Škoro mason?
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Škoro mason?
vuksadinare wrote:koja budalastina£otk@ wrote:epikur37 wrote:£otk@ wrote:vuksadinare wrote:...
vucina se prikolinio silama mraka
Fuk je savio koljeno i ledja i služi masoneriji.
A čuvena je mržnja masona prema Hrvatskoj, razbili su im najmiliju tvorevinu nakon SAD i EU, Jugoslaviju. Onda su pobijedili u ratu usprkos embargu koji im je nametnuo mason Buda Lončar sa svojim kompićima. :)
Povrh toga, Hrvati su čuveni u svojoj Vjeri i odanosti RKC.
Doduše, pravaši koketiraju i sa cvijetjem u susedno preduzetje. :)
£otk@- Posts : 1907
2019-02-12
budalastina je ove prve dvije recenice...£otk@ wrote:vuksadinare wrote:koja budalastina£otk@ wrote:epikur37 wrote:£otk@ wrote:
A čuvena je mržnja masona prema Hrvatskoj, razbili su im najmiliju tvorevinu nakon SAD i EU, Jugoslaviju. Onda su pobijedili u ratu usprkos embargu koji im je nametnuo mason Buda Lončar sa svojim kompićima. :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:govori lik koji ej nosio majicu crvenu sa cheovim likomepikur37 wrote:Sreća imamo zdravu narodnu opciju, našu pravu i autentičnu: nacionalnu hrvatsku ali uključivu, kapitalističku ali socijalnu, tradicionalnu ne rigidnu.
.
dobro ja sam stavljao i pirsing u obrvu s ruzinavim željezom, seksao se na javno doduše po noći uz zid općine, sadio indicu sativu...
ea li ja sam svoju mladost proživio...red su zrele godine
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
joj daj nemoj..takvi su nas kostali..i kostaju..ono sto u mladosti ugradis ne nestane to pucketanjem prstiju..dokaz da ne znam kome ovdje nisi davao podrsku da sad ne nabrajamepikur37 wrote:vuksadinare wrote:govori lik koji ej nosio majicu crvenu sa cheovim likomepikur37 wrote:Sreća imamo zdravu narodnu opciju, našu pravu i autentičnu: nacionalnu hrvatsku ali uključivu, kapitalističku ali socijalnu, tradicionalnu ne rigidnu.
.
dobro ja sam stavljao i pirsing u obrvu s ruzinavim željezom, seksao se na javno doduše po noći uz zid općine, sadio indicu sativu...
ea li ja sam svoju mladost proživio...red su zrele godine
2015-09-08
epikur37 wrote:Sreća imamo zdravu narodnu opciju, našu pravu i autentičnu: nacionalnu hrvatsku ali uključivu, kapitalističku ali socijalnu, tradicionalnu ne rigidnu.
.
Sveobuhvatnu, koja uključuje sve one zdrave i pozitivne sastavnice hrvatske političke misli, kako je i zamislio pokojni Predsjednik.
Mislim da ga je fuk ne jednom kritizirao zbog odnosa prema HOS-u i BiH (još jedna tvorevina masona 33.reda, samo takvima može pasti na pamet da muslimane proglase istoimenom nacijom).
£otk@-
2019-02-12
staro pravilo politicko kaze..onaj koji cesto mjenja boju dresa je nepouzdan i ne moze mu se vjerovati
2015-09-08
...glupost..kritizirao sam ga zbog hos-a...i nekih ratnih situacija na terenu u bh-a..ali ne ovdje u hrvatskoj£otk@ wrote:epikur37 wrote:Sreća imamo zdravu narodnu opciju, našu pravu i autentičnu: nacionalnu hrvatsku ali uključivu, kapitalističku ali socijalnu, tradicionalnu ne rigidnu.
.
Sveobuhvatnu, koja uključuje sve one zdrave i pozitivne sastavnice hrvatske političke misli, kako je i zamislio pokojni Predsjednik.
Mislim da ga je fuk ne jednom kritizirao zbog odnosa prema HOS-u i BiH (još jedna tvorevina masona 33.reda, samo takvima može pasti na pamet da muslimane proglase istoimenom nacijom).
2015-09-08
vuksadinare wrote:staro pravilo politicko kaze..onaj koji cesto mjenja boju dresa je nepouzdan i ne moze mu se vjerovati
Mislim da sam bio prilično konzistentan fuk...
£otk@-
2019-02-12
vuksadinare wrote:...glupost..kritizirao sam ga zbog hos-a...i nekih ratnih situacija na terenu u bh-a..ali ne ovdje u£otk@ wrote:epikur37 wrote:Sreća imamo zdravu narodnu opciju, našu pravu i autentičnu: nacionalnu hrvatsku ali uključivu, kapitalističku ali socijalnu, tradicionalnu ne rigidnu.
.
Naravno da jesi, ni masoni ga nisu mrzili kao pravaši.
£otk@-
2019-02-12
epikur37 wrote:£otk@ wrote:epikur37 wrote:£otk@ wrote:vuksadinare wrote:...
