NBA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 19
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: NBA
Jokara je etabliran kao clutch performer, 1st all-nba, all star i osvajač olimpijske medalje. Sve što justin bieber nikada nije bio, niti će biti uz sav hype i zaštitu sudija. Ono čim prave malog lukicu je mitomanija
Guest- Guest
Mala pičkica-devojčica iz Slovenije više kemčala sudijama nego što je igrala košarku...
Guest- Guest
Čudno da ne postoji rekord za najviše djevojaka koje gledaju zaljubljeno u jednog igrača jer dončića su 2 gledale ( ima cijeli članak o tome) i još neki dan ga je rondo tako gledao ( također članak)...
Znači,apsolutni rekord zaljubljeno ga gledaju ii cure i dečki
muckodjubre wrote:Čudno da ne postoji rekord za najviše djevojaka koje gledaju zaljubljeno u jednog igrača jer dončića su 2 gledale ( ima cijeli članak o tome) i još neki dan ga je rondo tako gledao ( također članak)...
mvp zaljubljenih pogleda
[size=36]"Od igrača koji blokira Lebrona do čoveka koji ne zna da igra košarku"[/size]
Bek Portland Trejl Blejzersa Mario Hezonja ove sezone igra svoju najslabiju košarku od kada je u NBA ligi.
On prosečno beleži 4,3 poena, 0,9 asistencija i 4,4 skoka po meču i deluje kao da se uklopio u "sivilo" svoje ekipe, koja ima skor 11-16.
Na tviter nalogu, koji okuplja navijače Portlanda, moglo je da se nađe pregršt negativnih komentara na račun hrvatskog košarkaša.
"Hezonja je verovatno najgori NBA igrač kojeg sam u životu video. Zar ništa ne može da uradi kako treba?", napisao je jedan od navijača.
"Čoveče, Mario Hezonja se od igrača koji je u Njujorku ostvarivao tribl-dabl i blokirao Lebronov šut za pobedu, u Portlandu pretvorio u čoveka koji ne zna da igra košarku", napisao je jedan korisnik.
Ovi komentari navijača pojavili su se nakon tesne pobede Portlanda u Finiksu (111:110), a rasprave o njegovoj igri vode se već neko vreme.
Takođe, navijači Trejl Blejzersa imaju zamerke na trenera Terija Stotsa, koji Hezonju ubacuje pre rukija Nasira Litla.
Bek Portland Trejl Blejzersa Mario Hezonja ove sezone igra svoju najslabiju košarku od kada je u NBA ligi.
On prosečno beleži 4,3 poena, 0,9 asistencija i 4,4 skoka po meču i deluje kao da se uklopio u "sivilo" svoje ekipe, koja ima skor 11-16.
Na tviter nalogu, koji okuplja navijače Portlanda, moglo je da se nađe pregršt negativnih komentara na račun hrvatskog košarkaša.
"Hezonja je verovatno najgori NBA igrač kojeg sam u životu video. Zar ništa ne može da uradi kako treba?", napisao je jedan od navijača.
"Čoveče, Mario Hezonja se od igrača koji je u Njujorku ostvarivao tribl-dabl i blokirao Lebronov šut za pobedu, u Portlandu pretvorio u čoveka koji ne zna da igra košarku", napisao je jedan korisnik.
Ovi komentari navijača pojavili su se nakon tesne pobede Portlanda u Finiksu (111:110), a rasprave o njegovoj igri vode se već neko vreme.
Takođe, navijači Trejl Blejzersa imaju zamerke na trenera Terija Stotsa, koji Hezonju ubacuje pre rukija Nasira Litla.
Guest- Guest
On ne bi imao konstantu ni u jadranskoj ligi
https://www.index.hr/sport/clanak/bogdanovic-povijesnom-utakmicom-donio-jazzu-preokret-u-posljednjih-pet-minuta/2141151.aspx
općenito jako mi se sviđa doprinos Zubca, troši malo lopti ali ima visok postotak realizacije, mislim da je jak role-player ako već ne prvotimac i u tom smjeru je i Hezonja trebao ići valjda, kojeg stalno napadaju ali mislim da nije zaslužio toliki hejt-
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 19