NBA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: NBA
Jokara sinoć opet ušao u istoriju. 30 poena, 21 skok, 10 asistencija. Tek 9 igrač u istoriji lige koji je uspeo to da postigne...
Guest- Guest
Sad ti ne smeta neka glupava statistika ka one koje zamjeraš Doncicu?Brat Brale wrote:Jokara sinoć opet ušao u istoriju. 30 poena, 21 skok, 10 asistencija. Tek 9 igrač u istoriji lige koji je uspeo to da postigne...
Licimuru!
:^O
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sad ti ne smeta neka glupava statistika ka one koje zamjeraš Doncicu?Brat Brale wrote:Jokara sinoć opet ušao u istoriju. 30 poena, 21 skok, 10 asistencija. Tek 9 igrač u istoriji lige koji je uspeo to da postigne...
Licimuru!
:^O
,,glupava statistika'' u pobedi sa 7 igrača protiv jedne od najboljih ekipa lige, druge najbolje ekipe kod kuće i u direktnom duelu sa dvostrukim najboljim defanzivcem lige...
jedino šta je ovde glupavo si po običaju ti...
Guest- Guest
Znaš li da je Dončić jedini u povijesti NBA lige zabija 31 kos i ima 16 skokova, 22 asista i 2 banane, 6 ukradenih i sve to na gostovanju?
<3
<3
Guest- Guest
Brat Brale wrote:uz sve to, koš za pobedu-4. ili 5. ove sezone...
Bracala upoznao sam ti oca na kosovu , kaze da te se srami
Guest- Guest
Dybala wrote:Brat Brale wrote:uz sve to, koš za pobedu-4. ili 5. ove sezone...
Ne znam, ćale moj nema veze sa Kosovom. A ja tvog upoznao, jedan gospodin sa ,,crnog puta''. Kaže da ni on sam nije siguran da te napravio s obzirom da ima previše kandidata...
Guest- Guest
ovo nba nabijanje statistike priznajem samo u doigravanju...pa naši igrači bogdanović i šarić imaju bolje ili jednake brojke u nba kao u europi...
tu ne mislim da je jača europa već se u nba igra polurevijalno do doigravanja i eventualno kada krene pred kraj ganjanje da se uhvati doigravanje...
tu ne mislim da je jača europa već se u nba igra polurevijalno do doigravanja i eventualno kada krene pred kraj ganjanje da se uhvati doigravanje...
Brat Brale wrote:Dybala wrote:Brat Brale wrote:uz sve to, koš za pobedu-4. ili 5. ove sezone...
Ne znam, ćale moj nema veze sa Kosovom. A ja tvog upoznao, jedan gospodin sa ,,crnog puta''. Kaže da ni on sam nije siguran da te napravio s obzirom da ima previše kandidata...
Aj ne lazi,pol Niša su albanci
Guest- Guest
muckodjubre wrote:ovo nba nabijanje statistike priznajem samo u doigravanju...pa naši igrači bogdanović i šarić imaju bolje ili jednake brojke u nba kao u europi...
Podsjeća me na nabijanje statistike modrića,busquetsa,messija i crv.ronalda
Guest- Guest
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Dybala wrote:Brat Brale wrote:uz sve to, koš za pobedu-4. ili 5. ove sezone...
Aj ne lazi,pol Niša su albanci
nema nijednog, osim ovih kosovara Srba koje ja lično nazivam ,,šiptari''
Guest- Guest
Kosovari srb??.to ne postoji ..kosovari ne postoje ..to im vi uvaljujete i podmecete da im oduzmete suverenost i legitimet ,odnosno postojanost naroda,oni su albanski narod koji sami svoju zemlju zovu shqiperia
Guest- Guest
Dybala wrote:muckodjubre wrote:ovo nba nabijanje statistike priznajem samo u doigravanju...pa naši igrači bogdanović i šarić imaju bolje ili jednake brojke u nba kao u europi...
Podsjeća me na nabijanje statistike modrića,busquetsa,messija i crv.ronalda
Zato se ini dokažu u završnicama LP,SP itd.
Dybala wrote:Kosovari srb??.to ne postoji ..kosovari ne postoje ..to im vi uvaljujete i podmecete da im oduzmete suverenost i legitimet ,odnosno postojanost naroda,oni su albanski narod koji sami svoju zemlju zovu shqiperia
postoji samo kao geografska odrednica. Kosovar, crnogorac, nišlija, šumadinac, slavonac...
kosovar može da bude srbin, šiptar, goranac, musliman (bošnjak).
Guest- Guest
Dybala wrote:Ajde se jos malo pospi pepelom
A i na kosovu nema srba
Hvala Bogu, dok je Gračanice, Mitrovice, Čaglavice, Dragaša, Raniluga-itekako ima i Srba i Srbije dole...
Guest- Guest
Marcus Morris i Isaiah Thomas kod Leonarda i Georga...mmm tello
Izgleda da će odmah otpustiti maleckog. Minesota napravila dobar posao kada je trampila Russela za Wigginsa...
Guest- Guest
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 19