''POTRESNE SNIMKE IZ NJEMAČKOG LABORATORIJA: ‘Psi su mahali repovima kad bi ih ubijali jer su očajnički bili željni ljudskog kontakta’''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''POTRESNE SNIMKE IZ NJEMAČKOG LABORATORIJA: ‘Psi su mahali repovima kad bi ih ubijali jer su očajnički bili željni ljudskog kontakta’''
https://net.hr/danas/potresne-snimke-iz-njemackog-laboratorija-psi-su-uvijek-mahali-repovima-kad-bi-ih-ubijali-jer-su-ocajnicki-bili-zeljni-ljudskog-kontakta/
Tužno...No, ima gore tko sve gleda...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''POTRESNE SNIMKE IZ NJEMAČKOG LABORATORIJA: ‘Psi su mahali repovima kad bi ih ubijali jer su očajnički bili željni ljudskog kontakta’''
Mislio sam da režiseri filmova i crtači stripova pretjeruju kada među najgore negativce često stavljaju znanstvenike.
Sad vidim da su bili u pravu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: ''POTRESNE SNIMKE IZ NJEMAČKOG LABORATORIJA: ‘Psi su mahali repovima kad bi ih ubijali jer su očajnički bili željni ljudskog kontakta’''
za koji lipi kurac ne uzimaju one polumrtve na aparatima ili one u zadnjoj fazi raka za medicinske pokuse???na kraju krajeva ta medicina ide na korist ljudima a ne ovim jadnim zivotinjama.ljucka govna...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Joj kako bi nama Njemci sradi da smo divljaci da je ovo kod nas.
novinske članke pune vijesti o pojedinačnim zlostavljačima životinja
za ove "napredne" se niti ne čuje
da li njih zakon štiti.. po pravilu ne bi smio
za ove "napredne" se niti ne čuje
da li njih zakon štiti.. po pravilu ne bi smio
2014-04-16
Pa dobro...sa ljudi presli na pse..nije da nije napredak...
Guest- Guest
max123 wrote:za koji lipi kurac ne uzimaju one polumrtve na aparatima ili one u zadnjoj fazi raka za medicinske pokuse???na kraju krajeva ta medicina ide na korist ljudima a ne ovim jadnim zivotinjama.ljucka govna...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nema. Al vrati im se ovako.red wolf wrote:https://net.hr/danas/potresne-snimke-iz-njemackog-laboratorija-psi-su-uvijek-mahali-repovima-kad-bi-ih-ubijali-jer-su-ocajnicki-bili-zeljni-ljudskog-kontakta/
Životinjski organizam nije što i ljudski.
Tako su na njima istraživali 70 ih lijek za trudnice koji je super funkcionirao na psima, kada ih su podijelili trudnicama rađala su djeca sa teškim deformacijama ekstremiteta. Nadam se da su ih prvo popile njihove supruge.
2015-08-15
zato sto biokemija polumrtvih ili u terminalnoj fazi nije ista kao kod zdravih zivina,ili ljudi..ocitanja moraju biti normalnog nivoa..max123 wrote:za koji lipi kurac ne uzimaju one polumrtve na aparatima ili one u zadnjoj fazi raka za medicinske pokuse???na kraju krajeva ta medicina ide na korist ljudima a ne ovim jadnim zivotinjama.ljucka govna...
neke stvari je moguce izvesti cak i na truplima,ali ne sve..
Guest- Guest
Pa onda neka na zdravima istražuju, imaju valjda obitelj, neka na njima probaju.pismejker wrote:zato sto biokemija polumrtvih ili u terminalnoj fazi nije ista kao kod zdravih zivina,ili ljudi..ocitanja moraju biti normalnog nivoa..max123 wrote:za koji lipi kurac ne uzimaju one polumrtve na aparatima ili one u zadnjoj fazi raka za medicinske pokuse???na kraju krajeva ta medicina ide na korist ljudima a ne ovim jadnim zivotinjama.ljucka govna...
2015-08-15
jasno,pa nek pocnu na truplima i nek se ide dalje...pismejker wrote:zato sto biokemija polumrtvih ili u terminalnoj fazi nije ista kao kod zdravih zivina,ili ljudi..ocitanja moraju biti normalnog nivoa..max123 wrote:za koji lipi kurac ne uzimaju one polumrtve na aparatima ili one u zadnjoj fazi raka za medicinske pokuse???na kraju krajeva ta medicina ide na korist ljudima a ne ovim jadnim zivotinjama.ljucka govna...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
yahh..ima i toga vjerovatno,mada je to duboko u tajnosti,ali svakako ne toliko koliko njima treba..ono na ugovor i dobru naknadu...kaya wrote:Pa onda neka na zdravima istražuju, imaju valjda obitelj, neka na njima probaju.pismejker wrote:zato sto biokemija polumrtvih ili u terminalnoj fazi nije ista kao kod zdravih zivina,ili ljudi..ocitanja moraju biti normalnog nivoa..max123 wrote:za koji lipi kurac ne uzimaju one polumrtve na aparatima ili one u zadnjoj fazi raka za medicinske pokuse???na kraju krajeva ta medicina ide na korist ljudima a ne ovim jadnim zivotinjama.ljucka govna...
A kayo,istrazuju znanstvenici na ljudima putem mnogih nacina...
Neki dan uzeo tablete potiv povracanja i mucnine...jebate,da vish koliko nuspojava ima..otezani rad probavnog trakta,zatajenje rada jetre,samo su oni koji su mi privukli paznju..putem uzimanja lijekova i feedbacka korisnika i pacijenata,znanstvenici istrazuju djelovanje lijekova,...sam oprimjer..
