UDBA ne umire nikad...
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: UDBA ne umire nikad...
T. wrote:a sućut?
Ma to je ok ako zno kako sakriti plijen od države:)
2014-04-16
ako ne zna onda ce nauciti :Daben wrote:T. wrote:a sućut?
Ma to je ok ako zno kako sakriti plijen od države:)
svi uglavnom pocinju "posteno" a onda predju na tamnu stranu
odjedared :D
jednostavno me nema i djenja
ja se nisam nikad nigdje odjavljivao
svi uglavnom pocinju "posteno" a onda predju na tamnu stranu
odjedared :D
Guest- Guest
u svakoj normalnoj drzavi to je tako,a bas sam pitao likove iz Polske,Madjarske,i slicnih istocnoeu zemalja,ono nekad teski komjunizam,ali danas normala..Leviathan2 wrote:kakvo odjavljivanje kakvi bakraci
ja se nisam nikad nigdje odjavljivao
nitko se ne mora odjaviti po zakonu...
Guest- Guest
Ja sam proucila...T. wrote: Pravilnik o načinu prijavljivanja i odjavljivanja, te stjecanju statusa osigurane osobe u obveznom zdravstvenom osiguranju ("Narodne novine" broj 82/14, 17/15, 99/17, 129/17)
to je to, samo bi trebalo to proučiti, meni se ne da sada...
Dakle, ugovor o radu ili potvrda poslodavca o sklopljenom ugovoru mora se priloziti uz PRIJAVU, a za odjavu se ne trazi nista osim tiskanice T-1...u kojoj zaokruzis ODJAVA
Koza na šalteru ne kuži propis po kojem radi
Noor wrote:Ja sam proucila...T. wrote: Pravilnik o načinu prijavljivanja i odjavljivanja, te stjecanju statusa osigurane osobe u obveznom zdravstvenom osiguranju ("Narodne novine" broj 82/14, 17/15, 99/17, 129/17)
Dakle, ugovor o radu ili potvrda poslodavca o sklopljenom ugovoru mora se priloziti uz PRIJAVU, a za odjavu se ne trazi nista osim tiskanice T-1...u kojoj zaokruzis ODJAVA
Guest- Guest
...Noor wrote:Ja sam proucila...T. wrote: Pravilnik o načinu prijavljivanja i odjavljivanja, te stjecanju statusa osigurane osobe u obveznom zdravstvenom osiguranju ("Narodne novine" broj 82/14, 17/15, 99/17, 129/17)
Koza na šalteru ne kuži propis po kojem radiTo sam i napisao u slijedećem postu...
To sam i napisao u slij. postu...
Tiskanica za odjavu i živio...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
cak ni kod prijave nije nuzno priloziti bas ugovor, moze i potvrda poslodavca da je s tobom sklopio ugovor o radupismejker wrote:Noor wrote:Ja sam proucila...T. wrote: Pravilnik o načinu prijavljivanja i odjavljivanja, te stjecanju statusa osigurane osobe u obveznom zdravstvenom osiguranju ("Narodne novine" broj 82/14, 17/15, 99/17, 129/17)
Za početak, ugasite sve bankovne račune u "hrvatskim bankama" na području RH i odjavite prebivalište u MUP-u.
HZZO ignorirajte.
Porezna, hm. Gradski oci će vam naplatiti komunalnu naknadu i vodne doprinose ako nekretnina glasi na vas.
Dakle, savjet. Ako se ne mislite vraćat u RH, prodajte sve nekretnine na području RH.
Nakon toga, sve državne institucije RH ovog svijeta vam mogu posaugat kurac, osim ako nemate sreću pa Interpol za vama raspiše tjeralicu, a vi preko ljeta svratite na Jadran...ili vas uhvate na granici da švercate migrante
HZZO ignorirajte.
Porezna, hm. Gradski oci će vam naplatiti komunalnu naknadu i vodne doprinose ako nekretnina glasi na vas.
Dakle, savjet. Ako se ne mislite vraćat u RH, prodajte sve nekretnine na području RH.
Nakon toga, sve državne institucije RH ovog svijeta vam mogu posaugat kurac, osim ako nemate sreću pa Interpol za vama raspiše tjeralicu, a vi preko ljeta svratite na Jadran...ili vas uhvate na granici da švercate migrante
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
a sorry, vidjela sam tek kasnije..isla prvo prouciti da, iako zam i ja to znala, ipak da budem sigurna da nekom izmjenom i dopunom nisu odredili da ugovor treba, ne bi se cudilaT. wrote:...Noor wrote:Ja sam proucila...T. wrote: Pravilnik o načinu prijavljivanja i odjavljivanja, te stjecanju statusa osigurane osobe u obveznom zdravstvenom osiguranju ("Narodne novine" broj 82/14, 17/15, 99/17, 129/17)
Koza na šalteru ne kuži propis po kojem radiTo sam i napisao u slijedećem postu...
