LEKOVIĆ ‘PERE RUKE’ OD INCIDENTA: ‘Ne znam jesu li aktivisti imali pomoć novinara, ali…’
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
LEKOVIĆ ‘PERE RUKE’ OD INCIDENTA: ‘Ne znam jesu li aktivisti imali pomoć novinara, ali…’
Igor Kralj/PIXSELL
problem slobode medija
Autor: dnevno.hr Utorak, 03. Svibanj 2016. u 21:13
Podsjetimo, predsjednica se nedugo nakon događaja oglasila na svojem Facebook profilu odgovorom.
Nakon što je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izviždana na konferenciji o slobodi medija, u organizaciji Hrvatskog novinarskog društva i američkog veleposlanstva, Saša Leković se izjavom za RTL Danas pokušao ograditi od incidenta:
“Meni je žao što je ovaj incident zasjenio ovu konferenciju, koja je nama iznimno važna, a smatram da je važna i za Hrvatsku. Ne znam jesu li aktivisti imali pomoć novinara iz ove organizacije. Također sam bio iznenađen kada se ovo dogodilo, ali sasvim sigurno ovo nije organiziralo Hrvatsko novinarsko društvo. S druge strane, to je bio javni skup. Mi na javne skupove pozivamo svakoga i svi mogu doći, kao i što svi mogu prosvjedovati ako ne šire mržnju ili ne napadajući nekoga fizički. Volio bih da današnji dan ne ostane zapamćen po ovom incidentu jer danas i jučer smo imali jedan od najjačih programa obilježavanja Dana slobode medija u Europi”, izjavio je Leković, prenosi RTL.
Podsjetimo, predsjednica se nedugo nakon događaja oglasila na svojem Facebook profilu odgovorom:
“Razočarana sam što su me upravo oni, koji se navodno zalažu za slobodu govora i medija, prekinuli za vrijeme govora u Novinarskom domu. Ne dopuštajući mi iznošenje mišljenja pokazali su kako nisu iskreni zagovornici slobode govora, već očito angažirani aktivisti.I dalje ću se ustrajno zalagati za očuvanje slobode medija i za odgovrnost za izrečenu javnu riječ”, napisala je Kolinda Grabar Kitarović.
Autor: dnevno.hr Utorak, 03. Svibanj 2016. u 21:13
Re: LEKOVIĆ ‘PERE RUKE’ OD INCIDENTA: ‘Ne znam jesu li aktivisti imali pomoć novinara, ali…’
Organizator je odgovoran za tijek skupa i za sve što se na njemu događa.
U svakom slučaju skup je bio na nivou navijačkih huligana s trećerazrednih
nogometnih tekmi. Priča se i da je završio s kozaračkim ...
Re: LEKOVIĆ ‘PERE RUKE’ OD INCIDENTA: ‘Ne znam jesu li aktivisti imali pomoć novinara, ali…’
A jadna.
A kada su desnohrvati malo-malo pa izviždali Josipovića,Mesića,Milanovića,Komšića...onda je to bilo OK?Ero wrote:Organizator je odgovoran za tijek skupa i za sve što se na njemu događa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kontekst kolega,kontekst. TKZV napredni na dan obiljezavanja slobode novinarstva, znaci slobode pisanja i govora ,sprjecavaju predsjednicu drzave da govori??? To moras biti dobro potup da sazvaces i opravdas. Kontekst drugi je , Jasenovac, obiljezavanje zrtve i stradanja i zvizdi se covjeku koji je prezivio logor. Kila mozga........
2014-04-14
Tu nema podjele na desne lijeve,ustase partizane vec je podjela na supke i nesupke te na prirodno i neprirodno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovo jecer je bilo glupo. Skidanje maske tolerancije i iskazivanje pravog netolerantnog-boljsevickog lica.
2014-04-14
na jednoj temi sam napisao, da sam saznao preko "veza" da je ta akcija radničke fronte odigrana uz blagoslov amerikanaca
Guest- Guest
to ono jucer bilo u duhu 'tolerancije'...'ti neces govoriti ja cu govoriti'...jos kad sam vidio onog posilnog save strbca margetica mracina mi je pala na oci..umjesto u zatvoru zbog surovanja sa zlocincem on se tu prosetava
2015-09-08
Ero wrote:Organizator je odgovoran za tijek skupa i za sve što se na njemu događa.
"povodom Svjetskog dana slobode medija HND je organizirao konferenciju "Problemi medijskih sloboda u Europi" u suradnji sa Zakladom Friedrich Ebert te veleposlanstvima Francuske, Norveške i Švedske."
nakon plavušinog pridikovanja iz bratislave i usmenog ukora stranim veleposlanicima zbog javno izrečenog stava o slobodi medija ekipa ju je samo suočila s onim što novinari i velik dio javnosti misle o njojzi.
plavuša je puno obećavala, ništa ostvarila.
i sad "iznenađena i uvređena k'o kapetan na belu lađu" što joj zvižde...
sitting_bull-
2015-09-28
preko_vode_do_slobode wrote:na jednoj temi sam napisao, da sam saznao preko "veza" da je ta akcija radničke fronte odigrana uz blagoslov amerikanaca
naravno da je odigrana!
to sam i ja napisao kao prvu asocijaciju kad sam vidio američku zastavicu!
diplomatska ekipa joj je uzvratila za pozdrave iz slovačke...
sitting_bull-
2015-09-28
...prijatelja Amera???!!!preko_vode_do_slobode wrote:na jednoj temi sam napisao, da sam saznao preko "veza" da je ta akcija radničke fronte odigrana uz blagoslov amerikanaca
Guest- Guest
bogomdani wrote:...prijatelja Amera???!!!preko_vode_do_slobode wrote:na jednoj temi sam napisao, da sam saznao preko "veza" da je ta akcija radničke fronte odigrana uz blagoslov amerikanaca
CIA akcija destabiliziranja kao u latinskoj Americi ili Ukraini, Majdan 2
catabbath-
2015-08-22
..a kom ce ajfon kapovic ici'..sirotinji bugarima....ono 'radnicka' mu ej samo kulisabogomdani wrote:...prijatelja Amera???!!!preko_vode_do_slobode wrote:na jednoj temi sam napisao, da sam saznao preko "veza" da je ta akcija radničke fronte odigrana uz blagoslov amerikanaca
2015-09-08
kakve pozdrave?sitting_bull wrote:Ero wrote:Organizator je odgovoran za tijek skupa i za sve što se na njemu događa.
"povodom Svjetskog dana slobode medija HND je organizirao konferenciju "Problemi medijskih sloboda u Europi" u suradnji sa Zakladom Friedrich Ebert te veleposlanstvima Francuske, Norveške i Švedske."
nakon plavušinog pridikovanja iz bratislave i usmenog ukora stranim veleposlanicima zbog javno izrečenog stava o slobodi medija ekipa ju je samo suočila s onim što novinari i velik dio javnosti misle o njojzi.
plavuša je puno obećavala, ništa ostvarila.
i sad "iznenađena i uvređena k'o kapetan na belu lađu" što joj zvižde...
2015-09-08
Ma jasno jasno,nego mi je shock,radi Ere,u koju ce on to sad quantnu formulu uklopiti,da je upravo tako i trebalo biti...dawson wrote:bogomdani wrote:...prijatelja Amera???!!!preko_vode_do_slobode wrote:na jednoj temi sam napisao, da sam saznao preko "veza" da je ta akcija radničke fronte odigrana uz blagoslov amerikanaca
Guest- Guest
dawson wrote:bogomdani wrote:...prijatelja Amera???!!!preko_vode_do_slobode wrote:na jednoj temi sam napisao, da sam saznao preko "veza" da je ta akcija radničke fronte odigrana uz blagoslov amerikanaca
ozbiljan sam, i saznao sam preko osoba koje su relativno visoko u politici, nije CIA to organizirala , ali je USA znala šta će biti i dopustila.. naime HDZ i ekipa nisu 100% po volji amera radi par stvari,
koga zanimaju detalji mogu na p.m nije sve za forum
Guest- Guest
To je vaš i tvoj nivo. Zviždaljkama ozbiljni i pametni ljudi ne komuniciraju.sitting_bull wrote:Ero wrote:Organizator je odgovoran za tijek skupa i za sve što se na njemu događa.
Ono je samo vaša slika i ne gđe predsjednice.
Primitivizam nego šta. I to bi trebali biti nekakvi novinari, kojima se vjeruje na riječ?
Neka ne očekuju da će ih financirati porezni obveznici.
Hase, samo deri...
Mda, u Americi posebno vole boljševike...sitting_bull wrote:preko_vode_do_slobode wrote:na jednoj temi sam napisao, da sam saznao preko "veza" da je ta akcija radničke fronte odigrana uz blagoslov amerikanaca
naravno da je odigrana!
to sam i ja napisao kao prvu asocijaciju kad sam vidio američku zastavicu!
diplomatska ekipa joj je uzvratila za pozdrave iz slovačke...
Sad ste jedini u EU, riješit će se na neki način.
Ima nekoliko varijanti kako piromane zaustavit.
To zahvalite Velikom Piromanu.dawson wrote:bogomdani wrote:...prijatelja Amera???!!!preko_vode_do_slobode wrote:na jednoj temi sam napisao, da sam saznao preko "veza" da je ta akcija radničke fronte odigrana uz blagoslov amerikanaca
Zna bit svašta, čuvaj leđa!
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trump pere ruke od Kurda i prepušta ih Erdoganu
» Za pomoc djecjem domu jedino reagirao vukovarski branitelj,gdje su nestale influencerice?Jesu li dobro?
» JESU LI ŽRTVE NA BLEIBURGU I JASENOVCU JEDNAKE? UBOJICE SIGURNO JESU!
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Jurič: Leković pobrkao lončiće, HND je pretvorio u političku stranku
» Za pomoc djecjem domu jedino reagirao vukovarski branitelj,gdje su nestale influencerice?Jesu li dobro?
» JESU LI ŽRTVE NA BLEIBURGU I JASENOVCU JEDNAKE? UBOJICE SIGURNO JESU!
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Jurič: Leković pobrkao lončiće, HND je pretvorio u političku stranku
Page 1 of 3