Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Bošnjaci i Srbi pripremaju razgraničenje
A Trumpika povlači SAD iz svjetskih kriznih žarišta, idealishe :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Tako ti stvari stoje na terenu.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Slažem se s tobom. Zato je tu iseljavanje i krah nataliteta pa su laka meta za Bošnjake pa od te podijele ništa jer će u tom slučaju upravo Hr pokrenit brisanje RS.marcellus wrote:ovo što vas dvojica ti i general pričate je čisti wishful thinking. Je da Srbi će pomoć Hrvatima da dobiju treći. Oće kurac. Pomoć će jedino bošnjama da vas potamane kad dođe vrijeme i kad riješi s njima problem, odnosno kad se bosna raspadne na srpsku i bošnjakistan. Moguće da će to bit i dio deala, vi nama neovisnost od bosne a mi vam riješimo hrvate. Samo čekajte i gledajte.
hehe tako je lepi, ZDS, do Drine...:)
i onda se glupani pitate zašto ste popušili a o BiH znate samo vic o Muji i Hasi i naručiti burek.
Moje zadovoljstvo je gledati propast zagrebačke i zapadne politike u BiH, ali vrhunska satisfakcija :)
Znaš da ja baš ne volim ubijat djecu. Čekat ću dok RS totalno me krahira.
uredno, samo koordinirajte s centralom u ZG
ZDS
2015-08-06
https://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Natalitet-u-RS-u-padu-povecan-broj-razvoda/523308epikur37 wrote:RayMabus wrote:Tako ti stvari stoje na terenu.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Slažem se s tobom. Zato je tu iseljavanje i krah nataliteta pa su laka meta za Bošnjake pa od te podijele ništa jer će u tom slučaju upravo Hr pokrenit brisanje RS.marcellus wrote:ovo što vas dvojica ti i general pričate je čisti wishful thinking. Je da Srbi će pomoć Hrvatima da dobiju treći. Oće kurac. Pomoć će jedino bošnjama da vas potamane kad dođe vrijeme i kad riješi s njima problem, odnosno kad se bosna raspadne na srpsku i bošnjakistan. Moguće da će to bit i dio deala, vi nama neovisnost od bosne a mi vam riješimo hrvate. Samo čekajte i gledajte.
i onda se glupani pitate zašto ste popušili a o BiH znate samo vic o Muji i Hasi i naručiti burek.
Moje zadovoljstvo je gledati propast zagrebačke i zapadne politike u BiH, ali vrhunska satisfakcija :)
ZDS
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:https://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Natalitet-u-RS-u-padu-povecan-broj-razvoda/523308epikur37 wrote:RayMabus wrote:Tako ti stvari stoje na terenu.epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Slažem se s tobom. Zato je tu iseljavanje i krah nataliteta pa su laka meta za Bošnjake pa od te podijele ništa jer će u tom slučaju upravo Hr pokrenit brisanje RS.
ZDS
Odlično a i pukla cijev za odvodnju oborinskih voda u Doboju, taman da muslimani udare a mi poguramo.
ZDS
da vas nema trebalo bi vas izmisliti :D
2015-08-06
Nema ništa od srpsko bošnjačkog saveza
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodiku-je-prije-mjesec-odgovarao-sarovic-ali-mu-je-danas-opet-srpski-izdajnik/191015026
Dodik nije glup.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodiku-je-prije-mjesec-odgovarao-sarovic-ali-mu-je-danas-opet-srpski-izdajnik/191015026
Dodik nije glup.
2014-04-11
Ja neću udarit ako se promini izborni zakon.epikur37 wrote:RayMabus wrote:https://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Natalitet-u-RS-u-padu-povecan-broj-razvoda/523308epikur37 wrote:RayMabus wrote:Tako ti stvari stoje na terenu.epikur37 wrote:
ZDS
Odlično a i pukla cijev za odvodnju oborinskih voda u Doboju, taman da muslimani udare a mi poguramo.
ZDS
da vas nema trebalo bi vas izmisliti :D
Čitaj malo šta pišem.
