Škoro mason?
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Škoro mason?
Nemate vi pojma kako je teško zidarima, pogotovo slobodnima:n_razbojnik wrote:jastrebe jes' ti slobodni zidar, ili samo u fušu?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ako nisi mason ili bar član neke bliske slične organizacije jasno ti je da ne vrijediš po pizde ladne vode.
marcellus wrote:£otk@ wrote:vuksadinare wrote:pa koji predsjednik nije bio mason od tita nadalje..koli je cak clanica najjuze masonske loze..dnevo se sluzi isluzenim forama..nemaju o cem pisati
Ne znaš ti puno o masonima, jel’da fuk? :)
Čudim se za Škoru da su to sada “otkrili”. Mislim da je čak bio u novinama, ono “100 poznatih masona u Hrvatskoj”. Ali nema veze, jer jest, ne bi mu dali Croatia Records da nije.
Kolinde nikada nije bilo na tim popisima ;)
ne, samo na popisu članova trilaterale :)
Trilaterala nije nikada nijekala svoje postojanje. KGK je bila njena članica do pred dvije godine. I ništa posebno, zemlje se koordiniraju, ocjenjuju prijetnje, izmjenjuju nužne informacije.
Predstavnici su iz politike, gospodarstva, think tankova itd. Korisni forum, sve u svemu. :)
£otk@-
2019-02-12
danni1 wrote:Ako nisi mason ili bar član neke bliske slične organizacije jasno ti je da ne vrijediš po pizde ladne vode.
Niti je garancija da vrijediš.
Uz to, masonerija je u jasnoj opreci sa suštinom katoličanstva i RKC, koja ju je nedavno i opet osudila.
Rečeno je jasno da je biti mason i katolik nespojivo.
£otk@-
2019-02-12
Svaka šuša može bit katolik, nije to nešto posebno.£otk@ wrote:danni1 wrote:Ako nisi mason ili bar član neke bliske slične organizacije jasno ti je da ne vrijediš po pizde ladne vode.
Uz to, masonerija je u jasnoj opreci sa suštinom katoličanstva i RKC, koja ju je nedavno i opet osudila.
mason...to je već nešto drugo.
Ali iza osobe koja se ne odrekne napisa da je mason, niti jedan domar u nijednoj crkvi neće moći, smjeti a ni htjeti stati.
A narod će ih pitati za mišljenje. Pogotovo u Slavoniji ;)
£otk@-
2019-02-12
vuksadinare wrote:pa koji predsjednik nije bio mason od tita nadalje..koli je cak clanica najjuze masonske loze..dnevo se sluzi isluzenim forama..nemaju o cem pisati
gotov je.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Uz rizik da čete pomisliti da sam budala, idem opet jednom napisati da sam ja Hrvat.
Ja sam Hrvat.
Ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Nju su zastitili da se tamo ne pojavi£otk@ wrote:vuksadinare wrote:pa koji predsjednik nije bio mason od tita nadalje..koli je cak clanica najjuze masonske loze..dnevo se sluzi isluzenim forama..nemaju o cem pisati
Čudim se za Škoru da su to sada “otkrili”. Mislim da je čak bio u novinama, ono “100 poznatih masona u Hrvatskoj”. Ali nema veze, jer jest, ne bi mu dali Croatia Records da nije.
Sto se Skore tice mislim da mu je namjesteno
immortal-
2014-04-16
crvenkasti wrote:Uz rizik da čete pomisliti da sam budala, idem opet jednom napisati da sam ja Hrvat.
Ja sam Hrvat.
darth_vader-
2014-04-17
£otk@ wrote:danni1 wrote:Ako nisi mason ili bar član neke bliske slične organizacije jasno ti je da ne vrijediš po pizde ladne vode.
ti ocito ne znas puno o masonstvu, pola loza su bili biskupi kod nas..
£otk@ wrote:Ali iza osobe koja se ne odrekne napisa da je mason, niti jedan domar u nijednoj crkvi neće moći, smjeti a ni htjeti stati.
hdz = uzp
kako Kolinda i vrh HDZa ide onda u crkve?£otk@ wrote:Ali iza osobe koja se ne odrekne napisa da je mason, niti jedan domar u nijednoj crkvi neće moći, smjeti a ni htjeti stati.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
I Bandić. Njega je u masoneriju uveo Marijan Hanžeković, a bio je i na sastanku lože u Beogradu.AssadNaPodmornici wrote:kako Kolinda i vrh HDZa ide onda u crkve?£otk@ wrote:Ali iza osobe koja se ne odrekne napisa da je mason, niti jedan domar u nijednoj crkvi neće moći, smjeti a ni htjeti stati.
