Preko vode (MOST-a) do slobode..:)
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Preko vode (MOST-a) do slobode..:)
Pa zapravo,prema mojim informacijama,ne mogu se više naći ni bosanci da rade za škver.Rekao mi je jedan poznanik da u Uljanik grupi čak razmišljaju uvoziti Rumune,Bugare,Turke,jer i bosanski bazen radne snage s tim kvalifikacijama se ispraznio,dok i oni koji su kvalificirani primjerice varioci,misle kako su u Hrvatskopj premale plaće za taj posao,jebo te,čak i za njih su pre male plaće.RayMabus......pitanje je jel nam uopće trebaju tolika radna mjesta jer ispada da bi nam samo bosanćerosi i ostali navalili .....tako da je dobro malo razmislit i o tome jel nam treba baš situacija di imamo malo nezaposlenost tj puno potrebe za radnom snagom pa je onda još i uvoziš ....mislim da nam to netreba.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zovi to kako oćeš al više se isplati napravit avionsku vezu vikendom za gradove u Hr prema Njemačkoj nego tvornicu ovde. Vanka radiš a ovdje trošiš i živiš. Diš bolje.Fénix wrote:Protektorat broj 2 za Hrvate.RayMabus wrote:Živjet ćemo od dijaspore, Di san ono pročita koliko miljardi nečega se sliva u Hr samo od dijaspore. Pa Njemačka je blizu. KOji škver i ostale pičke malterine.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Iz Ukrajine. NIsu u EU a Njemačka ih nepušta. Tamo traži radnu snagu. Arapi su kurac za te poslove tj oni ih i onako nerade. NJemci će se baš usričit sa njima.Antif_No1 wrote:Pa zapravo,prema mojim informacijama,ne mogu se više naći ni bosanci da rade za škver.Rekao mi je jedan poznanik da u Uljanik grupi čak razmišljaju uvoziti Rumune,Bugare,Turke,jer i bosanski bazen radne snage s tim kvalifikacijama se ispraznio,dok i oni koji su kvalificirani primjerice varioci,misle kako su u Hrvatskopj premale plaće za taj posao,jebo te,čak i za njih su pre male plaće.RayMabus......pitanje je jel nam uopće trebaju tolika radna mjesta jer ispada da bi nam samo bosanćerosi i ostali navalili .....tako da je dobro malo razmislit i o tome jel nam treba baš situacija di imamo malo nezaposlenost tj puno potrebe za radnom snagom pa je onda još i uvoziš ....mislim da nam to netreba.
2014-04-11
Pa koliko sam čuo,Bugari,Rumuni i Turci su u opticaju,a sad,jeli se njima isplati doći drnčiti za hrvatsku crkavicu,to zbilja ne znam.RayMabus wrote:Iz Ukrajine. NIsu u EU a Njemačka ih nepušta. Tamo traži radnu snagu. Arapi su kurac za te poslove tj oni ih i onako nerade. NJemci će se baš usričit sa njima.Antif_No1 wrote:Pa zapravo,prema mojim informacijama,ne mogu se više naći ni bosanci da rade za škver.Rekao mi je jedan poznanik da u Uljanik grupi čak razmišljaju uvoziti Rumune,Bugare,Turke,jer i bosanski bazen radne snage s tim kvalifikacijama se ispraznio,dok i oni koji su kvalificirani primjerice varioci,misle kako su u Hrvatskopj premale plaće za taj posao,jebo te,čak i za njih su pre male plaće.RayMabus......pitanje je jel nam uopće trebaju tolika radna mjesta jer ispada da bi nam samo bosanćerosi i ostali navalili .....tako da je dobro malo razmislit i o tome jel nam treba baš situacija di imamo malo nezaposlenost tj puno potrebe za radnom snagom pa je onda još i uvoziš ....mislim da nam to netreba.
2015-07-23
Ukrajina ima ogromna brodogradilišta a zahvatio ih je rat i recesija. Ima radne snage koliko oćeš baš za ove poslove.
