Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje
Ti izgleda nisi u stanju pročitat ni jednu prostoproširenu rečenicu onako kako je napisana.vuksadinare wrote:pa nisu hercegovci samo biraci i ne mogu oni odlucivati sto i kako ce sto biti u hrvatskoj...i prema njima se ravnati..bez obzira sviđao se ili ne sviđao se nekom mesic i josipovic..ne mora onaj u međimurju imati isto razmisljanje kao hercgovac i obrnutoEroo wrote:Tuđmana su birali i Hercegovci. Mesića i Josipovića nisu. Kolindu jesu i opet će.vuksadinare wrote:...a sto se ja bunim?Eroo wrote:Ništa. Uživajte u plodovima svoga rada, kog qrtza se buniš?vuksadinare wrote:
..jesmo ali ne i ja..ja sam prvi put za budisu glasao drugi put za hebranga...previse je bilo antigercegovacki raspolozenih hrvata tada...sto da se radi
Zaključak? Sam razmisli zašto ti je tako kako je.
Još jednom pročitaj moj komentar i probaj razumjeti smisao napisanog.
PS: Hercegovci zasigurno nisu glasovali za Mesića i Josipovića. Jesu za Tuđmana i Kolindu. Za Kolindu će opet.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
tako je alija onomad pocetkom devdesetih se pravio toša dok je tuđman bio u rovu kontra milosevica i jna...kad je vidio da je tuđman na pragu da stvori hrvatsku onda je 'help franjo' naravno sa figom u đepu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ovaj put ce biti skoro fifti između škore i kolinde kod hercegovaca...mozda koli dobije koji postotak vise..ali nece biti uvjerljivoEroo wrote:Ti izgleda nisi u stanju pročitat ni jednu prostoproširenu rečenicu onako kako je napisana.vuksadinare wrote:pa nisu hercegovci samo biraci i ne mogu oni odlucivati sto i kako ce sto biti u hrvatskoj...i prema njima se ravnati..bez obzira sviđao se ili ne sviđao se nekom mesic i josipovic..ne mora onaj u međimurju imati isto razmisljanje kao hercgovac i obrnutoEroo wrote:Tuđmana su birali i Hercegovci. Mesića i Josipovića nisu. Kolindu jesu i opet će.vuksadinare wrote:...a sto se ja bunim?Eroo wrote:
Ništa. Uživajte u plodovima svoga rada, kog qrtza se buniš?
PS: Hercegovci zasigurno nisu glasovali za Mesića i Josipovića. Jesu za Tuđmana i Kolindu. Za Kolindu će opet.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ovaj put ce biti skoro fifti između škore i kolinde kod hercegovaca...mozda koli dobije koji postotak vise..ali nece biti uvjerljivoEroo wrote:Ti izgleda nisi u stanju pročitat ni jednu prostoproširenu rečenicu onako kako je napisana.vuksadinare wrote:pa nisu hercegovci samo biraci i ne mogu oni odlucivati sto i kako ce sto biti u hrvatskoj...i prema njima se ravnati..bez obzira sviđao se ili ne sviđao se nekom mesic i josipovic..ne mora onaj u međimurju imati isto razmisljanje kao hercgovac i obrnutoEroo wrote:Tuđmana su birali i Hercegovci. Mesića i Josipovića nisu. Kolindu jesu i opet će.vuksadinare wrote:
...a sto se ja bunim?
Kolinda će pobijediti uvjerljivo.
Nego kud ćete s ovim viškom novca od turizma? U plaće? Ko vas to jebe u zdrav mozak?
ti sa kolinde na visak novca u turizmu i place...Eroo wrote:vuksadinare wrote:ovaj put ce biti skoro fifti između škore i kolinde kod hercegovaca...mozda koli dobije koji postotak vise..ali nece biti uvjerljivoEroo wrote:Ti izgleda nisi u stanju pročitat ni jednu prostoproširenu rečenicu onako kako je napisana.vuksadinare wrote:pa nisu hercegovci samo biraci i ne mogu oni odlucivati sto i kako ce sto biti u hrvatskoj...i prema njima se ravnati..bez obzira sviđao se ili ne sviđao se nekom mesic i josipovic..ne mora onaj u međimurju imati isto razmisljanje kao hercgovac i obrnutoEroo wrote:
Tuđmana su birali i Hercegovci. Mesića i Josipovića nisu. Kolindu jesu i opet će.
Kolinda će pobijediti uvjerljivo.
Nego kud ćete s ovim viškom novca od turizma? U plaće? Ko vas to jebe u zdrav mozak?
2015-09-08
ero ti si u teskom psiho kurcu...
2015-09-08
Isusati ovi je udbaski sin iz ljubljane skroz ishlapija.Eroo wrote:Ti izgleda nisi u stanju pročitat ni jednu prostoproširenu rečenicu onako kako je napisana.vuksadinare wrote:pa nisu hercegovci samo biraci i ne mogu oni odlucivati sto i kako ce sto biti u hrvatskoj...i prema njima se ravnati..bez obzira sviđao se ili ne sviđao se nekom mesic i josipovic..ne mora onaj u međimurju imati isto razmisljanje kao hercgovac i obrnutoEroo wrote:Tuđmana su birali i Hercegovci. Mesića i Josipovića nisu. Kolindu jesu i opet će.vuksadinare wrote:...a sto se ja bunim?Eroo wrote:
Ništa. Uživajte u plodovima svoga rada, kog qrtza se buniš?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Slusaj nije lako glumit domoljuba a u kraju ti znaju da nisi pune 4 godine dosa u rodni kraj zbog straha od mobilizacije.vuksadinare wrote:ero ti si u teskom psiho kurcu...
A jos krvno srodstvo sa zloglasnim radom vukojevicom.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
a cuj ovo jedini hercegovac hrvat koji ej zapeo u ljubljani i koji ej prezivio najozloglaseniju udbu u ex yu onu slovensku koji su rokali samo na krivi pogeld..a on dosao u ljubljanu sa krizinom do pupkaPABLO ESCOBAR wrote:Slusaj nije lako glumit domoljuba a u kraju ti znaju da nisi pune 4 godine dosa u rodni kraj zbog straha od mobilizacije.vuksadinare wrote:ero ti si u teskom psiho kurcu...
2015-09-08
HR desnica je uvijek bila u minusu s inteligencijom.
a cija si ti desnica?Eroo wrote:HR desnica je uvijek bila u minusu s inteligencijom.
2015-09-08
..onda u stavri ti nisi desnica ako kazes da je hr desnica uvijek imala minus u inteligenciji ..a pravis e kao da jesi..e moj ero kvasina ti mozak pojela
2015-09-08
Istina.. ti si najocigledniji primjer.Eroo wrote:HR desnica je uvijek bila u minusu s inteligencijom.
Kao i svi hdzovci.
Doduse svi hdzovci su ionako udbasi kao i ti i rodjak ti rade vukojevic.
Hrvati po potrebi i deklarativno. Jel ti sad jasnije dezerteru
2015-09-13
Nemozes njega za to krivit. On je ka dite dosa u dezelu. Tatine zasluge za Operaciju Planinska lisica su dovele do komocije jednog od ljepsih gradova europevuksadinare wrote:a cuj ovo jedini hercegovac hrvat koji ej zapeo u ljubljani i koji ej prezivio najozloglaseniju udbu u ex yu onu slovensku koji su rokali samo na krivi pogeld..a on dosao u ljubljanu sa krizinom do pupkaPABLO ESCOBAR wrote:Slusaj nije lako glumit domoljuba a u kraju ti znaju da nisi pune 4 godine dosa u rodni kraj zbog straha od mobilizacije.vuksadinare wrote:ero ti si u teskom psiho kurcu...
2015-09-13
interesantno kako su se oni hercegovci koji su bili ili jesu u vlasti za vrijeme juge nalazili smjesteni u gradovima od triglava do vardara..a oni koji jesu bili stavrni patrioti bili su ili dva metra pod zemljom ili u argentini,australiji,kanadi eventualno njemackoj i pokoji u zagrebuPABLO ESCOBAR wrote:Istina.. ti si najocigledniji primjer.Eroo wrote:HR desnica je uvijek bila u minusu s inteligencijom.
Kao i svi hdzovci.
Doduse svi hdzovci su ionako udbasi kao i ti i rodjak ti rade vukojevic.
Hrvati po potrebi i deklarativno. Jel ti sad jasnije dezerteru
2015-09-08
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kakvo dite pobogu'..dosao je u dvadesetima sa kosom do guzice i bradom kao onaj grcki pjevac...kak se zove..demis rosos..i krizom preko prsa..bar je tako rekaoPABLO ESCOBAR wrote:Nemozes njega za to krivit. On je ka dite dosa u dezelu. Tatine zasluge za Operaciju Planinska lisica su dovele do komocije jednog od ljepsih gradova europevuksadinare wrote:a cuj ovo jedini hercegovac hrvat koji ej zapeo u ljubljani i koji ej prezivio najozloglaseniju udbu u ex yu onu slovensku koji su rokali samo na krivi pogeld..a on dosao u ljubljanu sa krizinom do pupkaPABLO ESCOBAR wrote:Slusaj nije lako glumit domoljuba a u kraju ti znaju da nisi pune 4 godine dosa u rodni kraj zbog straha od mobilizacije.vuksadinare wrote:ero ti si u teskom psiho kurcu...
2015-09-08
Sad mi i Veber djeluje prihvatljivo.
Ajde internet ratnice za HRHB u penziju sluzba je svoje odradila. Nas iz mostarskih rovova bosanskog gliba snjegova dinare i magle oko drvara pusti da sanjamo hrvatsku za koju smo spremni bili i zivote datiEroo wrote:Sad mi i Veber djeluje prihvatljivo.
2015-09-13
ok...ero je bio hrvatski nacionalista u ljubljani....da nitko nije vise spomenuo rijec da je bio udbas....caca i did bili su mu ustase...i sa takvim pedigreom je imao dobar posao u ljublčjani za vrijeme juge...tamo se to nije gledalo
2015-09-08
Mitja Ribicic je takve obozavaovuksadinare wrote:ok...ero je bio hrvatski nacionalista u ljubljani....da nitko nije vise spomenuo rijec da je bio udbas....caca i did bili su mu ustase...i sa takvim pedigreom je imao dobar posao u ljublčjani za vrijeme juge...tamo se to nije gledalo
2015-09-13
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Bošnjaci žele državicu kao i Srbi u BiH, ali bez Hrvata
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Građanska Bosna i Hercegovina - Hrvati i Srbi protiv, Bošnjaci za
» Dodik:Bošnjaci su arogantniji u BIH,nego što su bili Srbi u Jugoslaviji
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Građanska Bosna i Hercegovina - Hrvati i Srbi protiv, Bošnjaci za