Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje
jašta,onda ide ona obavezna spika:mi sa srbima nemamo nerješenih problema.za plakat...PABLO ESCOBAR wrote:Nemon tako brate. Balije su krive za sve.max123 wrote:bilo kako bilo al onda ne krivimo balije za nas problem...Hektorović wrote:max123 wrote:najveći krivac "nestanka" Hrvata ubosnoj je davanje putovnica istima...
Hrvatskoj je trebala svježa krv i demografski boost :)
Interesantno je da orjuna hekyor epi i onaj dezerter iz slovenije uopce ne spominju 220 000 hrvata iz genocidne
max123- Posts : 2853
2015-10-28
...nekidan mi rece jedan hrvat iz capljine....'brate mili ja ove nase politicare(hrvatske) u bh-a ne bi zaposlio ni kao pomocne radnike u vinogradu'...sve je tim rekao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:kad vec mislis da si toliko obavjesten..jer znas di se skoluju bosnjacki politicari?...skoluju se na turskim i iranskim diplomatskim skolama...koje su pohodili reuf,bakir i jos mnogi na visemjesecnim tecajevima...komsic nije sto se vidi iz njegovog ponasanja...a gdje se skoluju u kakvim skolama npr.hrvatski politicari u bh-a?..ali mozemo slobodno reci i veci dio u hrvatskoj?..znas di...u birtijama na gemistu i janjetini..opet to vidimo po ponasanju i manirima...nisu bosnje nista pametniji ali za razliku do ovih drugih vole uciti ne mislim tu na ove obicne skole vec diplomatske...a to vidimo sto osnivaju ili su osnovali razlicite analiticke i geostrateske institute po svijetu...jer imas hravtske institute takve vrste?.nemas...njihov 'instutut' je stol 'kod joze' u blagaju kod mostara
Pa kažem, Bošnjake se totalno podcjenjuje, 90te ih nitko nije uzimao kao ozbiljan faktor. Njihova elita nisu Mujo i Haso. Imaju jasno postavljene ciljeve, znaju kako ih upakovati i jako lobiraju za njih.
Bošnjaci drže pola Mostara, 90% Sarajeva, čitavu Tuzlu i Zenicu. To su velika urbana središta. Imaju stotine NGO, desetke instituta i ustanova za lobiranje i promoviranje njihovih političkih ciljeva.
Srbi i Hrvati u BiH nemaju te kapacitete pošto se najbolji i najpametniji iseljavaju i previše ne bave "domovinom" kad odsele, a u BiH ostane ono što ostane.
Mi imamo pola Mostara. Ostalo su varoši.
Gdje su Hrvatski krugovi 99? NGO aktivisti, mediji, akademici, ... Osim ono malo što organizira HDZ, nema ih...
Srbi su u nešto boljoj poziciji, imaju čitavu Banja Luku.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Oni nemaju garant. Mozda su iz misanih brakova pa im vuce na tu pogansku rasu ljudi.max123 wrote:jašta,onda ide ona obavezna spika:mi sa srbima nemamo nerješenih problema.za plakat...PABLO ESCOBAR wrote:Nemon tako brate. Balije su krive za sve.max123 wrote:bilo kako bilo al onda ne krivimo balije za nas problem...Hektorović wrote:max123 wrote:najveći krivac "nestanka" Hrvata ubosnoj je davanje putovnica istima...
Interesantno je da orjuna hekyor epi i onaj dezerter iz slovenije uopce ne spominju 220 000 hrvata iz genocidne
Vidim da su i svrsavali na pravoslavnu crkvu u tomislav gradu.
