Adem Vuchiqi u teškoj nevolji!Bijela kuća zahtjeva od Srbije priznanje Kosova
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Adem Vuchiqi u teškoj nevolji!Bijela kuća zahtjeva od Srbije priznanje Kosova
srbi se pitaju zasto smo mi uz sipce?..covjek ne zna jel bezobrazno ili idiotsko ovo pitanje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Guest- Guest
Re: Adem Vuchiqi u teškoj nevolji!Bijela kuća zahtjeva od Srbije priznanje Kosova
Vase odluke nisu vase,nego dolaze iz Vušingtona..to je jasno i vrapcu na grani..
Guest- Guest
ne...blesavo..hrvatska je bila u toj poziciji bez kontrole dijela svog teritorija od 91 do 95..i znamo tko je to htio otet..i sad zraze podtsku..to kao da silovatelj trazi od zrtve da svjedoci za njegapismejker wrote:Logicno receno..Ringo10 wrote:Reci ti meni kad si tako pametnaNoor wrote:čekaj malo, pa jesu to isto što su šipci napravili njima i oni kod nas htjeli?Ringo10 wrote:DA, tako su Hrvati trebali. Hajde pustite Srbima ono što su zauzeli, da se ne ponovi zlo.Noor wrote:
nemoj Stane, da se ne ponovi zlo
lepo priznajte i budite dobre komšije
Pusti im liniju KKV pa da budemo dobre komšije.
Nema od toga ništa. Čim se promijene okolnosti geoplitičke tamo će bit krvačina između Srba i Šiptara.
i smatrali i onda, a bome i dan danas, da imaju pravo na to?
zašto to sada ne vrijedi kad je njima oduzeto??
objasni mi
Recimo Hrvatska je država sa svojim teritorijem i onda joj se na glavu sruči strana vojna intervencija, oduzme joj se komad teritorije koji joj je pripadao i na tom dijelu se napravi neka vlast i onda velike sile silom theraju Hrvatsku da to prizna i s time se pomiri.
Bi li hrvatska to tek tako prihvatila to odvajanje svoje zemlje na osnovu sile.
A da ne govorimo da je i nakon toga rezolucijom UN broj 1244 Kosovo priznato kao dio Srbije.
I onda Amerikanci sve to svojevoljnio mijenjaju isto kao što su zajebali Tuđmana i BiH Hrvate sa onim Washingtonskim sporazumom.
Pogledaj ti malo onu mapu pa vidi ko sve NIJE PRIZNAO KOSOVO.
NAvijam da Srbi nikad ne priznaju Kosovo i ako islamisti ne budu htjeli dogovor o podjeli da im se najebu majke i silom vrate Kosovo.
Jel ovo sad kako treba
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nebitno...bitno je da je silom iskomadana RH,i da je jugovojska postavila nove granice..STO DA SU JEMERI SL_UZBENO zatrazili da RH prihvatri taj status..jerbo,bilo je tu prilicno srba(znas ono,hvalite se traktorijadom..potpuno identicna stvar...srbi prave problem u RH,vojska ih podrzi,zauzimaju dio zemlje RH,isto kao i Kosovo sto su okrhnuli i zauzeli aljbanci uz pomoc Jusa vojske..vuksadinare wrote:ne...blesavo..hrvatska je bila u toj poziciji bez kontrole dijela svog teritorija od 91 do 95..i znamo tko je to htio otet..i sad zraze podtsku..to kao da silovatelj trazi od zrtve da svjedoci za njegapismejker wrote:Logicno receno..Ringo10 wrote:Reci ti meni kad si tako pametnaNoor wrote:čekaj malo, pa jesu to isto što su šipci napravili njima i oni kod nas htjeli?Ringo10 wrote:
DA, tako su Hrvati trebali. Hajde pustite Srbima ono što su zauzeli, da se ne ponovi zlo.
Pusti im liniju KKV pa da budemo dobre komšije.
Nema od toga ništa. Čim se promijene okolnosti geoplitičke tamo će bit krvačina između Srba i Šiptara.
i smatrali i onda, a bome i dan danas, da imaju pravo na to?
zašto to sada ne vrijedi kad je njima oduzeto??
objasni mi
Recimo Hrvatska je država sa svojim teritorijem i onda joj se na glavu sruči strana vojna intervencija, oduzme joj se komad teritorije koji joj je pripadao i na tom dijelu se napravi neka vlast i onda velike sile silom theraju Hrvatsku da to prizna i s time se pomiri.
