HDZ i SDP protiv nacionalnog jedinstva
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: HDZ i SDP protiv nacionalnog jedinstva
To je ono; most bi se jabao ali da mu ne uđe. Druga je stvar što je takva koalicija između SDPa i HDZa nemoguća po meni, previše ideoloških razlika i svako ko bi popustio svom suparniku bi bio proglašen za izdajnika u vlastitoj kući.kaja_333 wrote:A sto će im most ako bi složili vladu HDZ i SDP?
Guest- Guest
Ako ništa ovi MOST bar dobro guzi i HDZe i SDPe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I meni se čini da je tako. U biti HDZ ima pravo prvi sastavit vladu a ovo je u osnovi odbijanje ....sad SDP sastavlja vladu.v_vlado wrote:Mislim da je ova ponuda zajedničke vlade bila patka i u mostu su znali da će ju hdz odbiti......prgomet zna kako hdz diše...
2014-04-11
Pa ne bih bio siguran u to...Bit će zanimljivo sljedećih dana...RayMabus wrote:Ako ništa ovi MOST bar dobro guzi i HDZe i SDPe.
Guest- Guest
Ero wrote:Na kraju ćeš stići glasat i za "Živi zid" ...me'sečini.epikur37 wrote:A ništa, ponovno na izbore...ovaj put ću i izaći i dati podršku mostu.
Tjah, ne baš ali za Garavog i jandrokovića ne bih, treba imati stomaka za to, povrati pa poliži, nije moj način ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Guze guze a tko uleti u vladu sa njima njemu će se i uši zavrtati a ne samo guženje bez vazeljinred wolf wrote:Pa ne bih bio siguran u to...Bit će zanimljivo sljedećih dana...RayMabus wrote:Ako ništa ovi MOST bar dobro guzi i HDZe i SDPe.
Guest- Guest
Prije sa srbima nego s jugoslavenima u koaliciju..sa srbima znas na cemu si...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa da, boli te kurac za treći ako prgomet bude premijer, bitno da sjebeš nekoga u RHa o BiH ćeš poslje misliti :)))epikur37 wrote:Ero wrote:Na kraju ćeš stići glasat i za "Živi zid" ...me'sečini.epikur37 wrote:A ništa, ponovno na izbore...ovaj put ću i izaći i dati podršku mostu.
Tjah, ne baš ali za Garavog i jandrokovića ne bih, treba imati stomaka za to, povrati pa poliži, nije moj način ;)
Guest- Guest
Gledan danas Karamarko daje izjavu za medije, a ekipa iza njega sa nečim između raširenih usta i kiselog osmjeha. Neprocjenjivo...RayMabus wrote:Ako ništa ovi MOST bar dobro guzi i HDZe i SDPe.
Tko to more platit.mutava baštarda wrote:Gledan danas Karamarko daje izjavu za medije, a ekipa iza njega sa nečim između raširenih usta i kiselog osmjeha. Neprocjenjivo...RayMabus wrote:Ako ništa ovi MOST bar dobro guzi i HDZe i SDPe.
Last edited by RayMabus on 11/11/2015, 20:42; edited 1 time in total
2014-04-11
Pa prgomet je ostro protiv treceg bar ako u njemu nije bos.posavina cijela...a sto tek 'voli' dodutre911 wrote:Pa da, boli te kurac za treći ako prgomet bude premijer, bitno da sjebeš nekoga u RHa o BiH ćeš poslje misliti :)))epikur37 wrote:Ero wrote:Na kraju ćeš stići glasat i za "Živi zid" ...me'sečini.epikur37 wrote:A ništa, ponovno na izbore...ovaj put ću i izaći i dati podršku mostu.
