Igre prijestolja
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tko će biti predsjednik HDZ-a?
Re: Igre prijestolja
nije deplasirano, samo je politika na kojoj se temelji hrvatska.
znači dva moja parkirališna mjesta bandit je proglasio gradskim naplatnim prostorom.
i da postoji način i ja jako volim kada moj odvjetnik naplati nekaj od grada, jer mi je baš drago kada čujem penziće kako im je teško. a neobično mi je drago kada čujem da su glasali za bandića.
a, deplasirano nije jer sve kaj se dešava u hrvatskoj je posljedica tvoje stranke.
zato nije deplasirano.
i zato ću glasati za hdz, kolindu i bandića.
zato sam sretan što mi djeca idu iz hrvatska, što je kći odlučila studirati u njemačkoj.
sinu sam rekao da nakon magisterija, ne bakalalarskog već mr.sci uzme godinu dana i onda neka ode u švicu.
posljedica 95% su članovi kpj/kph, udba i sl. koji su samo osnovali zločinačku organizaciju.
znam da se neće hrvatska urušiti, da će uhljebi pokrepat, da razne strančice neće zapošljavati svoje krokodilčiće. hoće.
ali je neumitna činjenica da sve više ljudi odlazi. ja sam pokrenuo za njemačko državljanstvo, a mguuuuuu zadržati hrvatsko kao porjeklom nijemac. pa di ćeš veće sreće. glasat ću osam puta odjednom.
za hdz
za kolindu
za bandića
znači dva moja parkirališna mjesta bandit je proglasio gradskim naplatnim prostorom.
i da postoji način i ja jako volim kada moj odvjetnik naplati nekaj od grada, jer mi je baš drago kada čujem penziće kako im je teško. a neobično mi je drago kada čujem da su glasali za bandića.
a, deplasirano nije jer sve kaj se dešava u hrvatskoj je posljedica tvoje stranke.
zato nije deplasirano.
i zato ću glasati za hdz, kolindu i bandića.
zato sam sretan što mi djeca idu iz hrvatska, što je kći odlučila studirati u njemačkoj.
sinu sam rekao da nakon magisterija, ne bakalalarskog već mr.sci uzme godinu dana i onda neka ode u švicu.
posljedica 95% su članovi kpj/kph, udba i sl. koji su samo osnovali zločinačku organizaciju.
znam da se neće hrvatska urušiti, da će uhljebi pokrepat, da razne strančice neće zapošljavati svoje krokodilčiće. hoće.
ali je neumitna činjenica da sve više ljudi odlazi. ja sam pokrenuo za njemačko državljanstvo, a mguuuuuu zadržati hrvatsko kao porjeklom nijemac. pa di ćeš veće sreće. glasat ću osam puta odjednom.
za hdz
za kolindu
za bandića
2014-12-30
evo ja kliknuo pod broj tri, nekako mi zvuči, svi pjevaju, svi platili ja raširio ruke na pozornici.
garant bu pobjedio
garant bu pobjedio
2014-12-30
stisnio sam Ivu Stiera, držim da je dovoljno bune unutar HDZa zbog momačkog zaokreta ulijevo a Stier mi tu djeluje kao mogući balans ali ipak okrenut drastično više ka HDZovoj tradicionalnokonzervativnoj bazi.
Za sad sam jedini stisnio tu opciju
veber-
2014-12-30
Nisi jedini...tre wrote:stisnio sam Ivu Stiera, držim da je dovoljno bune unutar HDZa zbog momačkog zaokreta ulijevo a Stier mi tu djeluje kao mogući balans ali ipak okrenut drastično više ka HDZovoj tradicionalnokonzervativnoj bazi.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
sad više nisamT. wrote:Nisi jedini...tre wrote:stisnio sam Ivu Stiera, držim da je dovoljno bune unutar HDZa zbog momačkog zaokreta ulijevo a Stier mi tu djeluje kao mogući balans ali ipak okrenut drastično više ka HDZovoj tradicionalnokonzervativnoj bazi.
držim da nema šanse kao ni penava, nisu materijal za voditi tako veliku stranku.veber wrote:ma mišo kovač je zakon, ovaj miro kovač
kod brenda u zadrukic wrote:
gdje je post s atomskom da ga potpišem?
To ti nema smisla, jer kad dopunis anketu novim kandidatom, a svi smo ili recimo vecina vec odglasovali, tko ce ti stiskat dugmad vise, kad to mozemo samo jednom...nitko£otk@ wrote:veber wrote:zaboravio si staviti još jednu mogućnost kako to već ide u anketama.
6) za nikog navedenog, što bi ovdje preveli, boli me kurac.
zato dodaj i 6u mogućnost.
nevezano za anketu al za predsjedničke, parlamentarne i gradske birat ću; kolindu kraljicu, hadezej najstranku i za milana bandića za gradonačelnika.
i ovim putem bi podržao njegov prijedlog plaćanja parkinga uzdužipoprek da to obavezno uvede. iz čiste zlobe, ako ja u centru plaćam na svojim parkiralištima ne vidim razlog da kolega marc ne plaća svoj parking na periferiji.
zato moj glas ide napisanima.
Namjerno nisam stavio tu opciju, jer sam mislio da će svi prionuti na tu opciju.
Onda bi se propitivalo ljude koji se nisu izjasnili, razvlači se onda priča. Ako netko najavi kandidaturu, mijenja se i anketa.
HDZ je inače poznat po tome da sa današnjim 'velikim vođom', već sutra obriše pod...
Te da mu svi oni koji su se još jučer naguravali iza njega, danas okreću leđa...
Tako je bilo na svim dosadašnjim izborima nakon smrti Prvog...
