Mesić Kolindu Grabar Kitarović usporedio sa Nives Celzijus
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mesić Kolindu Grabar Kitarović usporedio sa Nives Celzijus
"Sanader i ja smo se dogovorili da Kolinda ode u Ameriku"
Stipe Mesić je objasnio zašto je Kolindu Grabar Kitarović usporedio s Nives Celzijus i komentirao ključne razloge zbog kojih je Zoran Milanović pobijedio na predsjedničkim izborima
Bivši predsjednik Stipe Mesić u Pressingu N1 televizije otkrio je puno zanimljivih podataka o Kolindi Grabar Kitarović za vrijeme njezinog rada u Ministarstvu vanjskih poslova.
- Ona je radila u administraciji Ministarstva vanjskih poslova, a Ivo Sanader kao premijer ju je doveo za ministricu za europske integracije. Vrh HDZ-a nije bio zadovoljan s njenim radom, bilo je gafova i od Sanadera su tražili da ne bude ministrica. Sanader joj je to i rekao, ali ju je nagradio tako da ju je stavio na listu u Rijeku, ali nije prošla. Tada sam pitao Sanadera što će s njom. Rekao je da će je vratiti u administraciju. Rekao sam mu - jesi li vidio određene simpatije koje prema njoj ima Bush. Ajmo je poslati u Ameriku. On je rekao ok - ali preko moje kvote, imali smo džentlmenski dogovor nas dvojica. Otišla je za ambasadoricu, a u dogovoru s NATO-om je napustila ambasadu i javila se iz Brisela da je izabrala jedno mjesto i mi nismo dugo imali ambasadora na tom mjestu - rekao je Mesić.
Potom je objasnio i usporedbu Kolinde Grabar Kitarović sa Nives Celzijus, što je rekao našoj novinarki u stožeru Zorana Milanovića u večeri njegove pobjede u drugom krugu.
- Bilo je nenormalno koliko je vulgarizirala i estradizirala funkciju predsjednika. Ona je estradno vladala, to je imalo odraza i na ozbiljnost te funkcije. Došlo je do zasićenja, karikaturalizacije, građani su željeli promjenu. Ako netko previše naginje estradi, ako pjeva, ako gleda kako će se oblačiti, a ne sadržaj kako se radi - onda to nije uvredljivo za Nives Celzijus, ona je zgodna žena, dobro pjeva i dobro se oblači - naveo je Mesić.
Komentirao je i pobjedu Zorana Milanovića i koji su bili ključni razlozi zbog kojih je pobijedio.
- Puno toga je odlučivalo. Najvažnija stvar je bila da je Milanović dobro nastupao, bio je uvjerljiv, argumentiran i to su građani prepoznali. Imao je nekoliko problema kao premijer koje je prevladao i to su građani prepoznali. U HDZ-u je došlo do previranja, pojavio se doktor Škoro, koji je bio već u politici. Imao je iskustva, bio je u Saboru, bio je generalni konzul u Mađarskoj, doktorirao je, ima firmu. Rekao sam - o njemu će se još govoriti - zaključio je Mesić.
https://www.24sata.hr/news/sanader-i-ja-smo-se-dogovorili-da-kolinda-ode-u-ameriku-669397
Stipe Mesić je objasnio zašto je Kolindu Grabar Kitarović usporedio s Nives Celzijus i komentirao ključne razloge zbog kojih je Zoran Milanović pobijedio na predsjedničkim izborima
Bivši predsjednik Stipe Mesić u Pressingu N1 televizije otkrio je puno zanimljivih podataka o Kolindi Grabar Kitarović za vrijeme njezinog rada u Ministarstvu vanjskih poslova.
- Ona je radila u administraciji Ministarstva vanjskih poslova, a Ivo Sanader kao premijer ju je doveo za ministricu za europske integracije. Vrh HDZ-a nije bio zadovoljan s njenim radom, bilo je gafova i od Sanadera su tražili da ne bude ministrica. Sanader joj je to i rekao, ali ju je nagradio tako da ju je stavio na listu u Rijeku, ali nije prošla. Tada sam pitao Sanadera što će s njom. Rekao je da će je vratiti u administraciju. Rekao sam mu - jesi li vidio određene simpatije koje prema njoj ima Bush. Ajmo je poslati u Ameriku. On je rekao ok - ali preko moje kvote, imali smo džentlmenski dogovor nas dvojica. Otišla je za ambasadoricu, a u dogovoru s NATO-om je napustila ambasadu i javila se iz Brisela da je izabrala jedno mjesto i mi nismo dugo imali ambasadora na tom mjestu - rekao je Mesić.
Potom je objasnio i usporedbu Kolinde Grabar Kitarović sa Nives Celzijus, što je rekao našoj novinarki u stožeru Zorana Milanovića u večeri njegove pobjede u drugom krugu.
- Bilo je nenormalno koliko je vulgarizirala i estradizirala funkciju predsjednika. Ona je estradno vladala, to je imalo odraza i na ozbiljnost te funkcije. Došlo je do zasićenja, karikaturalizacije, građani su željeli promjenu. Ako netko previše naginje estradi, ako pjeva, ako gleda kako će se oblačiti, a ne sadržaj kako se radi - onda to nije uvredljivo za Nives Celzijus, ona je zgodna žena, dobro pjeva i dobro se oblači - naveo je Mesić.
Komentirao je i pobjedu Zorana Milanovića i koji su bili ključni razlozi zbog kojih je pobijedio.
- Puno toga je odlučivalo. Najvažnija stvar je bila da je Milanović dobro nastupao, bio je uvjerljiv, argumentiran i to su građani prepoznali. Imao je nekoliko problema kao premijer koje je prevladao i to su građani prepoznali. U HDZ-u je došlo do previranja, pojavio se doktor Škoro, koji je bio već u politici. Imao je iskustva, bio je u Saboru, bio je generalni konzul u Mađarskoj, doktorirao je, ima firmu. Rekao sam - o njemu će se još govoriti - zaključio je Mesić.
https://www.24sata.hr/news/sanader-i-ja-smo-se-dogovorili-da-kolinda-ode-u-ameriku-669397
vili40-
2015-08-02
Re: Mesić Kolindu Grabar Kitarović usporedio sa Nives Celzijus
Zar nije još u zatvoru?
Institucije sistema očigledno ne rade svoj posao.
ak te tješi,nije ni bandić još u zatvoruEroo wrote:Zar nije još u zatvoru?
vili40-
2015-08-02
Bandić će njega zatvorit,, zna on kako se to radi.vili40 wrote:ak te tješi,nije ni bandić još u zatvoruEroo wrote:Zar nije još u zatvoru?
rođo je odguslao svoje,pitanje vremena kad će zbrisati za mamićemEroo wrote:Bandić će njega zatvorit,, zna on kako se to radi.vili40 wrote:ak te tješi,nije ni bandić još u zatvoruEroo wrote:Zar nije još u zatvoru?
vili40-
2015-08-02
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/gala-koncert-u-povodu-pocetka-hrvatskog-predsjedanja-vijecem-europske-unije/9836734/vili40 wrote:rođo je odguslao svoje,pitanje vremena kad će zbrisati za mamićemEroo wrote:Bandić će njega zatvorit,, zna on kako se to radi.vili40 wrote:ak te tješi,nije ni bandić još u zatvoruEroo wrote:Zar nije još u zatvoru?
Nivesvili40 wrote:
YekeYeke-
2019-05-13
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Mene vise podsjeca na Tajči.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Xmarcellus wrote:seljačina
Sramotno za bilo koga u javnom prostoru, a osobito bivseg predsjednika.
Netko ce reci da je prolupao s godinama, ali on je, na zalost, uvijek bio ovakav.
To da je seljačina(podilazi bosančerosima) vam je najmanji problem. Problem je to da je na slobodi.Maggie19 wrote:Xmarcellus wrote:seljačina
Netko ce reci da je prolupao s godinama, ali on je, na zalost, uvijek bio ovakav.
Ah, kad su iziignorirali upute Finaca, po kojima su Slovenci Jansu capili, bojim se da nikad nista od toga.Eroo wrote:To da je seljačina(podilazi bosančerosima) vam je najmanji problem. Problem je to da je na slobodi.Maggie19 wrote:Xmarcellus wrote:seljačina
Pa i Dodik svasta prica. A Dodo je car.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Za Mesića u svakom slučaju.jastreb wrote:Pa i Dodik svasta prica. A Dodo je car.
Maggie19 wrote:Ah, kad su iziignorirali upute Finaca, po kojima su Slovenci Jansu capili, bojim se da nikad nista od toga.Eroo wrote:To da je seljačina(podilazi bosančerosima) vam je najmanji problem. Problem je to da je na slobodi.Maggie19 wrote:Xmarcellus wrote:seljačina
najjače što sam ja na sudu morao dokazati, kad me tužio za klevetu, i dokazao sam, da je on primio 630.000 eura za patriu (prema dostupnim rezultatima istrage koju su zajedno provele 4 države).
Znači jedan sud da meni za pravo, uključujući ustavni jer je to išlo dotle, da napišem da je stevo maznuo 630.000 ojra, a drugi sud ne jebe... pa mislim, ako sam ja napisao da je on mrknuo tolko i tolko love onda jedan od nas dvojice mora bit osuđen, jelda. Ili ja jer širim laži ili on jer krade. Ovako, ispada da ja ne lažem al pojeo vuk magare.
Čak i to je sitnica, skupa s "izgubljenim" dolarskim ćekovima.Maggie19 wrote:Ah, kad su iziignorirali upute Finaca, po kojima su Slovenci Jansu capili, bojim se da nikad nista od toga.Eroo wrote:To da je seljačina(podilazi bosančerosima) vam je najmanji problem. Problem je to da je na slobodi.Maggie19 wrote:Xmarcellus wrote:seljačina
marcellus wrote:Maggie19 wrote:Ah, kad su iziignorirali upute Finaca, po kojima su Slovenci Jansu capili, bojim se da nikad nista od toga.Eroo wrote:To da je seljačina(podilazi bosančerosima) vam je najmanji problem. Problem je to da je na slobodi.Maggie19 wrote:Xmarcellus wrote:seljačina
najjače što sam ja na sudu morao dokazati, kad me tužio za klevetu, i dokazao sam, da je on primio 630.000 eura za patriu (prema dostupnim rezultatima istrage koju su zajedno provele 4 države).
Znači jedan sud da meni za pravo, uključujući ustavni jer je to išlo dotle, da napišem da je stevo maznuo 630.000 ojra, a drugi sud ne jebe... pa mislim, ako sam ja napisao da je on mrknuo tolko i tolko love onda jedan od nas dvojice mora bit osuđen, jelda. Ili ja jer širim laži ili on jer krade. Ovako, ispada da ja ne lažem al pojeo vuk magare.
Dobro si proša
Citam ovog eru pa Raspudica u VL
Pa opet eru
Jbt
Isti je to mentalni sklop
Isti
To se matere mi nije mrdnuli od 45.
Njima je to u genetskom kodu. Kakav 1b gen , kukac
Oni imaju u genima upisano 45.tu godinu
Pa ti hrvatska napreduj. Nemos da ga Jebes
Pa opet eru
Jbt
Isti je to mentalni sklop
Isti
To se matere mi nije mrdnuli od 45.
Njima je to u genetskom kodu. Kakav 1b gen , kukac
Oni imaju u genima upisano 45.tu godinu
Pa ti hrvatska napreduj. Nemos da ga Jebes
Nije nis ispalo da ti NE LAZESmarcellus wrote:Maggie19 wrote:Ah, kad su iziignorirali upute Finaca, po kojima su Slovenci Jansu capili, bojim se da nikad nista od toga.Eroo wrote:To da je seljačina(podilazi bosančerosima) vam je najmanji problem. Problem je to da je na slobodi.Maggie19 wrote:Xmarcellus wrote:seljačina
prvo nasi sudovi nisu neko mjerilo za istinu
Drugo, da si bas u oravu ipak ne bi bilo suprotnih presuda
A osobno bih rekla , znajući tebe, ti lazes
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tko još pita za Kolindu Grabar-Kitarović?
» Milanović na put u Ameriku vodi Kolindu Grabar-Kitarović: Zajednički će promovirati Hrvatsku
» Mesić u Tuzli žestoko odgovorio Kolindi Grabar-Kitarović
» Komšić pozvao Kolindu Grabar-Kitarović i Andreja Plenkovića u zvaničnu posjetu Sarajevu
» Je li baš normalno da niti jedna stranka vladajuće koalicije nije podržala Kolindu Grabar-Kitarović?
» Milanović na put u Ameriku vodi Kolindu Grabar-Kitarović: Zajednički će promovirati Hrvatsku
» Mesić u Tuzli žestoko odgovorio Kolindi Grabar-Kitarović
» Komšić pozvao Kolindu Grabar-Kitarović i Andreja Plenkovića u zvaničnu posjetu Sarajevu
» Je li baš normalno da niti jedna stranka vladajuće koalicije nije podržala Kolindu Grabar-Kitarović?
Page 1 of 2