Nobelova fondacija na aparatima :D
Page 1 of 1
Nobelova fondacija na aparatima :D
U teškoj sam depresiji, Trumpova pobjeda je put u izolaciju i anti-intelektualnost’
Carl-Henrik Heldin, predsjednik Upravnog odbora Nobelove fondacije, razočaran je pobjedom Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima u SAD-u.
– Jako sam depresivan zbog toga – kazao je Heldin koji se nalazi na znanstvenoj konferenciji Falling Walls u Berlinu, javlja Guardian.
Kazao je kako zbog ovog rezultata vidi “kretanje prema desničarskom populizmu, izolacionizmu i anti-intelektualizmu”.
– Odmaknuli smo se od logičkog razmišljanja i racionalizma prema vrlo neizvjesnom smjeru – kazao je Heldin.
Duboko je zabrinut za budućnost sporazuma iz Pariza i drugih napora u borbi protiv globalnog zatopljenja, koje je Trump nazvao “kineskom podvalom”.
– Ovo je zaista zastrašujuća budućnost jer on to negira što je apsolutno šokantno. Mi moramo preuzeti odgovornost za naš okoliš. Svi će to jednom shvatiti, no ta će se točka sada pomaknuti unaprijed kada bi moglo biti vrlo kasno – kazao je Heldin./HMS/
http://poskok.info/wp/u-teskoj-sam-depresiji-trumpova-pobjeda-je-put-u-izolaciju-i-anti-intelektualnost/
..........................................
Trump rula :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Nobelova fondacija na aparatima :D
cekam samo onu matoru satanu sorosa, jebem mu seme ozraceno...
Guest- Guest
Re: Nobelova fondacija na aparatima :D
Daniel Server, Medlin Olbrajt i banda...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Similar topics
» Nobelova nagrada za nauku
» Nobelova nagrada za mir "arapskom proljeću"
» Nobelova za Handkea, zgražavanje u Sarajevu i na Kosovu
» Nobelova nagrada za cjepivo koje ne šljaka
» Nobelova nagrada za fiziku ide otkrivačima gravitacijskih valova
» Nobelova nagrada za mir "arapskom proljeću"
» Nobelova za Handkea, zgražavanje u Sarajevu i na Kosovu
» Nobelova nagrada za cjepivo koje ne šljaka
» Nobelova nagrada za fiziku ide otkrivačima gravitacijskih valova