Budaletine jos neznaju da su upravo odobrili jos jedan centar za prosirenje svetosavske cetnicke ideologije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A šta san ja ?Hektorović wrote:vuksadinare wrote:kad vec mislis da si toliko obavjesten..jer znas di se skoluju bosnjacki politicari?...skoluju se na turskim i iranskim diplomatskim skolama...koje su pohodili reuf,bakir i jos mnogi na visemjesecnim tecajevima...komsic nije sto se vidi iz njegovog ponasanja...a gdje se skoluju u kakvim skolama npr.hrvatski politicari u bh-a?..ali mozemo slobodno reci i veci dio u hrvatskoj?..znas di...u birtijama na gemistu i janjetini..opet to vidimo po ponasanju i manirima...nisu bosnje nista pametniji ali za razliku do ovih drugih vole uciti ne mislim tu na ove obicne skole vec diplomatske...a to vidimo sto osnivaju ili su osnovali razlicite analiticke i geostrateske institute po svijetu...jer imas hravtske institute takve vrste?.nemas...njihov 'instutut' je stol 'kod joze' u blagaju kod mostara
Pa kažem, Bošnjake se totalno podcjenjuje, 90te ih nitko nije uzimao kao ozbiljan faktor. Njihova elita nisu Mujo i Haso. Imaju jasno postavljene ciljeve, znaju kako ih upakovati i jako lobiraju za njih.
Bošnjaci drže pola Mostara, 90% Sarajeva, čitavu Tuzlu i Zenicu. To su velika urbana središta. Imaju stotine NGO, desetke instituta i ustanova za lobiranje i promoviranje njihovih političkih ciljeva.
Srbi i Hrvati u BiH nemaju te kapacitete pošto se najbolji i najpametniji iseljavaju i previše ne bave "domovinom" kad odsele, a u BiH ostane ono što ostane.
Gdje su Hrvatski krugovi 99? NGO aktivisti, mediji, akademici, ... Osim ono malo što organizira HDZ, nema ih...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo je mapa a ne ta Bosna na dva metra promjera.
2014-04-11
da...samo zaboravljas jednu cinjenicu..sve to mogu imati i hrvati u bh-a sto i bosnajci samo sa jednom razlikom..hrvatski politicari u bh-a se regrutuju u mesnicama,birtijama,sumnjivih poduzetnickih voda...a kod bosnjackih politicara(ali dijelom i kdo srpskih) u bh-a u vrhu mozes naci itekako skolovanih ljudi..doktora,profesora itd itd...a koliko takvih osim ljubica i covica mozes naci kod hrvata?...zato sto covic primjenjuje praksu kao i pandani mu u hravtskoj vazniji su poltroni nego kvalitet jer mu poltroni cuvaju fotelju...oni svoje 'institute' imaju po gostionama gdje drze govorancije i ki bi da bi...mada ima kvalitetnih skolovanih ljudi ali ih ne zele pripustiti sebi.kao sto su npr raspudic,knezovic i jos neki jer likovi imaju svoj stav i ne zele biti njihove podguzne muheHektorović wrote:vuksadinare wrote:kad vec mislis da si toliko obavjesten..jer znas di se skoluju bosnjacki politicari?...skoluju se na turskim i iranskim diplomatskim skolama...koje su pohodili reuf,bakir i jos mnogi na visemjesecnim tecajevima...komsic nije sto se vidi iz njegovog ponasanja...a gdje se skoluju u kakvim skolama npr.hrvatski politicari u bh-a?..ali mozemo slobodno reci i veci dio u hrvatskoj?..znas di...u birtijama na gemistu i janjetini..opet to vidimo po ponasanju i manirima...nisu bosnje nista pametniji ali za razliku do ovih drugih vole uciti ne mislim tu na ove obicne skole vec diplomatske...a to vidimo sto osnivaju ili su osnovali razlicite analiticke i geostrateske institute po svijetu...jer imas hravtske institute takve vrste?.nemas...njihov 'instutut' je stol 'kod joze' u blagaju kod mostara
2015-09-08
Ne znam šta se nervirate. Ako nema promjene izbornog zakona onda su stvari jednostavne.
