Caramba chat
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Caramba chat
ma nas, imockolovrecki:)Maggie19 wrote:Japanski stil ;-Ddijagram wrote:a mislim, pregazit cu manolica barem za 37,4 posto:)Maggie19 wrote:;-))dijagram wrote:Nece.Maggie19 wrote:
Ajde, pa nece ni to vjecno ;-@
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Domace je domace ;-))dijagram wrote:ma nas, imockolovrecki:)Maggie19 wrote:Japanski stil ;-Ddijagram wrote:a mislim, pregazit cu manolica barem za 37,4 posto:)Maggie19 wrote:;-))dijagram wrote:Nece.Maggie19 wrote:
Ajde, pa nece ni to vjecno ;-@
Maggie19 wrote:Domace je domace ;-))dijagram wrote:ma nas, imockolovrecki:)Maggie19 wrote:Japanski stil ;-Ddijagram wrote:a mislim, pregazit cu manolica barem za 37,4 posto:)Maggie19 wrote:
;-))
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre wrote:crvenkasti wrote:Glup sam ko kurac.
Ja smo i ti dvije najveće budale.
crvenkasti-
2014-04-17
taman posla, ti si nedodirljiv i šišaš me za cijelo stoljeće, sve da netko i hoće ne može ugroziti tvoje kraljevstvocrvenkasti wrote:tre wrote:crvenkasti wrote:Glup sam ko kurac.
tre wrote:taman posla, ti si nedodirljiv i šišaš me za cijelo stoljeće, sve da netko i hoće ne može ugroziti tvoje kraljevstvocrvenkasti wrote:tre wrote:crvenkasti wrote:Glup sam ko kurac.
Ma daj, pa tu smo si negdje, skoro isti. Zato te i volim.
crvenkasti-
2014-04-17
nemoj se sad ljutiti, pa priznajem ti liderstvo nad liderstvima, jednostavno si car, skoro kao dodo!!crvenkasti wrote:tre wrote:taman posla, ti si nedodirljiv i šišaš me za cijelo stoljeće, sve da netko i hoće ne može ugroziti tvoje kraljevstvocrvenkasti wrote:tre wrote:crvenkasti wrote:Glup sam ko kurac.
tre wrote:nemoj se sad ljutiti, pa priznajem ti liderstvo nad liderstvima, jednostavno si car, skoro kao dodo!!crvenkasti wrote:tre wrote:taman posla, ti si nedodirljiv i šišaš me za cijelo stoljeće, sve da netko i hoće ne može ugroziti tvoje kraljevstvocrvenkasti wrote:tre wrote:
Tu si i ti. To se osjeti, ne možeš tu ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
mogu kako ne, jednostavno se ponizim i priznam te za cara svih budala, budi im vođa i vodi ih u svijetlu budućnost kako samo pravi carevi poput tebe i dode to znaju!crvenkasti wrote:tre wrote:nemoj se sad ljutiti, pa priznajem ti liderstvo nad liderstvima, jednostavno si car, skoro kao dodo!!crvenkasti wrote:tre wrote:taman posla, ti si nedodirljiv i šišaš me za cijelo stoljeće, sve da netko i hoće ne može ugroziti tvoje kraljevstvocrvenkasti wrote:
tre wrote:mogu kako ne, jednostavno se ponizim i priznam te za cara svih budala, budi im vođa i vodi ih u svijetlu budućnost kako samo pravi carevi poput tebe i dode to znaju!crvenkasti wrote:tre wrote:nemoj se sad ljutiti, pa priznajem ti liderstvo nad liderstvima, jednostavno si car, skoro kao dodo!!crvenkasti wrote:tre wrote:
taman posla, ti si nedodirljiv i šišaš me za cijelo stoljeće, sve da netko i hoće ne može ugroziti tvoje kraljevstvo
Prava si baba. Mora tvoja biti zadnja, pa makar ponovio to što si već napisao.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa ja vidim da si ti prava baba, jer je tvoja zadnjacrvenkasti wrote:tre wrote:mogu kako ne, jednostavno se ponizim i priznam te za cara svih budala, budi im vođa i vodi ih u svijetlu budućnost kako samo pravi carevi poput tebe i dode to znaju!crvenkasti wrote:tre wrote:nemoj se sad ljutiti, pa priznajem ti liderstvo nad liderstvima, jednostavno si car, skoro kao dodo!!crvenkasti wrote:
Prava si baba. Mora tvoja biti zadnja, pa makar ponovio to što si već napisao.
Sta se radi u ovo jesenju vecer?
Kod mene krčka sarmica, njam :)
ja taman odložio hiltiku i odo na kupanjeNoor wrote:Sta se radi u ovo jesenju vecer?
Noor wrote:Sta se radi u ovo jesenju vecer?
Sarma je srpsko jelo.
crvenkasti-
2014-04-17
Trebaš fen?!tre wrote:ja taman odložio hiltiku i odo na kupanjeNoor wrote:Sta se radi u ovo jesenju vecer?
ako može s dostavom ;)Noor wrote:Trebaš fen?!tre wrote:ja taman odložio hiltiku i odo na kupanjeNoor wrote:Sta se radi u ovo jesenju vecer?
tre wrote:ako može s dostavom ;)Noor wrote:Trebaš fen?!tre wrote:ja taman odložio hiltiku i odo na kupanjeNoor wrote:Sta se radi u ovo jesenju vecer?
Noor wrote:tre wrote:ako može s dostavom ;)Noor wrote:Trebaš fen?!tre wrote:ja taman odložio hiltiku i odo na kupanjeNoor wrote:Sta se radi u ovo jesenju vecer?
crvenkasti wrote:Noor wrote:Sta se radi u ovo jesenju vecer?
Sarma je srpsko jelo.
YekeYeke-
2019-05-13
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50