2014-04-11
Pa je. Nema države ili je mrtva. Neki rade, drugi poljoprivreda i golo preživljavanje a treći žive od love izvana. Kod mene toga ima ohohoho. Samo sada svi odlaze a ne kao prije gdje majke i djeca ostaju doma dok očevi rade i šalju pare kući. U određenim selima i krajevima nedaleko od mjesta gdje su poplave bile dogodio se skoro apsolutni egzodus ljudi dok su do prije 5-6 godina svi živjeli na adresama.RayMabus wrote:Zovi to kako oćeš al više se isplati napravit avionsku vezu vikendom za gradove u Hr prema Njemačkoj nego tvornicu ovde. Vanka radiš a ovdje trošiš i živiš. Diš bolje.Fénix wrote:Protektorat broj 2 za Hrvate.RayMabus wrote:Živjet ćemo od dijaspore, Di san ono pročita koliko miljardi nečega se sliva u Hr samo od dijaspore. Pa Njemačka je blizu. KOji škver i ostale pičke malterine.
Ono... Mjesta su nešto poput Aralskog mora - isušuju se, nestaju!
Guest- Guest
Ma ne treba se brinuti,neće hrvatska brodogradilišta ni opstati,no ipak nam neće nedostajati useljenika,samo umjesto radnika za škverove imat ćemo izbjeglice a kada postanemo Hot-spot propast će nam i turizam.RayMabus wrote:Ukrajina ima ogromna brodogradilišta a zahvatio ih je rat i recesija. Ima radne snage koliko oćeš baš za ove poslove.
2015-07-23
Pa nek propadne turizam. Neš ti bitne stavke. Uhljebi će odletit. Ustaše će doć na vlast a ja dobit dozvolu 007 za nošenje pištolja i smicanje svakog tko mi se krivo nasmiješi. Happy time.Antif_No1 wrote:Ma ne treba se brinuti,neće hrvatska brodogradilišta ni opstati,no ipak nam neće nedostajati useljenika,samo umjesto radnika za škverove imat ćemo izbjeglice a kada postanemo Hot-spot propast će nam i turizam.RayMabus wrote:Ukrajina ima ogromna brodogradilišta a zahvatio ih je rat i recesija. Ima radne snage koliko oćeš baš za ove poslove.
2014-04-11
Pa zato ti i kažem da je isplatljivije tamo radit avionske veze vikendom iz Osijeka za veće NJemaćke gradove i obratno nego tvornice. U nejmačkoj radiš u Hr živiš i trošiš.Fénix wrote:Pa je. Nema države ili je mrtva. Neki rade, drugi poljoprivreda i golo preživljavanje a treći žive od love izvana. Kod mene toga ima ohohoho. Samo sada svi odlaze a ne kao prije gdje majke i djeca ostaju doma dok očevi rade i šalju pare kući. U određenim selima i krajevima nedaleko od mjesta gdje su poplave bile dogodio se skoro apsolutni egzodus ljudi dok su do prije 5-6 godina svi živjeli na adresama.RayMabus wrote:Zovi to kako oćeš al više se isplati napravit avionsku vezu vikendom za gradove u Hr prema Njemačkoj nego tvornicu ovde. Vanka radiš a ovdje trošiš i živiš. Diš bolje.Fénix wrote:Protektorat broj 2 za Hrvate.RayMabus wrote:Živjet ćemo od dijaspore, Di san ono pročita koliko miljardi nečega se sliva u Hr samo od dijaspore. Pa Njemačka je blizu. KOji škver i ostale pičke malterine.
Ono... Mjesta su nešto poput Aralskog mora - isušuju se, nestaju!
2014-04-11
Prosjećan avion 70 ili 100 i nešto putnika .....radnici iz MIhena u Osijek ....to če ti bit puno ( popunjen avion ) a njima odgovara jer su vikendom doma plus Hr je jeftinija ....držat će obitelji u Hrvatskoj jer im se to ispalti.
Tako i za ostale njemačke gradove i mirna Bosna tj Slavonija u ovom slućaju.
Tako i za ostale njemačke gradove i mirna Bosna tj Slavonija u ovom slućaju.
