NBA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 19
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: NBA
Izgleda da će odmah otpustiti maleckog. Minesota napravila dobar posao kada je trampila Russela za Wigginsa...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Kreteni nad kretenima. Masakriraće ih prvi Lakersi, pa svi ostali. Onda...
Los Angeles Lakers 111-121 Houston Rockets
o.O
Regularna sezona...
A ova ekipa koju je Janis izabrao, pitanja je da li bi PO izborila. Možda na istoku...
A ova ekipa koju je Janis izabrao, pitanja je da li bi PO izborila. Možda na istoku...
Guest- Guest
kic wrote:Brat Brale wrote:Kreteni nad kretenima. Masakriraće ih prvi Lakersi, pa svi ostali. Onda...
o.O
Valjao sam se kad sam vidio hardena da skace u podbacivanju za loptu
Guest- Guest
Dybala wrote:kic wrote:Brat Brale wrote:Kreteni nad kretenima. Masakriraće ih prvi Lakersi, pa svi ostali. Onda...
o.O
Valjao sam se kad sam vidio hardena da skace u podbacivanju za loptu
Guest- Guest
Ma Hardon je lakrdija
Podsjeca me na crv-a
Nabija praznu statistiku,pada i kmeci ...
Podsjeca me na crv-a
Guest- Guest
Dybala wrote:Ma Hardon je lakrdija
Podsjeca me na crv-a
Guest- Guest
https://www.index.hr/sport/clanak/nevjerojatni-bojan-bogdanovic-zabio-tricu-sa-sirenom-za-pobjedu/2155277.aspx
babobabobabo
Gospodin babo nakon ocajne partije 1.6 sec prije kraja ubacuje tricu preko ruke za pobjedu
Pravi sharpshooter
Pravi sharpshooter
Guest- Guest
Babo je najbolji HR igrač još od Kukoča i Radje. (Mada mu i nije neka konkurencija).
Guest- Guest
Naša košarka je u rasulu više od 20 godina tako da se slažem
Bilo je još par potencijala no u glavi su u "livaja modeu"
Bilo je još par potencijala no u glavi su u "livaja modeu"
Guest- Guest
Meni najdraži od ovih novijih Marko Popović.
I Simon. Od mlađih jedino Zubac na nivou, osim Bojana. Nije mi jasno kaj je sa Šarićem, Hezonja propuh u glavi, Žižić ozlijeđen, Bender?
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Pop i žiža ko stockton i malone...vrh pick igre
bendera otpustili bucksi skoro, i vrv se vraća u evropu. kako uludo bačeni pikovi od sunsa. bender, jackson, chris. sve klošari a jako visoki pikovi...
Guest- Guest
Smiješno je kada vidiš kakvi igrači danas tu igraju.
Kakav je svojevremeno ugovor potpisao mozgov...taj nw bi u i zlatno doba nba imao mjesta ni na klupu pa kao i naši hezonja pa i šarić...
Kakav je svojevremeno ugovor potpisao mozgov...taj nw bi u i zlatno doba nba imao mjesta ni na klupu pa kao i naši hezonja pa i šarić...
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 19