ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HDZ i SDP protiv nacionalnog jedinstva

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

HDZ i SDP protiv nacionalnog jedinstva - Page 4 Empty Re: HDZ i SDP protiv nacionalnog jedinstva

Post by Guest Wed 11 Nov - 21:21

RayMabus wrote:Tre taj ugovor je potpisao samo Petrov u svoje ime za sebe ....dakle on neće u koaliciju i to je obećao. Za druge nevrijedi jer ga nisu potpisali. GUbe lovu iz proraćuna za kampanju ali mandat ostaje jer im mandat nemožeš uzet.

Karamarko na aparatima ....Milanović upravo Prgometu daje nemoralnu ponudu.
Most ne može opstati, radije bi vidio HDZ u oporbi nego biti u istom kolu sa mostom ili SDPom. U svakom slučaju idu uskoro novi izbori samo da DK ostane na okupu.

Guest
Guest

Back to top Go down

HDZ i SDP protiv nacionalnog jedinstva - Page 4 Empty Re: HDZ i SDP protiv nacionalnog jedinstva

Post by Guest Wed 11 Nov - 21:24

RayMabus wrote:Dakle ako Prgomet povuće večinu na svoju stranu Petrov daje ostavku na mjestu ćelnika MOSTa ....i to je sve.

Karamarko na aparatima ...Prgomet kod Milanovića.
Pa tako će biti kako sam najavio a Božo je mlad i naivan i preveslati će ga dok si rekao ekser a svi koji su dali glas MOSTu kao alternativi jer nisu htjeli ni SDP ni HDZ će skužiti kako su preveslani do ibera.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Nov - 21:26

tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
RayMabus wrote:Ako ništa ovi MOST bar dobro guzi i HDZe i SDPe.
Pa ne bih bio siguran u to...Bit će zanimljivo sljedećih dana...
Guze guze a tko uleti u vladu sa njima njemu će se i uši zavrtati a ne samo guženje bez vazeljin
Pa ako se raspadnu na dva dijela, pa se jedan prikloni SDP-u, a drugi dio HDZ-u, SDP je u prednosti...
Kog boli k...zavadi pa vladaj i nek se talasa a udbu i KOS svakako treba u bajtu strpati ma o kome se radilo.
21. stoljeće, a ti o UDBI i KOS-u...
A led te hebo, ono ubijali i žarili i palili a ti bi sve zaboravio ...taman takve trebaju NWO za svoje čipirane ovce, koji ne znaju ni ko su ni što su ni odakle dolaze niti ko su im preci....
Ne trebaju oni mene, vjeruj mi...No, ja ih razumijem pa ih baš briga za mene...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Nov - 21:26

michaellcmacha wrote:čemu vlada nacionalnog jedinstva... nismo u nikakvoj ugrozi... je al netko će reć loša gospodarska situacija i tako to... kao da je ikada bilo dobro, i kao da bi ova hipotetski predložena VNJ i ništa više od tog, napravila neki značajniji zaokret ili možebiti opći boljitak... niš od tog ni hipotetski ni realno....25 godina je iza nas ako startnu poziciju računamo 1990. stasala je nova generacija koja će u kratkom razdoblju vrlo vjerojatno na krilima bezglavosti opće populacije preuzeti odgovornost za i u državi... i u narednom razdoblju brljaviti kao i svi do sada, usudim se ustvrditi da niti komunjare a niti mi koji si tepamo da smo domoljubi nećemo više biti u poziciji donošenja odluka od nacionalne važnosti........ komunjare u smislu držanja lojtri korpusu koji mrzi hrvatsku u svakom smislu te riječi, i domoljubi u smislu kompromiserskog pokušavanja održavanja na okupu neodrživog....... e da tokom protekle noći umro je još jedan u nizu od hrvatskih ratnih veterana u "dubokoj starosti" od 44 godine zbog zastoja SRCA.... kao da je bitno.... ionako je džaba krečio...RIP brate po oružju...
RIP
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 11 Nov - 21:26

tre911 wrote:
RayMabus wrote:Dakle ako Prgomet povuće večinu na svoju stranu Petrov daje ostavku na mjestu ćelnika MOSTa ....i to je sve.