2014-04-11
Ti misliš da ćemo mi antifašisti dozvoliti da ustaščad više ikada dođu na vlast ?RayMabus wrote:Pa nek propadne turizam. Neš ti bitne stavke. Uhljebi će odletit. Ustaše će doć na vlast a ja dobit dozvolu 007 za nošenje pištolja i smicanje svakog tko mi se krivo nasmiješi. Happy time.Antif_No1 wrote:Ma ne treba se brinuti,neće hrvatska brodogradilišta ni opstati,no ipak nam neće nedostajati useljenika,samo umjesto radnika za škverove imat ćemo izbjeglice a kada postanemo Hot-spot propast će nam i turizam.RayMabus wrote:Ukrajina ima ogromna brodogradilišta a zahvatio ih je rat i recesija. Ima radne snage koliko oćeš baš za ove poslove.
2015-07-23
Ja ću bit boljševik ustaša. Streljavat ću ratne profitere. Koncesionirat imovinu i tako. Arapi nemaju imovinu pa ću ta smetala podavit na pol Jadrana ...ionako neznaju plivat a metak je marku pa se neisplati trošit municiju na smetala koje nitko nije ovdje zva.Antif_No1 wrote:Ti misliš da ćemo mi antifašisti dozvoliti da ustaščad više ikada dođu na vlast ?RayMabus wrote:Pa nek propadne turizam. Neš ti bitne stavke. Uhljebi će odletit. Ustaše će doć na vlast a ja dobit dozvolu 007 za nošenje pištolja i smicanje svakog tko mi se krivo nasmiješi. Happy time.Antif_No1 wrote:Ma ne treba se brinuti,neće hrvatska brodogradilišta ni opstati,no ipak nam neće nedostajati useljenika,samo umjesto radnika za škverove imat ćemo izbjeglice a kada postanemo Hot-spot propast će nam i turizam.RayMabus wrote:Ukrajina ima ogromna brodogradilišta a zahvatio ih je rat i recesija. Ima radne snage koliko oćeš baš za ove poslove.
2014-04-11
Ili ću ih proslijedit na pedalini do SLovenije. Još razmišljam šta je bolja solucija. Ova sa pedalinom mi se čini optimalnije riješenje.
2014-04-11
Osnovat ću stranku. Zvat će se : Optimalno riješenje. Nema ideologija jer se ja tu ne snalazim.
Moć jednostavnosti.
Jesi kra ? Jesi. Zapljena sve imovine ukljućujući ona i od uže rodbine , uzimanje hr državljanstva , protjerivanje iz države ....jer noramalno da neću te još finacirat u zatvoru jer i to netko mora platit.
To sam ti ja.
Optimalno riješenje.
Moć jednostavnosti.
Jesi kra ? Jesi. Zapljena sve imovine ukljućujući ona i od uže rodbine , uzimanje hr državljanstva , protjerivanje iz države ....jer noramalno da neću te još finacirat u zatvoru jer i to netko mora platit.
To sam ti ja.
Optimalno riješenje.
2014-04-11
A prije nego šta te prtojeram iz države ako je riječ o velikoj krađi tj nećemu malo krupnije priko miljon kuna .....žezlom ću ti na ćelu nešto utisnit ......a šta ću ti utisnit to je stvar od slućaja do slućaja pa kad te protjeram vanka , uzmem ti državljanstov i imovinu neka cili svit zna da si to i to.
ILi ćak još bolje na obrazu jer ćelo možeš prekrit kapom a na obrazu taj žig nećeš moć sakrit od nikoga ma gdje god da se sakrio.
ILi ćak još bolje na obrazu jer ćelo možeš prekrit kapom a na obrazu taj žig nećeš moć sakrit od nikoga ma gdje god da se sakrio.
2014-04-11
Mislim da bi se kriminal sveo pa skoro na nulu kad bi ja vladao.
Tko bi se usudio šta ukrast.
Tko bi se usudio šta ukrast.
2014-04-11
A Imam ja još hrpu tih ideja .....baš zato postojalo bi ministarstov RAZUMA koje bi prvo prućavalo moja riješenja i tražilo blaža .........ako su dobra privatio bi ih.
2014-04-11
Eto to ti je vladar ....mora sam sebi napravit minstarstvo ZDRAVOG RAZUMA da ga kordinira i savjetuje prije nego šta nekome odvali glavu sa ramena jer radi pizdharije u državi.
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Od urerdnice 'Velike Srbije' preko bacanja flase hrvatske vode u smece do Suljine nasljednice
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
Page 6 of 6