Trump pere ruke od Kurda i prepušta ih Erdoganu
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Trump pere ruke od Kurda i prepušta ih Erdoganu
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...citam u observeru..trump osim strateskog interesa u svezi kosova prepustit ce bh-a i ostali dio regije briselu...da se bakce oko toga...
Odlicno, europska rjesenja su uvijek bila bolja od americkih
europsko rješenje je federacija bez hrvata, dosta je sjetiti se što su inzko i co radili i do sad
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
To je samo preslika jedne puno veće ideje , ideje EU , nacija bez granica ...gradžanska BiH.marcellus wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...citam u observeru..trump osim strateskog interesa u svezi kosova prepustit ce bh-a i ostali dio regije briselu...da se bakce oko toga...
europsko rješenje je federacija bez hrvata, dosta je sjetiti se što su inzko i co radili i do sad
Zato trpaj imigrante i islamistički napadi pošto je vraćanje granica i ukidanje Schengena slom te iste ideje na evropskoj razini.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...citam u observeru..trump osim strateskog interesa u svezi kosova prepustit ce bh-a i ostali dio regije briselu...da se bakce oko toga...
Neupucen si.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Erdogan skoknija do Čede dok traje početak ofenzive. Napada Siriju k priča s evropskim dužnosnicima. Lipo on to smislija.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:822823-ERDOGAN-U-SRBIJI-Svecani-docek-uz-najvise-pocasti-za-turskog-predsednika
Napadneš Siriju i odeš u Europu u posjet.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:822823-ERDOGAN-U-SRBIJI-Svecani-docek-uz-najvise-pocasti-za-turskog-predsednika
Napadneš Siriju i odeš u Europu u posjet.
2014-04-11
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...citam u observeru..trump osim strateskog interesa u svezi kosova prepustit ce bh-a i ostali dio regije briselu...da se bakce oko toga...
Neupucen si.
Čemu eufemizmi? To je za žene i djecu.
Glup je ko kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...citam u observeru..trump osim strateskog interesa u svezi kosova prepustit ce bh-a i ostali dio regije briselu...da se bakce oko toga...
Inzko kao i Petrich prije njega su prije svega bili igrači najdraže ambasade
Ambasada je diktirala Petrichu
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Jbt iz Sirije opet na Bosnu završili
VELIKI PREOKRET NA SJEVERU SIRIJE - ERDOGAN JE IPAK POBIJEDIO? KURDSKI SDF POTVRDIO: "Američka vojska se povlači s pograničnog prostora na sjeveru Sirije, a turska vojska se sprema na invaziju"
Kurdske SDF snage objavile su jutros kako se američka vojska počela povlačiti iz pograničnih prostora na sjeveru Sirije, u trenutku dok Turska prijeti vojnom invazijom na Siriju, odnosno na prostore istočno od Eufrata (prostore koje su pod kontrolom zajedno držale američka vojska i kurdske snage).
Kako prenosi kurdska novinska agencija Hawar, američka vojska počela se jutros povlačiti iz gradova Ras al-Ayn i Tal Abyad. "Američka vojska nije ispoštovala svoje obveze i sada se povlače iz pograničnih prostora s Turskom dok se turska vojska priprema za invaziju na sjevernu i istočnu Siriju", navodi se u izjavi SDF-a. Iz SDF-a su ranije poručili kako su spremni na "totalni rat" ukoliko dođe do turske invazije.
Realno, jemeri ni nimaju puno šanse u Siriji. Ka neko ko već dugo vrimena nima kredibilitet i snagu, bolje se povući.
Eto đodimire, raspa se san o američkoj Siriji sa one strane Eufrata. A mislija si da su jaki i kul.
A ono kurac na biciklu :D
ma da, eu globalisti ce imat drugaciju politikuHektorović wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...citam u observeru..trump osim strateskog interesa u svezi kosova prepustit ce bh-a i ostali dio regije briselu...da se bakce oko toga...