Pa tako će biti kako sam najavio a Božo je mlad i naivan i preveslati će ga dok si rekao ekser a svi koji su dali glas MOSTu kao alternativi jer nisu htjeli ni SDP ni HDZ će skužiti kako su preveslani do ibera.
Ja neću. Nežalim svoj glas Stipi Petrini jer on ima moj naćin razmišljanja. To je dobro pogođen izbor šta se mene tiće kome ću dati glas.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Nov - 21:28

RayMabus wrote:Da mi je sad vidit Karamarka .....lik tuće glavon oba zid i reže vene i lije krokodilske suze.

Basketball
Igrao je pošteno i izgubio, no ovi na SDPovoj strani su mulj sa dna kace. Ako se izbori ponove HDZ glatko dobija zbog ljigavštine ostatka ekipe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 11 Nov - 21:30

RayMabus wrote:
tre911 wrote:

Ja neću. Nežalim svoj glas Stipi Petrini jer on ima moj naćin razmišljanja. To je dobro pogođen izbor šta se mene tiće kome ću dati glas.
Kakav petrina..primosten nije u prvih 10 top turistivkih destinacija u hrvatskoj upravo onoliko koliko je petrina na vlasti..hvali se gradnjom nogostupa i sadjenjem cvijeca..gdje su investicije,razvoj turizma...primosten prosjek godina 55
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 11 Nov - 21:30

S obziorm da je Drago bio kod Milanovića upravo ....sumnjam da će biti ponavljanja izbora.

Ja sam dobro predvido sa onom temom da je ovo ZBOGOM MOST al izgleda da je lukavac Milanović napravija operaciju koja se viđa samo u američkim filmovima i posta još jači.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 11 Nov - 21:31

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
tre911 wrote:

Kakav petrina..primosten nije u prvih 10 top turistivkih destinacija u hrvatskoj upravo onoliko koliko je petrina na vlasti..hvali se gradnjom nogostupa i sadjenjem cvijeca..gdje su investicije,razvoj turizma...primosten prosjek godina 55
Hebe me se za Primošten ....pričamo o političkom viđenju nekih stvari.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Nov - 21:32

tre911 wrote:
RayMabus wrote:Da mi je sad vidit Karamarka .....lik tuće glavon oba zid i reže vene i lije krokodilske suze.

Basketball
Igrao je pošteno i izgubio, no ovi na SDPovoj strani su mulj sa dna kace. Ako se izbori ponove HDZ glatko dobija zbog ljigavštine ostatka ekipe.
Kao i što su sada najavljivali - apsolutna većina, pa deset do dvanaest mandata više od SDP-a, kad ono...Uostalom, tko je dobio najviše preferencijalnih glasova na izborima?...Tako je, Zoran Milanović, što znači da su za njega glasali ne samo socijaldemokrati, ili pak hns-ovci, nego i mostovci i hdz-ovci...Ja bih se zamislio nad time...

Last edited by red wolf on Wed 11 Nov - 21:34; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 11 Nov - 21:33

Ovo je pravi politički triler.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 11 Nov - 21:33

tre911 wrote:

Basketball

je tako s se kleo i prošli put čak najavljivao da ćeš se isključiti s neta ako bude drukčije.

