Caramba chat
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Caramba chat
gotova radna sezona? sad malo forumašit treba :)dijagram wrote:a tako, grupe, ovo ono...Noor wrote:druže se na viberima i tako :))
nema toga, solo igrac
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nije, veceras malo dosadno,Noor wrote:gotova radna sezona? sad malo forumašit treba :)dijagram wrote:a tako, grupe, ovo ono...Noor wrote:druže se na viberima i tako :))
nema toga, solo igrac
trebao proci neki projekt za ponudu
a oni mi posalju tek slicice u 3D umjesto projekta :)
tako da, slobodan do sutra:)
dijagram-
2015-08-09
a 3D je dobiveno iz projekta, sto njega odmah nisu poslali :)dijagram wrote:nije, veceras malo dosadno,Noor wrote:gotova radna sezona? sad malo forumašit treba :)dijagram wrote:a tako, grupe, ovo ono...Noor wrote:druže se na viberima i tako :))
nema toga, solo igrac
pametnjakovici :)
a da se divim fasadi, hahaNoor wrote:a 3D je dobiveno iz projekta, sto njega odmah nisu poslali :)dijagram wrote:nije, veceras malo dosadno,Noor wrote:gotova radna sezona? sad malo forumašit treba :)dijagram wrote:a tako, grupe, ovo ono...Noor wrote:druže se na viberima i tako :))
nema toga, solo igrac
pametnjakovici :)
ljudi ko ljudi, ne znaju
sutra ce garant poslati idejni, jer i tamo imam te neke nacrte:)
nekima devet puta moras ponavljati, a onda jos i nacrtati
dijagram-
2015-08-09
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Spremi taj hilti, dosta je :)tre wrote:ja još radimNoor wrote:svi jos rade...ili vec spavaju :)
nije hiltika, nešto drugo iz mog širokruga radova :))Noor wrote:Spremi taj hilti, dosta je :)tre wrote:ja još radimNoor wrote:svi jos rade...ili vec spavaju :)
tre wrote:nije hiltika, nešto drugo iz mog širokruga radova :))Noor wrote:Spremi taj hilti, dosta je :)tre wrote:ja još radimNoor wrote:svi jos rade...ili vec spavaju :)
lemilica?
Ne smijem ovdje javno to ni spomenuti, neki bi ištrijani rekli da im otimam posaoNoor wrote:tre wrote:nije hiltika, nešto drugo iz mog širokruga radova :))Noor wrote:Spremi taj hilti, dosta je :)tre wrote:ja još radimNoor wrote:svi jos rade...ili vec spavaju :)
lemilica?
O pa ovdje se čak i slavilo. Noor i Tre, sretan rođoš!
S popriličnim zakašnjenjem.
Guest- Guest
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Malo sam bila zauzeta. Neočekivano. Trebalo je trajati par dana pa se oduljilo. Sad se opet vraćam u normalu.
Je li bilo neobičnih ponašanja u ovom mirnom kutku? Nekih posebnih izljeva ljubavi?
Je li bilo neobičnih ponašanja u ovom mirnom kutku? Nekih posebnih izljeva ljubavi?
Guest- Guest
Bilo je svašta...Ra wrote:Malo sam bila zauzeta. Neočekivano. Trebalo je trajati par dana pa se oduljilo. Sad se opet vraćam u normalu.
Ti si mi baš falila...
Nisam ima koga napadat za nedolično čestitanje blagdana...
2014-04-14
bolje ikad nego nikad, tnx :))Ra wrote:O pa ovdje se čak i slavilo. Noor i Tre, sretan rođoš!
Aaaa nadoknadit ćemo mi to. Sad će Božić.T. wrote:Bilo je svašta...Ra wrote:Malo sam bila zauzeta. Neočekivano. Trebalo je trajati par dana pa se oduljilo. Sad se opet vraćam u normalu.
Ti si mi baš falila...
Aj pričaj. Kako nam se pandurka snašla? Mlati li po glavi stanovnika ili je puterica?
Guest- Guest
To se kaže samo kad ti netko kasno čestita ali u ruci drži poklon. Inače se kaže: razguli.tre wrote:bolje ikad nego nikad, tnx :))Ra wrote:O pa ovdje se čak i slavilo. Noor i Tre, sretan rođoš!
Guest- Guest
Duša od žene, ovaj gđe. Adminice...Ra wrote:Aaaa nadoknadit ćemo mi to. Sad će Božić.T. wrote:Bilo je svašta...Ra wrote:Malo sam bila zauzeta. Neočekivano. Trebalo je trajati par dana pa se oduljilo. Sad se opet vraćam u normalu.
Ti si mi baš falila...
Aj pričaj. Kako nam se pandurka snašla? Mlati li po glavi stanovnika ili je puterica?
Kaznu koristi samo u iznimnim slučajevima...
Uglavnom djeluje odgojno-preventivno...
2014-04-14
Dakle, dobro smo odabrali.T. wrote:Duša od žene, ovaj gđe. Adminice...Ra wrote:Aaaa nadoknadit ćemo mi to. Sad će Božić.T. wrote:Bilo je svašta...Ra wrote:Malo sam bila zauzeta. Neočekivano. Trebalo je trajati par dana pa se oduljilo. Sad se opet vraćam u normalu.
Ti si mi baš falila...
Kaznu koristi samo u iznimnim slučajevima...
Uglavnom djeluje odgojno-preventivno...
A ti?
Jesi li iskoristio sve minute dugog babljeg ljeta?
(da iskoristim ovo primirje do blagdana i malo proćakulam s tobom )
Guest- Guest
to mi zvuči nekako svadljivo a ja sam baš dobrica pa bi radijeRa wrote:To se kaže samo kad ti netko kasno čestita ali u ruci drži poklon. Inače se kaže: razguli.tre wrote:bolje ikad nego nikad, tnx :))Ra wrote:O pa ovdje se čak i slavilo. Noor i Tre, sretan rođoš!
izbjegao tu riječ
Ah, vi vage. To da ste dobrice zna biti opaka iluzija na koju većina nasjedne.tre wrote:to mi zvuči nekako svadljivo a ja sam baš dobrica pa bi radijeRa wrote:To se kaže samo kad ti netko kasno čestita ali u ruci drži poklon. Inače se kaže: razguli.tre wrote:bolje ikad nego nikad, tnx :))Ra wrote:O pa ovdje se čak i slavilo. Noor i Tre, sretan rođoš!
izbjegao tu riječ
Ali dobro, vjerovat ćemo vam na riječ.
(i izvući se bez poklona )
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50