To sam i napisao u slij. postu...
Tiskanica za odjavu i živio...
tako je..detalji ugovora o radu se ne ticu nikoga..Noor wrote:cak ni kod prijave nije nuzno priloziti bas ugovor, moze i potvrda poslodavca da je s tobom sklopio ugovor o radupismejker wrote:Noor wrote:Ja sam proucila...T. wrote: Pravilnik o načinu prijavljivanja i odjavljivanja, te stjecanju statusa osigurane osobe u obveznom zdravstvenom osiguranju ("Narodne novine" broj 82/14, 17/15, 99/17, 129/17)
Guest- Guest
Jer i usmeni ugovor o radu, iako je zakonom propisana pisana forma, u svrhu zaštite radnika, ipak vrijedi...Noor wrote:cak ni kod prijave nije nuzno priloziti bas ugovor, moze i potvrda poslodavca da je s tobom sklopio ugovor o radupismejker wrote:Noor wrote:Ja sam proucila...T. wrote: Pravilnik o načinu prijavljivanja i odjavljivanja, te stjecanju statusa osigurane osobe u obveznom zdravstvenom osiguranju ("Narodne novine" broj 82/14, 17/15, 99/17, 129/17)
Tako da zapravo ima slučajeva da ni nema pisanog ugovora o radu a ipak je sklopljen...
Te i u tom slučaju postoji obveza poslodavca za prijavu radnika na hzzo i hzmo...
Ali, dosta za danas...
2014-04-14
jebate..moramo osnovati vodje Trust mozgova za razna podrucja..Pravna,financijska i ostala,u interesu Plemena,koje ce svoju zahvalu izraziti novcem,jerbo tk oradi mora da mu se plati...
E sad kod kog ce da bude Kasica prasica???
E sad kod kog ce da bude Kasica prasica???
Guest- Guest
Fuckas ti usmene ugovore i anekse istih, natjerat ga da potpise, pa imat crno na bijelo :)T. wrote:Jer i usmeni ugovor o radu, iako je zakonom propisana pisana forma, u svrhu zaštite radnika, ipak vrijedi...Noor wrote:cak ni kod prijave nije nuzno priloziti bas ugovor, moze i potvrda poslodavca da je s tobom sklopio ugovor o radupismejker wrote:Noor wrote:Ja sam proucila...T. wrote: Pravilnik o načinu prijavljivanja i odjavljivanja, te stjecanju statusa osigurane osobe u obveznom zdravstvenom osiguranju ("Narodne novine" broj 82/14, 17/15, 99/17, 129/17)
Tako da zapravo ima slučajeva da ni nema pisanog ugovora o radu a ipak je sklopljen...
Te i u tom slučaju postoji obveza poslodavca za prijavu radnika na hzzo i hzmo...
Ali, dosta za danas...
Problem jest sto ljudi cesto nemaju zivce nadjebavati se sa birokratama na salteru,pa im radije i daju neshto na sto ovi zakonski nemaju pravo...jebate,pa danas gori komjunizam nego nekada..
Guest- Guest
Važno je i da se potpisano poštuje...Noor wrote:Fuckas ti usmene ugovore i anekse istih, natjerat ga da potpise, pa imat crno na bijelo :)T. wrote:Jer i usmeni ugovor o radu, iako je zakonom propisana pisana forma, u svrhu zaštite radnika, ipak vrijedi...Noor wrote:cak ni kod prijave nije nuzno priloziti bas ugovor, moze i potvrda poslodavca da je s tobom sklopio ugovor o radupismejker wrote:Noor wrote:
Ja sam proucila...
Ali, dosta za danas...
Imaš slučaj sve crno na bijelo, pa su na sudu godinama...
A ima ih totalno na crno i svi zadovoljni...
2014-04-14
Dolazi vam polako IZ GUZICE U GLAVU
A DOBRO JE
BOLJE NEGO NIKADA
jos samo da eru metnemo na rostilj
A DOBRO JE
BOLJE NEGO NIKADA
jos samo da eru metnemo na rostilj
istinaT. wrote:Važno je i da se potpisano poštuje...Noor wrote:Fuckas ti usmene ugovore i anekse istih, natjerat ga da potpise, pa imat crno na bijelo :)T. wrote:Jer i usmeni ugovor o radu, iako je zakonom propisana pisana forma, u svrhu zaštite radnika, ipak vrijedi...Noor wrote:cak ni kod prijave nije nuzno priloziti bas ugovor, moze i potvrda poslodavca da je s tobom sklopio ugovor o radupismejker wrote:
Ali, dosta za danas...
Imaš slučaj sve crno na bijelo, pa su na sudu godinama...
A ima ih totalno na crno i svi zadovoljni...
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
» SDP umire
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
» SDP umire
Page 2 of 4