2015-08-09
Masonerija nije protiv religije jer masonima religija ne smeta, s obzirom da je i sama religija pod kontrolom, a naročito kršćanstvo. IP2 i Vatikanska banka. Silvio Berlusconi i kardinal Tarcisio Bertone. Da, papa Ivan Pavao II se borio protiv njih pa je onda osnovan red Opus Dei, koji nisu ništa drugo nego katolička financijska mafija, svojevrsni masonski red pod okriljem pape (doduše, to je drugi takav, prvi je isusovački red).
2015-08-09
melkior wrote:Masonerija nije protiv religije jer masonima religija ne smeta, s obzirom da je i sama religija pod kontrolom, a naročito kršćanstvo. IP2 i Vatikanska banka. Silvio Berlusconi i kardinal Tarcisio Bertone. Da, papa Ivan Pavao II se borio protiv njih pa je onda osnovan red Opus Dei, koji nisu ništa drugo nego katolička financijska mafija, svojevrsni masonski red pod okriljem pape (doduše, to je drugi takav, prvi je isusovački red).
Od tebe sam očekivao dubinsko poznavanje teologije.
RKC je dugo premišljala, ali onda je zaoštrila prema masoneriji.
Opus Dei je osobna prelatura RKC, i zapravo je modulirana prema molitvenim zajednicama u doba španjolskog gradjanskog rata. O tome što je danas, pa ovo je smiješno.
£otk@-
2019-02-12
mortal wrote:Nju su zastitili da se tamo ne pojavi£otk@ wrote:vuksadinare wrote:pa koji predsjednik nije bio mason od tita nadalje..koli je cak clanica najjuze masonske loze..dnevo se sluzi isluzenim forama..nemaju o cem pisati
Sto se Skore tice mislim da mu je namjesteno
Nisu.
Nije.
£otk@-
2019-02-12
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa koji predsjednik nije bio mason od tita nadalje..koli je cak clanica najjuze masonske loze..dnevo se sluzi isluzenim forama..nemaju o cem pisati
gotov je.
Pomalo, tek je početak listopada. 22.12. je prvi krug, 5.1. drugi.
Ali da, teško će desničari glasovati za masona. Bujanec je bio silno nervozan, praktički histeričan, u zadnjoj emisiji.
Koli je zato danas pohrlila u Sv. Mariju Bistricu, biskupi ju davno nisu tako lijepo dočekali. :)
£otk@-
2019-02-12
kic wrote:£otk@ wrote:danni1 wrote:Ako nisi mason ili bar član neke bliske slične organizacije jasno ti je da ne vrijediš po pizde ladne vode.
ti ocito ne znas puno o masonstvu, pola loza su bili biskupi kod nas..
Nisu od početka XX. st.
Ako je netko bio mason, ali je prešao na kršćanstvo, prigrlio je Crkvu i odrekao se masonstva, onda da, mogao je u životu biti i mason i katolik.
Ali drukčije ne, na dvije stolice se ne može sjediti.
Evo, Batarelo je želio organizirati za sutra molitveni pohod na Markov trg. Jedna od tema molitve jest da se sačuva Hrvatska i hrvatski narod od zla i opačine masonerije. Taj za masona neće lobirati, ni mrtav.
£otk@-
2019-02-12
Nu vam, pa se obrazujte :)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Papal_ban_of_Freemasonry
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Papal_ban_of_Freemasonry
£otk@-
2019-02-12
ha,haepikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa koji predsjednik nije bio mason od tita nadalje..koli je cak clanica najjuze masonske loze..dnevo se sluzi isluzenim forama..nemaju o cem pisati
gotov je.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Škoro
» Škoro u Nedjeljom u 2
» Thompson vs Škoro
» Škoro, HDZ ℹ manjine
» Škoro
» Škoro u Nedjeljom u 2
» Thompson vs Škoro
» Škoro, HDZ ℹ manjine
Page 2 of 6