Bi li hrvatska to tek tako prihvatila to odvajanje svoje zemlje na osnovu sile.
A da ne govorimo da je i nakon toga rezolucijom UN broj 1244 Kosovo priznato kao dio Srbije.
I onda Amerikanci sve to svojevoljnio mijenjaju isto kao što su zajebali Tuđmana i BiH Hrvate sa onim Washingtonskim sporazumom.
Pogledaj ti malo onu mapu pa vidi ko sve NIJE PRIZNAO KOSOVO.
NAvijam da Srbi nikad ne priznaju Kosovo i ako islamisti ne budu htjeli dogovor o podjeli da im se najebu majke i silom vrate Kosovo.
Jel ovo sad kako treba
Mozete biti sretni sto ste se zapadu uvukli u guzicu,tako da to nisu trazili..
Guest- Guest
srbi, ringo i epivuksadinare wrote:srbi se pitaju zasto smo mi uz sipce?..covjek ne zna jel bezobrazno ili idiotsko ovo pitanje
Poanta svega jeste da jemeri svima(skoro svima) odredjuju domacu i lokalnu politiku..kome daju blagoslov(kasnije skupo naplacen) taj dobiva,kome nedaju prolazi kao Libija,Sirija,Ukrajina,hrpa srednje i juznoamerickih drzava...pa ti sad biraj..
Guest- Guest
za raliku od balija i srba arnauti su se stalno bunili protiv otomanskog carstva tako da si promašio ne samo gol nego i stadion.Ringo10 wrote:Ako Kosovo bude država onda će nastat neopisivi pritisak na srpski i crnogorski Sandžak i uz pomoć Amerike bi se to povezalo sa Bosnom pa bi se formirala zelena transferzala.
PA bi tek onda bila opća igranka.
JA stvarno ne znam imate li vi u Kifli grama mozga.
Više sreće drugi put.
Noor wrote:srbi, ringo i epivuksadinare wrote:srbi se pitaju zasto smo mi uz sipce?..covjek ne zna jel bezobrazno ili idiotsko ovo pitanje
Ja sam za podjelu kosova i pripajanje albaniji vecinskog podrucja. No ako se zakace, naravno da cu prije biti za krscane...za muje protiv krscana su samo pravasi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma bi oni ali više ne mogu tuđim kurcem gloginje mlatiti pa stoga ta priča ne dolazi u obzirRingo10 wrote:Podržavam Srbe da vrate Kosovo ognjem i mačem ako treba a da na svaki pokušaj stvaranja islamističkih tvorevina u Sandžaku odgovore silom i da sve pred sobom pogaze i zatru.
a oni ne odisu po pravilu nekom inteligencijom..epikur37 wrote:Noor wrote:srbi, ringo i epivuksadinare wrote:srbi se pitaju zasto smo mi uz sipce?..covjek ne zna jel bezobrazno ili idiotsko ovo pitanje
Ja sam za podjelu kosova i pripajanje albaniji vecinskog podrucja. No ako se zakace, naravno da cu prije biti za krscane...za muje protiv krscana su samo pravasi.
Guest- Guest
To je turski san, a poklapa se sa američkom strategijom na Balkanu... Da bi sjebali planove Makedonija mora u NATO. Ako joj ne dozvole zna se što se sprema... Republika štrudela i bureka...tre wrote:za raliku od balija i srba arnauti su se stalno bunili protiv otomanskog carstva tako da si promašio ne samo gol nego i stadion.Ringo10 wrote:Ako Kosovo bude država onda će nastat neopisivi pritisak na srpski i crnogorski Sandžak i uz pomoć Amerike bi se to povezalo sa Bosnom pa bi se formirala zelena transferzala.
PA bi tek onda bila opća igranka.
JA stvarno ne znam imate li vi u Kifli grama mozga.
