ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nobelova za Handkea, zgražavanje u Sarajevu i na Kosovu

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Nobelova za Handkea, zgražavanje u Sarajevu i na Kosovu - Page 5 Empty Re: Nobelova za Handkea, zgražavanje u Sarajevu i na Kosovu

Post by prckov 11/10/2019, 10:55

vuksadinare wrote:
prckov wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:..svelo se sve na krunicu i da im svecenici vode politiku...ovi koji bi trebali obicno najprije sebe zbrinu...jedine jedinke u toj intelektualno politickoj suši kod hrvata bh-a su raspudic i onaj mali kak se zove..ali oni ni ne mogu prismrditi blizu visih politickih pozicija..

Političari nisu krivi za probleme, nego "međunarodna zajednica" koja je izmijenila dogovore iz Daytona i Washingtona u korist Bošnjaka niti je ikada reagirala na očite manipulacije.
ovi bolje lobirali za sebe i u tome je poanta..evo jednog primjera..npr..dok one majke srebrenice i druge bosnjacke udruge vise u haag-u,washibgtonu,briselu..dok bosnjaci ali i labanci i srbi osnivaju svoje fondacije i instutute po bijelom svijetu nasi naricu na htv-u...i uvijek cekaju da nesto naprave-oni drugi..to reci hektore..međunarodno mislejnje se mjenja lobiranjem stalnom aktivnoscu a ne sjedenjem  u birtiji kod ive i uz pivu i peceno 'kuku meni'..nekidan sam gledao zvonimira separovica koji je rekao da nismo stalno lobirali i isli po svijetu i međun.zajednici ne bi nas nikad priznali
kakve majke i kurci
vodi i vodila se politka koja je trenutno odgovarala globalnim silama
mogle su majke heklat godinama dzaba bi bilo ako je suprotno interesima mocnika
pa eto nasi se uguzuju non stop briselu..zapadu..glume globaliste..i slicno..pa nista...od toga...najveci uspjeh uhljebljenje suice na podpredsjednicko mjesto u eu komisiji...koja je na pitanja odgovarala kako je dogovarala..te rlagala da je ona uvijek lobirala za istanbulsku a ovi se podsmjehivali...pajdo mi smo debelo izvisili no to jso nitko nije svjestan..pa meni je prije par godian u nizozemskoj kad sam bio tamo rekao jedan nizozemac koji voli hrvate...vidim samo bosnjake,srbe,albance,slovence da nesto lobiraju..uvijek u akciji a hrvata nigdje ili malo
globalizam nije za cjepkanje, njima vise odgovara gradanska bih koja ce lakse odustat od suverenizma
ne zanimaju njih nasi problemi sve dok mogu drzat stvari pod kontrolom I bilo kakav mir

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Nobelova za Handkea, zgražavanje u Sarajevu i na Kosovu - Page 5 Empty Re: Nobelova za Handkea, zgražavanje u Sarajevu i na Kosovu

Post by vuksadinare 11/10/2019, 10:55

nas moze sad spasiti tu ne pricam samo o hrvatima u bh-a nego u globalu netko tko je spreman doslovce potuci se..pa kud puklo da puklo...a dans kako vidimo takve manje i vise cijene vani
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/10/2019, 10:56

vuksadinare wrote:kak se koprcaju sve vise u glibu.

U glib su nas poslale odluke visokih predstavnika od prije 15-20 godina koje su obezvrijedite dogovore iz Washinftona i Daytona... no takvih odluka više nema, danas su takve odluke nezamislive... a posebno EU više ne radi pritisak jer Hrvatska je danas sukreator politike EU.

Plenkijeva vanjska politika je kvalitetna i lukava. Unutarnja mu je očajna, ali u vanjskoj zna što radi, naravno sukladno mogućnostima jedne male zemlje.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/10/2019, 10:57

prckov wrote:
vuksadinare wrote:
prckov wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

