Mesić u Tuzli žestoko odgovorio Kolindi Grabar-Kitarović
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mesić u Tuzli žestoko odgovorio Kolindi Grabar-Kitarović
Tito je suradjivao sa zapadnom Alijansom tzv.Saveznicima,i potaracao dobrano nacisticke uvlakace..ZATO Tito valja..tre wrote:mujage to stalno rade ali oni ne valjaju a tito valja????pismejker wrote:etoc..i sam si potvrdio da Juga nije CVRSTO bila iza bilo koje zavjese,jerbo je Tito ljubovao,malo sa Zapadom,malo sa Sovjetskim savezom..ali necemo sad generalno percipirati Jugu,kao nesto iza zeljezne zavjese,jer se radi svega o nekoliko godina,i STATUSU koji je ONA SAMA donosila..marcellus wrote:pismejker wrote:Jok,,to se odnosi na situaciju gdje je 46. Churchil nazvao i Jugu dijelom Iza zeljezne zavjese..u pitanjuu je PERCEPCIJE,ne fakti,da je Juga bila clanica nesvrstanih,dakle,niti u jednom bloku..Kako su je na zapadu neki percipirali,je slicna situacije,gdje RH jos danas politicki smjestaju na Balkan..vi dakako tvrdite da pripadate srednjoj Europi...e sad,sto je stvarni fakat..
to sto se tice Tita,nema veze sa politickom podjelom izmedju Nato pakta i Varsavskog ugovora..u pitanju je interna titina odluka..dakle to nema nikakve beze sa Zeljeznom zavjesom..
netočno, juga je bila u sovjetskom bloku do 48., potom jedno kraće vrijeme članica NATO (što je malo poznato!) i onda se uskoro po staljinovoj smrti opet vratila Rusima, a onda se opet razišla s Rusima nakon intervencije u čehoslovačkoj...
Drzave koje su STVARNO bile iza Zeljezne zavjese,NISU imale pravo na SVOJU odluku,gdje ce pripadati..RUSKA cizma im je bila doslovno za vratom,nesto,sto se Juzi nikad nije dogodilo(sva sreca)
Guest- Guest
ajde ne lupetaj, da se ravnamo po tvojoj budalastoj logici židove bi odavno zatrli na zemlji, herem je njihovo umno i svako drugo nasljeđe zato ne seri o uzrocima i posljedicama jer si glup ko kurac kad kreneš u povijesti od onog trenutka kad to tebi odgovara. Dakle da nije bilo srpskog iživljavanja ne bi bilo ni ustaša ako već želiš nešto o tome reći srbendo.pismejker wrote:tre wrote:o Božepismejker wrote:GOVORIM ISKLJUCIVO o poziciji van ili unutar zeljezne zavjese..Eroo wrote:Nekome je pozitivno zatrpavanje nekoliko tisuća živih ljudi u Hudu jamu (Barbarin rov).pismejker wrote:
To je malo u konfliktu sa srčanim izjavama,Velikih nacionalista,bas ovdje na forumu,da su Jugovići,bjezali u Pečalbu vise nego danas Hrvati sto bjeze,trbuvom za kruffom..Cijelih 60tih,je jedna generacija pičćila za Njemuacku,da bajuštelari..ti danas vec imaju svoje praunuke u Svabiji,i vece poslove..
Itekako su isli i cijele obitelji,a zasto ne??..pa i sam sam sa sestrom i starcima picio kod tetke u Beč,tako bars 1970te..i dobro se sjecam toga..
nema meni tko prodavati lazi,jerbo sam i sam svjedok..
Laze ipak prodaju oni koji bi cijelu povijest okrenuli naglavacke i uglavnom negativce proglasili pozitivcima..
To neka objasne bilo kome u Europi, osim onima iza željezne zavjese.
Neka probaju i neka nam jave rezulta.
Ispravno je, i ljudski, reći da si protiv svih totalitarnih režima i svih evidentno počinjenih stravičnih zločina.
Mesić mi po tim pitanjima nije reper.
Kako davno rekoh,da nije bilo Nacista,fasista i njihovih slugana usraša,ne bi bilo potrebe niti za partizanima,ovima i onima..
Barem bi tebi trebao biti vrlo jasan princip akcije i reakcije..
Dobro,ti sa logikom nemas niti dijametralne veze..zato suti...
Partizanski odredi su se pojavili,kao reakcija na nacisticki upad u balkanske drzave,i kao reakcija na njihovo porobljavanje nacija i teritorija..
Nisu se svi nacistima uvlacili u guzicu kao vi..
Partizana je bilo i u Italiji,Spanjolskoj i nesh u Francuskoj...kratka crtica iz Povijesti..
pismejker wrote:Tito je suradjivao sa zapadnom Alijansom tzv.Saveznicima,i potaracao dobrano nacisticke uvlakace..ZATO Tito valja..tre wrote:mujage to stalno rade ali oni ne valjaju a tito valja????pismejker wrote:etoc..i sam si potvrdio da Juga nije CVRSTO bila iza bilo koje zavjese,jerbo je Tito ljubovao,malo sa Zapadom,malo sa Sovjetskim savezom..ali necemo sad generalno percipirati Jugu,kao nesto iza zeljezne zavjese,jer se radi svega o nekoliko godina,i STATUSU koji je ONA SAMA donosila..marcellus wrote:pismejker wrote:Jok,,to se odnosi na situaciju gdje je 46. Churchil nazvao i Jugu dijelom Iza zeljezne zavjese..u pitanjuu je PERCEPCIJE,ne fakti,da je Juga bila clanica nesvrstanih,dakle,niti u jednom bloku..Kako su je na zapadu neki percipirali,je slicna situacije,gdje RH jos danas politicki smjestaju na Balkan..vi dakako tvrdite da pripadate srednjoj Europi...e sad,sto je stvarni fakat..
to sto se tice Tita,nema veze sa politickom podjelom izmedju Nato pakta i Varsavskog ugovora..u pitanju je interna titina odluka..dakle to nema nikakve beze sa Zeljeznom zavjesom..
netočno, juga je bila u sovjetskom bloku do 48., potom jedno kraće vrijeme članica NATO (što je malo poznato!) i onda se uskoro po staljinovoj smrti opet vratila Rusima, a onda se opet razišla s Rusima nakon intervencije u čehoslovačkoj...
Drzave koje su STVARNO bile iza Zeljezne zavjese,NISU imale pravo na SVOJU odluku,gdje ce pripadati..RUSKA cizma im je bila doslovno za vratom,nesto,sto se Juzi nikad nije dogodilo(sva sreca)
Dosta njih priča da su ustaše nastale zbog bijesa nakon ubojstva Radića,a što je notorna laž.Eroo wrote:Samo budala može mislit da je njemački fašizam pao s neba u rebra...Sora wrote:Sad ce ero objasnit da su Srbi krivi za ustase
Ma joj
Vise mi dosta tih lazi i prepiranja
Tesko narodu u kpjem ni mrtvima ne daju mira
I to ne samo ustaskim i zločinačkom ndh
Poznati su pravi krivci, samo što se o tome malo ili nimalo priča.
Danas na isti način govorimo o ISIL-u itd...Nije nastao slučajno,
meni je to kristalno jasno.....Ostavi susjeda na miru i ne boj se...
Frankovcima je Radić bio glavna smetnja i kad su čuli za ubojstvo dvostruko su likovali.
Prvo maknuta im je najveća smetnja,koju je podržavala većina hrvatskog naroda.
I drugo,ubojstvo Radića bio im je povod za svoju agresivnu antisrpsku kampanju.
U stvari i sami su pisali o tome u svojim novinama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
DA, ovo je istina. RAdic je njih zestoko zivcirao svojom politikom ...jastreb wrote:Dosta njih priča da su ustaše nastale zbog bijesa nakon ubojstva Radića,a što je notorna laž.Eroo wrote:Samo budala može mislit da je njemački fašizam pao s neba u rebra...Sora wrote:Sad ce ero objasnit da su Srbi krivi za ustase
Ma joj
Vise mi dosta tih lazi i prepiranja
Tesko narodu u kpjem ni mrtvima ne daju mira
I to ne samo ustaskim i zločinačkom ndh
Poznati su pravi krivci, samo što se o tome malo ili nimalo priča.
Danas na isti način govorimo o ISIL-u itd...Nije nastao slučajno,
meni je to kristalno jasno.....Ostavi susjeda na miru i ne boj se...
Frankovcima je Radić bio glavna smetnja i kad su čuli za ubojstvo dvostruko su likovali.
Prvo maknuta im je najveća smetnja,koju je podržavala većina hrvatskog naroda.
I drugo,ubojstvo Radića bio im je povod za svoju agresivnu antisrpsku kampanju.
U stvari i sami su pisali o tome u svojim novinama.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Objasni ZASTO bi Zidove zatrli?..nema veze sa ovim,a zidovska zemlje je upravo tamo gdje jesu...tre wrote:ajde ne lupetaj, da se ravnamo po tvojoj budalastoj logici židove bi odavno zatrli na zemlji, herem je njihovo umno i svako drugo nasljeđe zato ne seri o uzrocima i posljedicama jer si glup ko kurac kad kreneš u povijesti od onog trenutka kad to tebi odgovara. Dakle da nije bilo srpskog iživljavanja ne bi bilo ni ustaša ako već želiš nešto o tome reći srbendo.pismejker wrote:tre wrote:o Božepismejker wrote:GOVORIM ISKLJUCIVO o poziciji van ili unutar zeljezne zavjese..Eroo wrote:
Nekome je pozitivno zatrpavanje nekoliko tisuća živih ljudi u Hudu jamu (Barbarin rov).
To neka objasne bilo kome u Europi, osim onima iza željezne zavjese.
Neka probaju i neka nam jave rezulta.
Ispravno je, i ljudski, reći da si protiv svih totalitarnih režima i svih evidentno počinjenih stravičnih zločina.
Mesić mi po tim pitanjima nije reper.
Kako davno rekoh,da nije bilo Nacista,fasista i njihovih slugana usraša,ne bi bilo potrebe niti za partizanima,ovima i onima..
Partizanski odredi su se pojavili,kao reakcija na nacisticki upad u balkanske drzave,i kao reakcija na njihovo porobljavanje nacija i teritorija..
Partizana je bilo i u Italiji,Spanjolskoj i nesh u Francuskoj...kratka crtica iz Povijesti..
glup ti tata,pa tako i ti...ajmo dalje..
srpskog izivljavanja..ono,tijekom povijesti...???..
kretencino,usrase s use okomljavali i na Hrvate,proglasavali ih svim i svacim ,samo jer se nisu htjeli pridruziti toj nacistickoj pupetariji..
srbenda??..vise ti imas srpske krvi nego ja...to ti garantiram,ali no..argumenat ostavlja bez daha...
Zelim ti jos 1000 godina duge srpske ljubavi...hrvatice su je prepoznale,mozes li i ti???
Guest- Guest
I tijekom WW2 Usraše su proglasavali neistomisljenike srbima,5kolonasima i svasta nesto...poznato??? ..No dobro..digite vi roge i krenite ,pa ce Tito opet da vas potaraća..
dobro uvijek pobjedjuje..jos niste naucili???
dobro uvijek pobjedjuje..jos niste naucili???
Guest- Guest
ej stvarno si glup ko kurac, na tebe se ne isplati trošiti slovapismejker wrote:Objasni ZASTO bi Zidove zatrli?..nema veze sa ovim,a zidovska zemlje je upravo tamo gdje jesu...tre wrote:ajde ne lupetaj, da se ravnamo po tvojoj budalastoj logici židove bi odavno zatrli na zemlji, herem je njihovo umno i svako drugo nasljeđe zato ne seri o uzrocima i posljedicama jer si glup ko kurac kad kreneš u povijesti od onog trenutka kad to tebi odgovara. Dakle da nije bilo srpskog iživljavanja ne bi bilo ni ustaša ako već želiš nešto o tome reći srbendo.pismejker wrote:tre wrote:o Božepismejker wrote:
GOVORIM ISKLJUCIVO o poziciji van ili unutar zeljezne zavjese..
kretencino,usrase s use okomljavali i na Hrvate,proglasavali ih svim i svacim ,samo jer se nisu htjeli pridruziti toj nacistickoj pupetariji..
srbenda??..vise ti imas srpske krvi nego ja...to ti garantiram,ali no..argumenat ostavlja bez daha...
Zelim ti jos 1000 godina duge srpske ljubavi...hrvatice su je prepoznale,mozes li i ti???
tre..siromasan si znanjem,duhom,kreativnoscu,elokventnoscu i jos mnogo stvari...šuti sunac ti..u realnom vremenu nisi sposoban niti raspravljati argumentirano,nego samo suješ kao ćukow..upristoji se...evo jedna za tebea...tre wrote:ej stvarno si glup ko kurac, na tebe se ne isplati trošiti slovapismejker wrote:Objasni ZASTO bi Zidove zatrli?..nema veze sa ovim,a zidovska zemlje je upravo tamo gdje jesu...tre wrote:ajde ne lupetaj, da se ravnamo po tvojoj budalastoj logici židove bi odavno zatrli na zemlji, herem je njihovo umno i svako drugo nasljeđe zato ne seri o uzrocima i posljedicama jer si glup ko kurac kad kreneš u povijesti od onog trenutka kad to tebi odgovara. Dakle da nije bilo srpskog iživljavanja ne bi bilo ni ustaša ako već želiš nešto o tome reći srbendo.pismejker wrote:tre wrote:
o Bože
sjeti se svoje mladosti raneee...
Guest- Guest
Pogledaj što su frankovci pisali o Radiću u svom glasilu u Osijeku,"Hrvatskom listu".Ringo10 wrote:
DA, ovo je istina. RAdic je njih zestoko zivcirao svojom politikom ...
"Radić je nekoliko puta naglasio da ga se nastoji maknuti iz javnog života. Time hoće da steče sućut i simpatije javnosti. Mi ćemo reći ovo:Kad bi ga htjeli maknuti,oni bi imali sredstva i moći da to učine,ali tko bi onda švaljio Hvate ovako uspješno kao Radić? A kad bi nekome doista uspjelo odstraniti iz javnog života vođu zavedenih, zaslijepljenih i pijanih,učinio bi najveće djelo što ga pamti hrvatska povijest. Odstranio bi neposrednu opasnost po javni poredak i međunarodni mir u svijetu.Da Radić imade i iskre patriotizmaon bi se sam maknuo,ali se od njega nije tomu nadati."
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pogledaj što su frankovci pisali o Radiću u svom glasilu u Osijeku,"Hrvatskom listu".Ringo10 wrote:
"Radić je nekoliko puta naglasio da ga se nastoji maknuti iz javnog života. Time hoće da steče sućut i simpatije javnosti. Mi ćemo reći ovo:Kad bi ga htjeli maknuti,oni bi imali sredstva i moći da to učine,ali tko bi onda švaljio Hvate ovako uspješno kao Radić? A kad bi nekome doista uspjelo odstraniti iz javnog života vođu zavedenih, zaslijepljenih i pijanih,učinio bi najveće djelo što ga pamti hrvatska povijest. Odstranio bi neposrednu opasnost po javni poredak i međunarodni mir u svijetu.Da Radić imade i iskre patriotizmaon bi se sam maknuo,ali se od njega nije tomu nadati."
Isto kao što i danas radikalna pravaška desnica rogobori o HDZ-u.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:jastreb wrote:Pogledaj što su frankovci pisali o Radiću u svom glasilu u Osijeku,"Hrvatskom listu".Ringo10 wrote:
Isto kao što i danas radikalna pravaška desnica rogobori o HDZ-u.
I rest my case...
darth_vader-
2014-04-17
oprosti, ko tri kurca si glup, malo sam te precjenio.pismejker wrote:tre..siromasan si znanjem,duhom,kreativnoscu,elokventnoscu i jos mnogo stvari...šuti sunac ti..u realnom vremenu nisi sposoban niti raspravljati argumentirano,nego samo suješ kao ćukow..upristoji se...evo jedna za tebea...tre wrote:ej stvarno si glup ko kurac, na tebe se ne isplati trošiti slovapismejker wrote:Objasni ZASTO bi Zidove zatrli?..nema veze sa ovim,a zidovska zemlje je upravo tamo gdje jesu...tre wrote:ajde ne lupetaj, da se ravnamo po tvojoj budalastoj logici židove bi odavno zatrli na zemlji, herem je njihovo umno i svako drugo nasljeđe zato ne seri o uzrocima i posljedicama jer si glup ko kurac kad kreneš u povijesti od onog trenutka kad to tebi odgovara. Dakle da nije bilo srpskog iživljavanja ne bi bilo ni ustaša ako već želiš nešto o tome reći srbendo.pismejker wrote:
sjeti se svoje mladosti raneee...
Taj koji je skovo sintagmu "socijalizam s ljudskim licem" (mislim da račan) je zapravo SVE reko o socijalizmu, i šta je i kakav je... i to nenamjerno.
"Socijalizam s Mesićevim licem".
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» DAVOR GJENERO: O Milanoviću i Kolindi Grabar - Kitarović! (PODSJETNIK!)
» Mesić Kolindu Grabar Kitarović usporedio sa Nives Celzijus
» Mesić ismijao politiku Kolinde Grabar-Kitarović: ‘Kome treba ta inicijativa Tri mora’?
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» FK Partizan odgovorio Kolindi
» Mesić Kolindu Grabar Kitarović usporedio sa Nives Celzijus
» Mesić ismijao politiku Kolinde Grabar-Kitarović: ‘Kome treba ta inicijativa Tri mora’?
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» FK Partizan odgovorio Kolindi
Page 4 of 4