Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
Page 3 of 33
Page 3 of 33 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33
Re: Pucnjava i eksplozije u središtu Pariza, četvero mrtvih
to su rusi skužili.. kada su spašavali.. mislim u dva-tri navrata.. i uspjeli spasit 50%.. cijeli svijet se ruga kako su ruski specijalci nesposobni, ali radi se o tome da ekipa će širiti propagadnu poruku, i onda početi ubijati.. najbolje odmah uletiti i spasiti 50% ljudistenjalica wrote:i ja tako mislim treba policija odmah u akciju da bar 50% spasineoliberalni_placenik wrote:žao mi je ovih talaca, ali mislim da će ih teroristi sve pobiti.. jer to je ekipa koja će žrtvovati svoj život radi ubijanja nevjernika..
Guest- Guest
Xneoliberalni_placenik wrote:asu odi u Meku i Medinu i tamo raspravljaj o višoj svijesti..red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
Potpis.
Kratko i jasno.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
danas sam na temi Sirija tio napisati čuvenu izreku,znate li tko su najveći teroristi ako ih se povuće za rep-KURDI..ali sumljam da su ovo onineoliberalni_placenik wrote:čitam da u europi uhićeno 15 đihadista (diljem EU) koji su planirali terorističke napade..
i pazi ovo-- svi su kurdi.. zar i vi kurdi?
stenjalica-
2015-10-18
red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
zato cemo ih uvest u komunizam i zemlju dembeliju a predsjednik ce biti Alisa iz zemlje cuda jaooo
RayMabus wrote:Xneoliberalni_placenik wrote:asu odi u Meku i Medinu i tamo raspravljaj o višoj svijesti..red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
Potpis.
Kratko i jasno.
on priča ovdje na forumu i na zapadu, kako "zapadnjaci nisu dorasli višim vrijednostima a na zapadu jedino u svijetu se poštuju ljudska prava i te više vrijednosti.. ", dok ovi drugi kolju i oštre noževe.. dođi i njima pričaj, sada neka lagano odjebe
Guest- Guest
Ne, ne njih...To dolazi poslije...prckov wrote:red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
zato cemo ih uvest u komunizam i zemlju dembeliju a predsjednik ce biti Alisa iz zemlje cuda jaooo
Guest- Guest
Meni je na ignore .....već odavno.neoliberalni_placenik wrote:
on priča ovdje na forumu i na zapadu, kako "zapadnjaci nisu dorasli višim vrijednostima a na zapadu jedino u svijetu se poštuju ljudska prava i te više vrijednosti.. ", dok ovi drugi kolju i oštre noževe.. dođi i njima pričaj, sada neka lagano odjebe
2014-04-11
nisu ovo Kurdi, nego nevezano Kurdi su uhićeni u nekoj drugoj akciji.. čudno , isti ti Kurdi na bliskom istoku se bore protiv islamista, a kada dođu u EU povuče ih islam..stenjalica wrote:danas sam na temi Sirija tio napisati čuvenu izreku,znate li tko su najveći teroristi ako ih se povuće za rep-KURDI..ali sumljam da su ovo onineoliberalni_placenik wrote:čitam da u europi uhićeno 15 đihadista (diljem EU) koji su planirali terorističke napade..
i pazi ovo-- svi su kurdi.. zar i vi kurdi?
https://www.rt.com/news/321740-jihadists-police-raids-terrorism/
At least 15 suspected members of an Islamist group have been arrested during police raids in six European countries, the Italian authorities report. The Islamists are said to have been preparing terrorist attacks in northern Europe and the Middle East.
Police issued 17 arrest warrants and 15 suspected Islamists were immediately detained and face terrorism charges. Almost all of them are Kurds, except one who is from Kosovo. The location of one suspect is unknown, while another is believed to be in Iraq.
