Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje
On u goricu dodje na grob one budale bobana mate.vuksadinare wrote:tko zna kad je on bio u sovicima...nocu dođe nocu odePABLO ESCOBAR wrote:Dovoljno ti je reci kad se nasladjivao prije misec i pol dana kad je sebi zivot oduzeo istinski heroj domovinskog rata komodor ivica tolic.vuksadinare wrote:ja mislim d anitko nije tako dobro eskivirao odlazak u rat ko ero...prvo se izvukao da ga janezi ne mobiliziraju u sloveniji za onaj njihov vikend rat...pa onda dosao rat u hravtskoj...ero...'djeca su mi mala ima i mlađih od mene'..onda dosao rat u bh-a kad mu je direktno kuca bila ugrozena..'ima rodbine ima ko'...ali jbg sad je glavni u savjetima sto hrvati trebaju...bespogovorno slusati i galsati za kolindu i plenkija...kao sto je isto govorio i za sanadera,jacu...za karamarka nisam siguran...on je naime spominjao nesto pusku.. ...a ne bi dao ruku u vatru da nije 2000-te i za mesica koju dobru spomenuo
Na nogometu.umjesto znaka tuge on je rekao.
NECETE U SOVICE NISTE NI PRIJE.
A BUDALA NITI NEZNA DA JE 90 POSTO SOVICA BILO NA SPROVODU LEGENDI
A nezna da se u sovicina rodio jos jedan Boban.
A taj spada u najvece hrvate ikada.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kako raste antiislamska desnica u Njemačkoj on je sve izgledniji jer će se Bošnjaci htjeti silom rješiti Srba da in ne vise oko glave.PABLO ESCOBAR wrote:Iskreno volio bih sukob balija i turskih pravoslavaca da se medjusobno istrijebe.RayMabus wrote:Ne razmišlja ni većina vas drukčije.crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Zds. Brate moj.tre wrote:
O tvog srca draga i ljubavi tvoje ima jaca ljubav ljubav zemlje moje.
Snjima skupa ni na rajska vrata nema sloge srba i hrvata.
Sa srbina nikada
Zbrda hrvat zdola zds, a srbi nikad, da ljubav hrvatska, a srbin ne, neš ne.
zds
U pravu su tre i pablo.
Epikur i Hektor to ne vide.
Ja posmatram al meni su svi neprijatelji u BiH.
No RS će se demografski raspast tako da ono čeka se samo kad će vas balije dovršit.
Pa da mozemo zapjevati onu staru
Sarajevo ispod trebevica bit ces opet A..e P......a
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
PABLO ESCOBAR wrote:Ali uzalud ja sam te 93.bio u mostaru
Balije su nas gazile
A sa srpskih polozaja po nama su tukli u korist muslimana.
i opet će jer su hrvati budale
inače srbi su onda tukli za onog ko više plati, dok su muse i hrvati ratovali
oni su pametni, nisu oni gledali "e sad su hrvati protiv muslimana isto pa su to naši saveznici jer imamo zajedničkog neprijatelja i zajednički interes", ne ne.
ne razmišljaju srbi tako. Nego ono "Nek se balije i ustaše potamane međusobno a mi ćemo im pomoć, a ko ostane njega ćemo mi dokrajčit"
tako su i dobili srpsku uostalom
Amenmarcellus wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ali uzalud ja sam te 93.bio u mostaru
Balije su nas gazile
A sa srpskih polozaja po nama su tukli u korist muslimana.
i opet će jer su hrvati budale
inače srbi su onda tukli za onog ko više plati, dok su muse i hrvati ratovali
oni su pametni, nisu oni gledali "e sad su hrvati protiv muslimana isto pa su to naši saveznici jer imamo zajedničkog neprijatelja i zajednički interes", ne ne.
ne razmišljaju srbi tako. Nego ono "Nek se balije i ustaše potamane međusobno a mi ćemo im pomoć, a ko ostane njega ćemo mi dokrajčit"
tako su i dobili srpsku uostalom
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ma i vjeko je to traljavo odradio.crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ustasa ne kolje. Srbinu je dovoljno da cuje rijec ustasa i onda krene bezanija. Sicas se ti toga dobro. Znas kad je djeneral mile od straha pregazio srbadiju tenkovima.crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Tebi cu se javit kad objavin memoare vjeke luburica.crvenkasti wrote:
Zbrda hrvat zdola zds, a srbi nikad, da ljubav hrvatska, a srbin ne, neš ne.
zds
I ljube milosa.