2014-04-11
Čitaj malo šta pišem.
Nekad pročitaj nešto s razumjevanjem.
Ne promini li se izborni zakon imat će opet Komšića.
Pa ok onda idemo na Komšićevu ideju gradžanske BiH u kojoj nema RS.
U čemu je problem ?
Nekad pročitaj nešto s razumjevanjem.
Ne promini li se izborni zakon imat će opet Komšića.
Pa ok onda idemo na Komšićevu ideju gradžanske BiH u kojoj nema RS.
U čemu je problem ?
2014-04-11
marcellus wrote:
Srbi nemaju vojsku? Nemojte me zajebavat... imaju, naravno i svi su naoružani - druga stvar što to nije formalizirano i legalizirano, ali faktički imaju sve ustrojeno.
Dodik je bio protivnik SDS u ratu? Dodik je podržao Washingtonski? Jer mu je išlo na ruku. Za njega su svi Hrvati ustaše i zločinci koje treba potamanit ko i za svakog normalnog Srbina.
Kolko je Hrvata ostalo u srpskoj? Nema.
RS nema dovoljno stanovništva da može držati kontinuiranu frontu. Srba je u BiH danas ispod milijun sa trendom iseljavanja u Austriju i Njemačku na zapadu i Srbiju na istoku RS, većinom je stanovnoštvo starije i znatno je urbanije nego 91. Ogroman je prazan prostor.
Armija BiH protjerala je više Hrvata, a što je svojedobno rekao Mate Boban, mi sa Srbima u BiH više nemamo otvorenih pitanja oko razgraničenja.
Živiš u prošlosti marcelo i potpuno ne razumiješ BiH, uz ovu fiksaciju na srbe, gledaš crno-bijelo a stvar ima milijun nijansi sive.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus wrote:ovo što vas dvojica ti i general pričate je čisti wishful thinking. Je da Srbi će pomoć Hrvatima da dobiju treći. Oće kurac. Pomoć će jedino bošnjama da vas potamane kad dođe vrijeme i kad riješi s njima problem, odnosno kad se bosna raspadne na srpsku i bošnjakistan. Moguće da će to bit i dio deala, vi nama neovisnost od bosne a mi vam riješimo hrvate. Samo čekajte i gledajte.
Ja sam u BiH insider, znam ljude iz samog Bošnjačkog i Srpskog vrha, znam i obične ljude na terenu.
Pitanje u BiH nije razgraničenje Srba i Bošnjaka, nego koliko će jaka biti domniacija Bošnjaka.
2018-04-10
epikur37 wrote:Marc, aj što si neupućen u BiH i jugoistok, ali praktički prolupaš kad se uhvatiš tema koje ne poznaješ.
Kaj god, ostavljam ti srboopsesiju, kupaca ima dovoljno a tebi osobno leži..tak da.
...a vrijeme će pokazati.
sretno s hasančetom i ZDS
over&out
Potpis
2018-04-10
epikur37 wrote:RayMabus wrote:
ZDS :)
2018-04-10
...hoces reci u blazem obliku da si obavjestajnog karakteraHektorović wrote:marcellus wrote:ovo što vas dvojica ti i general pričate je čisti wishful thinking. Je da Srbi će pomoć Hrvatima da dobiju treći. Oće kurac. Pomoć će jedino bošnjama da vas potamane kad dođe vrijeme i kad riješi s njima problem, odnosno kad se bosna raspadne na srpsku i bošnjakistan. Moguće da će to bit i dio deala, vi nama neovisnost od bosne a mi vam riješimo hrvate. Samo čekajte i gledajte.
Ja sam u BiH insider, znam ljude iz samog Bošnjačkog i Srpskog vrha, znam i obične ljude na terenu.
Pitanje u BiH nije razgraničenje Srba i Bošnjaka, nego koliko će jaka biti domniacija Bošnjaka.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...generale....kak se mozes odavati...amaterski totalka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bit će takva da ako ne bude izbornog zakona neće u bližoj budućnosti ni biti RS.Hektorović wrote:marcellus wrote:ovo što vas dvojica ti i general pričate je čisti wishful thinking. Je da Srbi će pomoć Hrvatima da dobiju treći. Oće kurac. Pomoć će jedino bošnjama da vas potamane kad dođe vrijeme i kad riješi s njima problem, odnosno kad se bosna raspadne na srpsku i bošnjakistan. Moguće da će to bit i dio deala, vi nama neovisnost od bosne a mi vam riješimo hrvate. Samo čekajte i gledajte.
2014-04-11
Stvari su jednostavne , nema sredine , il će se minjat izborni zakon ili RS nestaje.
Nema uopće sredine.
Nema uopće sredine.
2014-04-11
RayMabus wrote:Stvari su jednostavne , nema sredine , il će se minjat izborni zakon ili RS nestaje.
Nema uopće sredine.
bolje da RS nestane, nama je veća korist da se riješimo srba nego da spasimo hrvate.
ZDS
2015-08-06
vuksadinare wrote:...hoces reci u blazem obliku da si obavjestajnog karakteraHektorović wrote:Ja sam u BiH insider, znam ljude iz samog Bošnjačkog i Srpskog vrha, znam i obične ljude na terenu.
Ne, samo da spletom okolnosti znam osobno dobar dio glavnih igrača. Ja SDA poštujem pošto žestoko igraju političku igru za ostvaranje svojih jasno određenih i dugoročnih političkih ciljeva. A to je unitarizirana BiH pod Bošnjačkom dominacjom. To je sasvim legitiman politički cilj i imaju dobre šanse da ga ostvare.
Trenutno su Hrvate nokautirali iz predsjedništva a Srbe dubinski podijelili, dok njima najopasniju Srpsku opciju totalno ponižavaju i drže van državne vlasti. Dodik je totalno izoliran u predsjedništvu bez vijeća ministara, i taj su cilj realizirali. Trenutno premijer BiH je bošnjak, imaju 2 od 3 člana predsjedništva, imaju većinu i predsjedavajućeg u parlamentarnoj skupštini.
2018-04-10
Bolje da se promini izborni zakon no ako ne ide Komšić i nakon 2022 još četiri godine.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Stvari su jednostavne , nema sredine , il će se minjat izborni zakon ili RS nestaje.
Nema uopće sredine.
bolje da RS nestane, nama je veća korist da se riješimo srba nego da spasimo hrvate.
ZDS
2014-04-11
epikur37 wrote:RayMabus wrote:Stvari su jednostavne , nema sredine , il će se minjat izborni zakon ili RS nestaje.
Nema uopće sredine.
ZDS
U Bosni mora biti potpuna dominacija Hrvata obije vjeroispovijesti
ZDS :)
2018-04-10
RayMabus wrote:Bolje da se promini izborni zakon no ako ne ide Komšić i nakon 2022 još četiri godine.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Stvari su jednostavne , nema sredine , il će se minjat izborni zakon ili RS nestaje.
Nema uopće sredine.
ZDS
A nakon Komšića, netko drugi.
Jednostavno imaju organizaciju na terenu preko koje to mogu stalno odraditi.
2018-04-10
Misliš morali bi se izjašnjavat kao Hrvati da bi mogli glasat za hrvatskog člana predsjedništva.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Bolje da se promini izborni zakon no ako ne ide Komšić i nakon 2022 još četiri godine.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Stvari su jednostavne , nema sredine , il će se minjat izborni zakon ili RS nestaje.
Nema uopće sredine.
ZDS
A nakon Komšića, netko drugi.
Jednostavno imaju organizaciju na terenu preko koje to mogu stalno odraditi.
Super.
2014-04-11
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Bošnjaci žele državicu kao i Srbi u BiH, ali bez Hrvata
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Građanska Bosna i Hercegovina - Hrvati i Srbi protiv, Bošnjaci za
» Dodik:Bošnjaci su arogantniji u BIH,nego što su bili Srbi u Jugoslaviji
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod