvije eksplozije zatresle su centar turske Ankare, javlja Al Jazeera. Prema prvim informacijama, najmanje je 20 osoba ubijeno, a mnoge su ozlijeđene.
Uzrok eksplozija u glavnom gradu Turske još nije poznat, a do eksplozija je došlo uoči planiranog mirovnog prosvjeda protiv sukoba između Turaka i kurdskih militanata na jugoistoku Turske.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih
Primi moje saučešće.
dzango wrote:Primi moje saučešće.
Ankara'da patlama! Patlamalara çöp kutuları içine olan bombalar neden oldu. Çok sayıda ağır yaralı var.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
'Hayal Tamircileri' @HayalTamir
#Ankara'da #Barış mitinginde yaralılar taşınmaya çalışılıyor.Polis biber gazı ve tazyikli suyla saldırıyor
Turski ekstremisti izveli false flag...ili?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Zar ne vidiš onoga na slici što pokazuje rujom u zrak? Viče "Napali nas Rusi mater im jebem"Yehudi wrote:Turski ekstremisti izveli false flag...ili?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Toliko o miru. Nedostaju još snajperisti koji će gađati malo policiju, malo prosvjednike. Šta kaže Al Jazira, obično bude obrnuto od onoga šta oni kažu.
marcus-t wrote:Zar ne vidiš onoga na slici što pokazuje rujom u zrak? Viče "Napali nas Rusi mater im jebem"Yehudi wrote:Turski ekstremisti izveli false flag...ili?
Za osvetu, treba im pobiti Kurde, a Asada zarobiti i zabiti mu cjepanicu u dupe,
crvenkasti-
2014-04-17
Erdoganova izborna kampanja, majkomila koja smradina...
Kermit-
2014-04-17
Iz MUP-a Turske navode da je povrijeđeno 126 osoba. Eksplozije su se dogodile u blizini željezničke stanice tokom protesta protiv sukoba između Turaka i kurdskih militanata na jugoistoku Turske.
Kamerom je zabilježen trenutak kada se desila jedna od eksplozija, a snimak je ubrzo objavljen na Youtubeu.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/snimljen-trenutak-eksplozije-u-ankari-najmanje-30-poginulih/151010021#4
Kamerom je zabilježen trenutak kada se desila jedna od eksplozija, a snimak je ubrzo objavljen na Youtubeu.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/snimljen-trenutak-eksplozije-u-ankari-najmanje-30-poginulih/151010021#4
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
aha...tu izrecicu ste vi Balkanci pokupili od Turaca...u vrijeme poturcivanja...marcus-t wrote:Zar ne vidiš onoga na slici što pokazuje rujom u zrak? Viče "Napali nas Rusi mater im jebem"Yehudi wrote:Turski ekstremisti izveli false flag...ili?
Guest- Guest
Stranka razwoja i prawde ......kako to sarkastično zwuči.asilovski wrote:Erdoganova izborna kampanja, majkomila koja smradina...
2014-04-11
Turci su se uzjebali opasno,onaj rat u Siriji se nece zaustaviti na Sirijskim granicama definitivno
2014-04-14
Normalno da neće. IMa sam temu na eks forumu o tome i ćitat od Nostradamusa ....Armenija ....ona rijeka šta je granića Armenije , Turske i Irana .......Sirija je goli kuraz šta će tamo biti.
Al o owome o tom potom jer ima još događaja da se desi prije owoga.
Al o owome o tom potom jer ima još događaja da se desi prije owoga.
2014-04-11
11-12-2012 2:19
ocijenilo 0 korisnika
Al nece to još. Prvo se moraju neke druge stvari desit al doci ce i ovo na dnevni red. Bit ce ... veselo.
http://forum.net.hr/forums/t/358011.aspx
2012 moj post o tome.
ocijenilo 0 korisnika
Al nece to još. Prvo se moraju neke druge stvari desit al doci ce i ovo na dnevni red. Bit ce ... veselo.
http://forum.net.hr/forums/t/358011.aspx
2012 moj post o tome.
2014-04-11
definitivno,100% sam siguran,Turci su agresivni nacionalisti,i navikli osvajati tudje,to iz istorije mozemo viditi,sad trenutno su zauzeti kurdima i sirijom ali kad to utihn bacice se na Grcku kao lesinari,onda ce biti drz nedaj.jebiga ne treba ih definitvno podcjeniti ekonomski i vojno su jaki i pitanje je vremena kad ce zapoceti neko sranje,oni zele obnovu otomanske imperije i to ne kriju,i sto se mene tie neka je obnove ali neka kurdima daju svoje,Jermeniji svoje i Grcima njihovo pa neka se stisnu tamo na tri neke planine odakle su i osvojili malu aziju
2014-04-14
Ma nije stwar samo u TUrskoj nego AMerika RUsija .....ćrtanje geopolitičkih granića itd itd itd.Winter is coming wrote:definitivno,100% sam siguran,Turci su agresivni nacionalisti,i navikli osvajati tudje,to iz istorije mozemo viditi,sad trenutno su zauzeti kurdima i sirijom ali kad to utihn bacice se na Grcku kao lesinari,onda ce biti drz nedaj.jebiga ne treba ih definitvno podcjeniti ekonomski i vojno su jaki i pitanje je vremena kad ce zapoceti neko sranje,oni zele obnovu otomanske imperije i to ne kriju,i sto se mene tie neka je obnove ali neka kurdima daju svoje,Jermeniji svoje i Grcima njihovo pa neka se stisnu tamo na tri neke planine odakle su i osvojili malu aziju
2014-04-11
jebote rey ti ko picajzla se prikacio na mene,da nisi ti bio onaj mutavi longi sa strog foruma,vidis da pricam sa svecem a ti se priljepio ko hemeroid,tacno cu te bubnuti na ignore ko onog red fula i seru
2014-04-14
Toliko o turizmu u nastavku.
2014-04-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
» Eksplozije u Istanbulu: Najmanje 20 povrijeđenih
» ''Nove eksplozije u Iraku, kod američke ambasade u Bagdadu pale dvije rakete''
» Sukobi u Džibutiju: najmanje 19 mrtvih
» Izgorijo Portugal , najmanje 62 mrtvih
» Eksplozije u Istanbulu: Najmanje 20 povrijeđenih
» ''Nove eksplozije u Iraku, kod američke ambasade u Bagdadu pale dvije rakete''
» Sukobi u Džibutiju: najmanje 19 mrtvih
» Izgorijo Portugal , najmanje 62 mrtvih
Page 1 of 2