Jesi li zaklao kojeg Srbina? Kurac si ti ustaša ako nisi!
Idem se sada moliti fra tomislavu filipovicu koja me cuva sneba
Znao sam da nisi. Ti si kurac, a ne ustaša.
Jel znaš koliko ih je tvoj Luburić zaklao? On je Hrvat, a ne ti!
Pizde poput tebe nisu dostojne niti spomenut njegovo ime!
Nula bodova
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
marcellus wrote:
Otkud ti to znaš?
crvenkasti-
2014-04-17
PABLO ESCOBAR wrote:Ma i vjeko je to traljavo odradio.crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ustasa ne kolje. Srbinu je dovoljno da cuje rijec ustasa i onda krene bezanija. Sicas se ti toga dobro. Znas kad je djeneral mile od straha pregazio srbadiju tenkovima.crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:
Tebi cu se javit kad objavin memoare vjeke luburica.
I ljube milosa.
Nula bodova
Tko je zaklao najviše Srba? Ljubo Miloš?
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni jel mi sada sakriven iza svoga monitora u svom stancicu u prokletoj RH jebes mater i sve do 9.kolina.
Koliko si mi puta rekao sakriven ispred svog monitora.
Jebem ti ustasku mater.
Ajde priznaj dragi moj mali srpcicu
Jebem ti ustasku mater.
2015-09-13
crvenkasti wrote:marcellus wrote:
Otkud ti to znaš?
T ida cutis..Wish kako Weber od 5 ujutro cuva robote da rade kak otreba..gleda i cistacice...zaradjuje svoje sijeno,a ti???!!..nish,samo pricas a para dolazi..
Guest- Guest
Ma i on je malocrvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ma i vjeko je to traljavo odradio.crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ustasa ne kolje. Srbinu je dovoljno da cuje rijec ustasa i onda krene bezanija. Sicas se ti toga dobro. Znas kad je djeneral mile od straha pregazio srbadiju tenkovima.crvenkasti wrote:
Nula bodova
2015-09-13
tko je najvise od srba rascjepao cjepanica na srpskim glavama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hektorović wrote:marcellus wrote:
Srbi nemaju vojsku? Nemojte me zajebavat... imaju, naravno i svi su naoružani - druga stvar što to nije formalizirano i legalizirano, ali faktički imaju sve ustrojeno.
Dodik je bio protivnik SDS u ratu? Dodik je podržao Washingtonski? Jer mu je išlo na ruku. Za njega su svi Hrvati ustaše i zločinci koje treba potamanit ko i za svakog normalnog Srbina.
Kolko je Hrvata ostalo u srpskoj? Nema.
RS nema dovoljno stanovništva da može držati kontinuiranu frontu. Srba je u BiH danas ispod milijun sa trendom iseljavanja u Austriju i Njemačku na zapadu i Srbiju na istoku RS, većinom je stanovnoštvo starije i znatno je urbanije nego 91. Ogroman je prazan prostor.
Armija BiH protjerala je više Hrvata, a što je svojedobno rekao Mate Boban, mi sa Srbima u BiH više nemamo otvorenih pitanja oko razgraničenja.
