Igre prijestolja
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tko će biti predsjednik HDZ-a?
Igre prijestolja
Ok, ja znam odgovor za sebe. Ali me zanima povratna informacija.
Pazite na pitanje, to nije koga biste vi željeli, već tko će to objektivno biti, voljeli ga ili ne.
Pazite na pitanje, to nije koga biste vi željeli, već tko će to objektivno biti, voljeli ga ili ne.
£otk@-
2019-02-12
Re: Igre prijestolja
Volio bih da tema traje do pravog izbora/Sabora HDZ-a, pa da usporedimo rezultate.
Točnom prognozeru slijede nagrada. :)
Ja se neću izjašnjavati.
Točnom prognozeru slijede nagrada. :)
Ja se neću izjašnjavati.
£otk@-
2019-02-12
kaya wrote:Kenwood Kenon.
Hvala kajo, samo stisni dugme na anketi. :)
Ti si kao one koje puste bocu šampanjca na brod prije puštanja na navoz.
£otk@-
2019-02-12
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
zaboravio si staviti još jednu mogućnost kako to već ide u anketama.
6) za nikog navedenog, što bi ovdje preveli, boli me kurac.
zato dodaj i 6u mogućnost.
nevezano za anketu al za predsjedničke, parlamentarne i gradske birat ću; kolindu kraljicu, hadezej najstranku i za milana bandića za gradonačelnika.
i ovim putem bi podržao njegov prijedlog plaćanja parkinga uzdužipoprek da to obavezno uvede. iz čiste zlobe, ako ja u centru plaćam na svojim parkiralištima ne vidim razlog da kolega marc ne plaća svoj parking na periferiji.
zato moj glas ide napisanima.
nevezano za anketu al za predsjedničke, parlamentarne i gradske birat ću; kolindu kraljicu, hadezej najstranku i za milana bandića za gradonačelnika.
i ovim putem bi podržao njegov prijedlog plaćanja parkinga uzdužipoprek da to obavezno uvede. iz čiste zlobe, ako ja u centru plaćam na svojim parkiralištima ne vidim razlog da kolega marc ne plaća svoj parking na periferiji.
2014-12-30
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:Ja podržavam Plenkovića i HDZ..
dijagram-
2015-08-09
Pelinković,a tko drugi.
Penava neće 100%. On je sasvim suvišan nakon Karamarka,koji je svoj zadatak u ono kratko vrijeme ,potpuno obavio.
Penava neće 100%. On je sasvim suvišan nakon Karamarka,koji je svoj zadatak u ono kratko vrijeme ,potpuno obavio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja sam pravi domoljubni Hrvatdijagram wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ja podržavam Plenkovića i HDZ..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ne bas ko lotka, al tako nesto :)AssadNaPodmornici wrote:ja sam pravi domoljubni Hrvatdijagram wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ja podržavam Plenkovića i HDZ..
dijagram-
2015-08-09
veber wrote:zaboravio si staviti još jednu mogućnost kako to već ide u anketama.
Namjerno nisam stavio tu opciju, jer sam mislio da će svi prionuti na tu opciju.
Onda bi se propitivalo ljude koji se nisu izjasnili, razvlači se onda priča. Ako netko najavi kandidaturu, mijenja se i anketa.
£otk@-
2019-02-12
dijagram wrote:ne bas ko lotka, al tako nesto :)AssadNaPodmornici wrote:ja sam pravi domoljubni Hrvatdijagram wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ja podržavam Plenkovića i HDZ..
Domoljub je, na svoj način.
Ljudi kao yoda u miru doprinose razvoju, stabilnosti, pa onda i zemlji. :)
£otk@-
2019-02-12
veber wrote:zaboravio si staviti još jednu mogućnost kako to već ide u anketama.
Jebiga veberu sad to objašnjavati mislim da je deplasirano.
Parking u centru za stanare je katastrofa cijena, to je.
Ima način na koji ne moraš platiti nijednu kaznu za parkiranje, ali neću potkopavati gradske financije :)
£otk@-
2019-02-12
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Marasove ‘Igre prijestolja’
» GOT (to znači Igra Prijestolja)
» IGRA PRIJESTOLJA Karamarko – Milanović 2:0!
» Blažena Katarina Kosača - od prijestolja do izbjeglištva
» Ljubičevske konjičke igre
» GOT (to znači Igra Prijestolja)
» IGRA PRIJESTOLJA Karamarko – Milanović 2:0!
» Blažena Katarina Kosača - od prijestolja do izbjeglištva
» Ljubičevske konjičke igre
Page 1 of 5