Komšić je tu do 2022 a u međuvremenu će iselit 150 tisuća ljudi.
Pa.će tako opet do 2026 pa će ih iselit još dvista tisuća.
RS krah i nestanak.
Život ide dalje.
Komšić je tu do 2022 a u međuvremenu će iselit 150 tisuća ljudi.
Pa.će tako opet do 2026 pa će ih iselit još dvista tisuća.
RS krah i nestanak.
Život ide dalje.
2014-04-11
A u međuvremenu će rasti antiislamski AfD u Njemačkoj.
Evo sad za dva tjedna skaču ovdje s 10% na 20% glasova.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Thuringian_state_election
I usput : Nisu muslimanski političari nešto pametni nego smo mi imali sao krajinu devedesetih koja nam je vezala puno vojske na sebe.
Sad to nije slučaj a i diže se antiislamska desnica.
Mogu zaboravit u idučem ratu da će im nekakvi muslimani ( Turci i ostali ) pomoć da pobjede.
Evo sad za dva tjedna skaču ovdje s 10% na 20% glasova.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Thuringian_state_election
I usput : Nisu muslimanski političari nešto pametni nego smo mi imali sao krajinu devedesetih koja nam je vezala puno vojske na sebe.
Sad to nije slučaj a i diže se antiislamska desnica.
Mogu zaboravit u idučem ratu da će im nekakvi muslimani ( Turci i ostali ) pomoć da pobjede.
2014-04-11
PABLO ESCOBAR wrote:Amen brate amen.max123 wrote:najveći krivac "nestanka" Hrvata ubosnoj je davanje putovnica istima...
Evo ti vidis ovi katolici iz sr.bosne.
Postali hrvati tek kad im je sa vlasica brat pravoslavac poceo slati bombasticne poklone.
A i danas je draza kavica na spici u zagrebu nego u travniku se borit za svoja prava. I ne samo oni nego opcenito je hrvatima iz hercegbosne primarni cilj biti u zagrebu iz iz istoga se kleti u kamen krs i maslinu. A u hercegovackin disco klubovima uredno im.pjevaju ilici halidi serifi jane goce i seke.
a vole ljudi stati na iste grablje i po deset puta ako treba, možda zvuči suludo ali je takoPABLO ESCOBAR wrote:Oni nemaju garant. Mozda su iz misanih brakova pa im vuce na tu pogansku rasu ljudi.max123 wrote:jašta,onda ide ona obavezna spika:mi sa srbima nemamo nerješenih problema.za plakat...PABLO ESCOBAR wrote:Nemon tako brate. Balije su krive za sve.max123 wrote:bilo kako bilo al onda ne krivimo balije za nas problem...Hektorović wrote:
Budaletine jos neznaju da su upravo odobrili jos jedan centar za prosirenje svetosavske cetnicke ideologije
ne razumijem to...pricaju o hrvatskom integralizmu a sve rade suprotno da se to desi...tre wrote:a vole ljudi stati na iste grablje i po deset puta ako treba, možda zvuči suludo ali je takoPABLO ESCOBAR wrote:Oni nemaju garant. Mozda su iz misanih brakova pa im vuce na tu pogansku rasu ljudi.max123 wrote:jašta,onda ide ona obavezna spika:mi sa srbima nemamo nerješenih problema.za plakat...PABLO ESCOBAR wrote:Nemon tako brate. Balije su krive za sve.max123 wrote:
bilo kako bilo al onda ne krivimo balije za nas problem...
2015-09-08
I ako automatski ne razmisljas kao oni odmah te proglase balijom pravasem i ustasom.tre wrote:a vole ljudi stati na iste grablje i po deset puta ako treba, možda zvuči suludo ali je takoPABLO ESCOBAR wrote:Oni nemaju garant. Mozda su iz misanih brakova pa im vuce na tu pogansku rasu ljudi.max123 wrote:jašta,onda ide ona obavezna spika:mi sa srbima nemamo nerješenih problema.za plakat...PABLO ESCOBAR wrote:Nemon tako brate. Balije su krive za sve.max123 wrote:
bilo kako bilo al onda ne krivimo balije za nas problem...
