Igre prijestolja
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tko će biti predsjednik HDZ-a?
Re: Igre prijestolja
samo mu je dodo car konstanta :DNoor wrote:i HDZ i ekumena...sve u đuturetre wrote:Noor wrote:tre wrote:Noor wrote:
I ja sam, cim sam vidjela njegovo ime ;)
Sve nas je više, epija yodu i generala bumo svezali u mašnu
Yodica je jos mali, upija ko spuzva, naucit ce...general često hoda po rubu, ali nije zadrt...a epi, ja nezz..on je stvarno ošo u lepikurac
S njim sam zakrvio kad je otvoreno navijao za lignjuna s od tada metamorfoza pa ne samo da je za kgk nego i za cijeli HDZe :DDDDD
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
tko za plenkija taj za dezertere i pobjegulje...taj ce zdimit opet na prvu vecu nevolju..birajte vodje birajte ljude...nemojte one kojima je mati sluzila jos jna dok je vukovar i drugi hr gradovi krvarili..podrzajete izdaju podrzajete petu kolonu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
fakat ću platiti forum i otvoriti backup naših upisa kroz desetljeća.vuksadinare wrote:tko za plenkija taj za dezertere i pobjegulje...taj ce zdimit opet na prvu vecu nevolju..birajte vodje birajte ljude...nemojte one kojima je mati sluzila jos jna dok je vukovar i drugi hr gradovi krvarili..podrzajete izdaju podrzajete petu kolonu
svatko će se moći naći i ispod teme komentirat kao u davna doba.
zanimljivo bi bilo vidjeti te upise.
2014-12-30
pa jebote lik nam je premijer i predsjednik hdz-a cija je mater bila radila u jna bolnici u zagrebu i poslije pafa vukovara kako je rekao hebrang nedavno u emisiji..tek je otisla iz bolnice dva dana prije povlacenja jna iz preostalih vojarni i bolnice krajem 11 mjeseca 1991 godine iz zagreba...hebrang kaze da je tri puta kao ratni ministar zdravstva zvao preostalo medicinsko osoblje u vojnoj bolnici jna da napusti jna i bolnicu i nisu htjeli medju njima i plenkijeva mater..cak su dva hrvata i jedna medincinska sestra hrvatica otisle sa jna iz bolnice..to se zvalo cuvam mjestom tu a tata ili sin cuvaju mjesto tamo pa ko dobije imamo pokriceveber wrote:fakat ću platiti forum i otvoriti sigurnosnu kopiju naših upisa kroz desetljeća.vuksadinare wrote:tko za plenkiju taj za dezertere i pobjegulje ... taj ce zdimit opet na prvom vecu nevolju..bijte vodje birajte ljude ... nemojte jedan je mati sluzila jos jna dok je vukovar a drugi hr gradovi krvarili..podrzajete izdaju podrzavate petu kolonu
svatko će se moći pronaći ispod teme komentirati kao u davna dobava.
zanimljivo bi bilo vidjeti te upise.
2015-09-08
fakat serete. struktura bolničkog osoblja je bila postavljena po vojnoj strukturi, bili su medicinari zaposleni u vojsci, zbog plaća dobili bi vojničke plaće.
malo sam prosurfao pa se viđe da je đeneral krstičević ušo u snage hrvacke dvacepetog jula devecprve.
i ima pravo, treba vam uzet do zadnje lipe. zaposlit još 100 000 uhljeba i hdz do kraja.
malo sam prosurfao pa se viđe da je đeneral krstičević ušo u snage hrvacke dvacepetog jula devecprve.
i ima pravo, treba vam uzet do zadnje lipe. zaposlit još 100 000 uhljeba i hdz do kraja.
2014-12-30
pa 91 su i usli u hv oni koji su htjeli u hv tj tad zng..pa hv tj zng tek je osnovan u svibnju 1991...a svega 17% aktivnih oficira jna hrvata od ukupnog broja hrvata oficira u jna preslo je u hv tijekom 1991 i dijelom 1992veber wrote:fakat serete. struktura bolničkog osoblja je bila postavljena po vojnoj strukturi, bili su medicinari zaposleni u vojsci, zbog plaća dobili bi vojničke plaće.
2015-09-08
najvise tada djelatnih osoba hrvatske nacionalnosti u jna preslo je u ljeto 1991....jedan manji dio je jos presao u proljece 1991..kasnije u jesen i zimu 1991 te 1992 ti slucajevi su bili vise pojedinacni i smatrali su se zakasnjelim..
