NBA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 19
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re: NBA
Znaci, centar je opalija 12 trica...
:D
Eto, to je sve šta se triba znat o današnjoj košarci...
;)
;)
Guest- Guest
Pozicija klasične 5 je izumrla!
fridrih_niche wrote:Znaci, centar je opalija 12 trica...
;)
u 10 realizovanih napada sa trojkom dobiješ 30 poena, sa dvojkom 20. to je logika današnje košarke i zato se besomučno forsira 3-ka, a po meni osim zdravih warriorsa niko takvu košarku ne može da gaji...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Silovanje trice i osobne statistike...
;)
da se nesto i slozimo, ovih dana^^
kic wrote:fridrih_niche wrote:Silovanje trice i osobne statistike...
;)
da se nesto i slozimo, ovih dana^^
Guest- Guest
Bacih oko na statistiku od sinoć. Onako od oko prosjek ispucanih 3 po ekipi cca 30tak,nerijetko i zajedno ekipe i preko 80
https://www.index.hr/sport/clanak/jokic-nije-me-briga-za-kritike-pohvale-ni-statistike-vise-nista-ne-citam/2136335.aspx
pametan pristup
kic wrote:
https://www.index.hr/sport/clanak/jokic-nije-me-briga-za-kritike-pohvale-ni-statistike-vise-nista-ne-citam/2136335.aspx
pametan pristup
zato i imaju najbolji start u istoriji franšize i po meni jedan od glavnih kandidata za prsten...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:kic wrote:
pametan pristup
zato i imaju najbolji start u istoriji franšize i po meni jedan od glavnih kandidata za prsten...
za razliku od košarkaškog justin biebera, belog wesbrooka, nabijača statistike iz slovenije koji nikada neće biti u konkurenciji za prsten jer siluje, carini loptu i igra za ličnu statistiku...
Guest- Guest
U Americi sam zavolio NCAA. Igrači su prosjek, ali ritam utakmice je strahovit, treneri su institucije, u dvoranama je prava navijačka atmosfera. Igra se nesebično, lopta kruži do prvog igrača koji ima 1-na-1 situaciju. Kad netko zabije više od 20, obično nešto nije pošlo u redu.
A sadašnja smallball košarka...pa tko voli košarku će gledati. Osobno volim izbalansiranu košarku sa lucidnim rješenjima u napadu.
Ali i ovo je super, tim više što igrači sa naših prostora lakše dolaze do daha i izražaja...Dončić, Jokić i Bojan prije svih.
A sadašnja smallball košarka...pa tko voli košarku će gledati. Osobno volim izbalansiranu košarku sa lucidnim rješenjima u napadu.
Ali i ovo je super, tim više što igrači sa naših prostora lakše dolaze do daha i izražaja...Dončić, Jokić i Bojan prije svih.
£otk@-
2019-02-12
Kad sam ja počinjao gledati, starija generacija je proklinjala Ligu i punila mi uši sa Krešom, Dalipagićem i Delibašićem...govorili su da je to siledžijska košarka na mišiće (Pistonsi, Knicksi pa čak i Bullsi).
Svako vrijeme ima svoje. :)
Svako vrijeme ima svoje. :)
£otk@-
2019-02-12
Gledao sacramento denver ..još me bole oči od te košarke,ajme šta su uradili od lijepe igre..pretvorili je u napucavanje trica i glavinjanje po terenu ko muhe hez glave
Harden 50,trice 4/20...slobodna 24/24,izgleda da su mu svirali za faul svako zabacivanje glavice u unazad
Vidio sam. Nije prošla mrežicu pa radi toga!
muckodjubre wrote:Vidio sam. Nije prošla mrežicu pa radi toga!
nisu videli. kos cist ko suza...
Guest- Guest
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 19