Doduse kad me proglase ustasom meni je iskreno toplo oko srca.
Oni koji su se udobno uhljebili u drzavne poslove u rh primjerice nebi napamet palo nedaj boze ponovo rata ici ratovati. Bili bi ka i ero. Moralna podrska iz zadra ljubljane i zagreba. Uz figu u dzepu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
pa takvi su i najvece galamđije...evo ero bi da mi sve ali nikako da mrdne iz ljubljane ko epi iz zadra...racunaju a ima budala koji hoce...onda ako uspiju mi smo glavni ako ne uspiju jbg nama jopet dobroPABLO ESCOBAR wrote:I ako automatski ne razmisljas kao oni odmah te proglase balijom pravasem i ustasom.tre wrote:a vole ljudi stati na iste grablje i po deset puta ako treba, možda zvuči suludo ali je takoPABLO ESCOBAR wrote:Oni nemaju garant. Mozda su iz misanih brakova pa im vuce na tu pogansku rasu ljudi.max123 wrote:jašta,onda ide ona obavezna spika:mi sa srbima nemamo nerješenih problema.za plakat...PABLO ESCOBAR wrote:
Nemon tako brate. Balije su krive za sve.
Oni koji su se udobno uhljebili u drzavne poslove u rh primjerice nebi napamet palo nedaj boze ponovo rata ici ratovati. Bili bi ka i ero. Moralna podrska iz zadra ljubljane i zagreba. Uz figu u dzepu
2015-09-08
slobodno smo društvo i legitimno je imati svoj stav i razmišljati u nekom smjeru kako misle da treba biti, ono što smeta u svemu tome je zanemarivanje ubijenih i protjeranih Hrvata ili bolje da kažem pišanje po istim kao i ruganje i omalovažavanje svakog tko ne viri iz srpskog dupetavuksadinare wrote:ne razumijem to...pricaju o hrvatskom integralizmu a sve rade suprotno da se to desi...tre wrote:a vole ljudi stati na iste grablje i po deset puta ako treba, možda zvuči suludo ali je takoPABLO ESCOBAR wrote:Oni nemaju garant. Mozda su iz misanih brakova pa im vuce na tu pogansku rasu ljudi.max123 wrote:jašta,onda ide ona obavezna spika:mi sa srbima nemamo nerješenih problema.za plakat...PABLO ESCOBAR wrote:
Velike koristi SPC od te crkvice. U RS se godišnje rodi 9500 ljudi a iseli bar 15 tisuća.
2014-04-11
Ma pusti te price. Ini su odrastali u pravin sredinama bratstva i jefinstva. Dobili roditelji stanove idealno sve bilo godisnji odmori e onda je poceo rat. Pa poceli ici u crkvu i rece im fratar sa oltara da su hrvati.vuksadinare wrote:ne razumijem to...pricaju o hrvatskom integralizmu a sve rade suprotno da se to desi...tre wrote:a vole ljudi stati na iste grablje i po deset puta ako treba, možda zvuči suludo ali je takoPABLO ESCOBAR wrote:Oni nemaju garant. Mozda su iz misanih brakova pa im vuce na tu pogansku rasu ljudi.max123 wrote:jašta,onda ide ona obavezna spika:mi sa srbima nemamo nerješenih problema.za plakat...PABLO ESCOBAR wrote:
Onda oni pobjehose u rh. Jer su eto ipak hrvati.
I onda ipak krv neda mira i prihvate od dva zla navodno manje.
Istina sluzbeno manje ali srljanje guski u maglu epija i hektora je cudo jedno.