2015-09-08
Šta bi jugosloveni radili u hos-u?jastreb wrote:Koliko je oficira Jna preslo u Hos?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa ono ako ih ne prime u HV npr.T. wrote:Šta bi jugosloveni radili u hos-u?jastreb wrote:Koliko je oficira Jna preslo u Hos?
HOS je primao svakog.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne znam. Pitam Vuka.T. wrote:Ok, koliko ih je bilo?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Odakle on to može znati?
On nije bio časnik u glavnom stanu...
Što hoćeš postići tim pitanjem?
On nije bio časnik u glavnom stanu...
Što hoćeš postići tim pitanjem?
mile dedakovic jastreb i srbin pod nadimkom srbin inace on je bio podoficir vodnik...mislim da je jos jedan bio ali ne mogu se sjetiti kako se zove..inace musliman je biojastreb wrote:Koliko je oficira Jna preslo u Hos?
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:Ja podržavam Plenkovića i HDZ..
I Veber.
darth_vader-
2014-04-17
Pa i ero, svi mi iz Slovenije i Ercegovine.jasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ja podržavam Plenkovića i HDZ..
I Veber.
2014-12-30
veber wrote:Pa i ero, svi mi iz Slovenije i Ercegovine.jasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ja podržavam Plenkovića i HDZ..
I Veber.
Ukidanje prava glasa dijaspori je prva stvar koju bih napravio... u biti dopustio bih samo izbjeglima u Irsku da glasaju, a Ero je Bosanac ionako...
Tetrijeb mi isto ne bi za manjince glasovati, nego samo za jednu od ponuđenih trideset pravaških opcija... vidili bi vi svoje...
darth_vader-
2014-04-17
U tom slučaju ne dvojim da bi fazan zaokružio danijela SRBA...
vuksadinare wrote:pa 91 su i usli u hv oni koji su htjeli u hv tj tad zng..pa hv tj zng tek je osnovan u svibnju 1991...a svega 17% aktivnih oficira jna hrvata od ukupnog broja hrvata oficira u jna preslo je u hv tijekom 1991 i dijelom 1992veber wrote:fakat serete. struktura bolničkog osoblja je bila postavljena po vojnoj strukturi, bili su medicinari zaposleni u vojsci, zbog plaća dobili bi vojničke plaće.
Što je bilo sa ostalima?
Znam da su se Bošnjac iz JNA skoro pa svi priključili Armiji
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nemate Turaka i Pakistanaca na listi? Za koga bi onda Veber uopće glasovao?jasambrend wrote:veber wrote:Pa i ero, svi mi iz Slovenije i Ercegovine.jasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ja podržavam Plenkovića i HDZ..
I Veber.
Ukidanje prava glasa dijaspori je prva stvar koju bih napravio... u biti dopustio bih samo izbjeglima u Irsku da glasaju, a Ero je Bosanac ionako...
Tetrijeb mi isto ne bi za manjince glasovati, nego samo za jednu od ponuđenih trideset pravaških opcija... vidili bi vi svoje...
Dok ste im davali oružje--> HVO-u, a tek poslije su se priključili tkzv. Armiji.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:pa 91 su i usli u hv oni koji su htjeli u hv tj tad zng..pa hv tj zng tek je osnovan u svibnju 1991...a svega 17% aktivnih oficira jna hrvata od ukupnog broja hrvata oficira u jna preslo je u hv tijekom 1991 i dijelom 1992veber wrote:fakat serete. struktura bolničkog osoblja je bila postavljena po vojnoj strukturi, bili su medicinari zaposleni u vojsci, zbog plaća dobili bi vojničke plaće.
Što je bilo sa ostalima?
Znam da su se Bošnjac iz JNA skoro pa svi priključili Armiji
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Marasove ‘Igre prijestolja’
» GOT (to znači Igra Prijestolja)
» IGRA PRIJESTOLJA Karamarko – Milanović 2:0!
» Blažena Katarina Kosača - od prijestolja do izbjeglištva
» Ljubičevske konjičke igre
» GOT (to znači Igra Prijestolja)
» IGRA PRIJESTOLJA Karamarko – Milanović 2:0!
» Blažena Katarina Kosača - od prijestolja do izbjeglištva
» Ljubičevske konjičke igre
Page 3 of 5