NBA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 19
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: NBA
muckodjubre wrote:Vidio sam. Nije prošla mrežicu pa radi toga!
nisu videli. kos cist ko suza...
Guest- Guest
A ne znam kako gledaju na to ako mrežica vrati loptu. Po pravilima mora proći kroz obruč i mrežicu.
muckodjubre wrote:A ne znam kako gledaju na to ako mrežica vrati loptu. Po pravilima mora proći kroz obruč i mrežicu.
ne mora, mora samo proci obruc. onda moze svaka budala odozdo da skida lopte koje prodju kroz obruc a ne prodju mrezicu...
Guest- Guest
Jesi skužio foru kada nekome igraču nabijaju statistiku pa mu trebaju skokovi kako se njegovi u obrani razmaknu da on pokupi skok?
muckodjubre wrote:Jesi skužio foru kada nekome igraču nabijaju statistiku pa mu trebaju skokovi kako se njegovi u obrani razmaknu da on pokupi skok?
dabome, to rade justinu bieberu iz slovenije. igraci mu se sklanjaju da skuplja skokove, sudije mu sude slobodna bacanja da mu nabudze poene...
to su radili i westbrooku u oklahomi, ne znam da li isto to rade u houstonu.
Guest- Guest
Mora. I obruč i mrežicu. Ionako ako netko dira mrežicu ili lupi po tabli to je košBrat Brale wrote:muckodjubre wrote:A ne znam kako gledaju na to ako mrežica vrati loptu. Po pravilima mora proći kroz obruč i mrežicu.
ne mora, mora samo proci obruc. onda moze svaka budala odozdo da skida lopte koje prodju kroz obruc a ne prodju mrezicu...
Brat Brale wrote:muckodjubre wrote:Jesi skužio foru kada nekome igraču nabijaju statistiku pa mu trebaju skokovi kako se njegovi u obrani razmaknu da on pokupi skok?
dabome, to rade justinu bieberu iz slovenije. igraci mu se sklanjaju da skuplja skokove, sudije mu sude slobodna bacanja da mu nabudze poene...
Protiv lakersa su mu to radili,ali mu falio još 1 skok
muckodjubre wrote:Mora. I obruč i mrežicu. Ionako ako netko dira mrežicu ili lupi po tabli to je košBrat Brale wrote:muckodjubre wrote:A ne znam kako gledaju na to ako mrežica vrati loptu. Po pravilima mora proći kroz obruč i mrežicu.
cim prodje obruc, kos je...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Brat Brale wrote:muckodjubre wrote:Jesi skužio foru kada nekome igraču nabijaju statistiku pa mu trebaju skokovi kako se njegovi u obrani razmaknu da on pokupi skok?
Protiv lakersa su mu to radili,ali mu falio još 1 skok
sinoc utakmica 18 skokova, ali slabo sa asistencijama. i naravno preko 15 bacanja...
Guest- Guest
Nije. 100%. I obruč i mrežicu mora. Takva su pravila.
Sad u osam navečer na Hrt 2
https://mojtv.hr/m2/tv-program/emisija.aspx?id=99413980
Dallas : New Orleans ( Luka Dončić )
https://mojtv.hr/m2/tv-program/emisija.aspx?id=99413980
Dallas : New Orleans ( Luka Dončić )
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
jucer gledao mako tu tekmu Dallasa protiv NO na tvu, izneđu boksa, i poslije navecer gledao neke tekme Bostona iz 80ih.. koja razlika, kako se igra obrana, Bird u krvavom dresu trazi loptu, bori se, a ovo danas je smijurija
tartaruga wrote:
jucer gledao mako tu tekmu Dallasa protiv NO na tvu, izneđu boksa, i poslije navecer gledao neke tekme Bostona iz 80ih.. koja razlika, kako se igra obrana, Bird u krvavom dresu trazi loptu, bori se, a ovo danas je smijurija
Ovo prije doigravanja je all star obrana
Jokara je etabliran kao clutch performer, 1st all-nba, all star i osvajač olimpijske medalje. Sve što justin bieber nikada nije bio, niti će biti uz sav hype i zaštitu sudija. Ono čim prave malog lukicu je mitomanija
Guest- Guest
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 19