Političari nisu krivi za probleme, nego "međunarodna zajednica" koja je izmijenila dogovore iz Daytona i Washingtona u korist Bošnjaka niti je ikada reagirala na očite manipulacije.
ovi bolje lobirali za sebe i u tome je poanta..evo jednog primjera..npr..dok one majke srebrenice i druge bosnjacke udruge vise u haag-u,washibgtonu,briselu..dok bosnjaci ali i labanci i srbi osnivaju svoje fondacije i instutute po bijelom svijetu nasi naricu na htv-u...i uvijek cekaju da nesto naprave-oni drugi..to reci hektore..međunarodno mislejnje se mjenja lobiranjem stalnom aktivnoscu a ne sjedenjem  u birtiji kod ive i uz pivu i peceno 'kuku meni'..nekidan sam gledao zvonimira separovica koji je rekao da nismo stalno lobirali i isli po svijetu i međun.zajednici ne bi nas nikad priznali
kakve majke i kurci
pa eto nasi se uguzuju non stop briselu..zapadu..glume globaliste..i slicno..pa nista...od toga...najveci uspjeh uhljebljenje suice na podpredsjednicko mjesto u eu komisiji...koja je na pitanja odgovarala kako je dogovarala..te rlagala da je ona uvijek lobirala za istanbulsku a ovi se podsmjehivali...pajdo mi smo debelo izvisili no to jso nitko nije svjestan..pa meni je prije par godian u nizozemskoj kad sam bio tamo rekao jedan nizozemac koji voli hrvate...vidim samo bosnjake,srbe,albance,slovence da nesto lobiraju..uvijek u akciji a hrvata nigdje ili malo
globalizam nije za cjepkanje, njima vise odgovara gradanska bih koja ce lakse odustat od suverenizma
ne zanimaju njih nasi problemi sve dok mogu drzat stvari pod kontrolom I bilo kakav mir
pitanje?..zasto smo odsutali od visegradske skupine?...zasto smo odustali od dijela suverenisticke politike koje vodila koli tamo do 2016,1017....zasto smo dosli u poziciju da ovisimo o onome..'juncker obeco'..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by prckov 11/10/2019, 11:00

vuksadinare wrote:
prckov wrote:
vuksadinare wrote:
prckov wrote:
vuksadinare wrote:
kakve majke i kurci
pitanje?..zasto smo odsutali od visegradske skupine?...zasto smo odustali od dijela suverenisticke politike koje vodila koli tamo do 2016,1017....zasto smo dosli u poziciju da ovisimo o onome..'juncker obeco'..
pretpostavljam lova i ucjene preko iste a hr ekonomija ukurcu
ali nemam ti ja dovoljno info da odgovorim na to
a ni ti
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/10/2019, 11:01

Hektorović wrote:

U glib su nas poslale odluke visokih predstavnika od prije 15-20 godina koje su obezvrijedite dogovore iz Washinftona i Daytona... no takvih odluka više nema, danas su takve odluke nezamislive... a posebno EU više ne radi pritisak jer Hrvatska je danas sukreator politike EU.

Plenkijeva vanjska politika je kvalitetna i lukava. Unutarnja mu je očajna, ali u vanjskoj zna što radi, naravno sukladno mogućnostima jedne male zemlje.
je'l ta politika 'juncker obeco'?..jel ti slusas ili gledas raspudica,knezovica(kojeg je uzgred trump pozvao na dorucak)...ako vec zboris o herceg bosni i slicno?..pa nekidan je raspudic lijepo objasnio..mi nemamo gotovo nikakvu vanjsku startegiju i politiku vec dvadesetak godina...sve se svelo na operativce koji su sposobni jedino odrađivati operatiovne poslove koje im narede ovi u briselu ili iz amerike..te je rekao zato se hravti u bh-a nalaze u ovoj poziciji u kojoj se nalaze zbog brda catobriselaca kojima je jedini i stavrni cilj kadroviranje u briselu a od kojeg realno nema koristi ni hrvati u hrvatskoj a jos manje oni u herceg bosni kako rekao raspudic
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/10/2019, 11:03

vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

je'l ta politika 'juncker obeco'?..jel ti slusas ili gledas raspudica,knezovica(kojeg je uzgred trump pozvao na dorucak)...ako vec zboris o herceg bosni i slicno?..pa nekidan je raspudic lijepo objasnio..mi nemamo gotovo nikakvu vanjsku startegiju i politiku vec dvadesetak godina...sve se svelo na operativce koji su sposobni jedino odrađivati operatiovne poslove koje im narede ovi u briselu ili iz amerike..te je rekao zato se hravti u bh-a nalaze u ovoj poziciji u kojoj se nalaze zbog brda catobriselaca kojima je jedini i stavrni cilj kadroviranje u briselu a od kojeg realno nema koristi ni hrvati u hrvatskoj a jos manje oni u herceg bosni kako rekao raspudic

Juncker je nebitan, Plenki je doslovno doveo Von Der Leyenovu.

