Sutra nema škole
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Sutra nema škole
SUTRA POČINJE ŠTRAJK U ŠKOLAMA
Postupak mirenja između Vlade i školskih sindikata koji je počeo u ponedjeljak, nastavljen je u srijedu i završio je neuspješno. Nakon višesatnog sastanka predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec kazao je da mirenje nije uspjelo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sutra-pocinje-strajk-u-skolama-doznajemo-sve-detalje-dobili-smo-odgovor-sto-ce-biti-s-djecom-koja-pohadaju-boravak-anketa-podrzavate-li-strajk/9461612/
Postupak mirenja između Vlade i školskih sindikata koji je počeo u ponedjeljak, nastavljen je u srijedu i završio je neuspješno. Nakon višesatnog sastanka predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec kazao je da mirenje nije uspjelo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sutra-pocinje-strajk-u-skolama-doznajemo-sve-detalje-dobili-smo-odgovor-sto-ce-biti-s-djecom-koja-pohadaju-boravak-anketa-podrzavate-li-strajk/9461612/
vili40-
2015-08-02
Re: Sutra nema škole
smatram da je tako bolje za današnje učenike...
što manje imaju školskih sati, manje će im mozak biti ispran po završetku školovanja...
što manje imaju školskih sati, manje će im mozak biti ispran po završetku školovanja...
Eto kliknija san sad na anketi da podržavan štrajk.
HNS prca Plenkovica i onog njegovog Agrokor ministra financija
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-detalje-s-hns-ovog-izvanrednog-sastanka-potres-u-vladajucoj-koaliciji-izlazimo-iz-vlade-ako-proracun-ne-osigura-vece-place-u-prosvjeti/9463841/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-detalje-s-hns-ovog-izvanrednog-sastanka-potres-u-vladajucoj-koaliciji-izlazimo-iz-vlade-ako-proracun-ne-osigura-vece-place-u-prosvjeti/9463841/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
bit će zanimljivo,novaca ima ali su krivo raspoređeni a stiže jesen često burna...RayMabus wrote:Eto kliknija san sad na anketi da podržavan štrajk.
vili40-
2015-08-02
za kog ti navijaš,za plenkija ili za HNS?epikur37 wrote:pare na sunce, no passaran
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:za kog ti navijaš,za plenkija ili za HNS?epikur37 wrote:pare na sunce, no passaran
u ovom slučaju za lisnicu...
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jasno,inače i ja sam u ovoj situaciji za učitelje jer ako za njih nema a ima za kojekakve parazite i neradnike onda...što onda?Onda smo to što i jesmo.epikur37 wrote:vili40 wrote:za kog ti navijaš,za plenkija ili za HNS?epikur37 wrote:pare na sunce, no passaran
u ovom slučaju za lisnicu...
:D
vili40-
2015-08-02
mogli su štrajkati preko ferja ali su se odmarali
nisu ni počeli raditi, već bi u štrajk
treba im podijeliti otkaze!!
2014-04-16
To onda nije štrajk (obustava rada), ako se održava u vrijeme kada se ne radi...mortal wrote:mogli su štrajkati preko ferja ali su se odmarali
T.- Posts : 17557
2014-04-14
oni kažu da rade i preko ferjaT. wrote:To onda nije štrajk (obustava rada), ako se održava u vrijeme kada se ne radi...mortal wrote:mogli su štrajkati preko ferja ali su se odmarali
da mnogi misle kako su slobodni ali nisu
rade!!, ali ne s djecom i ne puno radno vrijeme
immortal-
2014-04-16
dijagram wrote:Au, sad ce imenjak tristo kuna svaki misec...
Blago mi se :D
ne volim strajkove ali sto se moze...neka sindikata, netko nas mora predstavljati kod poslodavca.
2015-08-06
A dobro, i ja cu solidarno s vamaepikur37 wrote:dijagram wrote:Au, sad ce imenjak tristo kuna svaki misec...
ne volim strajkove ali sto se moze...neka sindikata, netko nas mora predstavljati kod poslodavca.
Kiša:)
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:dijagram wrote:Au, sad ce imenjak tristo kuna svaki misec...
dijagram-
2015-08-09
a tebi je to obveza :)dijagram wrote:A dobro, i ja cu solidarno s vamaepikur37 wrote:dijagram wrote:Au, sad ce imenjak tristo kuna svaki misec...
2015-08-06
175 radnih dana u godini je previše
2014-04-16
naravnoepikur37 wrote:a tebi je to obveza :)dijagram wrote:A dobro, i ja cu solidarno s vamaepikur37 wrote:dijagram wrote:Au, sad ce imenjak tristo kuna svaki misec...
dijagram-
2015-08-09
aben wrote:175 radnih dana u godini je previše
:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
Page 1 of 3