HDZ i SDP protiv nacionalnog jedinstva
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
HDZ i SDP protiv nacionalnog jedinstva
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ne pristaje na MOST-ov prijedlog vlade nacionalnog jedinstva.
'Nećemo za isti stol sa SDP-om, mi smo pobjednici izbora'
Nemojte zaboraviti, mi smo pobjednici, imamo relativnu većinu, imamo program koji se radio dvije i pol godine, poručio je Karamarko nakon razgovora s MOST-om
http://www.24sata.hr/politika/necemo-za-isti-stol-sa-sdp-om-mi-smo-pobjednici-izbora-446531
_____________________________________________________________________________________
Milanović: Vlada nacionalnog jedinstva bilo bi varanje birača
Podsjetimo, MOST je SDP-u i HDZ-u odlučio ponuditi stvaranje vlade nacionalnog jedinstva. Zoran Milanović je pitao predstavnike MOST-a kako to misle provesti te im je pokušao objasniti da bi to bilo varanje njihovih birača koji su im dali povjerenje na izborima.
http://www.24sata.hr/politika/milanovic-vlada-nacionalnog-jedinstva-bilo-bi-varanje-biraca-446517
'Nećemo za isti stol sa SDP-om, mi smo pobjednici izbora'
Nemojte zaboraviti, mi smo pobjednici, imamo relativnu većinu, imamo program koji se radio dvije i pol godine, poručio je Karamarko nakon razgovora s MOST-om
http://www.24sata.hr/politika/necemo-za-isti-stol-sa-sdp-om-mi-smo-pobjednici-izbora-446531
_____________________________________________________________________________________
Milanović: Vlada nacionalnog jedinstva bilo bi varanje birača
Podsjetimo, MOST je SDP-u i HDZ-u odlučio ponuditi stvaranje vlade nacionalnog jedinstva. Zoran Milanović je pitao predstavnike MOST-a kako to misle provesti te im je pokušao objasniti da bi to bilo varanje njihovih birača koji su im dali povjerenje na izborima.
http://www.24sata.hr/politika/milanovic-vlada-nacionalnog-jedinstva-bilo-bi-varanje-biraca-446517
Guest- Guest
Re: HDZ i SDP protiv nacionalnog jedinstva
A ništa, ponovno na izbore...ovaj put ću i izaći i dati podršku mostu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A bogati što imamo loše političare..... .i ovi nas vodili 25 god.......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Novi izbori. Pitam se hoće li Milanović opet morati plaćati ameru ili su i ponovljeni izbori uračunati u cijenu. Za most glasam opet iako se nije snašao sa ovoliko osvojenih mandata. Mislim da im je prije izbora plafon bio 10. i lagano koketiranje, a ovako je ispalo 19 i poziv na poliandriju. Jebi ga mlada, zajebala si se...
udba wrote:kako god bilo mi iz udbe smo pobijedili
Dobro vi iz Udbe držite sve i onako....osim Karamarka :D
2015-08-06
Međutim more bit sdp i most naprave nešto, hdzu je ponuđeno, ponuđen ko počašćen, nećete ok.
2015-08-06
vlada NJ je budalastina , minus za most...idemo dalje s pregovorima vrijeme je novac rostilj u sumi zec kopa jamu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jedan od najtvrđih oraha, lakše je bilo Papu dobit, čak i Šuška, ali ovako nešto majka ne rađa. Ne da se čovek pa neda, njemu je samo Hrvatska na prvo mesto.epikur37 wrote:udba wrote:kako god bilo mi iz udbe smo pobijedili
Dobro vi iz Udbe držite sve i onako....osim Karamarka :D
Kakvi su to političari kad su podlegli pritisku...I za takve ćeš opet glasati?mutava baštarda wrote:Novi izbori. Pitam se hoće li Milanović opet morati plaćati ameru ili su i ponovljeni izbori uračunati u cijenu. Za most glasam opet iako se nije snašao sa ovoliko osvojenih mandata. Mislim da im je prije izbora plafon bio 10. i lagano koketiranje, a ovako je ispalo 19 i poziv na poliandriju. Jebi ga mlada, zajebala si se...
Guest- Guest
Imat ćemo nove izbore i opet 8, tj. 6 stranaka neće uzeti apsolutnu većinu. To ti je biznis, bajo moj!
Guest- Guest
A sto će im most ako bi složili vladu HDZ i SDP?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Samo neka se talasa.red wolf wrote:Kakvi su to političari kad su podlegli pritisku...I za takve ćeš opet glasati?mutava baštarda wrote:Novi izbori. Pitam se hoće li Milanović opet morati plaćati ameru ili su i ponovljeni izbori uračunati u cijenu. Za most glasam opet iako se nije snašao sa ovoliko osvojenih mandata. Mislim da im je prije izbora plafon bio 10. i lagano koketiranje, a ovako je ispalo 19 i poziv na poliandriju. Jebi ga mlada, zajebala si se...
Mislim da je ova ponuda zajedničke vlade bila patka i u mostu su znali da će ju hdz odbiti......prgomet zna kako hdz diše...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
to je nemoguca vlada danas...a oni bi bili u saboru , svi zadovoljni osim biracakaja_333 wrote:A sto će im most ako bi složili vladu HDZ i SDP?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Na kraju ćeš stići glasat i za "Živi zid" ...me'sečini.epikur37 wrote:A ništa, ponovno na izbore...ovaj put ću i izaći i dati podršku mostu.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Hdz bi prešao preko Mosta do SDPa i obrnuto...kaja_333 wrote:A sto će im most ako bi složili vladu HDZ i SDP?
Ili još bolji naziv koalicije umjesto Mosta bi bio Kanalizacija. Odnosno kanalizirali bi ideje vlade nacionalnog jedinstva, govna svih boja i mirisa...
4, kume, 4 ...plus one s Mesićem, koje se kao uopće ne pikaju.v_vlado wrote:A bogati što imamo loše političare..... .i ovi nas vodili 25 god.......
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
To je ono; most bi se jabao ali da mu ne uđe. Druga je stvar što je takva koalicija između SDPa i HDZa nemoguća po meni, previše ideoloških razlika i svako ko bi popustio svom suparniku bi bio proglašen za izdajnika u vlastitoj kući.kaja_333 wrote:A sto će im most ako bi složili vladu HDZ i SDP?
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» BiH: DAN NACIONALNOG JEDINSTVA TURAKA
» Predsjednica sudjelovala na svečanom obilježavanju 35. obljetnice Nacionalnog parka Brijuni
» Dan srpskog jedinstva = proslava srpske okupacije Crne Gore
» Kanadski povjesnicar Max Bergholtz:U Jugoslaviji nije bilo iskrenog bratstva i jedinstva
» Ovo je tema od nacionalnog interesa
» Predsjednica sudjelovala na svečanom obilježavanju 35. obljetnice Nacionalnog parka Brijuni
» Dan srpskog jedinstva = proslava srpske okupacije Crne Gore
» Kanadski povjesnicar Max Bergholtz:U Jugoslaviji nije bilo iskrenog bratstva i jedinstva
» Ovo je tema od nacionalnog interesa
Page 1 of 5