ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje

Page 4 of 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next

Go down

Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje - Page 4 Empty Re: Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje

Post by Hektorović 14/10/2019, 13:49

vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:znaci po tebi smo propali skroz na skroz..trebamo cekati samo da nas netko okupira... Basketball

Samo da je HR tu negdje sa Slovenijom.
ne kuzim ovo

Slabe projekcije političke snage. Slabog utjecaja na događanja. Po narodski, skoro pa nebitan faktor.

Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje - Page 4 Empty Re: Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje

Post by vuksadinare 14/10/2019, 13:51

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:znaci po tebi smo propali skroz na skroz..trebamo cekati samo da nas netko okupira... Basketball

Samo da je HR tu negdje sa Slovenijom.
ne kuzim ovo

Slabe projekcije političke snage. Slabog utjecaja na događanja. Po narodski, skoro pa nebitan faktor.
pa birali ste takve..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 14/10/2019, 13:52

vuksadinare wrote:pa birali ste takve..

Mi smo izabrali Mesića dvaput?

Ne mi, vi...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2019, 13:53

ti kazes da kolinda i plenki imaju utjecaja u svijetu...daj sredi se...samo sila otvara vrata utjecaja...a mi imamo beskicmenjake i kukavice na vlasti ali i u oprbi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2019, 13:55

Hektorović wrote:

Ne mi, vi...
..jesmo ali ne i ja..ja sam prvi put za budisu glasao drugi put za hebranga...previse je bilo antigercegovacki raspolozenih hrvata tada...sto da se radi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 14/10/2019, 13:57

Hrvatska politika spram BiH

Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje - Page 4 Mesic
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Eroo 14/10/2019, 13:59

vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

Ne mi, vi...
..jesmo ali ne i ja..ja sam prvi put za budisu glasao drugi put za hebranga...previse je bilo antigercegovacki raspolozenih hrvata tada...sto da se radi
Ništa. Uživajte u plodovima svoga rada, kog qrtza se buniš?

PS:

Tuđmana su birali i Hercegovci. Mesića i Josipovića nisu. Kolindu jesu i opet će.
Zaključak? Sam razmisli zašto ti je tako kako je.

Last edited by Eroo on 14/10/2019, 14:02; edited 1 time in total

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2019, 13:59

Hektorović wrote:Hrvatska politika spram BiH

Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje - Page 4 Mesic
pa mesic je i sam turcin porijeklom...sto te cudi..jedan dio mesica je bio islamiziran u lici 150 godina...pa su se vratili na krscanstvo odlaskom turaka..toj lozi mesica pripadali su i preci stipe mesica...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2019, 14:00

Eroo wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

Ne mi, vi...
...a sto se ja bunim?
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo 14/10/2019, 14:03

vuksadinare wrote:
Eroo wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

Ne mi, vi...
...a sto se ja bunim?
Tuđmana su birali i Hercegovci. Mesića i Josipovića nisu. Kolindu jesu i opet će.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by FRANK 14/10/2019, 14:05

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:Totalno nerazumjevanje stanja ne terenu, pogled na istok kao da je 1919...
ne...sto bi ti napravio na tuđmanovom mjestu..kada se zapravo krojila sudbina bh-a pa i hravtske...imas krhko gospodarstvo rat u svom dvoristu...ti u daytonu nisi mogao vise diktirati uvjete...vise od onog sto si mogao dobiti jer opet riskiras rat..a hrvatska bez obzira na oslobodilacke akcije nakon njih s ematerijalno i svakako drugacije istrosila...drugo hrvati u ratu sa muslimanima nisu ostavrili oruzjem ono da bi mogli diktirati stanje na terenu...trece...amerima ej tada vec dosta bilo sranja i zeljeli su status que kakav je zatecen prije daytona

Tuđmanu ne pakovati.

Tuđman 93 nije dao da se Hrvati u BiH totalno žrtvuju kako bi se odobrovoljio Alija.