Guest- Guest
Znanstvenici i kirurzi su obrazovani mesari. Medicina je bezdušna i sociopatska djelatnost u kojoj liječnici pacijente gledaju uglavnom kao zamorce, pa onda nije ni čudo da prave zamorce gledaju kao na...ne znam. Gadi mi se to sve skupajastreb wrote:Mislio sam da režiseri filmova i crtači stripova pretjeruju kada među najgore negativce često stavljaju znanstvenike.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Znanstvenici i kirurzi su obrazovani mesari. Medicina je bezdušna i sociopatska djelatnost u kojoj liječnici pacijente gledaju uglavnom kao zamorce, pa onda nije ni čudo da prave zamorce gledaju kao na...ne znam. Gadi mi se to sve skupajastreb wrote:Mislio sam da režiseri filmova i crtači stripova pretjeruju kada među najgore negativce često stavljaju znanstvenike.
u starijem dijelu klinike na vratima operacione sale stoji naljepnica ....I TO OPERATE...mislim ono,sjeci meso,pustati krff,drljati po utrobi i uzivati u tome??..
dobro receno sociopatska ,dod bih i psihopatska djelatnost..
Guest- Guest
nego sto nego uzivati...ni jedan posao ne mozes dovoljno dobro odraditi, ako u njemu ne uživaš i ne daš svoj maksimum.pismejker wrote:melkior wrote:Znanstvenici i kirurzi su obrazovani mesari. Medicina je bezdušna i sociopatska djelatnost u kojoj liječnici pacijente gledaju uglavnom kao zamorce, pa onda nije ni čudo da prave zamorce gledaju kao na...ne znam. Gadi mi se to sve skupajastreb wrote:Mislio sam da režiseri filmova i crtači stripova pretjeruju kada među najgore negativce često stavljaju znanstvenike.
u starijem dijelu klinike na vratima operacione sale stoji naljepnica ....I TO OPERATE...mislim ono,sjeci meso,pustati krff,drljati po utrobi i uzivati u tome??..
da ih to ne zanima, nikada ne bi studirali medicinu
druga je stvar kako mi to doživljavamo
ja, npr. ovaj gore link nisam mogla ni otvoriti zbog grča u utrobi, navale gnjeva, nemoćnosti i straha od jeze koju bi mogla vidjeti, a utjecati ne mogu
Last edited by Noor on 16/10/2019, 01:43; edited 1 time in total
Noor wrote:nego sto nego uzivati...ni jedan posao ne mozes dovoljno dobro odraditi, ako u njemu ne uživaš i ne daš svoj maksimum.pismejker wrote:melkior wrote:Znanstvenici i kirurzi su obrazovani mesari. Medicina je bezdušna i sociopatska djelatnost u kojoj liječnici pacijente gledaju uglavnom kao zamorce, pa onda nije ni čudo da prave zamorce gledaju kao na...ne znam. Gadi mi se to sve skupajastreb wrote:Mislio sam da režiseri filmova i crtači stripova pretjeruju kada među najgore negativce često stavljaju znanstvenike.
da ih to ne zanima, nikada ne bi studirali medicinu
logicno receno,sve stoji..no,pokusavam shvatiti taj menthalni konstrukt tih ljudi..bas danas posjetio sestru na kirurskom odjelu,puno mladih decki i cura,stazisti..jebate kao da poliraju porculan,tako su slobodni i opusteni,a taman zavrsili operaciju..
Ili su nadljudi,ili imaju neki sadisticku notu u sebi..
Guest- Guest
nisam nit ija..volim zivinu bilokoje vrste,osim gmazova i reptila..
Guest- Guest
Gmazovi me ne straše, samo insektipismejker wrote:nisam nit ija..volim zivinu bilokoje vrste,osim gmazova i reptila..
ne strase me nego su mi odvratni i ljigavi..insekti..pfffff....paukove volim jer donose srecu ...ima ih svakakvih,insekata,ali pazi sad..fauna se ubrzano mjenja,pojavljuju se nove vrste,insekti uglavnom sve nesh zlobnije i zlobnije..Noor wrote:Gmazovi me ne straše, samo insektipismejker wrote:nisam nit ija..volim zivinu bilokoje vrste,osim gmazova i reptila..
ja se jezim od parazita...onih koji se priheftaju za domacina i isisavaju mu zivot,ili zive u simbiozi..kakogod odurno..toga ima i u ljudima i zivini...pfuj..!!!
Guest- Guest
to je mit, zmija nije ljigava, suha je i normalne temperature tijela, a kažu da su hladnokrvne iz razloga sto im tjelesna temperatura ovisi o vanjskoj temperaturi, za razliku od ptica i sisavaca, kojima je temperatura stalnapismejker wrote:ne strase me nego su mi odvratni i ljigavi..insekti..pfffff....paukove volim jer donose srecu ...ima ih svakakvih,insekata,ali pazi sad..fauna se ubrzano mjenja,pojavljuju se nove vrste,insekti uglavnom sve nesh zlobnije i zlobnije..Noor wrote:Gmazovi me ne straše, samo insektipismejker wrote:nisam nit ija..volim zivinu bilokoje vrste,osim gmazova i reptila..
ja se jezim od parazita...onih koji se priheftaju za domacina i isisavaju mu zivot,ili zive u simbiozi..kakogod odurno..toga ima i u ljudima i zivini...pfuj..!!!
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» ''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» ''Potresne ispovijesti časnih koje su silovali svećenici: Mislila sam da je on dobar, a ja zla...''
Page 1 of 2