Škoro, HDZ ℹ manjine
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Škoro, HDZ ℹ manjine
HDZ gologuz a Škoro se napalio.Očito manjinci imaju većeg od Škore,pa Škoro može samo da drka kao naš galaktički general s 5 *
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
U suštini nigdje veze. Ja sam žene prepustio drugim muškarcima jer me ne zanimaju. Glasa san za Most a ne DP.סמאל wrote:HDZ gologuz a Škoro se napalio.Očito manjinci imaju većeg od Škore,pa Škoro može samo da drka kao naš galaktički general s 5 *
Da meni se P ne sviđa al to je cila moja sličnost sa Škorom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tvoja i Škorina sličnost je u tome,što možete samo gledat i drkat,a to da si ti svojom voljom prepustio žene drugim muškarcima,zapravo tješiš sam sebe,jer one te niti gledaju,niti zarezuju.RayMabus wrote: al to je cila moja sličnost sa Škorom.
Tko ti je kriv što si se toliko zapustio i udebljao.
2015-07-23
Prepustio sam žene drugim muškarcima. Ne zanimaju me.
Plenky je pobjedio i česstitamo al ja nisam izgubio.
On jest :
https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/bandicevu-stranku-ni-600-000-kuna-donacija-nije-spasilo-od-debakla-evo-tko-nije-primio-ni-lipe-15008470
Plenky je pobjedio i česstitamo al ja nisam izgubio.
On jest :
https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/bandicevu-stranku-ni-600-000-kuna-donacija-nije-spasilo-od-debakla-evo-tko-nije-primio-ni-lipe-15008470
2014-04-11
evo prve frke za plenkija...apotekari traze od plenkija sad,odmah..milijardu kuna od 4,5 koje s eduguje dobavljacima lijekova i medicinske opreme..inace ide obustava lijekova i medicinske opreme bolnicama i zdravstvenim ustanovama...problemi pocinju...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Plenki:'joj kaj mi nemreju dati 100 dana mira da odpocinim'
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo prve frke za plenkija...apotekari traze od plenkija sad,odmah..milijardu kuna od 4,5 koje s eduguje dobavljacima lijekova i medicinske opreme..inace ide obustava lijekova i medicinske opreme bolnicama i zdravstvenim ustanovama...problemi pocinju...
HDZ neće moć krast. U minusu su 25 miljardi kuna ( to je samo državni proračun a di su općinski i županijski ) i sad još miljarda kuna apotekama odma a dužni su pet.
2014-04-11
sto krasti?..uskoro ce zakukati da nisu uopce trebali na vlast a oporbena klupa ce im s eciniti kao najdivniji hotelski krevet...RayMabus wrote:vuksadinare wrote:evo prve frke za plenkija...apotekari traze od plenkija sad,odmah..milijardu kuna od 4,5 koje s eduguje dobavljacima lijekova i medicinske opreme..inace ide obustava lijekova i medicinske opreme bolnicama i zdravstvenim ustanovama...problemi pocinju...
HDZ neće moć krast. U minusu su 25 miljardi kuna ( to je samo državni proračun a di su općinski i županijski ) i sad još miljarda kuna apotekama odma a dužni su pet.
2015-09-08
tipujem da ce probuseni brod poceti prvi napustati cacic,hns-ovci,kajtazi...i to vec do nove godine najkasnije
2015-09-08
Bude Kalmeta povuka par kradeseovaca sa sobom i srušit će Plenkya i koalicija s DP.vuksadinare wrote:sto krasti?..uskoro ce zakukati da nisu uopce trebali na vlast a oporbena klupa ce im s eciniti kao najdivniji hotelski krevet...RayMabus wrote:vuksadinare wrote:evo prve frke za plenkija...apotekari traze od plenkija sad,odmah..milijardu kuna od 4,5 koje s eduguje dobavljacima lijekova i medicinske opreme..inace ide obustava lijekova i medicinske opreme bolnicama i zdravstvenim ustanovama...problemi pocinju...
2014-04-11
ne..nego nece biti iznenađenje ako se raspisu prijevremeni izbori..i ovi iz hdz-a odu na leđero u oporbu a vatrom nek s ebori netko drugiRayMabus wrote:Bude Kalmeta povuka par kradeseovaca sa sobom i srušit će Plenkya i koalicija s DP.vuksadinare wrote:sto krasti?..uskoro ce zakukati da nisu uopce trebali na vlast a oporbena klupa ce im s eciniti kao najdivniji hotelski krevet...RayMabus wrote:vuksadinare wrote:evo prve frke za plenkija...apotekari traze od plenkija sad,odmah..milijardu kuna od 4,5 koje s eduguje dobavljacima lijekova i medicinske opreme..inace ide obustava lijekova i medicinske opreme bolnicama i zdravstvenim ustanovama...problemi pocinju...
2015-09-08
Samo vi tripujte i nadajte se.Sve kad bi se i ostvarili ti vaši vlažni snovi,opet nikad ta vaša kukuvelj ne bi prismrdila blizu vlasti.
SDP se možda konsolidira do jeseni,tak da i kad bi došlo do eventualnih novih izbora,građani će prije izabrati lijevi centar,nego tu kukavelj s krajnje desnice.
SDP se možda konsolidira do jeseni,tak da i kad bi došlo do eventualnih novih izbora,građani će prije izabrati lijevi centar,nego tu kukavelj s krajnje desnice.
2015-07-23
a predizborni slogan ce glasiti..'ako ti netko zeli da dođes na vlast znaj da ti zeli zlo'
2015-09-08
Ma kakvi prijevremeni izbori. Neka ih sad četiri godine na vlasti. Kokice.
2014-04-11
a sto tebi smeta krajnja desnica?...za lopovluk ih ne mozes optuziti jer nisu ni bili na lasti..onda bi daj druge podatke...da cujemסמאל wrote:Samo vi tripujte i nadajte se.Sve kad bi se i ostvarili ti vaši vlažni snovi,opet nikad ta vaša kukuvelj ne bi prismrdila blizu vlasti.
2015-09-08
je kurac...nitko ne zeli biti na vlasti kad ti se pocne prijetiti glavom na kamariRayMabus wrote:Ma kakvi prijevremeni izbori. Neka ih sad četiri godine na vlasti. Kokice.
2015-09-08
Vi Mostovci i Škorikavci ste gori od ovih iz Radničke Fronte,jer potajno priželjkujete katastrofu i propast za cijelu državu,samo što će ta vaša kukavna ergela sjedit u oporbi,te neće moći smarat državu s tim vašim ideološkim glupostima.
2015-07-23
A koje su ideološke gluposti Mosta ?סמאל wrote:Vi Mostovci i Škorikavci ste gori od ovih iz Radničke Fronte,jer potajno priželjkujete katastrofu i propast za cijelu državu,samo što će ta vaša kukavna ergela sjedit u oporbi,te neće moći smarat državu s tim vašim ideološkim glupostima.
Reforme i borba protiv korupcije.
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Predsjednik savjeta za nacionalne manjine RH-a i predstavnik njemacke manjine optuzio pupovcev SNV da trazi cetri puta vise love nego druge nacionalne manjine
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» nacionalne manjine u hrvata
» zastupnik romske manjine
» tijek novca za nac. manjine
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» nacionalne manjine u hrvata
» zastupnik romske manjine
» tijek novca za nac. manjine
Page 1 of 4