Problem je nakon Tuđmana.
Washingtonski sporazum je moj caca potpisa

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Hektorović 14/10/2019, 14:06

PABLO ESCOBAR wrote:Washingtonski sporazum je moj caca potpisa

Je srušen odlukama visokoh prestavnika i nikada sprovedenom konfederacijom federacije i HR
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2019, 14:08

PABLO ESCOBAR wrote:
Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:Totalno nerazumjevanje stanja ne terenu, pogled na istok kao da je 1919...
ne...sto bi ti napravio na tuđmanovom mjestu..kada se zapravo krojila sudbina bh-a pa i hravtske...imas krhko gospodarstvo rat u svom dvoristu...ti u daytonu nisi mogao vise diktirati uvjete...vise od onog sto si mogao dobiti jer opet riskiras rat..a hrvatska bez obzira na oslobodilacke akcije nakon njih s ematerijalno i svakako drugacije istrosila...drugo hrvati u ratu sa muslimanima nisu ostavrili oruzjem ono da bi mogli diktirati stanje na terenu...trece...amerima ej tada vec dosta bilo sranja i zeljeli su status que kakav je zatecen prije daytona

Tuđmanu ne pakovati.

Tuđman 93 nije dao da se Hrvati u BiH totalno žrtvuju kako bi se odobrovoljio Alija.

Problem je nakon Tuđmana.
Washingtonski sporazum je moj caca potpisa
u tom sporazumu i je sav izvor problema za hrvate u bh-a...tu je udaren temelj federacije u bh-a na stetu hrvata..ali sa jedne strane nije tu bilo puno mjesta tuđmanu za kalkulacije..jos je bio rat između hrvata i muslimana...a hrvati nisu bas najbolje stajali na vojnom planu kontra muslimana...narocito u srednjoj bosni...plus sto je to period kada su se planirale akcije za solobađanje hrvatskih okupiranih podrucja tj planiranje operacija zima '94 i oluja
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by FRANK 14/10/2019, 14:08

Bilo bi lijepo da o bih ne govore oni koji nisu ratovali za hrvatske interese u njoj. Vec su nakon prvog metka dali petama vjetra

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2019, 14:09

Eroo wrote:
vuksadinare wrote:
Eroo wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

Ne mi, vi...
...a sto se ja bunim?
pa nisu hercegovci samo biraci i ne mogu oni odlucivati sto i kako ce sto biti u hrvatskoj...i prema njima se ravnati..bez obzira sviđao se ili ne sviđao se nekom mesic i josipovic..ne mora onaj u međimurju imati isto razmisljanje kao hercgovac i obrnuto
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by FRANK 14/10/2019, 14:10

Hektorović wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:Washingtonski sporazum je moj caca potpisa

Je srušen odlukama visokoh prestavnika i nikada sprovedenom konfederacijom federacije i HR
Nije cudo sto mu mi iz Hvoa nismo tili ic na sprovod njemu i onoj sirokobrijeskoj budali

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by marcellus 14/10/2019, 14:15

Hektorović wrote:
marcellus wrote:bottom line je da srbi više mrze hrvate nego bošnjake, oni su im kolateralna šteta.

i to će uvijek biti tako. 

i ako se ikad razgraniče zajednički će se okrenuti istrijebljenju hrvata s obje strane granice

Pojednostavljuješ.

Dodik je svjestan da Bošnjaci ne žele samo Federaciju nego čitavu BiH... I da će nakon totalnog sloma Hrvata, na meni doći Srbi... Prvo ukidanjem imena RS, onda kroz druge mjere.

Nisu se bez razloga napravile stotine džamija u RS-u. I uložile milijarde u povratak Bošnjaka u sela istočne Bosne.

Druga srpska opcija zagovara dogovor sa Bošnjacima, pa čak i pomalo podređen odnos, u nadi da će uvijek imati svoj dio kolača.

Krivo. Hrvata je premalo da bi mogli držat leđa srbima i nemaju ništa. Srbi imaju entitet, imaju vojsku, imaju policiju. Hrvati imaju kurčinu. Imali su banku pa im je MZ i to razjebala. Hrvati su nebitni u odnosima Srba i Bošnjakistanaca, Dodo će ih koristiti kad mu je zgodno ali u principu mu ne trebaju. Realno, koji će mu kurac Hrvati, osim da eventualno skrenu pažnju bošnjakistanaca s njega, da mu budu gromobran

dogovor srba i bošnjaka je svakako budućnost, hoće li do toga doći bez rata ili nakon još jednog rata, to se sad ne zna, ali se zna da hrvati smetaju i jednima i drugima. Dodo je uostalom pomeo Hrvate iz Srpske, ostavio je tri pokazna.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 14/10/2019, 14:22

epikur37 wrote:
tre wrote:
marcellus wrote:
epikur37 wrote:Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje, a gdje će Hrvati?

