Trump pere ruke od Kurda i prepušta ih Erdoganu
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Trump pere ruke od Kurda i prepušta ih Erdoganu
Pa jbg, u mom je timu. Za razliku od đode, yeho navija za Assada. :D
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
kreten za koga god da navija čini štetu... toliko zaokreta koji nemaju veze s mozgom nitko na ovom forumu nije našiljio... eventualno svetozar još tamo na starom forumu... sa onim polugama i dionicama i vikend burzarenjem, a potom štala, vile i voz đubra 3 stranice dalje... pa probaj, da ste ne znam u kakvom timu, objasniti kako lik može reći da je za pasom imao ustaški srbosjek i to autentični, i u isto vrijeme se praviti tošo nad pizdarijama u zadarskom i šibenskom zaleđu u kojem je vv i sudjelovao...AlfaOmega wrote:Pa jbg, u mom je timu. Za razliku od đode, yeho navija za Assada. :D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Svetozaru je Rujka stegla uzde opako, ne smi joj pisnuti. Pa zato dodje ovdi na forum i pljuje protiv zena. ;)
Nato partneri i prvi američki saveznici u sirijskom ratu koncentriraju oklopnu tehniku par stotina metara od dojučerašnjih američkih saveznika.
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» U Frankfurtu prosvjedovalo 30.000 Kurda, Erdoganu se to neće svidjeti
» LEKOVIĆ ‘PERE RUKE’ OD INCIDENTA: ‘Ne znam jesu li aktivisti imali pomoć novinara, ali…’
» Trump čestitao Erdoganu
» Trump ima bizarno objašnjenje za izdaju Kurda:'Nisu nam pomogli u Normandiji'
» Trump: Mi da Erdoganu solimo pamet o građanskim slobodama dok su u našem dvorištu p*zdarije?
» LEKOVIĆ ‘PERE RUKE’ OD INCIDENTA: ‘Ne znam jesu li aktivisti imali pomoć novinara, ali…’
» Trump čestitao Erdoganu
» Trump ima bizarno objašnjenje za izdaju Kurda:'Nisu nam pomogli u Normandiji'
» Trump: Mi da Erdoganu solimo pamet o građanskim slobodama dok su u našem dvorištu p*zdarije?
Page 10 of 10