Caramba chat
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Caramba chat
Ah, vi vage. To da ste dobrice zna biti opaka iluzija na koju većina nasjedne.tre wrote:to mi zvuči nekako svadljivo a ja sam baš dobrica pa bi radijeRa wrote:To se kaže samo kad ti netko kasno čestita ali u ruci drži poklon. Inače se kaže: razguli.tre wrote:bolje ikad nego nikad, tnx :))Ra wrote:O pa ovdje se čak i slavilo. Noor i Tre, sretan rođoš!
S popriličnim zakašnjenjem.
izbjegao tu riječ
Ali dobro, vjerovat ćemo vam na riječ.
(i izvući se bez poklona )
Guest- Guest
Ljeto se produžilo u nedogled...Ra wrote:Dakle, dobro smo odabrali.T. wrote:Duša od žene, ovaj gđe. Adminice...Ra wrote:Aaaa nadoknadit ćemo mi to. Sad će Božić.T. wrote:Bilo je svašta...Ra wrote:Malo sam bila zauzeta. Neočekivano. Trebalo je trajati par dana pa se oduljilo. Sad se opet vraćam u normalu.
Je li bilo neobičnih ponašanja u ovom mirnom kutku? Nekih posebnih izljeva ljubavi?
Ti si mi baš falila...
Nisam ima koga napadat za nedolično čestitanje blagdana...
Aj pričaj. Kako nam se pandurka snašla? Mlati li po glavi stanovnika ili je puterica?
Kaznu koristi samo u iznimnim slučajevima...
Uglavnom djeluje odgojno-preventivno...
A ti?
Jesi li iskoristio sve minute dugog babljeg ljeta?
(da iskoristim ovo primirje do blagdana i malo proćakulam s tobom )
Sunčanje i kupanje ko rijetko kad...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
lijepa riječ i gvozdena vrata otvara a kamoli neće srce i dušu vake ljudine kao što sam ja!!!Ra wrote:Ah, vi vage. To da ste dobrice zna biti opaka iluzija na koju većina nasjedne.tre wrote:to mi zvuči nekako svadljivo a ja sam baš dobrica pa bi radijeRa wrote:To se kaže samo kad ti netko kasno čestita ali u ruci drži poklon. Inače se kaže: razguli.tre wrote:bolje ikad nego nikad, tnx :))Ra wrote:O pa ovdje se čak i slavilo. Noor i Tre, sretan rođoš!
izbjegao tu riječ
Nadoknadilo nam je ono šugavo proljeće.T. wrote:Ljeto se produžilo u nedogled...Ra wrote:
Dakle, dobro smo odabrali.
A ti?
Već sam se ponadala da možda ni neće ni doći zima.
Moram priznati da je ovo bio prilično šokantan prijelaz temperature. Iz kratkih rukava u duge gaće i bundu. Smrzla sam se ovaj tjedan, nikako se prilagoditi.
Barem je tako na kontinentu.
Idem na počinak. Laku noć T.
Guest- Guest
I to bez kucanja.tre wrote:lijepa riječ i gvozdena vrata otvara a kamoli neće srce i dušu vake ljudine kao što sam ja!!!Ra wrote:Ah, vi vage. To da ste dobrice zna biti opaka iluzija na koju većina nasjedne.tre wrote:to mi zvuči nekako svadljivo a ja sam baš dobrica pa bi radijeRa wrote:To se kaže samo kad ti netko kasno čestita ali u ruci drži poklon. Inače se kaže: razguli.tre wrote:
bolje ikad nego nikad, tnx :))
izbjegao tu riječ
Noć ljudino :)
Guest- Guest
noć djevojčiceRa wrote:I to bez kucanja.tre wrote:lijepa riječ i gvozdena vrata otvara a kamoli neće srce i dušu vake ljudine kao što sam ja!!!Ra wrote:Ah, vi vage. To da ste dobrice zna biti opaka iluzija na koju većina nasjedne.tre wrote:to mi zvuči nekako svadljivo a ja sam baš dobrica pa bi radijeRa wrote:
To se kaže samo kad ti netko kasno čestita ali u ruci drži poklon. Inače se kaže: razguli.
izbjegao tu riječ
Noć ljudino :)
Noć Ra...Ra wrote:Nadoknadilo nam je ono šugavo proljeće.T. wrote:Ljeto se produžilo u nedogled...Ra wrote:
Dakle, dobro smo odabrali.