Guest- Guest
je uspiju spasiti 50-65% jer ih ovi nemogu toliko pobit u 5-6 sec. koliko imaju u vrijeme upada,ako budu čekali porokat će ih sveneoliberalni_placenik wrote:to su rusi skužili.. kada su spašavali.. mislim u dva-tri navrata.. i uspjeli spasit 50%.. cijeli svijet se ruga kako su ruski specijalci nesposobni, ali radi se o tome da ekipa će širiti propagadnu poruku, i onda početi ubijati.. najbolje odmah uletiti i spasiti 50% ljudistenjalica wrote:i ja tako mislim treba policija odmah u akciju da bar 50% spasineoliberalni_placenik wrote:žao mi je ovih talaca, ali mislim da će ih teroristi sve pobiti.. jer to je ekipa koja će žrtvovati svoj život radi ubijanja nevjernika..
stenjalica-
2015-10-18
23:30 Reuters javlja da je broj mrtvih narastao na 30
23:19 Francuski novinar Erwan Desplanques izvještava da je njegov prijatelj, koji je pobjegao iz dvorane u kojoj se odvija talačka kriza, kazao da je u dvoranu upalo pet ili šest naoružanih napadača koji su rijekom napada spominjali Siriju.
23:17 U koncertnoj dvorani napadači drže najmanje stotinu ljudi kao taoce.
23:19 Francuski novinar Erwan Desplanques izvještava da je njegov prijatelj, koji je pobjegao iz dvorane u kojoj se odvija talačka kriza, kazao da je u dvoranu upalo pet ili šest naoružanih napadača koji su rijekom napada spominjali Siriju.
23:17 U koncertnoj dvorani napadači drže najmanje stotinu ljudi kao taoce.
2014-04-11
Ne. Ja kažem ovdje da ćeš sutra imati svijet u kojem će sva prava i slobode čovjeka i građanina biti jednaka za sve i svi će ih uživati, gdje će vrijediti isti zakoni, a o njima će skrbiti svjetski sudovi....neoliberalni_placenik wrote:RayMabus wrote:Xneoliberalni_placenik wrote:asu odi u Meku i Medinu i tamo raspravljaj o višoj svijesti..red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
Potpis.
Kratko i jasno.
Guest- Guest
jaooo ocu omared wolf wrote:Ne, ne njih...To dolazi poslije...prckov wrote:red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
stenjalica wrote:je uspiju spasiti 50-65% jer ih ovi nemogu toliko pobit u 5-6 sec. koliko imaju u vrijeme upada,ako budu čekali porokat će ih sveneoliberalni_placenik wrote:to su rusi skužili.. kada su spašavali.. mislim u dva-tri navrata.. i uspjeli spasit 50%.. cijeli svijet se ruga kako su ruski specijalci nesposobni, ali radi se o tome da ekipa će širiti propagadnu poruku, i onda početi ubijati.. najbolje odmah uletiti i spasiti 50% ljudistenjalica wrote:i ja tako mislim treba policija odmah u akciju da bar 50% spasineoliberalni_placenik wrote:žao mi je ovih talaca, ali mislim da će ih teroristi sve pobiti.. jer to je ekipa koja će žrtvovati svoj život radi ubijanja nevjernika..
tako su rusi napravili, kada su imali prije 10-15godina one veće talačke krize.. mislim 2 krize.. ovi nešto frfljali, rusi skužili da će ionako počet ubijat civile, pipremili plan napada i uletili i spasili barem 60% i više ljudi..
Guest- Guest
A ne...Previše vas je...prckov wrote:jaooo ocu omared wolf wrote:Ne, ne njih...To dolazi poslije...prckov wrote:red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
Guest- Guest
naravno to što si opisao posjeća me na islamski kalifat.. ako ti je to cilj, sretno , samo u islamskom kalifatu ne toleriraju takve poput tebe.. oni djecu cvijeća odmah skrate za glavured wolf wrote:Ne. Ja kažem ovdje da ćeš sutra imati svijet u kojem će sva prava i slobode čovjeka i građanina biti jednaka za sve i svi će ih uživati, gdje će vrijediti isti zakoni, a o njima će skrbiti svjetski sudovi....neoliberalni_placenik wrote:RayMabus wrote:Xneoliberalni_placenik wrote:asu odi u Meku i Medinu i tamo raspravljaj o višoj svijesti..red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
Potpis.