Gledaj ovo s pozitivne strane HDZ će se riješiti notornog karamarka pa možda se sredi ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 11 Nov - 21:34

rtl anketa....... građani misle da most treba ići sa sdpom..... a u kurac došlo opet doba da se hrvate niš ne pita... čak ni u anketi...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 11 Nov - 21:34

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
tre911 wrote:

Hebe me se za Primošten ....pričamo o političkom viđenju nekih stvari.
Kojom...to da je petrina hosovac koga nitko nije vidio u hosu i cuo za njega...evo nedugo paraga rekao pravi pravasi i hosovci se ne trebaju petljat s hdzom a jos manje s sdpom.i komunistima..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 11 Nov - 21:36

kaja_333 wrote:A sto će im most ako bi složili vladu HDZ i SDP?

da to se i ja stalno pitam. Mostovci su isto u kurcu, istina da bi HDZ i SDP bili čudno društvo u krevetu, ali to ne znači da im u tom krevetu nužno treba i netko treći. Stvar čiste matematike - zajedno imaju 115 od 151 mandata u saboru, dvotrećinska ladna većina, i što će im onda most?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 11 Nov - 21:37

michaellcmacha wrote:rtl anketa....... građani misle da most treba ići sa sdpom..... a u kurac došlo opet doba da se hrvate niš ne pita... čak ni u anketi...
Ja mislim da treba. Imam neke averzije prema HDZu. Jedan HDZovac mi se zamjerio a i da nezna koliko. NIje meni ništa rekao al je malom od moje rodice tj ne njemu nego svom sinu da se makne od ovoga. Baš mi je drago šta će popušiti.

Petrin je zakon : ako MOST bude koalirao sa HDZom izlazim iz MOSTa.

On i Drago potpili HDZ.

i TAKO DRUGI PUT KAD JA KRAJIĆKOM OKA SNIMIM NEKI BAHATI DETALJ I TO ZAPAMTIM ........ŠUGAVI HDZovci.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 11 Nov - 21:38

KAD VAS ANĐEO UBERE KRAJIĆKOM OKA IMA DA VAS NEMA HE HE HE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 11 Nov - 21:39

A JE SAN VAS PRIZNOJIA A

HA HA HA

ZBOGOM AROGANTNI HDZovci.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 11 Nov - 21:39

epikur37 wrote:
tre911 wrote:

Basketball

je tako s se kleo i prošli put čak najavljivao da ćeš se isključiti s neta ako bude drukčije.

Gledaj ovo s pozitivne strane HDZ će se riješiti notornog karamarka pa možda se sredi ;)
Moze jedino vratit sanadera,jacu ili seksa..a svi zaljubljeni u sarajevo...katamarko jedini se javno izjasnio za treci na hrvatskom saboru u mostaru
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by udba Wed 11 Nov - 21:42

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:Sad se vidi koliko je tudjman bio velik covjek i politicar...jedini je mogao napraviti vladu nacionalnog jedinstva tj spasa primivsi u vladu cak one koji su netom prije napustili sabor kad se glasovalo o neovisnosti...kakvi milanovici,karamarci,petrovi,petrine,prgometi...da nas sad napadnu srbi mi smo porazeni u roku sedam dana...i danas se sjetim kad je netko rekao nakon tudjmanove smrti hrvatsku ce sad vodit misevi
Najveća Tuđmanova zasluga je upravo to : ujedinio i lijeve i desne i stvorio nezavisnu Hrvatsku.
Normalno kad je bio naš i nije trubio o lustracijama
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by udba Wed 11 Nov - 21:44

michaellcmacha wrote:čemu vlada nacionalnog jedinstva... nismo u nikakvoj ugrozi... je al netko će reć loša gospodarska situacija i tako to... kao da je ikada bilo dobro, i kao da bi ova hipotetski predložena VNJ i ništa više od tog, napravila neki značajniji zaokret ili možebiti opći boljitak... niš od tog ni hipotetski ni realno....25 godina je iza nas ako startnu poziciju računamo 1990. stasala je nova generacija koja će u kratkom razdoblju vrlo vjerojatno na krilima bezglavosti opće populacije preuzeti odgovornost za i u državi... i u narednom razdoblju brljaviti kao i svi do sada, usudim se ustvrditi da niti komunjare a niti mi koji si tepamo da smo domoljubi nećemo više biti u poziciji donošenja odluka od nacionalne važnosti........ komunjare u smislu držanja lojtri korpusu koji mrzi hrvatsku u svakom smislu te riječi
mi će da opstanemo, a kako pišu sve smo jači i jači
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics