Sutra nema škole
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sutra nema škole
a di je vidis sad?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ti zapeo za tu zajednicu ko pijan plota..bez nje si goli kuracepikur37 wrote:aben wrote:Ča ni država naša zajednica?epikur37 wrote:
to je borba zajednice, nas naroda..
institucionalni izraz naše nacionalne zajednice u kojem participiramo svi kako pojedinci tako i razne interesne skupine. naravno da se onda u toj zajednici stavri dogovaraju i pregovaraju kao i u svakoj...evo sada naša skupina prosvjete pregovara svoj interes
bez zajednice msmo svi goli kurac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sutra nema škole
vuksadinare wrote:a di je vidis sad?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ti zapeo za tu zajednicu ko pijan plota..bez nje si goli kuracepikur37 wrote:aben wrote:
Ča ni država naša zajednica?
institucionalni izraz naše nacionalne zajednice u kojem participiramo svi kako pojedinci tako i razne interesne skupine. naravno da se onda u toj zajednici stavri dogovaraju i pregovaraju kao i u svakoj...evo sada naša skupina prosvjete pregovara svoj interes
bez zajednice msmo svi goli kurac
svud uokolo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
Page 3 of 3