Hrvati će u tri pičke lepe matere jer od početka računaju da će imat neke koristi od toga ako srpska ode, kao onda će moć i oni. A Dodo je prvi koji će ustašama zabit nož u leđa. A Zagreb se pak predugo kleo u jedinstvenu bosnu i teritorijalni integritet. Zagreb ne vidi da su mulsimani neprijatelji, a mostar ne vidi da su to srbi.
:tu
Kad iskoristi hrvate da sjebe balije okrenuti će oštricu prema hrvatima i pokušati ih izrokati koliko god je moguće.

Pokvareni Srbi, iskorištavaju Hrvate tako što ih konfrontiraju s muslimanima a onda će im još i nož u leđa.

ma ne oni zapravo vole hrvate i pomoći će im da dobiju svoj entitet i državu

bože svašta

tre ima pravo, srbadija samo koristi hrvate pa dok se ove budale blentave u sarajevu bave hrvatima dodo na miru radi svoj poso

usput, bošnje se bave hrvatima upravo zato jer znaju da srbima ne mogu ništa, da je teritorij srpske za njih za uvijek izgubljen, u ratu, i zato gledaju oteti što više od Hrvata da kompenziraju koliko mogu. MZ će im dat amen jer je nemoguće trajno pomirit tri strane, ali je moguće dvije. Ajmo pogađat ko je tu viška u BIH, iz svačije perspektive?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2019, 14:25

marcellus wrote:
epikur37 wrote:
tre wrote:
marcellus wrote:
epikur37 wrote:Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje, a gdje će Hrvati?

Hrvati će u tri pičke lepe matere jer od početka računaju da će imat neke koristi od toga ako srpska ode, kao onda će moć i oni. A Dodo je prvi koji će ustašama zabit nož u leđa. A Zagreb se pak predugo kleo u jedinstvenu bosnu i teritorijalni integritet. Zagreb ne vidi da su mulsimani neprijatelji, a mostar ne vidi da su to srbi.
:tu
Kad iskoristi hrvate da sjebe balije okrenuti će oštricu prema hrvatima i pokušati ih izrokati koliko god je moguće.

Pokvareni Srbi, iskorištavaju Hrvate tako što ih konfrontiraju s muslimanima a onda će im još i nož u leđa.

ma ne oni zapravo vole hrvate i pomoći će im da dobiju svoj entitet i državu

bože svašta

tre ima pravo, srbadija samo koristi hrvate pa dok se ove budale blentave u sarajevu bave hrvatima dodo na miru radi svoj poso

usput, bošnje se bave hrvatima upravo zato jer znaju da srbima ne mogu ništa, da je teritorij srpske za njih za uvijek izgubljen, u ratu, i zato gledaju oteti što više od Hrvata da kompenziraju koliko mogu. MZ će im dat amen jer je nemoguće trajno pomirit tri strane, ali je moguće dvije. Ajmo pogađat ko je tu viška u BIH, iz svačije perspektive?
plus sto bosnjaci iz bh-a hoce na bilo koji nacin da ih hrvatska gura dok oni cibuce i pijuckaju kavu a ne bi rekli ni hvala...meni ej smijesno kad mesic,jaca i slicni govore treba im stalno pomagat i gurat jer su oni jadni...kao d asu debili..retardini..a nisu nego oni fino to koriste...kad ih ne zelis gurati onda si fasist i djelitelj bosne
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 14/10/2019, 14:25

i srbi isto tako znaju da im bošnje ne mogu ništa a znaju i da mogu hrvatima. Zašto bi branili Hrvate? Da im ti Hrvati jednog dana podvale nato u bosnu?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 14/10/2019, 14:28

vuksadinare wrote:
Eroo wrote:
vuksadinare wrote:
Eroo wrote:
vuksadinare wrote:
...a sto se ja bunim?
pa nisu hercegovci samo biraci i ne mogu oni odlucivati sto i kako ce sto biti u hrvatskoj...i prema njima se ravnati..bez obzira sviđao se ili ne sviđao se nekom mesic i josipovic..ne mora onaj u međimurju imati isto razmisljanje kao hercgovac i obrnuto
Ti izgleda nisi u stanju pročitat ni jednu prostoproširenu rečenicu onako kako je napisana.
Još jednom pročitaj moj komentar i probaj razumjeti smisao napisanog.

PS: Hercegovci zasigurno nisu glasovali za Mesića i Josipovića. Jesu za Tuđmana i Kolindu. Za Kolindu će opet.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next

Back to top

- Similar topics