Preko vode (MOST-a) do slobode..:)
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Preko vode (MOST-a) do slobode..:)
v_vlado wrote:Ne kužim,hdz je stvorio i vodio bivši titin general,sad ga vodi bivši komunista i udbaš a najveći protivnici komunizma su hadezeovci....
naglasak je na bivši. Jebiga ko će kog nego svoj svog. Komunjara tuđman sjebo komunizam. Možda udbaš kararamarko sjebe udbu.
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Evo,već se spekulira kako Most puca na pola. rekoh Evi kako će se razočarati u Most prije nego što misli. Očito SDP-ov bivši spavač u HDZu skida masku.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa navijam za to i konačno dobijamo odgovor zašto su u svim jakim demokracijama gotovo uvijek dvije stranke koje kolo vodeRayMabus wrote:Petrina i Prgomet potopili HDZe.
Prgomet neželi koalirati sa HDZom a Petrina neželi isto sa njima imat posla inaće izlazi iz stranke. Petrov se sad bori da zadrži MOST al ova dvojica ipak mogu povući preko 50% MOSTa sa sobom.
Guest- Guest
Normalno da će puknit jer moraju sa nekim koalirat a to će biti SDP a Petrov je u ugovoru kod javnog bilježnika stavija crno na bijelo da onda on odlazi sa mjesta funkcije vođe MOSTa ....dakle Prgometu netreba ništa drugo nego povuc pola ekipe kod MIlanovića i to je to.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pola mosta ništa ne znači. Kreneš preko mosta i dođeš do polovice, šta onda, plivat do obale.tre911 wrote:Pa navijam za to i konačno dobijamo odgovor zašto su u svim jakim demokracijama gotovo uvijek dvije stranke koje kolo vodeRayMabus wrote:Petrina i Prgomet potopili HDZe.
Prgomet neželi koalirati sa HDZom a Petrina neželi isto sa njima imat posla inaće izlazi iz stranke. Petrov se sad bori da zadrži MOST al ova dvojica ipak mogu povući preko 50% MOSTa sa sobom.
Kako su naivni svi oni koji polažu nade u treće opcije.Naivci,bolje da su glasovali za anarhistički Živi Zid.
2015-07-23
Pa loši temelji a davao sam im od 6 mjeseci do godine dana, očito sam se sjebao , neće ni dva mjeseca izdržati.mutava baštarda wrote:Pola mosta ništa ne znači. Kreneš preko mosta i dođeš do polovice, šta onda, plivat do obale.tre911 wrote:Pa navijam za to i konačno dobijamo odgovor zašto su u svim jakim demokracijama gotovo uvijek dvije stranke koje kolo vodeRayMabus wrote:Petrina i Prgomet potopili HDZe.
Guest- Guest
Pola MOSTa i te kako puno znaći.
Petrov je sam sebe ograničija u ugovoru da ako on bude sa kime koalira da će sam otić sa mjesta funkcije vođe MOSTa i svoj mandat dat na raspolaganju MOSTu.
U osnovi Prgometu treba samo trećinu ljudi povuć ka sebi tj Milanoviću i to je to jer ovi ostali nesmiju na ćelu sa Petrovom koalirat sa nikim.
Petrov je sam sebe ograničija u ugovoru da ako on bude sa kime koalira da će sam otić sa mjesta funkcije vođe MOSTa i svoj mandat dat na raspolaganju MOSTu.
U osnovi Prgometu treba samo trećinu ljudi povuć ka sebi tj Milanoviću i to je to jer ovi ostali nesmiju na ćelu sa Petrovom koalirat sa nikim.
Last edited by RayMabus on 11/11/2015, 22:35; edited 1 time in total
2014-04-11
Ja sam na onoj temi od jućer : ZBOGOM MOST ....dugo ste i trajali predvidio njihov raspad odma.tre911 wrote:Pa loši temelji a davao sam im od 6 mjeseci do godine dana, očito sam se sjebao , neće ni dva mjeseca izdržati.mutava baštarda wrote:Pola mosta ništa ne znači. Kreneš preko mosta i dođeš do polovice, šta onda, plivat do obale.tre911 wrote:Pa navijam za to i konačno dobijamo odgovor zašto su u svim jakim demokracijama gotovo uvijek dvije stranke koje kolo vodeRayMabus wrote:Petrina i Prgomet potopili HDZe.