Živiš u prošlosti marcelo i potpuno ne razumiješ BiH, uz ovu fiksaciju na srbe, gledaš crno-bijelo a stvar ima milijun nijansi sive.
balije su u bosni protjerale više hrvata nego četnici pa su vam četnici zato saveznici? Ajde. Protjerali su kolko je bilo hrvata, da je bilo više u banja luci, protjerali bi više.
prazan prostor? A vidi hrvatske prostore u bosni. Još praznije.
protiv hrvata mogu što hoće, ima ih bar triput više
Last edited by marcellus on 15/10/2019, 16:03; edited 1 time in total
PABLO ESCOBAR wrote:Ma i on je malocrvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ma i vjeko je to traljavo odradio.crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:
Ustasa ne kolje. Srbinu je dovoljno da cuje rijec ustasa i onda krene bezanija. Sicas se ti toga dobro. Znas kad je djeneral mile od straha pregazio srbadiju tenkovima.
Nula bodova
Pa tko je onda? Jel ima na vikipediji?
crvenkasti-
2014-04-17
Hektorović wrote:marcellus wrote:ovo što vas dvojica ti i general pričate je čisti wishful thinking. Je da Srbi će pomoć Hrvatima da dobiju treći. Oće kurac. Pomoć će jedino bošnjama da vas potamane kad dođe vrijeme i kad riješi s njima problem, odnosno kad se bosna raspadne na srpsku i bošnjakistan. Moguće da će to bit i dio deala, vi nama neovisnost od bosne a mi vam riješimo hrvate. Samo čekajte i gledajte.
Ja sam u BiH insider, znam ljude iz samog Bošnjačkog i Srpskog vrha, znam i obične ljude na terenu.
Pitanje u BiH nije razgraničenje Srba i Bošnjaka, nego koliko će jaka biti domniacija Bošnjaka.
pravo pitanje je šta će bit s hrvatima, ja ću ti reć. Balije će ih potamanit, a srbi će im pomagat da ih potamane.
nece...plenki ce se pozvati na junckera..'juncker obeco'..a koli na trumpa..'trump mi obeco'marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:ovo što vas dvojica ti i general pričate je čisti wishful thinking. Je da Srbi će pomoć Hrvatima da dobiju treći. Oće kurac. Pomoć će jedino bošnjama da vas potamane kad dođe vrijeme i kad riješi s njima problem, odnosno kad se bosna raspadne na srpsku i bošnjakistan. Moguće da će to bit i dio deala, vi nama neovisnost od bosne a mi vam riješimo hrvate. Samo čekajte i gledajte.
Ja sam u BiH insider, znam ljude iz samog Bošnjačkog i Srpskog vrha, znam i obične ljude na terenu.
Pitanje u BiH nije razgraničenje Srba i Bošnjaka, nego koliko će jaka biti domniacija Bošnjaka.
pravo pitanje je šta će bit s hrvatima, ja ću ti reć. Balije će ih potamanit, a srbi će im pomagat da ih potamane.
2015-09-08
Nerece ti meni koliko si mi puta sakriven iza monitora opsovao ustasku majku. Pusti milosa i vjeku.crvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ma i on je malocrvenkasti wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ma i vjeko je to traljavo odradio.crvenkasti wrote:
Nula bodova
Pa tko je onda? Jel ima na vikipediji?
De priznaj srpce mohe ajde.
Ajde srpce priznaj.
2015-09-13
Al moraju preko muslimana a ovi će in prvo skinit zapadnu RS.marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:
Srbi nemaju vojsku? Nemojte me zajebavat... imaju, naravno i svi su naoružani - druga stvar što to nije formalizirano i legalizirano, ali faktički imaju sve ustrojeno.
Dodik je bio protivnik SDS u ratu? Dodik je podržao Washingtonski? Jer mu je išlo na ruku. Za njega su svi Hrvati ustaše i zločinci koje treba potamanit ko i za svakog normalnog Srbina.
Kolko je Hrvata ostalo u srpskoj? Nema.
RS nema dovoljno stanovništva da može držati kontinuiranu frontu. Srba je u BiH danas ispod milijun sa trendom iseljavanja u Austriju i Njemačku na zapadu i Srbiju na istoku RS, većinom je stanovnoštvo starije i znatno je urbanije nego 91. Ogroman je prazan prostor.