Radi se o posve destruktivnom pravaškom atavizmu...znači i masoni i islamisti samo da je U na čelu.
Bolest
Odlično detektirano, kolega.
Ekstremi se uvijek iz očaja ujedinjuju protiv konstruktivnog državništva.
£otk@-
2019-02-12
daj ubij se..jebote govori mi lik 80-to godiste koji ej kurac prosao ista...za razliku od mene...£otk@ wrote:vuksadinare wrote:...glupost..kritizirao sam ga zbog hos-a...i nekih ratnih situacija na terenu u bh-a..ali ne ovdje u£otk@ wrote:epikur37 wrote:Sreća imamo zdravu narodnu opciju, našu pravu i autentičnu: nacionalnu hrvatsku ali uključivu, kapitalističku ali socijalnu, tradicionalnu ne rigidnu.
.
Naravno da jesi, ni masoni ga nisu mrzili kao pravaši.
2015-09-08
plus se okoristio od hdz-a i plenkist i briselaca..fuj
2015-09-08
ajd rokni se ko i ovaj herceg srbin..£otk@ wrote:vuksadinare wrote:staro pravilo politicko kaze..onaj koji cesto mjenja boju dresa je nepouzdan i ne moze mu se vjerovati
Mislim da sam bio prilično konzistentan fuk...
2015-09-08
ovaj herceg srbin otkrio vjeru kad i manolic...
2015-09-08
Dobro, dosta je zajebancije.
Škoro je gotov, više nema snage da zahvati mimo pravaškog obzora u mainstream. Ionako stagnira u svim anketama.
Zoki se pak vratio u formu, ujeda kao nekada. Znači, novinari pale mikrofone, dobiti će štofa kao nekad ;)
Škoro je gotov, više nema snage da zahvati mimo pravaškog obzora u mainstream. Ionako stagnira u svim anketama.
Zoki se pak vratio u formu, ujeda kao nekada. Znači, novinari pale mikrofone, dobiti će štofa kao nekad ;)
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:epikur37 wrote:Sreća imamo zdravu narodnu opciju, našu pravu i autentičnu: nacionalnu hrvatsku ali uključivu, kapitalističku ali socijalnu, tradicionalnu ne rigidnu.
.
x zna se
ali isto tako, lotka za ozbilj
ova država je utemeljena na pomirbi i integralnom hrvatstvu koje je tada postavljeno, s predsjednikom tuđmanom
pazi, dok traje to trajat će i ova Hrvatska.
2015-08-06
a to je drukas za zokija...he,he£otk@ wrote:Dobro, dosta je zajebancije.
2015-09-08
i ti sa marsa pao..pomirba se u stavri prava nikad nije desila osim one prividne '91..kada su misevi skrili u podrumima i cekali ko dobije...nakon tuđmanove smrti dobro se vidjelo na cemu smo....epikur37 wrote:£otk@ wrote:epikur37 wrote:Sreća imamo zdravu narodnu opciju, našu pravu i autentičnu: nacionalnu hrvatsku ali uključivu, kapitalističku ali socijalnu, tradicionalnu ne rigidnu.
.
x zna se
ova država je utemeljena na pomirbi i integralnom hrvatstvu koje je tada postavljeno, s predsjednikom tuđmanom
2015-09-08
vuksadinare wrote:ovaj herceg srbin otkrio vjeru kad i manolic...
Samo nemoj ti o vjeri fuk.
Izdao si i Vjeru svojih djedova, Sv. Rimsku i Apostolsku Katoličku Crkvu, Svetog Oca i same kosti ove naše Domovine.
Znaš li ti da mason nema pravo ni na posljednju pomast ni na kršćanski pogreb?
Počivati će ti Škoro pod kamenom bez ikakvih znakova, kao i Tito. “Komunist” nije ni zvijezdu stavio na grob.
£otk@-
2019-02-12
...od pomirbe nista..poslizio bi se zokijevim rjecima..'mi ili oni'
2015-09-08
vuksadinare wrote:i ti sa marsa pao..pomirba se u stavri prava nikad nije desila osim one prividne '91..kada su misevi skrili u podrumima i cekali ko dobije...nakon tuđmanove smrti dobro se vidjelo na cemu smo....epikur37 wrote:£otk@ wrote:epikur37 wrote:Sreća imamo zdravu narodnu opciju, našu pravu i autentičnu: nacionalnu hrvatsku ali uključivu, kapitalističku ali socijalnu, tradicionalnu ne rigidnu.
.
x zna se
Pomirbe nema samo za tebe i radikalne rovce s lijeva i desna, normalni hrvati već su formirani bez vaših boleščina.
Vama ustašama i njima jugosima ostaje samo malo livade da se koljete....
2015-08-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Škoro
» Škoro u Nedjeljom u 2
» Thompson vs Škoro
» Škoro, HDZ ℹ manjine
» Škoro
» Škoro u Nedjeljom u 2
» Thompson vs Škoro
» Škoro, HDZ ℹ manjine
Page 4 of 6