''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
epikur37 wrote:jebena crkva, jebeni hdz, jebeni bosanci!
daj mali makijato čoviku :D
Najprin provirit ploča li uredno porez.
Last edited by Eroo on 3/10/2019, 23:50; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
epikur37 wrote:jebena crkva, jebeni hdz, jebeni bosanci!
haha da :D
al to općenito imaš u javnom diskursu, na tome je mesić jahao dva mandata...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
:D jeste se nakačili , upeca sam vas..epikur37 wrote:jebena crkva, jebeni hdz, jebeni bosanci!
iako je poredak gore relativno točan
i nije makijato nego kapučino :)
ali onaj engleski je katastrofa, nebi mogla raditi niti jedan bolji posao u turizmu..a ovako preko politike i HDZa došla do imovine od nekoliko desetaka milijuna kuna.. (prijavila 40milijuna kuna,vjerojatno je 50% više).. naravno, 99% toga nije zaradila pošteno, zna se kako Kinezi rješavaju takve u svojim redovima.. ali eto ona je domoljub :)
a profesorica engleskog i njemačkog.. strah me je čuti njemački.. koja jebena negativna selekcija..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Šta glupača ne govori svojim jezikom pa nek prevode nego se blamira...
Nije sramota ne znat engleski...
Ima ljudi kojima ne idu jezici...
profesorica engleskog, i predavala engleski u školi, i u životopisu napisala C2 razinu(najviša moguća) a realno priča lošije od "random prosječnog konobara" u makarskojT. wrote:Šta glupača ne govori svojim jezikom pa nek prevode nego se blamira...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Europa je očigledno zadovoljna s njom, jebeš jalnuše i petokolonaše...AssadNaPodmornici wrote:profesorica engleskog, i predavala engleski u školi, i u životopisu napisala C2 razinu(najviša moguća) a realno priča lošije od "random prosječnog konobara" u makarskojT. wrote:Šta glupača ne govori svojim jezikom pa nek prevode nego se blamira...
istovremeno, Ruža je izabrana za zamjenicu koordinatora Odbora za poljoprivredu (AGRI) Europskog parlamenta. Bez lobiranja, štipanja za guzicu, uvlačenja partiji i stranci....
čisto temeljem svog ugleda u europarlamentu
čisto temeljem svog ugleda u europarlamentu
Similar topics
» Ovo je slika vjeronauka u hrvatskim školama
» Srbija: Bunjevački govor ostaje u školama
» Nema više zapošljavanja u hrvatskim školama onima s diplomama iz Banja Luke
» Pavle Vujisić:'Da mi na sprovodu komunist ne održi govor,ali niti jedne reči ne progovori'
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Srbija: Bunjevački govor ostaje u školama
» Nema više zapošljavanja u hrvatskim školama onima s diplomama iz Banja Luke
» Pavle Vujisić:'Da mi na sprovodu komunist ne održi govor,ali niti jedne reči ne progovori'
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
Page 2 of 2