"(VIDEO) Par svjetlećih kugli uznemirio stanovnike: ‘Jesu li ovo izvanzemaljci’ "
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
"(VIDEO) Par svjetlećih kugli uznemirio stanovnike: ‘Jesu li ovo izvanzemaljci’ "
https://www.dnevno.hr/planet-x/video-par-svjetlecih-kugli-uznemirio-stanovnike-jesu-li-ovo-izvanzemaljci-1376197/
Oponašaju boju oblaka da ne budu primjećeni...hahahahahahahahahahahahahahahaha...Pa oni hoće da ih vidite...Ne skrivaju se...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Oponašaju boju oblaka da ne budu primjećeni...hahahahahahahahahahahahahahahaha...Pa oni hoće da ih vidite...Ne skrivaju se...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Re: "(VIDEO) Par svjetlećih kugli uznemirio stanovnike: ‘Jesu li ovo izvanzemaljci’ "
nemora odmah znaciti da su vanzemaljci
Jesu.Unimatrix_Zero wrote:nemora odmah znaciti da su vanzemaljci
red wolf-
2016-02-10
Re: "(VIDEO) Par svjetlećih kugli uznemirio stanovnike: ‘Jesu li ovo izvanzemaljci’ "
Ti vanzemaljci nisu baš maštoviti...
Uvijek su u nekakvim svijetlećim kuglama...
Imaju li drugih prometala?
Oni ne pripadaju našem Svemiru.T. wrote:Ti vanzemaljci nisu baš maštoviti...
red wolf-
2016-02-10
ako postoje neke druge humanoidne vrste one se kriju pod zemljom na polovimared wolf wrote:Jesu.Unimatrix_Zero wrote:nemora odmah znaciti da su vanzemaljci
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Gluposti.Unimatrix_Zero wrote:ako postoje neke druge humanoidne vrste one se kriju pod zemljom na polovimared wolf wrote:Jesu.Unimatrix_Zero wrote:nemora odmah znaciti da su vanzemaljci
red wolf-
2016-02-10
nikako,polovi su savrseno mjesto za skrivanje,cudi me da nikad nisi proucio taj materijal vezan za tored wolf wrote:Gluposti.Unimatrix_Zero wrote:ako postoje neke druge humanoidne vrste one se kriju pod zemljom na polovimared wolf wrote:Jesu.Unimatrix_Zero wrote:nemora odmah znaciti da su vanzemaljci
2018-03-12
To me ne interesira...Ja sam došao ovdje...PromatramUnimatrix_Zero wrote:nikako,polovi su savrseno mjesto za skrivanje,cudi me da nikad nisi proucio taj materijal vezan za tored wolf wrote:Gluposti.Unimatrix_Zero wrote:ako postoje neke druge humanoidne vrste one se kriju pod zemljom na polovimared wolf wrote:Jesu.Unimatrix_Zero wrote:nemora odmah znaciti da su vanzemaljci
red wolf-
2016-02-10
Unimatrix_Zero wrote:
nikako,spolovi su savrseno mjesto za skrivanje
immortal-
2014-04-16
misliš na forumred wolf wrote:To me ne interesira...Ja sam došao ovdje...PromatramUnimatrix_Zero wrote:nikako,polovi su savrseno mjesto za skrivanje,cudi me da nikad nisi proucio taj materijal vezan za tored wolf wrote:Gluposti.Unimatrix_Zero wrote:ako postoje neke druge humanoidne vrste one se kriju pod zemljom na polovimared wolf wrote:
Jesu.
kužimo
immortal-
2014-04-16
Pa ne baš...mortal wrote:misliš na forumred wolf wrote:To me ne interesira...Ja sam došao ovdje...PromatramUnimatrix_Zero wrote:nikako,polovi su savrseno mjesto za skrivanje,cudi me da nikad nisi proucio taj materijal vezan za tored wolf wrote:Gluposti.Unimatrix_Zero wrote:
ako postoje neke druge humanoidne vrste one se kriju pod zemljom na polovima
kužimo
red wolf-
2016-02-10
gdje si bio 91??red wolf wrote:Pa ne baš...mortal wrote:misliš na forumred wolf wrote:To me ne interesira...Ja sam došao ovdje...PromatramUnimatrix_Zero wrote:nikako,polovi su savrseno mjesto za skrivanje,cudi me da nikad nisi proucio taj materijal vezan za tored wolf wrote:
Gluposti.