Naravno ne može Hrvatska protiv State Departmenta, koji ne sluša niti jednu Tursku od 90 milijuna stanovnika i sa drugom najvećom vojskom u NATO, no može se barem utjecati na stavove EU i diplomacije EU tako da se ne donose neke loše odluke na našu štetu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/10/2019, 11:04

prckov wrote:
vuksadinare wrote:
prckov wrote:
vuksadinare wrote:
prckov wrote:
kakve majke i kurci
a ni ti
sve si objasnio..a ucjene mozes prodavati samo onima koji nemaju muda..i koji misle na valstitu karijeru..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/10/2019, 11:05

vuksadinare wrote:pitanje?..zasto smo odsutali od visegradske skupine?...zasto smo odustali od dijela suverenisticke politike koje vodila koli tamo do 2016,1017....zasto smo dosli u poziciju da ovisimo o onome..'juncker obeco'..

A što je uopće Hrvatska suverenisitčke politika?

Pa ti bi da izađemo iz EU i budemo nešto kao Srbija ...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/10/2019, 11:08

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

Juncker je nebitan, Plenki je doslovno doveo Von Der Leyenovu.

Naravno ne može Hrvatska protiv State Departmenta, koji ne sluša niti jednu Tursku od 90 milijuna stanovnika i sa drugom najvećom vojskom u NATO, no može se barem utjecati na stavove EU i diplomacije EU tako da se ne donose neke loše odluke na našu štetu.
pa vidim kako su utjecali..je'l se sto promjenilo..nije..jer s epromjenio izborni zakon..nije...ovaj danasnji jso vise zagovaraju u briselu...a eno poceli i primati komsica...npr.albanci su na svoje lobiranje potrosili stotine miijuna eura..srbi isto trose kako citam a vjerojatno i bosnajci..a vlatko markovic ej poksuao dobiti euro u hravtskoj kravatom i penkalom kao darom..dok je surkis iskrcao milijune da ukrajian dobije euro..rezime hrvatska-nula glasova
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by prckov 11/10/2019, 11:09

vuksadinare wrote:
prckov wrote:
vuksadinare wrote:
prckov wrote:
vuksadinare wrote:
a ni ti
sve si objasnio..a ucjene mozes prodavati samo onima koji nemaju muda..i koji misle na valstitu karijeru..
jok ba, onima koji moraju pristat na njih
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/10/2019, 11:11

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:pitanje?..zasto smo odsutali od visegradske skupine?...zasto smo odustali od dijela suverenisticke politike koje vodila koli tamo do 2016,1017....zasto smo dosli u poziciju da ovisimo o onome..'juncker obeco'..

ne moramo izaci ali da budemo nesto kao orban ili kacinjski mislim na politicare...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/10/2019, 11:13

prckov wrote:
vuksadinare wrote:
prckov wrote:
vuksadinare wrote:
prckov wrote:
a ni ti
sto ce ti onda drzava ako si non stop ucjenjen i pristajes na ucjene..i tuđmana su ucjenjivali pa ih je izbacivao iz ureda..da ovima danas kazu...morate kapitulirat kapitulirali bi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by prckov 11/10/2019, 11:13

Hektorović wrote:

problem je sto je eu globalisticki project, samo sto to niko nece da vidi ili bar da javno kaze, bar meni tako izgleda
neki od programa im imaju korjene identiteske politike a ona je alat za razjebavanje suverenizma I natrpavanje migrantima I na koncu stvaranje bezlicne etnicke I kulturne mase koja je podlozna upravljanju

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/10/2019, 11:13

vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:kako su utjecali..je'l se sto promjenilo..nije..jer s epromjenio izborni zakon..nije...ovaj danasnji jso vise zagovaraju u briselu...a eno poceli i primati komsica...npr.albanci su na svoje lobiranje potrosili stotine miijuna eura..srbi isto trose kako citam a vjerojatno i bosnajci..a vlatko markovic ej poksuao dobiti euro u hravtskoj kravatom i penkalom kao darom..dok je surkis iskrcao milijune da ukrajian dobije euro..rezime hrvatska-nula glasova

Utjecali su sa se više ne donose pogubne odluke i da više nema pritiska iz EU da se poklopimo Sarajevu

Na State Department i njihovu politiku ne možemo utjecati ... Dodik je potrošio nekih 30 milijuna dolara na lobiranje u Americi pa je samo dobio sankcije. Kod Američkog deep state ni lova ne pomaže.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/10/2019, 11:14

prckov wrote:
Hektorović wrote:

problem je sto je eu globalisticki project, samo sto to niko nece da vidi ili bar da javno kaze, bar meni tako izgleda
neki od programa im imaju korjene identiteske politike a ona je alat za razjebavanje suverenizma I natrpavanje migrantima I na koncu stvaranje bezlicne etnicke I kulturne mase koja je podlozna upravljanju
EU je onakva kakvom dopustimo da bude.