Kratko i jasno.
Guest- Guest
red wolf wrote:Ne. Ja kažem ovdje da ćeš sutra imati svijet u kojem će sva prava i slobode čovjeka i građanina biti jednaka za sve i svi će ih uživati, gdje će vrijediti isti zakoni, a o njima će skrbiti svjetski sudovi....neoliberalni_placenik wrote:RayMabus wrote:Xneoliberalni_placenik wrote:asu odi u Meku i Medinu i tamo raspravljaj o višoj svijesti..red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
Potpis.
Kratko i jasno.
ocu Alisu za predsjednicu da ne budu zene ugrozene vise u tom novom svijetu cokolade i marmelade joooj
2014-04-19
Ne. To ti je zapisano na spomeniku u jednoj od američkih država...To vam je pomoć za poslije onoga što će se dogoditi...neoliberalni_placenik wrote:naravno to što si opisao posjeća me na islamski kalifat..red wolf wrote:Ne. Ja kažem ovdje da ćeš sutra imati svijet u kojem će sva prava i slobode čovjeka i građanina biti jednaka za sve i svi će ih uživati, gdje će vrijediti isti zakoni, a o njima će skrbiti svjetski sudovi....neoliberalni_placenik wrote:RayMabus wrote:Xneoliberalni_placenik wrote:asu odi u Meku i Medinu i tamo raspravljaj o višoj svijesti..red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
Potpis.
Kratko i jasno.
Guest- Guest
treba zvat "kapetana svedska" 'itno....eno nam Olande ni pelene nije ponioneoliberalni_placenik wrote:stenjalica wrote:je uspiju spasiti 50-65% jer ih ovi nemogu toliko pobit u 5-6 sec. koliko imaju u vrijeme upada,ako budu čekali porokat će ih sveneoliberalni_placenik wrote:to su rusi skužili.. kada su spašavali.. mislim u dva-tri navrata.. i uspjeli spasit 50%.. cijeli svijet se ruga kako su ruski specijalci nesposobni, ali radi se o tome da ekipa će širiti propagadnu poruku, i onda početi ubijati.. najbolje odmah uletiti i spasiti 50% ljudistenjalica wrote:i ja tako mislim treba policija odmah u akciju da bar 50% spasineoliberalni_placenik wrote:žao mi je ovih talaca, ali mislim da će ih teroristi sve pobiti.. jer to je ekipa koja će žrtvovati svoj život radi ubijanja nevjernika..
tako su rusi napravili, kada su imali prije 10-15godina one veće talačke krize.. mislim 2 krize.. ovi nešto frfljali, rusi skužili da će ionako počet ubijat civile, pipremili plan napada i uletili i spasili barem 60% i više ljudi..
2014-04-19
preko 40,,sad će onaj peder Oland vikati svi smo mi multi-kulti i protestna šetnja od 15 km
Ćer Le-Pena trlja ruke da broj dođe do 200
Ćer Le-Pena trlja ruke da broj dođe do 200
stenjalica-
2015-10-18
ja nisam oni, je suis svemiracred wolf wrote:A ne...Previše vas je...prckov wrote:jaooo ocu omared wolf wrote:Ne, ne njih...To dolazi poslije...prckov wrote:red wolf wrote:Postavite si jednostavna pitanja - Mogu li ljudi premostiti razlike koje ih djele? Mogu li se ljudi osloboditi religija? Može li se ljudska svijest podići na višu razinu? Može li se postići društvo u kojem će Razum biti pri vrhu vrijednosti? Odgovor na sva pitanja je NE.
2014-04-19
stenjalica-
2015-10-18
Page 3 of 33 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33
Similar topics
» U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, najmanje 20 mrtvih
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih
» Snažna eksplozija u središtu Madrida
» EKSPLOZIJE U SRBIJI , pocelo je...
» SNAŽNE EKSPLOZIJE U ISTANBULU
» Egipat: Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 235 mrtvih