Inzko kao i Petrich prije njega su prije svega bili igrači najdraže ambasade
Ambasada je diktirala Petrichu
izgleda da vama nije nista jasno dok vam ovi eu krepili ne zabiju kurac
tek onda ce bit druga pjesma
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Evo Trump nemoze spavati noćima radi neke blisko istočne vukojebine, a i ja po noći se budim u hladnom znoju, i nadam se da je Aasad dobro da ga sutra neće napustiti Putin, a onda ga ponovo ugroziti Turci, arapi, islamisti, Židovi, ne znam šta ću ako se to dogodi, odmah me hladni znoj obljeva
Pro američki twitteraši pjene punom parom. :D
https://twitter.com/markito0171/status/1181103465168330752
https://twitter.com/VivaRevolt/status/1181053638443184129
https://twitter.com/stevesywonder/status/1181046857935605761
Evo i ćifutkinja pjeni:
https://twitter.com/Elizrael/status/1181167440694259713
https://twitter.com/markito0171/status/1181103465168330752
https://twitter.com/VivaRevolt/status/1181053638443184129
https://twitter.com/stevesywonder/status/1181046857935605761
Evo i ćifutkinja pjeni:
https://twitter.com/Elizrael/status/1181167440694259713
..a tek kako se trump preznojava zbog bosne,srbije...ajmeAssadNaPodmornici wrote:Evo Trump nemoze spavati noćima radi neke blisko istočne vukojebine, a i ja po noći se budim u hladnom znoju, i nadam se da je Aasad dobro da ga sutra neće napustiti Putin, a onda ga ponovo ugroziti Turci, arapi, islamisti, Židovi, ne znam šta ću ako se to dogodi, odmah me hladni znoj obljeva
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hahah, samo što si do juče i sam govorija kak je Sirija u kurcu jerbo su podiljeni, kak Ameri čvrsto drže naftna polja i skoro polovicu zemlje, kak je to odličan potez Amera da naprave tampon zonu, bla, bla... :DDAssadNaPodmornici wrote:Evo Trump nemoze spavati noćima radi neke blisko istočne vukojebine, a i ja po noći se budim u hladnom znoju, i nadam se da je Aasad dobro da ga sutra neće napustiti Putin, a onda ga ponovo ugroziti Turci, arapi, islamisti, Židovi, ne znam šta ću ako se to dogodi, odmah me hladni znoj obljeva
Na kraju krajeva, koji su kurac ulagali tolike pare u rat u Siriji, sam da bu na kraju podvili repove. Fijasko, đodimire, fijasko :P
Vijetnam 2AlfaOmega wrote:Na kraju krajeva, koji su kurac ulagali tolike pare u rat u Siriji, sam da bu na kraju podvili repove. Fijasko, đodimire, fijasko :P
2014-04-11
RayMabus wrote:Vijetnam 2AlfaOmega wrote:Na kraju krajeva, koji su kurac ulagali tolike pare u rat u Siriji, sam da bu na kraju podvili repove. Fijasko, đodimire, fijasko :P
Tako nekako, em crne vrece s americkom mladosti s bliakog istoka, em su izgubili simpatije svijeta jer poticu kaos i spetljali su se s islamistickim ljudozderima i na kraju porazeni.
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:Evo Trump nemoze spavati noćima radi neke blisko istočne vukojebine, a i ja po noći se budim u hladnom znoju, i nadam se da je Aasad dobro da ga sutra neće napustiti Putin, a onda ga ponovo ugroziti Turci, arapi, islamisti, Židovi, ne znam šta ću ako se to dogodi, odmah me hladni znoj obljeva
Pa vjerojatno ne ali vam je neugodnjak zbog uzastupnih poraza tamo evo sada i s rezervne kurdske pozicije :D
2015-08-06
Kaos im i jest cilj.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Vijetnam 2AlfaOmega wrote:Na kraju krajeva, koji su kurac ulagali tolike pare u rat u Siriji, sam da bu na kraju podvili repove. Fijasko, đodimire, fijasko :P
Tako nekako, em crne vrece s americkom mladosti s bliakog istoka, em su izgubili simpatije svijeta jer poticu kaos i spetljali su se s islamistickim ljudozderima i na kraju porazeni.
Vanzemaljci + američka tajna vlada
2014-04-11
lako za kurde i murte.al što više belaja u tim pripizdinama nagrnut će još više inzinjera i atomskih fizičara otamo u moj dojčland.majku im jebem..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» U Frankfurtu prosvjedovalo 30.000 Kurda, Erdoganu se to neće svidjeti
» LEKOVIĆ ‘PERE RUKE’ OD INCIDENTA: ‘Ne znam jesu li aktivisti imali pomoć novinara, ali…’
» Trump čestitao Erdoganu
» Trump ima bizarno objašnjenje za izdaju Kurda:'Nisu nam pomogli u Normandiji'
» Trump: Mi da Erdoganu solimo pamet o građanskim slobodama dok su u našem dvorištu p*zdarije?
» LEKOVIĆ ‘PERE RUKE’ OD INCIDENTA: ‘Ne znam jesu li aktivisti imali pomoć novinara, ali…’
» Trump čestitao Erdoganu
» Trump ima bizarno objašnjenje za izdaju Kurda:'Nisu nam pomogli u Normandiji'
» Trump: Mi da Erdoganu solimo pamet o građanskim slobodama dok su u našem dvorištu p*zdarije?
Page 3 of 10