Macron ne dominira EU
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/10/2019, 11:15

Predsjednik Glavnog vijeća Hrvatskog Narodnog sabora BiH i predsjednik Odbora Hrvatskog sabora za Hrvate izvan Hrvatske dr. Božo Ljubić prigovorio je političarima koji se zalažu za to da oni koji ne plaćaju porez u Hrvatskoj nemaju ni pravo glasa u RH, javlja Hrvatski Medijski Servis.
Sudjelujući u saborskoj raspravi o Izvješću Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i provedbe Strategije i zakona o odnosima RH s Hrvatima izvan Hrvatske Ljubić je kazao kako procjene relevantnih institucija Republike Hrvatske govore da izvan Hrvatske živi preko 3,5 milijuna Hrvata koji su još uvijek svjesni hrvatskih korijena i stalo im je do hrvatskog identiteta.
-Mi koji dolazimo izvan Republike Hrvatske ponekad imamo dojam da se Hrvate izvan Hrvatske doživljava kao teret, kao glasačku mašineriju jedne stranke, siromašne rođake iz provincije koji kvare naš europejski image ili kao ideološko pitanje, kazao je Ljubić, te dodao:
Iz dijaspore u RH ušlo 100 milijardi dolara
-Dobronamjerni građani Republike Hrvatske znaju, da je hrvatska dijaspora odlučujuće doprinijela uspostavi demokracije, diplomatskom priznanju i obrani Republike Hrvatske od agresije. Procjenjuje se da je samo u financijskom pogledu od 1991. do 2011., iz dijaspore u Zemlju ušlo preko 100 milijardi dolara. Procjenjuje se da i danas svake godine iz dijaspore u Hrvatsku dolazi više od 2 milijarde Eura, što je 10 posto proračuna RH. Kad to znamo, krajnje je licemjerno pa i uvredljivo čuti od protivnika glasovanja naših državljana izvan Hrvatske da oni koji ne „plaćaju porez“ Republike Hrvatske, ne bi trebali u njoj glasovati.
Je li netko tražio potvrdu o plaćenom porezu od onih koji su dragovoljno branili i ginuli u obrani domovine?!, upitao je Ljubić, te podsjetio:
-Hrvatski građani, posebice hrvatski branitelji znaju tko je stajao rame uz rame s njima kad su se formirale prve jedinice Hrvatske vojske. Oni dobro znaju da je na postrojavanju Zbora narodne garde 1991. na stadionu u Kranjčevićevoj bila polovica mladića iz ili podrijetlom iz Bosne i Hercegovine.Dobronamjerni Građani Republike Hrvatske znaju da su građani Širokog Brijega i susjednih općina zapadne Hercegovine 7. svibnja 1991. stali na put tenkovskoj koloni dva korpusa tzv. JNA koji su se uputili da u momentu napada na Republiku Hrvatsku presjeku Hrvatsku već u području Dalmacije.. Građani Republike Hrvatske znaju, što je za hrvatsko primorje u ratu značilo hrvatsko zaleđe u BiH.
“Očuvanje subjektiviteta Hrvata u BiH zalog očuvanja suvereniteta RH”
Stoga, nastavio je Ljubić, odgovorna politika u Republici Hrvatskoj treba znati da je očuvanje političkog subjektiviteta, konstitutivnosti i jednakopravnost hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini i opstanak na svojim ognjištima zalog sigurnosti a dugoročnog i očuvanja državnog suvereniteta Republike Hrvatske.
Ljubić je podsjetio da je kršenjem Washingtonskog i Daytonskog mirovnog sporazuma,čiji je Republika Hrvatska potpisnica, te opstrukcijom provedbe čak i presuda Ustavnog suda BiH, višekratno je zadnjih 20 godina onemogućeno Hrvatima izabrati svoje legitimne narodne predstavnike čak i u institucije Ustavom predviđene za legitimno zastupanje.
-Nažalost i pored najboljeg izbornog rezultata stranaka okupljenih oko Hrvatskog narodnog sabora, rekao bih u zadnjih desetak godina, bošnjačka većina u Federaciji BiH je na mjesto hrvatskog člana Predsjedništva izabrala svog kandidata, tako da danas imamo dva člana Predsjedništva koji su izraz bošnjačke političke volje i jednog srpskog člana Predsjedništva, dok Hrvati nemaju po treći puta svog predstavnika u Predsjedništvu, kazao je Ljubić.
On je upozorio kako posljedice kršenja Daytona, preglasavanja, i političkog nasilja u B iH, ne pogađaju samo Hrvate već posljedice trpe svi u BiH u vidu ekonomskog zaostajanja, osiromašenja, odlaska mladih obrazovanih ljudi i zastoja na putu euroatlantskih integracija, prenosi HMS.
