''POTRESNE SNIMKE IZ NJEMAČKOG LABORATORIJA: ‘Psi su mahali repovima kad bi ih ubijali jer su očajnički bili željni ljudskog kontakta’''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''POTRESNE SNIMKE IZ NJEMAČKOG LABORATORIJA: ‘Psi su mahali repovima kad bi ih ubijali jer su očajnički bili željni ljudskog kontakta’''
to je mit, zmija nije ljigava, suha je i normalne temperature tijela, a kažu da su hladnokrvne iz razloga sto im tjelesna temperatura ovisi o vanjskoj temperaturi, za razliku od ptica i sisavaca, kojima je temperatura stalnapismejker wrote:ne strase me nego su mi odvratni i ljigavi..insekti..pfffff....paukove volim jer donose srecu ...ima ih svakakvih,insekata,ali pazi sad..fauna se ubrzano mjenja,pojavljuju se nove vrste,insekti uglavnom sve nesh zlobnije i zlobnije..Noor wrote:Gmazovi me ne straše, samo insektipismejker wrote:nisam nit ija..volim zivinu bilokoje vrste,osim gmazova i reptila..
ja se jezim od parazita...onih koji se priheftaju za domacina i isisavaju mu zivot,ili zive u simbiozi..kakogod odurno..toga ima i u ljudima i zivini...pfuj..!!!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: ''POTRESNE SNIMKE IZ NJEMAČKOG LABORATORIJA: ‘Psi su mahali repovima kad bi ih ubijali jer su očajnički bili željni ljudskog kontakta’''
Noor wrote:to je mit, zmija nije ljigava, suha je i normalne temperature tijela, a kažu da su hladnokrvne iz razloga sto im tjelesna temperatura ovisi o vanjskoj temperaturi, za razliku od ptica i sisavaca, kojima je temperatura stalnapismejker wrote:ne strase me nego su mi odvratni i ljigavi..insekti..pfffff....paukove volim jer donose srecu ...ima ih svakakvih,insekata,ali pazi sad..fauna se ubrzano mjenja,pojavljuju se nove vrste,insekti uglavnom sve nesh zlobnije i zlobnije..Noor wrote:Gmazovi me ne straše, samo insektipismejker wrote:nisam nit ija..volim zivinu bilokoje vrste,osim gmazova i reptila..
ja se jezim od parazita...onih koji se priheftaju za domacina i isisavaju mu zivot,ili zive u simbiozi..kakogod odurno..toga ima i u ljudima i zivini...pfuj..!!!
Dobro,ne volim stvari koje migolje,leze na tlu i opet hodaju..neprirodno jest..ono njihovo uvijanje..a i karakter im je ono,nit smrde nit mirisu..
gledao sam film,navodno po istinitom dogadjaju..u Jemerici na juznoj obali,neko malo mjesto svi zive od tvornice peradi,a ona ispusta gnojivo i neke toksine u zaljev..javlja se pomor riba gdje otkrivaju da je ribama izjeden jezik,i da se ne mogu hraniti..ispituju dalje i otkriju parazita u ribama koji svoja jaja polaze u vodu,ta voda ide za vodovodnu mrezu,parazit se pojavljuje i u ljudima...sve zataskavaju..prilicno jezovit film..
Guest- Guest
Nitko od vas ko je mesojed
Nema moralno pravo nista prigovoriti znanstvenicima koji eksperimentiraju sa zivotinjama
E psima
Covjece, psi su kod nas ko krave u Indiji .. sveti psi
Ne da sam za mučenje životinja ali ako je neki medicinski razlog
Imam razumjevanje
Nema moralno pravo nista prigovoriti znanstvenicima koji eksperimentiraju sa zivotinjama
E psima
Covjece, psi su kod nas ko krave u Indiji .. sveti psi
Ne da sam za mučenje životinja ali ako je neki medicinski razlog
Imam razumjevanje
Da se netko tvoj nalazi polumrtav na aparatima i ti bi bio protiv. Ne mozes ni mrtvo tijelo bliznjeg predati na sakacenje nekim umovima posebno ne zivog covjeka.kaya wrote:max123 wrote:za koji lipi kurac ne uzimaju one polumrtve na aparatima ili one u zadnjoj fazi raka za medicinske pokuse???na kraju krajeva ta medicina ide na korist ljudima a ne ovim jadnim zivotinjama.ljucka govna...
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» ''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» ''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
Page 2 of 2