kužimo
immortal-
2014-04-16
Bio sam u tijelu djeteta...mortal wrote:gdje si bio 91??red wolf wrote:Pa ne baš...mortal wrote:misliš na forumred wolf wrote:To me ne interesira...Ja sam došao ovdje...PromatramUnimatrix_Zero wrote:
nikako,polovi su savrseno mjesto za skrivanje,cudi me da nikad nisi proucio taj materijal vezan za to
kužimo
Last edited by red wolf on 10/10/2019, 23:00; edited 2 times in total
red wolf-
2016-02-10
govorimo o vanzemaljica,jesi ti malo zalutala?mortal wrote:Unimatrix_Zero wrote:
Ova već dugo nije vidjela čvrst, pravi komad...Ovdje ću se zaustaviti...Unimatrix_Zero wrote:govorimo o vanzemaljica,jesi ti malo zalutala?mortal wrote:Unimatrix_Zero wrote:
red wolf-
2016-02-10
mortal wrote:gdje si bio 91??red wolf wrote:Pa ne baš...mortal wrote:misliš na forumred wolf wrote:To me ne interesira...Ja sam došao ovdje...PromatramUnimatrix_Zero wrote:
nikako,polovi su savrseno mjesto za skrivanje,cudi me da nikad nisi proucio taj materijal vezan za to
kužimo
da ga vidi pomislila bi da je vanzemaljacred wolf wrote:Ova već dugo nije vidjela čvrst, pravi komad...Ovdje ću se zaustaviti...Unimatrix_Zero wrote:govorimo o vanzemaljica,jesi ti malo zalutala?mortal wrote:Unimatrix_Zero wrote:
2018-03-12
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaUnimatrix_Zero wrote:da ga vidi pomislila bi da je vanzemaljacred wolf wrote:Ova već dugo nije vidjela čvrst, pravi komad...Ovdje ću se zaustaviti...Unimatrix_Zero wrote:govorimo o vanzemaljica,jesi ti malo zalutala?mortal wrote:Unimatrix_Zero wrote:
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» (VIDEO) KRALJICU ELIZABETU POSJETILI IZVANZEMALJCI? Na snimci jubileja vidi se neobičan objekt
» ''(VIDEO) DEKLASIFICIRANE VOJNE VIDEOSNIMKE: Jesu li ovo tri neoboriva dokaza za postojanje NLO-a? ''
» ''(VIDEO) Jesu li ove fascinantne ilustracije dokaz da su ljudi i dinosauri živjeli u isto vrijeme? ''
» '' VIDEO: Jesu li policajci i stotine svjedoka na Pagu vidjeli NLO? 'Imalo je neki rep i ostavljalo svjetlost dok je išlo. Vidi koliko aviona ima i koliko kruže. Čitava eskadrila...' ''
» JESU LI ŽRTVE NA BLEIBURGU I JASENOVCU JEDNAKE? UBOJICE SIGURNO JESU!
» ''(VIDEO) DEKLASIFICIRANE VOJNE VIDEOSNIMKE: Jesu li ovo tri neoboriva dokaza za postojanje NLO-a? ''
» ''(VIDEO) Jesu li ove fascinantne ilustracije dokaz da su ljudi i dinosauri živjeli u isto vrijeme? ''
» '' VIDEO: Jesu li policajci i stotine svjedoka na Pagu vidjeli NLO? 'Imalo je neki rep i ostavljalo svjetlost dok je išlo. Vidi koliko aviona ima i koliko kruže. Čitava eskadrila...' ''
» JESU LI ŽRTVE NA BLEIBURGU I JASENOVCU JEDNAKE? UBOJICE SIGURNO JESU!
Page 1 of 6