-Na žalost, izbor Komšića i pokušaj izbora nelegitimnih predstavnika u Dom naroda je naišao na podršku određenih političkih i medijskih krugova u Hrvatskoj. To pravdaju na način da je primjerice prema istom Zakonu izabran i legitimni hrvatski član predsjedništva Dragan Čović u prošlom mandatu, kazao je Ljubić te takve pozvao da se “ne prave Englezi”.
Ljubić odgovorio Josipoviću, Mesiću, Pusić
Ustav Bosnu i Hercegovinu, u svojoj preambuli, napomenuo je, definira prvenstveno kao državu tri konstitutivna naroda Bošnjaka, Hrvata i Srba. Stoga Bosna i Hercegovina po Ustavu ima tri člana Predsjedništva kao predstavnike bošnjačkog, hrvatskog i srpskog naroda.
-Dakle, izbor Željka Komšića je protuustavan a Zakon na koji se negatori hrvatskog izbornog legitimiteta pozivaju, je Ustavni sud BiH u svojoj odluci od 1. prosinca 2016., proglasio neustavnim, obrazlažući u paragrafu 49. „pravo na demokratsko odlučivanje ostvaruje se legitimnim političkim predstavljanjem koje mora biti utemeljeno na demokratskom izboru te zajednice državljana koju predstavlja i čije interese zastupa.“, kazao je Ljubić, a potom upitao troje hrvatskih političara:
-Je li sada jasno profesore Josipoviću, gospodine Mesiću, kolegice Pusić?
Ljubić je kazao kako Hrvati u BiH znaju što im je donio izbor Komšića u Predsjedništvo, no upitao se znaju li pojedini političari u RH što je donio Hrvatskoj, te ih podsjetio:
-Tužbu Hrvatske glavnom tajniku UN zbog Zakona o raspolaganju državnom imovinom, prosvjednu notu zbog navodnih aktivnosti i postupaka SOE, pokušaj obustave gradnje Pelješkog mosta, klevete s govornice Opće skupštine UN-a. -Ne brinu me njegove klevete, međutim, porazno je da su neki u Hrvatskoj pridružuju, kazao je.
Ljubić je citirao i riječi bivšeg hrvatskog predsjednika Josipovića „Komšićeva izjava o pojedincima stoji, ali ustašofilija ima podršku i u dijelu politike , medija i javnog prostora, pa pogotovo vrijedi to što sam rekao u Jeruzalemu – da ustaška zmija i dalje sikće“, pa upitao: -Koje politike? Kojih medija?
-Neki se izgleda ne mogu pomiriti s padom bivšeg sustava i države. Otuda ne mogu oprostiti niti politici koja je predvodila uspostavu suverene i samostalne Hrvatske, niti braniteljima koji su je obranili. Zar ne uviđaju da je to autodestruktivno?, upitao se Ljubić, upozorivši da “svaka kleveta, na vlastitu zemlju, njemu i svima nama, se vraća kao bumerang i slabi poziciju Hrvatske na međunarodnom planu”.
-Ne mogu se s tim pomiriti jer kao Hrvat koji dolazi izvan Republike Hrvatske, svjestan sam da samo jaka Hrvatska može biti od pomoći Hrvatima u BiH, dijaspori i hrvatskim manjinama, kazao je Ljubić.
“Ne postoje bosanski Hrvati, već Hrvati BiH”
U izlaganju ispred Kluba HDZ, Ljubić je pozdravio peti kanal HRT za dijasporu, nove programe i emisije, otvaranje dopisništava u Sarajevu i Mostaru ali je izrazio nezadovoljstvo tehničkom razinom i sadržajem programa.Ukazao je i na korištenje nekih pojmova u hrvatskom političkom i medijskom vokabularu, poput „bosanski Hrvati”, napomenuvši kako ne postoje bosanski Hrvati već samo Hrvati Bosne i Hercegovine.
-Ne znam koliko je ovdje jasno, da unitarističko-centralističke snage u BiH, nametanjem nadnacionalnog državnog bosanstva umjesto hrvatskog, srpskog i bošnjačkog nacionalnog identiteta, bosanskog jezika umjesto službenih srpskog i hrvatskog, relativiziranjem sve do ukidanja konstitutivnosti naroda zapravo žele Bosnu i Hercegovinu pretvoriti u državu pod dominacijom većinskog naroda. -Čak se, ne bez političke pozadine forsira naziv za državu samo Bosna. To smo vrlo jasno mogli vidjeti u Programskoj deklaraciji vodeće bošnjačke stranke SDA usvojene prije nekoliko dana na Kongresu Stranke, napomenuo je Ljubić.
On je kazao kako očekujem da se u Hrvatskom saboru otvori rasprava o elektronskom i dopisnom glasovanju barem za Hrvate izvan Hrvatske.
Ljubić je podržao Izviješće Ureda za Hrvate izvan Hrvatske, kao i nastojanja Vlade RH na maksimalnoj integraciji Hrvata izvan Hrvatske u društveno-politički i ekonomski život Hrvatske, prenosi HMS.
Dnevnik.ba
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/10/2019, 11:15