2014-04-11
Nema veze,kako god da bude,takva vlada teško da će dočekati kraj mandata.Puno je tu apetita koje treba zadovoljiti.
2015-07-23
Predvidio sam prije nego ti.Reko sam to Evi čim je bilo sigurno da imaju toliko mandata da to neće ostat jedinstveno.RayMabus wrote:Ja sam na onoj temi od jućer : ZBOGOM MOST ....dugo ste i trajali predvidio njihov raspad odma.tre911 wrote:Pa loši temelji a davao sam im od 6 mjeseci do godine dana, očito sam se sjebao , neće ni dva mjeseca izdržati.mutava baštarda wrote:Pola mosta ništa ne znači. Kreneš preko mosta i dođeš do polovice, šta onda, plivat do obale.tre911 wrote:Pa navijam za to i konačno dobijamo odgovor zašto su u svim jakim demokracijama gotovo uvijek dvije stranke koje kolo vodeRayMabus wrote:Petrina i Prgomet potopili HDZe.
2015-07-23
U suštini i nije tako. Prgomet može povući pet šest ljudi a ovi ostali ako ostanu na ćelu sa Petrovom nesmiju koalirat sa nikim.Antif_No1 wrote:Nema veze,kako god da bude,takva vlada teško da će dočekati kraj mandata.Puno je tu apetita koje treba zadovoljiti.
Realno velika je mogućnost da se MOSTovci neće odreć mandata i da će prislit Petrova na ostavku.
2014-04-11
Most rastura. Temelji SDPa i HDZa se ljuljaju... Ako ne bude uhljebljavanje ove godine raspada im se sustav...tre911 wrote:Pa loši temelji a davao sam im od 6 mjeseci do godine dana, očito sam se sjebao , neće ni dva mjeseca izdržati.mutava baštarda wrote:Pola mosta ništa ne znači. Kreneš preko mosta i dođeš do polovice, šta onda, plivat do obale.tre911 wrote:Pa navijam za to i konačno dobijamo odgovor zašto su u svim jakim demokracijama gotovo uvijek dvije stranke koje kolo vodeRayMabus wrote:Petrina i Prgomet potopili HDZe.
Jedva čekam da se pojavi Eva da joj mogu reć,,a ća sam ti ja reka''
2015-07-23
MOST bi mogao opstat al ne sa Petrovom na ćelu nego sa Prgometom ....doduše to nije onaj MOST za koji su ljudi glasovali pa stoga isto stoji ona : ZBOGOM MOST.
2014-04-11
Znaš što su oni? Slikovitim rječnikom za one bistre koji su ulupali glasove - odlučili su lupiti 200 kn na ekipu koja igra na gostovanju protiv favorita a koeficijent je bio 22 na pobjedu gosta protiv favoriziranog domaćina. Znalo se kako neće dobiti, ali eto bacili lovu. Ili su kao igrali neki sistem.Antif_No1 wrote:Kako su naivni svi oni koji polažu nade u treće opcije.Naivci,bolje da su glasovali za anarhistički Živi Zid.
Eto toliko je neka treća opcija ozbiljna. No u Hrvatskoj je situacija kad su ljudi u pitanju katastrofa; ne samo po pitanju trećih opcija već i po pitanju vodećih dvoje.
Guest- Guest
Prgomet je znao da je najebo ako hercegovacka struja pobjedi u hdzu...tako je bilo i 92...samo sad prgomet razmislja e ja ne zelim najebat a da im ne stisnem i za ovo a i za ono 92
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Što vi ste već otpisali Most? Idu novi izbori. Most još jači. HDZ/SDP apokalipsa...
Pa jel nama ta vlada baš nužna? Što ne bi pokušali koju godinu bez vlade? Imamo i ustav i zakone,što će nam više vlada? Mogu spavat doma a ne u saboru a kad rade rade samo pizdarije i bolje bi bilo da ne rade ništa.
Meni se čini da ništa gore ne bi bilo bez vlade.
Meni se čini da ništa gore ne bi bilo bez vlade.
Raskol u Mostu pokopao bi neku,,treću'' opciju u Hrvatskoj za sva vremena.mutava baštarda wrote:Što vi ste već otpisali Most? Idu novi izbori. Most još jači. HDZ/SDP apokalipsa...
2015-07-23
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Od urerdnice 'Velike Srbije' preko bacanja flase hrvatske vode u smece do Suljine nasljednice
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
Page 2 of 6