A ti?
Već sam se ponadala da možda ni neće ni doći zima.
Moram priznati da je ovo bio prilično šokantan prijelaz temperature. Iz kratkih rukava u duge gaće i bundu. Smrzla sam se ovaj tjedan, nikako se prilagoditi.
Barem je tako na kontinentu.
Idem na počinak. Laku noć T.
Ja još u kratkima...
Bunda mi u ormaru...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ra wrote:Ah, vi vage. To da ste dobrice zna biti opaka iluzija na koju većina nasjedne.tre wrote:to mi zvuči nekako svadljivo a ja sam baš dobrica pa bi radijeRa wrote:To se kaže samo kad ti netko kasno čestita ali u ruci drži poklon. Inače se kaže: razguli.tre wrote:bolje ikad nego nikad, tnx :))Ra wrote:O pa ovdje se čak i slavilo. Noor i Tre, sretan rođoš!
izbjegao tu riječ
Hvala Halter, pusa
hvala :))YekeYeke wrote:YekeYeke wrote:
Noor i Tree sretan rodjendan
sretan rodjos slavljenicima s malim zakasnjenjemtre wrote:hvala :))YekeYeke wrote:YekeYeke wrote:
dijagram-
2015-08-09
fala cigoYekeYeke wrote:YekeYeke wrote:
hvaladijagram wrote:sretan rodjos slavljenicima s malim zakasnjenjemtre wrote:hvala :))YekeYeke wrote:YekeYeke wrote:
zivi i zdravi biliNoor wrote:hvaladijagram wrote:sretan rodjos slavljenicima s malim zakasnjenjemtre wrote:hvala :))YekeYeke wrote:YekeYeke wrote:
dijagram-
2015-08-09
živi jesmo, ja se ni na zdravlje ne mogu požaliti, nadam se i Tre :)dijagram wrote:zivi i zdravi biliNoor wrote:hvaladijagram wrote:sretan rodjos slavljenicima s malim zakasnjenjemtre wrote:hvala :))YekeYeke wrote:
jel se meni čini ili i tebi dolazi uskoro?
u veljaciNoor wrote:živi jesmo, ja se ni na zdravlje ne mogu požaliti, nadam se i Tre :)dijagram wrote:zivi i zdravi biliNoor wrote:hvaladijagram wrote:sretan rodjos slavljenicima s malim zakasnjenjemtre wrote:
hvala :))
dijagram-
2015-08-09
no dobro, pa to je tudijagram wrote:u veljaciNoor wrote:živi jesmo, ja se ni na zdravlje ne mogu požaliti, nadam se i Tre :)dijagram wrote:zivi i zdravi biliNoor wrote:hvaladijagram wrote:
sretan rodjos slavljenicima s malim zakasnjenjem
mislila sam da si strijelac (i po horoskopu)
vodenjaci cudaciNoor wrote:no dobro, pa to je tudijagram wrote:u veljaciNoor wrote:živi jesmo, ja se ni na zdravlje ne mogu požaliti, nadam se i Tre :)dijagram wrote:zivi i zdravi biliNoor wrote:
hvala
dijagram-
2015-08-09
bome istinadijagram wrote:vodenjaci cudaciNoor wrote:no dobro, pa to je tudijagram wrote:u veljaciNoor wrote:živi jesmo, ja se ni na zdravlje ne mogu požaliti, nadam se i Tre :)dijagram wrote:
zivi i zdravi bili
http://www.journal.hr/lifestyle/vodenjak-sve-sto-morate-znati-o-ovom-horoskopskom-znaku/
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A mene ovaj Yeke podsjeća na jednog disleksičnog morskog vuka.Noor wrote:fala cigoYekeYeke wrote:YekeYeke wrote:
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50