I onda kad se hrvati i srbi u bih rjese balija srbima ostaje samo dovrsit posao sa malobrojnim hrvatima. Jer su oni drugi u zagrebu na spici. Onda ce se krst i kriz opet zavaditi pa ce sa zagrebacke spice umisto kad podjele bosnu srbi i hrvati poceyi opet ode franceticu i legiji na drini.
2015-09-13
e to prika, istog trena ide etiketiranje i omalovažavanje, tipičan srpsko komunistički obrazac djelovanja.PABLO ESCOBAR wrote:I ako automatski ne razmisljas kao oni odmah te proglase balijom pravasem i ustasom.tre wrote:a vole ljudi stati na iste grablje i po deset puta ako treba, možda zvuči suludo ali je takoPABLO ESCOBAR wrote:Oni nemaju garant. Mozda su iz misanih brakova pa im vuce na tu pogansku rasu ljudi.max123 wrote:jašta,onda ide ona obavezna spika:mi sa srbima nemamo nerješenih problema.za plakat...PABLO ESCOBAR wrote:
ORJUNASI PRAVItre wrote:slobodno smo društvo i legitimno je imati svoj stav i razmišljati u nekom smjeru kako misle da treba biti, ono što smeta u svemu tome je zanemarivanje ubijenih i protjeranih Hrvata ili bolje da kažem pišanje po istim kao i ruganje i omalovažavanje svakog tko ne viri iz srpskog dupetavuksadinare wrote:ne razumijem to...pricaju o hrvatskom integralizmu a sve rade suprotno da se to desi...tre wrote:a vole ljudi stati na iste grablje i po deset puta ako treba, možda zvuči suludo ali je takoPABLO ESCOBAR wrote:Oni nemaju garant. Mozda su iz misanih brakova pa im vuce na tu pogansku rasu ljudi.max123 wrote:
jašta,onda ide ona obavezna spika:mi sa srbima nemamo nerješenih problema.za plakat...
2015-09-13
...nisu jedini...evo pandan im jaca samo sto ona ne da kontra ovih u sarajevu...a i beograd joj nije d anije drag...ronilaje lazne krokodilske suze za stradalima u ratu a prva im je okrenula leđa i operila prst optuzbe nakon sto nije vise u fotelji...a nije joj ni onda puno stalo(slucaj purda)...jos se onda ljuti sto je izgubila status pocasne građanke vukovara...sada joj je puno draze viriti iz tuđih supaka ako moze politicki profitirati...tre wrote:slobodno smo društvo i legitimno je imati svoj stav i razmišljati u nekom smjeru kako misle da treba biti, ono što smeta u svemu tome je zanemarivanje ubijenih i protjeranih Hrvata ili bolje da kažem pišanje po istim kao i ruganje i omalovažavanje svakog tko ne viri iz srpskog dupetavuksadinare wrote:ne razumijem to...pricaju o hrvatskom integralizmu a sve rade suprotno da se to desi...tre wrote:a vole ljudi stati na iste grablje i po deset puta ako treba, možda zvuči suludo ali je takoPABLO ESCOBAR wrote:Oni nemaju garant. Mozda su iz misanih brakova pa im vuce na tu pogansku rasu ljudi.max123 wrote:
jašta,onda ide ona obavezna spika:mi sa srbima nemamo nerješenih problema.za plakat...
2015-09-08
Zato sam ja Dodika odavno od milja nazvao : moj najveći ustaša.RayMabus wrote:Velike koristi SPC od te crkvice. U RS se godišnje rodi 9500 ljudi a iseli bar 15 tisuća.
2014-04-11
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» Bošnjaci žele državicu kao i Srbi u BiH, ali bez Hrvata
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Građanska Bosna i Hercegovina - Hrvati i Srbi protiv, Bošnjaci za
» Dodik:Bošnjaci su arogantniji u BIH,nego što su bili Srbi u Jugoslaviji
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Građanska Bosna i Hercegovina - Hrvati i Srbi protiv, Bošnjaci za