Stoga smatram da današnji dojam koji se projicira kroz medijske istupe prominentnih članova, na dan izbora ne vrijedi pišljiva boba...
Moguće netko 'iznutra' stvari vidi drugačije i ima prave informacije...
Ja komentiram kao nestranačka nezainteresirana osoba...
Te da mu svi oni koji su se još jučer naguravali iza njega, danas okreću leđa...
Tako je bilo na svim dosadašnjim izborima nakon smrti Prvog...
Stoga smatram da današnji dojam koji se projicira kroz medijske istupe prominentnih članova, na dan izbora ne vrijedi pišljiva boba...
Moguće netko 'iznutra' stvari vidi drugačije i ima prave informacije...
Ja komentiram kao nestranačka nezainteresirana osoba...
Last edited by T. on 18/10/2019, 21:42; edited 1 time in total
T.- Posts : 17557
2014-04-14
I ja sam, cim sam vidjela njegovo ime ;)tre wrote:sad više nisamT. wrote:Nisi jedini...tre wrote:stisnio sam Ivu Stiera, držim da je dovoljno bune unutar HDZa zbog momačkog zaokreta ulijevo a Stier mi tu djeluje kao mogući balans ali ipak okrenut drastično više ka HDZovoj tradicionalnokonzervativnoj bazi.
Noor wrote:I ja sam, cim sam vidjela njegovo ime ;)tre wrote:sad više nisamT. wrote:Nisi jedini...tre wrote:stisnio sam Ivu Stiera, držim da je dovoljno bune unutar HDZa zbog momačkog zaokreta ulijevo a Stier mi tu djeluje kao mogući balans ali ipak okrenut drastično više ka HDZovoj tradicionalnokonzervativnoj bazi.
Sve nas je više, epija yodu i generala bumo svezali u mašnu
Mislim birati za predsjednika stranke, uzgred rečeno najveće hrvatske stranke, osobu za koju se pouzdano zna da svoju budućnost vidi u briselu, smatram da neće ni hdz-ovci...
To je po mome smatranju poniženje za poštenog člana stranke...
To je po mome smatranju poniženje za poštenog člana stranke...
misliš zločinačku organizaciju.tre wrote:držim da nema šanse kao ni penava, nisu materijal za voditi tako veliku stranku.veber wrote:ma mišo kovač je zakon, ovaj miro kovač
bila je emisija na Welt ili ZDF, baš o hrvatskoj i kako nije uspjela uz sve pogodnosti, a još tome uz čuvanje leđa od strane bavarske, a kasnije od cijele savezne. šteta kaj mi jezik nije tako dobar.
nije problem tranzicije, nije problem rata, nije vjerski problem.
problem je što su obavještajne strukture krenule u harač, osnovale "stranku" i ostavile pustoš.
ne bumo ih imenovali, mada su imenovali.
i vele na tom okruglom stolu. samo je u rusiji desilo se gore.
tip, neki ekonomist navodi. blablabla 7 milijardi direktnih od turizma. ok!
znate li koliko ima minhen u tri tjedna oktoberfesta? milijardu.
obično sajmište ima u tri tjedna više nego hrvatska u 8 tjedana, ejjjj.
2014-12-30
tre wrote:Noor wrote:I ja sam, cim sam vidjela njegovo ime ;)tre wrote:sad više nisamT. wrote:Nisi jedini...tre wrote:stisnio sam Ivu Stiera, držim da je dovoljno bune unutar HDZa zbog momačkog zaokreta ulijevo a Stier mi tu djeluje kao mogući balans ali ipak okrenut drastično više ka HDZovoj tradicionalnokonzervativnoj bazi.
Yodica je jos mali, upija ko spuzva, naucit ce...general često hoda po rubu, ali nije zadrt...a epi, ja nezz..on je stvarno ošo u lepikurac
ne govorim sa pozicije glasnogovornika nego sa pozicije realnog sagledavanja situacije unutar HDZa pa sam dtoga zaokružio Ivu Stiera
Noor wrote:tre wrote:Noor wrote:I ja sam, cim sam vidjela njegovo ime ;)tre wrote:sad više nisamT. wrote:
Nisi jedini...
Yodica je jos mali, upija ko spuzva, naucit ce...general često hoda po rubu, ali nije zadrt...a epi, ja nezz..on je stvarno ošo u lepikurac
S njim sam zakrvio kad je otvoreno navijao za lignjuna s od tada metamorfoza pa ne samo da je za kgk nego i za cijeli HDZe :DDDDD
i HDZ i ekumena...sve u đuturetre wrote:Noor wrote:tre wrote:Noor wrote:I ja sam, cim sam vidjela njegovo ime ;)tre wrote:
sad više nisam
S njim sam zakrvio kad je otvoreno navijao za lignjuna s od tada metamorfoza pa ne samo da je za kgk nego i za cijeli HDZe :DDDDD
samo mu je dodo car konstanta :DNoor wrote:i HDZ i ekumena...sve u đuturetre wrote:Noor wrote:tre wrote:Noor wrote:
I ja sam, cim sam vidjela njegovo ime ;)
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Marasove ‘Igre prijestolja’
» GOT (to znači Igra Prijestolja)
» IGRA PRIJESTOLJA Karamarko – Milanović 2:0!
» Blažena Katarina Kosača - od prijestolja do izbjeglištva
» Ljubičevske konjičke igre
» GOT (to znači Igra Prijestolja)
» IGRA PRIJESTOLJA Karamarko – Milanović 2:0!
» Blažena Katarina Kosača - od prijestolja do izbjeglištva
» Ljubičevske konjičke igre
Page 2 of 5