Armija BiH protjerala je više Hrvata, a što je svojedobno rekao Mate Boban, mi sa Srbima u BiH više nemamo otvorenih pitanja oko razgraničenja.
Živiš u prošlosti marcelo i potpuno ne razumiješ BiH, uz ovu fiksaciju na srbe, gledaš crno-bijelo a stvar ima milijun nijansi sive.
balije su u bosni protjerale više hrvata nego četnici pa su vam zato saveznici? Ajde. Protjerali su kolko je bilo hrvata, da je bilo više u banja luci, protjerali bi više.
prazan prostor? A vidi hrvatske prostore u bosni. Još praznije.
protiv hrvata mogu što hoće, ima ih bar triput više
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a covic..'dodo obeco'
2015-09-08
ne mogu pojmiti kako nikom nije bilo jasno da treci entitet Ubosni nikako ne moze opstati..ciji god bio u pitanju...Na pocetku je odmah trebal osa srbima podjeliti bosnu,visak poslati cukundjedovima u Tursku i ej-men..marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:ovo što vas dvojica ti i general pričate je čisti wishful thinking. Je da Srbi će pomoć Hrvatima da dobiju treći. Oće kurac. Pomoć će jedino bošnjama da vas potamane kad dođe vrijeme i kad riješi s njima problem, odnosno kad se bosna raspadne na srpsku i bošnjakistan. Moguće da će to bit i dio deala, vi nama neovisnost od bosne a mi vam riješimo hrvate. Samo čekajte i gledajte.
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Crveni jel mi sada sakriven iza svoga monitora u svom stancicu u prokletoj RH jebes mater i sve do 9.kolina.
Jebem ti ustasku mater.
Pa i ja sam Hrvat, ali nisam baš, ono, pravi. A ustaša, to je Hrvat na kvadrat. To bih i ja volio biti.
crvenkasti-
2014-04-17
zapamti si da im vi, srbima, niste saveznik. Niste više nikoji kurac u BIH i ne trebate tamo više nikom. I nemate saveznika ni u MZ ni u Hrvatskoj nakon Tuđmana i Šuška ni u samoj BIH.
Što vi kao saveznici donosite Srbima? Što bi Srbi imali od vas kao svojih saveznika? Jedno veliko ništa. Pitao sam više puta na ovoj temi, koji mislite da ćete kurac Srbima, i nisam dobio odgovor. A to je ključno pitanje, sve ovo drugo je pričam ti priču.
Hoćete Srbe na svojoj strani? Cool, što nudite? Nemate ništa? Ok, onda ništa. Srbi nemaju nikakvog interesa pomagati vam, dajte si to zabijte u glavu. Ali i te kako imaju interesa trgovati s balijama, jer svaki sukob završi trgovinom, a znaš gdje ste tu vi?
Što vi kao saveznici donosite Srbima? Što bi Srbi imali od vas kao svojih saveznika? Jedno veliko ništa. Pitao sam više puta na ovoj temi, koji mislite da ćete kurac Srbima, i nisam dobio odgovor. A to je ključno pitanje, sve ovo drugo je pričam ti priču.
Hoćete Srbe na svojoj strani? Cool, što nudite? Nemate ništa? Ok, onda ništa. Srbi nemaju nikakvog interesa pomagati vam, dajte si to zabijte u glavu. Ali i te kako imaju interesa trgovati s balijama, jer svaki sukob završi trgovinom, a znaš gdje ste tu vi?
Similar topics
» Bošnjaci žele državicu kao i Srbi u BiH, ali bez Hrvata
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Građanska Bosna i Hercegovina - Hrvati i Srbi protiv, Bošnjaci za
» Dodik:Bošnjaci su arogantniji u BIH,nego što su bili Srbi u Jugoslaviji
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Građanska Bosna i Hercegovina - Hrvati i Srbi protiv, Bošnjaci za
» Dodik:Bošnjaci su arogantniji u BIH,nego što su bili Srbi u Jugoslaviji
Page 12 of 15