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:kako su utjecali..je'l se sto promjenilo..nije..jer s epromjenio izborni zakon..nije...ovaj danasnji jso vise zagovaraju u briselu...a eno poceli i primati komsica...npr.albanci su na svoje lobiranje potrosili stotine miijuna eura..srbi isto trose kako citam a vjerojatno i bosnajci..a vlatko markovic ej poksuao dobiti euro u hravtskoj kravatom i penkalom kao darom..dok je surkis iskrcao milijune da ukrajian dobije euro..rezime hrvatska-nula glasova

Utjecali su sa se više ne donose pogubne odluke i da više nema pritiska iz EU da se poklopimo Sarajevu

Na State Department i njihovu politiku ne možemo utjecati ... Dodik je potrošio nekih 30 milijuna dolara na lobiranje u Americi pa je samo dobio sankcije. Kod Američkog deep state ni lova ne pomaže.
kako onda albanci uspjevaju lovom u state departmentu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by prckov 11/10/2019, 11:15

vuksadinare wrote:
prckov wrote:
vuksadinare wrote:
prckov wrote:
vuksadinare wrote:
a ni ti
sto ce ti onda drzava ako si non stop ucjenjen i pristajes na ucjene..i tuđmana su ucjenjivali pa ih je izbacivao iz ureda..da ovima danas kazu...morate kapitulirat kapitulirali bi
pitas gluposti
zar ne kazu da je politika umjece moguceg ili tako nesto
plivas kako znas I kolko mozes u zavisnosti od brzaka

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/10/2019, 11:22

prckov wrote:
vuksadinare wrote:
prckov wrote:
vuksadinare wrote:
prckov wrote:
a ni ti
pitas gluposti
zar ne kazu da je politika umjece moguceg ili tako nesto
plivas kako znas I kolko mozes u zavisnosti od brzaka
stari moj mi smo u takvom kurcu da sad ako na nas krene netko kapitulirali smo za sedam dana...ko ce sto braniti..gerijatrija?...bolesni branitelji mislim na fizicke bolesti..koji imaju zelju ali fizika je fizika..mladi pobjegose dobrim dijelom...jebote u stanju nismo nabaviti eskadrilu zrakoplova a da nas netko ne zajebe...ne znam..nije dobro
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/10/2019, 11:25

evo cak i ovaj inetrvju ljubica mi vise slici na intervju ocajnika..njegova poruka zapravo glasi...ili vapaj...man'te se ulizivanja i uguzivanja mislimo na sebe krajnje je vrijeme...to je na onoj liniji sto ja govorim i svako tko ima zrno intelekta
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics