Folklorna skupina vs. crkveni zbor
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Folklorna skupina vs. crkveni zbor
£otk@ wrote:Gorenavedeni. Imaš i Rodjen 7. srpnja, Tjelohranitelj, Bjegunac...Realni filmovi, bez zmajeva, superheroja i Sile.Hektorović wrote:Ma koji filmovi?
Ovo danas je totalno marvelovsko sranje....pljuc
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
lotka ne romantiziram.£otk@ wrote:Mislim da sam jasno napisao. Bilo je i mlijeka i jogurta i kruha. Ali jedna vrsta, nema biranja. O okusu neću, još se sjećam.
Ali bile su redukcije struje. Nije bilo voća iz inozemstva. Vozilo se par-nepar. Na ljetovanja se išlo, u radnička odmarališta (u redu, ali da firme nisu trošile na ta odmarališta, nego na amortizaciju, akumulaciju, infrastrukturu, tehnologiju i inovacije, možda bi radnici opet išli na odmor, ali gdje oni požele).
Ne romantiziraj, eto ja romantiziram 90-te (cijela moja generacija), a u zemlji je bio rat i objektivno možda i teže poraće.
vidim raspisali se o muzici i filmu. blade runner je film koji danas ne bi nikad bio snimljen. čudi me da su išli na dvojku jer su morali ciljati na zahtjevniju publiku. to je kao i kum. kum nije priča o mafiji već o odnosima emigracije sa sicilije u novom svijetu.
a, moj upis i otvaranje teme je išlo prema izjavi predsjednice kako se nije smjelo ići u crkvu, kako se nije moglo ići na vjeronauk.
a, te njene izjave me podsjete na zg izbore gdje tvoj stranački kolaga izjavi da u komunizmu nije moga biti izgrađen zvonik na novoj crkvi, Majke Božje Lurdske u zvonimirovoj. moj kvart. gradi na tome političke bodove, mlad i nadobudan.
i onda se javi gvardijan samostana, franjevci, većinom iz hercegovine. na diplomatski način je rekao da dotični jede govna, priča laži i općenito sere u vjetar.
pa je objasnio. uz samostan koji je tamo, ne znam od kada, trebala se još graditi stambena zgrada pa je crkva u to mračno doba podnjela prigovor i pride navela da zbog povećenja župljana treba veća crkva. pa se grad odrekao zemljišta, pa je izgrađena crkva. zvonik je u biti portal crkve, odnosno ulaz u istu.
u ona mračna vremena bez jogurta i vjeronauka kada je jela jogurt za velikim odmorom i pjevala u crkvenom zboru.
to je bio povod mom upisu. da konstantno laže i iskrivljuje povjest.
2014-12-30
Hektorović wrote:kic wrote:Hektorović wrote:kic wrote:Hektorović wrote:Na koncu najutjecajniji film 90tih je star wars: Phantom Menace koji je upravo rodonačelnik CGI papazjanija.
da se bar to nikad nije dogodilo..
gledao sam to davno, još na onom forumu je eekster stavljao, mislim da to sveskupa traje sat-dva i obrađuje sva tri prequela..
i onaj guy with the glasses je bio dobar, mada pretjerao je sa silnim ekspresijama..
danas takve stranice više nisu potrebne, sve je na yt-
Legendarna dekonstrukcija
je, morao sam opet pogledati nakon tvog stavljanja-
čovjek je snimio kvalitetan video-esej..
a ne kao danas mnogi youtuberi koji se žure što više i što brže izbaciti nešto, bez promišljanja, tako zarađuju najviše valjda, ali content sve bezvrijedniji ispada-
veber wrote: to je kao i kum. kum nije priča o mafiji već o odnosima emigracije sa sicilije u novom svijetu.
Godfather je priča o obitelji prije svega..
Metallica je zadnji pristojan album snimila 1988., 'and justice for all'...£otk@ wrote:Dobro, ali Gunsi, U2, Metallica...pa gdje ti imaš danas takve bendove?
Filmovi - Jerry Maguirre, Iskupljenje u Shawshanku, Braveheart, Klub biraca, Se7en...
Film 'stalingrad' nedostaje na popisu, jedan od 3 najbolja ratna filma svih vremena, uz bok 'das boot' te 'idi i smotri'...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
das boot, genijala. uz blade runner bez obzira što su dva druga žanra.T. wrote:Metallica je zadnji pristojan album snimila 1988., 'and justice for all'...£otk@ wrote:Dobro, ali Gunsi, U2, Metallica...pa gdje ti imaš danas takve bendove?
Filmovi - Jerry Maguirre, Iskupljenje u Shawshanku, Braveheart, Klub biraca, Se7en...
Film 'stalingrad' nedostaje na popisu, jedan od 3 najbolja ratna filma svih vremena, uz bok 'das boot' te 'idi i smotri'...
ali više se ne snimaju takovi filmovi.
2014-12-30
Znaš da je od 40000 njemačkih podmorničara 30000 ostalo u moru?
Jebena činjenica...
Jebena činjenica...
da, to sam i rekao malo drugačije.kic wrote:veber wrote: to je kao i kum. kum nije priča o mafiji već o odnosima emigracije sa sicilije u novom svijetu.
Godfather je priča o obitelji prije svega..
mafija je samo dio života. koji je prikazan.
ona scena kada novi don sjedi u fotelji i čuje se pucanj na jezeru.
ili kada od dobrog dečka postaje čovjek.
danas se takvi filmovi ne snimaju. moja e je počela gledat kuma....
2014-12-30
znam.T. wrote:Znaš da je od 40000 njemačkih podmorničara 30000 ostalo u moru?
Jebena činjenica...
i das boot opisuje svu stravu tog poziva.
na uvodnoj špici je podatak.
a, das boot je jedan od genijalnijih filmova, pogotovo produžena verzija.
2014-12-30
Koja cifra, danas gotovo nezamislivo...
Čitav hv broji upola od toga...
Čitav hv broji upola od toga...
das boot, prikazuje kako je stvarno bilo.
ona scena kada ih dere oluja na atlantiku i pojavi se razarač.
jebote zvekne te dubinska i ode.
a, kaj se tiče pomorskog rata. ovo je bilo dječja igra prema pacifiku...
tamo su se na dnevnoj bazi potapali u desetkama tisuća tona.
bogtejebo potapali su se uzduž i poprek. da nijemci nisu kapitulirali braća ameri bi hitili bombu na rajnu.
ona scena kada ih dere oluja na atlantiku i pojavi se razarač.
jebote zvekne te dubinska i ode.
a, kaj se tiče pomorskog rata. ovo je bilo dječja igra prema pacifiku...
tamo su se na dnevnoj bazi potapali u desetkama tisuća tona.
bogtejebo potapali su se uzduž i poprek. da nijemci nisu kapitulirali braća ameri bi hitili bombu na rajnu.
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zašto su Crnogorci izglasali crkveni zakon ?
» Trgovine će svakog dana moći raditi samo do 21, crkveni dućani otvoreni i nedjeljom
» Zbor Crvene armije oduševio puni Lisinski
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» Hrvatski plemićki zbor nezadovoljan jer nije u protokolu za princa Charlesa
» Trgovine će svakog dana moći raditi samo do 21, crkveni dućani otvoreni i nedjeljom
» Zbor Crvene armije oduševio puni Lisinski
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» Hrvatski plemićki zbor nezadovoljan jer nije u protokolu za princa Charlesa
Page 3 of 3