2015-09-08
DRAGO Prgomet sastao se večeras s premijerom Zoranom Milanovićem u stanu jednog ministra, potvrđeno je Indexu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/potvrdjeno-indexu-prgomet-se-sastao-s-milanovicem-u-stanu-jednog-ministra/855343.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/potvrdjeno-indexu-prgomet-se-sastao-s-milanovicem-u-stanu-jednog-ministra/855343.aspx
2014-04-11
RayMabus wrote:DRAGO Prgomet sastao se večeras s premijerom Zoranom Milanovićem u stanu jednog ministra, potvrđeno je Indexu.
Guest- Guest
Pa ako se raspadnu na dva dijela, pa se jedan prikloni SDP-u, a drugi dio HDZ-u, SDP je u prednosti...tre911 wrote:Guze guze a tko uleti u vladu sa njima njemu će se i uši zavrtati a ne samo guženje bez vazeljinred wolf wrote:Pa ne bih bio siguran u to...Bit će zanimljivo sljedećih dana...RayMabus wrote:Ako ništa ovi MOST bar dobro guzi i HDZe i SDPe.
Guest- Guest
Kažem ja taman po mjeri epikura koji će MOSTu dati glas na ponovljenim izborima. U svakom slučaju tako se srozao da više nikada nebi trebao ni spomenuti treći kad daje ovakve proturiječne izjave po forumu.vuksadinare wrote:Pa prgomet je ostro protiv treceg bar ako u njemu nije bos.posavina cijela...a sto tek 'voli' dodutre911 wrote:Pa da, boli te kurac za treći ako prgomet bude premijer, bitno da sjebeš nekoga u RHa o BiH ćeš poslje misliti :)))epikur37 wrote:Ero wrote:Na kraju ćeš stići glasat i za "Živi zid" ...me'sečini.epikur37 wrote:A ništa, ponovno na izbore...ovaj put ću i izaći i dati podršku mostu.
Guest- Guest
Idem reć materi, sad će je tetka opet zvat uplakana :)))RayMabus wrote:DRAGO Prgomet sastao se večeras s premijerom Zoranom Milanovićem u stanu jednog ministra, potvrđeno je Indexu.
Kog boli k...zavadi pa vladaj i nek se talasa a udbu i KOS svakako treba u bajtu strpati ma o kome se radilo.red wolf wrote:Pa ako se raspadnu na dva dijela, pa se jedan prikloni SDP-u, a drugi dio HDZ-u, SDP je u prednosti...tre911 wrote:Guze guze a tko uleti u vladu sa njima njemu će se i uši zavrtati a ne samo guženje bez vazeljinred wolf wrote:Pa ne bih bio siguran u to...Bit će zanimljivo sljedećih dana...RayMabus wrote:Ako ništa ovi MOST bar dobro guzi i HDZe i SDPe.
Guest- Guest
Ni za zivu glavu s komunostima..kosti djedova sa kriznih putova nam ne bi oprostili...uh sto se ne osvetismo posteno kad smo mogli...nista ljepseg od pnog oko za oko zub za zub
2015-09-08
Potpis javnog bilježnika da neće u koaliciju :DDDD kila mozga dvije marke-preskupo.red wolf wrote:RayMabus wrote:DRAGO Prgomet sastao se večeras s premijerom Zoranom Milanovićem u stanu jednog ministra, potvrđeno je Indexu.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» BiH: DAN NACIONALNOG JEDINSTVA TURAKA
» Predsjednica sudjelovala na svečanom obilježavanju 35. obljetnice Nacionalnog parka Brijuni
» Dan srpskog jedinstva = proslava srpske okupacije Crne Gore
» Kanadski povjesnicar Max Bergholtz:U Jugoslaviji nije bilo iskrenog bratstva i jedinstva
» Ovo je tema od nacionalnog interesa
» Predsjednica sudjelovala na svečanom obilježavanju 35. obljetnice Nacionalnog parka Brijuni
» Dan srpskog jedinstva = proslava srpske okupacije Crne Gore
» Kanadski povjesnicar Max Bergholtz:U Jugoslaviji nije bilo iskrenog bratstva i jedinstva
» Ovo je tema od nacionalnog interesa
Page 2 of 5