Caramba chat
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Caramba chat
Ovo bi bilo stvarno nenormalno. :Dmortal wrote:ne bi išlo pod normaluRa wrote:вести и политикаT. wrote:Znači kic je prikriveni?
Šta je slijedeće, balvani na A1?
Šta fali ovom natpisu?
Pa valjda ste svi učili ćirilicu. Ili niste?
Bиjести и политика
Guest- Guest
takvi su rat izazvali, mnogi ispushili metak u ratuRa wrote:Ovo bi bilo stvarno nenormalno. :Dmortal wrote:ne bi išlo pod normaluRa wrote:вести и политикаT. wrote:Znači kic je prikriveni?
Šta fali ovom natpisu?
Bиjести и политика
vidim govana ostalo
hodi u srbiju pa se služi službeno ćirilicom
nemoj tu prodavati smeće pod pamet
immortal-
2014-04-16
Ra wrote:Ovo bi bilo stvarno nenormalno. :Dmortal wrote:ne bi išlo pod normaluRa wrote:вести и политикаT. wrote:Znači kic je prikriveni?
Šta fali ovom natpisu?
Bиjести и политика
Za pripadnike hrvatske pravoslavne crkve čisto ok...
darth_vader-
2014-04-17
A vidiš njih sam zaboravila. Šahovnica i pravoslavni križjasambrend wrote:Ra wrote:Ovo bi bilo stvarno nenormalno. :Dmortal wrote:ne bi išlo pod normaluRa wrote:вести и политикаT. wrote:Znači kic je prikriveni?
Šta fali ovom natpisu?
Bиjести и политика
Za pripadnike hrvatske pravoslavne crkve čisto ok...
Da, njima bi odgovarala tako čudna kombinacija.
A moglo bi proći i kod grko katolika?
Guest- Guest
pa eto, sta da kazemRa wrote:Samo ako si garažiran i redovno servisiran. :Dprckov wrote:
ma ne znas
ajmo rec ovaj put se nisi unestrecila sto se godina tice
za ostalo ne mogu garanirat, naime dolazim bez garancije
jel ovo bilo dovoljno dobro..da nastavim sa svojim cangr, zavodenjem
ulje I kocnice su ok
volan ima malo lufta
Last edited by prckov on 9/12/2019, 10:44; edited 1 time in total
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pegla je moja svemirska kapetanica, ali vise nedto ko koljegicaRa wrote:Nemoj više. Čovjek je jednostavno razrok, a ja bih mogla pomisliti kako mu jedno oko leprša svemirom prateći leteće pegle, dok drugo traži drugaricu soru kako bi joj pod prozorom zapjevao internacionalu. E to stvarno ne bi bilo u redu.Maggie19 wrote:Ok, necu vise..ionako nije sama sve skuzila ;-Pprckov wrote:nemoj megi takoMaggie19 wrote:Sto je ovo?
Kad mene nema, odmah zanimljivo.
Glavni forumski zavodnik prci opet u naletu ;-D
Ne daj se, Ra, opasan je..zapocne bezazleno, sve k'o nece, ali igrac je to.;-P
Kad baci svoju udicu, ni jedna mu ne moze odoljeti..8-))
uplasit ces je
malo je tajnovita a ja volim otkrivat tajne
a sore je posebna prica, ona je sve ono sto nikom ne bi pozelio da ima
2014-04-19
A ono 'falite me usta moja' nije tvoj slučaj? Nemoj nikad biti trgovac, ne ide ti to.prckov wrote:pa eto, sta da kazemRa wrote:Samo ako si garažiran i redovno servisiran. :Dprckov wrote:
ma ne znas
ulje I kocnice su ok
volan ima malo lufta
Kad osvajaš nekog onda ga hvališ, tepaš mu, muljaš, obećavaš, prikazuješ sve naj, naj.
Ono, lažeš brate sto na sat. Barem je u virtuali to lako.
Guest- Guest
I da, Nismo mi muski ko kameleoni sto zvirljaju okolo
mi smo vise ko ventilatori sto se okrecu okolo
2014-04-19
e pa u lazi su kratke nogeRa wrote:A ono 'falite me usta moja' nije tvoj slučaj? Nemoj nikad biti trgovac, ne ide ti to.prckov wrote:pa eto, sta da kazemRa wrote:Samo ako si garažiran i redovno servisiran. :Dprckov wrote:
ma ne znas
ulje I kocnice su ok
volan ima malo lufta
Kad osvajaš nekog onda ga hvališ, tepaš mu, muljaš, obećavaš, prikazuješ sve naj, naj.
a u mene sve dugo
2014-04-19
Vidim ja ubi me propuh. Kad ono ti...prckov wrote:I da, Nismo mi muski ko kameleoni sto zvirljaju okolo
Guest- Guest
Aha, krenulo te... ko Muju poker u Londonu.prckov wrote:e pa u lazi su kratke nogeRa wrote:A ono 'falite me usta moja' nije tvoj slučaj? Nemoj nikad biti trgovac, ne ide ti to.prckov wrote:pa eto, sta da kazemRa wrote:Samo ako si garažiran i redovno servisiran. :Dprckov wrote:
ma ne znas
ulje I kocnice su ok
volan ima malo lufta
a u mene sve dugo
Guest- Guest
Ma ne objašnjavaj. Nisam ja vidjela ništa, to samo Megi i ja komentiramo kako se žena može zabuniti.prckov wrote:pegla je moja svemirska kapetanica, ali vise nedto ko koljegicaRa wrote:Nemoj više. Čovjek je jednostavno razrok, a ja bih mogla pomisliti kako mu jedno oko leprša svemirom prateći leteće pegle, dok drugo traži drugaricu soru kako bi joj pod prozorom zapjevao internacionalu. E to stvarno ne bi bilo u redu.Maggie19 wrote:Ok, necu vise..ionako nije sama sve skuzila ;-Pprckov wrote:nemoj megi takoMaggie19 wrote:Sto je ovo?
Kad mene nema, odmah zanimljivo.
Glavni forumski zavodnik prci opet u naletu ;-D
Ne daj se, Ra, opasan je..zapocne bezazleno, sve k'o nece, ali igrac je to.;-P
Kad baci svoju udicu, ni jedna mu ne moze odoljeti..8-))
uplasit ces je
Guest- Guest
pa daRa wrote:Vidim ja ubi me propuh. Kad ono ti...prckov wrote:I da, Nismo mi muski ko kameleoni sto zvirljaju okolo
cuvaj se propuha kazu stari
2014-04-19
zaboravio sam jos rec, osim volana palim se na guranjeRa wrote:Aha, krenulo te... ko Muju poker u Londonu.prckov wrote:e pa u lazi su kratke nogeRa wrote:A ono 'falite me usta moja' nije tvoj slučaj? Nemoj nikad biti trgovac, ne ide ti to.prckov wrote:pa eto, sta da kazemRa wrote:
Samo ako si garažiran i redovno servisiran. :D
ulje I kocnice su ok
volan ima malo lufta
a u mene sve dugo
2014-04-19
Obično djecu plaše babarigama, a mene su plašili propuhom.prckov wrote:pa daRa wrote:Vidim ja ubi me propuh. Kad ono ti...prckov wrote:I da, Nismo mi muski ko kameleoni sto zvirljaju okolo
Guest- Guest
ahaRa wrote:Ma ne objašnjavaj. Nisam ja vidjela ništa, to samo Megi i ja komentiramo kako se žena može zabuniti.prckov wrote:pegla je moja svemirska kapetanica, ali vise nedto ko koljegicaRa wrote:Nemoj više. Čovjek je jednostavno razrok, a ja bih mogla pomisliti kako mu jedno oko leprša svemirom prateći leteće pegle, dok drugo traži drugaricu soru kako bi joj pod prozorom zapjevao internacionalu. E to stvarno ne bi bilo u redu.Maggie19 wrote:Ok, necu vise..ionako nije sama sve skuzila ;-Pprckov wrote:
nemoj megi tako
uplasit ces je
dobro
2014-04-19
a vidim ja da si sva isprepadanaRa wrote:Obično djecu plaše babarigama, a mene su plašili propuhom.prckov wrote:pa daRa wrote:Vidim ja ubi me propuh. Kad ono ti...prckov wrote:I da, Nismo mi muski ko kameleoni sto zvirljaju okolo
2014-04-19
To je poželjno da se tako pale žene, a ne muškarci.prckov wrote:zaboravio sam jos rec, osim volana palim se na guranjeRa wrote:Aha, krenulo te... ko Muju poker u Londonu.prckov wrote:e pa u lazi su kratke nogeRa wrote:A ono 'falite me usta moja' nije tvoj slučaj? Nemoj nikad biti trgovac, ne ide ti to.prckov wrote:
pa eto, sta da kazem
ulje I kocnice su ok
volan ima malo lufta
a u mene sve dugo
Vraćaj se na poker.
Guest- Guest
Ma uništile me babe skroz na skroz. Čim šušne ja zbrišem.prckov wrote:a vidim ja da si sva isprepadanaRa wrote:Obično djecu plaše babarigama, a mene su plašili propuhom.prckov wrote:pa daRa wrote:Vidim ja ubi me propuh. Kad ono ti...prckov wrote:I da, Nismo mi muski ko kameleoni sto zvirljaju okolo
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50