ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje

Page 13 of 15 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

Go down

Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje - Page 13 Empty Re: Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje

Post by marcellus 15/10/2019, 15:59

zapamti si da im vi, srbima, niste saveznik. Niste više nikoji kurac u BIH i ne trebate tamo više nikom. I nemate saveznika ni u MZ ni u Hrvatskoj nakon Tuđmana i Šuška ni u samoj BIH.

Što vi kao saveznici donosite Srbima? Što bi Srbi imali od vas kao svojih saveznika? Jedno veliko ništa. Pitao sam više puta na ovoj temi, koji mislite da ćete kurac Srbima, i nisam dobio odgovor. A to je ključno pitanje, sve ovo drugo je pričam ti priču.

Hoćete Srbe na svojoj strani? Cool, što nudite? Nemate ništa? Ok, onda ništa. Srbi nemaju nikakvog interesa pomagati vam, dajte si to zabijte u glavu. Ali i te kako imaju interesa trgovati s balijama, jer svaki sukob završi trgovinom, a znaš gdje ste tu vi?

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje - Page 13 Empty Re: Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje

Post by FRANK 15/10/2019, 16:00

crvenkasti wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:Crveni jel mi sada sakriven iza svoga monitora u svom stancicu u prokletoj RH jebes mater i sve do 9.kolina.
Koliko si mi puta rekao sakriven ispred svog monitora.
Jebem ti ustasku mater.
Ajde priznaj dragi moj mali srpcicu

Pa i ja sam Hrvat, ali nisam baš, ono, pravi. A ustaša, to je Hrvat na kvadrat. To bih i ja volio biti.
Evo taman izbacivam gulas iz sebe. Cek cek. Aaaaaa :dramaq

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by marcellus 15/10/2019, 16:00

pismejker wrote:
marcellus wrote:
Hektorović wrote:
marcellus wrote:ovo što vas dvojica ti i general pričate je čisti wishful thinking. Je da Srbi će pomoć Hrvatima da dobiju treći. Oće kurac. Pomoć će jedino bošnjama da vas potamane kad dođe vrijeme i kad riješi s njima problem, odnosno kad se bosna raspadne na srpsku i bošnjakistan. Moguće da će to bit i dio deala, vi nama neovisnost od bosne a mi vam riješimo hrvate. Samo čekajte i gledajte.

Ja sam u BiH insider, znam ljude iz samog Bošnjačkog i Srpskog vrha, znam i obične ljude na terenu.

Pitanje u BiH nije razgraničenje Srba i Bošnjaka, nego koliko će jaka biti domniacija Bošnjaka.

pravo pitanje je šta će bit s hrvatima, ja ću ti reć. Balije će ih potamanit, a srbi će im pomagat da ih potamane.
ne mogu pojmiti kako nikom nije bilo jasno da treci entitet Ubosni nikako ne moze opstati..ciji god bio u pitanju...Na pocetku je odmah trebal osa srbima podjeliti bosnu,visak poslati cukundjedovima u Tursku i ej-men..

srbi ni onda nisu bili zainteresirani za to. Jedina podjela bosne s tuđmanom na koju je sloba htio pristati je bila da njemu ide bosna a nama bosanci.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 15/10/2019, 16:01

PABLO ESCOBAR wrote:
crvenkasti wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
crvenkasti wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
Ma i vjeko je to traljavo odradio.
Nula bodova

Tko je zaklao najviše Srba? Ljubo Miloš?
Ma i on je malo Basketball

Pa tko je onda? Jel ima na vikipediji?
Nerece ti meni koliko si mi puta sakriven iza monitora opsovao ustasku majku. Pusti milosa i vjeku.
De priznaj srpce mohe ajde.
Basketball
Ajde srpce priznaj.

Da si zaklao kojeg Srbina, cijenio bih te.
Jesi li bar ženu? Dijete? Bilo što?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 15/10/2019, 16:02

marcellus wrote:
pismejker wrote:
marcellus wrote:
Hektorović wrote:
marcellus wrote:ovo što vas dvojica ti i general pričate je čisti wishful thinking. Je da Srbi će pomoć Hrvatima da dobiju treći. Oće kurac. Pomoć će jedino bošnjama da vas potamane kad dođe vrijeme i kad riješi s njima problem, odnosno kad se bosna raspadne na srpsku i bošnjakistan. Moguće da će to bit i dio deala, vi nama neovisnost od bosne a mi vam riješimo hrvate. Samo čekajte i gledajte.

Ja sam u BiH insider, znam ljude iz samog Bošnjačkog i Srpskog vrha, znam i obične ljude na terenu.

Pitanje u BiH nije razgraničenje Srba i Bošnjaka, nego koliko će jaka biti domniacija Bošnjaka.

pravo pitanje je šta će bit s hrvatima, ja ću ti reć. Balije će ih potamanit, a srbi će im pomagat da ih potamane.
ne mogu pojmiti kako nikom nije bilo jasno da treci entitet Ubosni nikako ne moze opstati..ciji god bio u pitanju...Na pocetku je odmah trebal osa srbima podjeliti bosnu,visak poslati cukundjedovima u Tursku i ej-men..

srbi ni onda nisu bili zainteresirani za to. Jedina podjela bosne s tuđmanom na koju je sloba htio pristati je bila da njemu ide bosna a nama bosanci.
Luda kuca..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2019, 16:03

marcellus wrote:zapamti si da im vi, srbima, niste saveznik. Niste više nikoji kurac u BIH i ne trebate tamo više nikom. I nemate saveznika ni u MZ ni u Hrvatskoj nakon Tuđmana i Šuška ni u samoj BIH.

Što vi kao saveznici donosite Srbima? Što bi Srbi imali od vas kao svojih saveznika? Jedno veliko ništa. Pitao sam više puta na ovoj temi, koji mislite da ćete kurac Srbima, i nisam dobio odgovor. A to je ključno pitanje, sve ovo drugo je pričam ti priču.

Hoćete Srbe na svojoj strani? Cool, što nudite? Nemate ništa? Ok, onda ništa. Srbi nemaju nikakvog interesa pomagati vam, dajte si to zabijte u glavu. Ali i te kako imaju interesa trgovati s balijama, jer svaki sukob završi trgovinom, a znaš gdje ste tu vi?
:tu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 15/10/2019, 16:04

marcellus wrote:

Hoćete Srbe na svojoj strani? Cool, što nudite? Nemate ništa? Ok, onda ništa. Srbi nemaju nikakvog interesa pomagati vam, dajte si to zabijte u glavu. 

Tu si u pravu. Dok je bilo Srba u Hrvatskoj, još su nas poštivali.
Sad ih boli kurac za nas. Ni ne spominju nas.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by FRANK 15/10/2019, 16:06

crvenkasti wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
crvenkasti wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
crvenkasti wrote:

Tko je zaklao najviše Srba? Ljubo Miloš?

Nerece ti meni koliko si mi puta sakriven iza monitora opsovao ustasku majku. Pusti milosa i vjeku.
Basketball
Ajde srpce priznaj.

Bas sam los hrvat. Nijednog nisam zaklao ni dite ni zenu.
Sta mislis da sam barem.bio na ovcari ili veleprometu.
Nego samo ovako jedan na jedan
Sramora me od boga

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/10/2019, 16:07

marcellus wrote:zapamti si da im vi, srbima, niste saveznik. Niste više nikoji kurac u BIH ne bih trebao tamo više nikom. Ja nemam saveznika ni u MZ ni u Hrvatskoj nakon Tuđmana i Šuška ni u samoj BIH.

Što vi kao saveznici donosite Srbima? Što su Srbi imali od vas kao svog saveznika? Jedno veliko ništa. Pitao sam više puta na ove teme, koji mislite da ćete kurac Srbima, nisam odgovorio. A to je ključno pitanje, sve ovo drugo je pričam ti priču.

Hoćete li Srbe na svoju stranu? Super, što nudite? Nemate ništa? Ok, onda ništa. Srbi nemaju nikakvog interesa za vas, dajte si da zabijate u glavu. Ali i te kako zanimaju trgovati s balijama, jer svaki sukob završava trgovinu, a znaš gdje ste tu vi?
,..ma nemaju oni politicare koji znaju trgovat..sto se politike tice...covic samo guguce promjena izbornog zakona kao i njegovi...kao da ce izborni zakon ako se promjeni..promjeniti nesti..dobit ces treci..kako da ne...evo hrvati iz bh-a ce hrlit glasat u bha..kako da ne..nisu ni prije ovog zakona..jedino sto ce omogucit da se covic uhljebi za clana predstjednistva...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2019, 16:10

Ajmo lipo iseljavanje i krah nataliteta.

https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/bs/bh-ekonomiju-2018-obilje%25C5%25BEilo-masovno-iseljavanje-radnika-i-stru%25C4%258Dnjaka/a-46893830
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2019, 16:12

Kako je Marc to objasnio sve je u trgovini.

Ja Srbima nudim zaštitu u zamjenu za proguravanje izbornog zakona.

U protivnom hanđar divizija
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 15/10/2019, 16:16

PABLO ESCOBAR wrote:
crvenkasti wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
crvenkasti wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:

Basketball
Ajde srpce priznaj.

Bas sam los hrvat. Nijednog nisam zaklao ni dite ni zenu.
Sta mislis da sam barem.bio na ovcari ili veleprometu.
Nego samo ovako jedan na jedan
Sramora me od boga

Mogao si bar koje dijete. Njega ti je lako, maleno je i ne opire se. Prave ustaše su u svijetu poznate po klanju djece. I Nijemci su nam se divili.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2019, 16:18

RayMabus wrote:Kako je Marc to objasnio sve je u trgovini.

Ja Srbima nudim zaštitu u zamjenu za proguravanje izbornog zakona.

U protivnom hanđar divizija
A u međuvremenu dok razmišljate koju ćete ponudu : 50 tisuća iseli svake godine iz BiH a od toga najmanje trećina je RS.

A natalitet 9500 

A iseli ih 15 tisuća.

Šta više razmišljate hanđar je sve bliže.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2019, 16:29

Meni se nigdi ne žuri. 

Al će vama žurit jer rastom antiislamske desnice u Njemačkoj Hrvatskoj odgovara da započme rat u BiH kojim se rješava zapadne RS i srbijanskog kurčenja ovamo.

I ujedno optuži muslimane u BiH za đihad no oni su tu cijenu spremni platit ako se rješe zapadne RS.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 15/10/2019, 16:41

Rast desnice ide na ruku srbima....opcenito ove promjene kojim svjedocimo ce stvoriti okvir za osamostaljenje rs-a i novu sliku balkana.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2019, 16:44

epikur37 wrote:Rast desnice ide na ruku srbima....opcenito ove promjene kojim svjedocimo ce stvoriti okvir za osamostaljenje rs-a i novu sliku balkana.
Ne ide jer to je rast njemačke desnice koju Bih ne zanima al ako izazovu rat tamo to će ispast iskra koja će zapalit cijelu Europu.

Srbi bi u zapadnoj RS morali biti ciljano pregaženi kako bi ta zapadno europska desnica to iznijela kao argument da muslimani osvajaju Europu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/10/2019, 16:51

epikur37 wrote:Rast desnice ide na ruku srbima .... opcenito nad promjenama koje svjedoče da će stvoriti okvir za osamostaljenje rs-a i novu sliku balkana.
daj ne budi smijesan...evo citam njemacki desnicari su bune da ne lupaju embargo turskoj jer su turci medju najvecim kupcima njihovih vozila..a govore kao protiv muslica..medjutim stanje bilance je jace i od ideologije :)
,
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/10/2019, 16:54

gdje je le penka?..u zadnje vrijeme ni cut ni vidjet...austrijska desnica je kapitulirala..a u nizozemskoj wilder je popusio kao nikad prije na eu izborima...trump?..tesko da ce dobit drugi mandat...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/10/2019, 16:55

a izgleda i orban je nacet..zajebani su ti neoliberali ogromni kapital i vecina medija su u njihovim rukama...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 15/10/2019, 16:56

RayMabus wrote:
epikur37 wrote:Rast desnice ide na ruku srbima....opcenito ove promjene kojim svjedocimo ce stvoriti okvir za osamostaljenje rs-a i novu sliku balkana.
Ne ide jer to je rast njemačke desnice koju Bih ne zanima al ako izazovu rat tamo to će ispast iskra koja će zapalit cijelu Europu.

Srbi bi u zapadnoj RS morali biti ciljano pregaženi kako bi ta zapadno europska desnica to iznijela kao argument da muslimani osvajaju Europu.

Tako je, europska desnica ce u svom antiislamskom raspolozenju prvo udariti na srbe.

:D

Zds
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/10/2019, 17:01

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:

Tako je, europska desnica ce u svom antiislamskom raspolozenju prvo udariti na srbe.

:D

Zds
Njemačka , Njemačka.

Dvije muhe jednim udarcem.

1. Izbiju Ruse iz BiH

2. To prikažu kao islamsko osvajanje Europe da se obračunaju s muslimanima u Njemačkoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 15 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

Back to top

- Similar topics