Više sreće drugi put.
jasno ko dan, srbende bi vraćale kosovo do zadnje kapi Hrvatske ili Ruske ili nečije treće tuđe krvi.vuksadinare wrote:..hm da...ko da se srbinu ratuje i gazi danas za kosovo..albanac je danas vise motiviraniji braniti kosovo nego ga srbi vracati...mogu upregnuti rahiticne đanga i stanojka i ove delije i grobare(koji imaju muda a ne price) no vise je ovakvih danas kao sto je pizzon...Ringo10 wrote:Podržavam Srbe da vrate Kosovo ognjem i mačem ako treba a da na svaki pokušaj stvaranja islamističkih tvorevina u Sandžaku odgovore silom i da sve pred sobom pogaze i zatru.
Štrudl je svapski..molim lijepo...
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Srbi zgazite sve pred sobom i spriječite pokušaj stvaranja Zelene Transferzale.
je, sve neke značajne zemlje poput togoa ili surinama. Nema majci kad ljudožderi kažu stop i krenu glodati zadnje ljudoždere na svom otokuepikur37 wrote:Ringo10 wrote:15 zemalja članica UN je piovuklo priznanje i bit će toga još.
A Amerikanci nek jebu mater sa svojim islamističkim zelenim transferzalama.
Dovoljno je samo reći - Kina, Indija i Rusija.
Ne treba ti više
pomalopismejker wrote:Štrudl je svapski..molim lijepo...
vas dvojica to nebu dočekali sigurnoRingo10 wrote:PA samo treba bit strpljiv, proći će i njihovo ...epikur37 wrote:Ringo10 wrote:PA Suljo nudi podjelu.epikur37 wrote:Nema nista od toga bez podjele. A tako i treba....u ostalom bijela kuca je ispuhala....
Podela.
Ali Ameri nagovaraju Šiptare da ne prihvate.
Tako su i Aliju nagovarali da sjebe lisabonski sporazum.
NAgovarali su i Kurde na svašta.
A Šiptari ako ne budu pametni proći će ko Srbi iz Hrvatske.
A oni neće biti pametni, misle imaju Ameriku iza leđa.
Eeee, kako će se zajebat i kako će ga popušit
Ameru su nagovorili i Bosnjake da ne prihvate Kutiljerov plan.....najgore su smece ....ali evi prolazi i njihov zenit i nek idu u 3pm
Eroo wrote:Mogli bi izabrat alternativu kao i ti. Australija nije loš izbor.Ringo10 wrote:MA niste ludi da SADA nakon svih sranja priznate Kosovo. Imate alternativu za sve i za EU i za SWIFT i za banke ...Stanojko wrote:Dobice kurac svi tuto kompleto. I govno iz Cipuljica, i ameri i siptari...
Ekonomski se više oslonite na Kinu, Rusiju i Aziju.
reče turčin i ostade živStanojko wrote:Tako prica pravi rvat... :)Eroo wrote:Ne miješajte se u ono zbog čega bi vas mogla poslije zabolit glava.
Neka veliki vode visoku politiku a mali moraju samo osluškivati i prilagođavati se stanju na terenu.
a leb te jebo, nema vas dovoljno da smjenite lokalne šerife a već bi i vojsku vodiliStanojko wrote:Iznenadio bi se... Ima nas dovoljno da mu pokucamo na vrata, ne brini...vuksadinare wrote:ih batali stanojko ko da ce tebe netko i nesto pitati..i molitiStanojko wrote:Dobice kurac svi tuto kompleto. I govno iz Cipuljica, i ameri i siptari...
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Adem Vuchiqi bijesno napao komšije:Oni su veči prijatelji Kosova nego Srbije,a Crna Gora i Makedonija su uvijek bile protiv nas
» Adem Vuchiqi: Rješenje za Kosova mora biti 'nešto između'
» Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
» Merkel u Beogradu poručila da je Srbija daleko od ulaska u EU. Adem Vuchiqi spreman na kompromis oko Kosova
» Opći kaos u parlamentu Srbije: Umalo tučnjava, Adem Vuchiqi potpuno pobjesnio
» Adem Vuchiqi: Rješenje za Kosova mora biti 'nešto između'
» Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
» Merkel u Beogradu poručila da je Srbija daleko od ulaska u EU. Adem Vuchiqi spreman na kompromis oko Kosova
» Opći kaos u parlamentu Srbije: Umalo tučnjava, Adem Vuchiqi potpuno pobjesnio
Page 5 of 8