ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U HDZ-u sve nemirnije a Plenki sve usamljeniji

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

U HDZ-u sve nemirnije a Plenki sve usamljeniji - Page 3 Empty Re: U HDZ-u sve nemirnije a Plenki sve usamljeniji

Post by £otk@ Tue 24 Sep - 12:14

AssadNaPodmornici wrote:HDZ jest nakupina lopova, ali koja je alternativa.
SDP je još neposobnija nakupina lopova, koja je za još veći socijalizam , i otvorene granice i trpačinu.
MOST su također socijalisti
ŽZ su luđaci koji su se raspali. 
Ostaju ove nove "desne stranke" , ali eto i oni se počeli raspadati prije nego su išta napravili. 

Ja mrzim HDZ iz dna duše, ako ga tko mrzi na forumu to sam ja, ali zaista pored ovih sranja HDZ je ono stabilno propadanje i uništavanje države. Ne želim neka sranja, ovako sa HDZom znam da situacija ide u kurac laganim tempom, i sukladno time mogu se prilagoditi i planirati svoju budućnost. kao da znaš koju bolest imaš, i onda možeš prilagoditi terapiju, a ove druge alternative su "random bolesti" neke mogu biti čak i slabije, a od nekih možeš uhvatiti rak 4 stupanj...
Daj to skrati u rečenicu, treba nam za predizborni poster.

Kylie Minogue bi nam zapjevala: “Better the devil you know”

£otk@

2019-02-12

Back to top Go down

U HDZ-u sve nemirnije a Plenki sve usamljeniji - Page 3 Empty Re: U HDZ-u sve nemirnije a Plenki sve usamljeniji

Post by £otk@ Tue 24 Sep - 12:19

vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
vuksadinare wrote:ode plenki a pravo sarmu probo nije Basketball
šta se ti nerviraš previše oko HDZa, navodno mrziš HDZ-a i pravaš si. zar ti nije zanimljivo da li je na čelu takvog HDZa neki "liberalni" Plenki, pa da "desnica" (desnica pod navodnim znakovima, većinom nabrojenih su ljevičari) u obliku hase, tomašičke, esih, mosta, a koga već ne pokupi glasove?
Ne nerviram se samo mi zao kad se sjetim ili usporedim ovaj danas hdz sa onim iz 1990/92..dodje mi zao nekako na sto su se srozali nakon 2000-te pogotovo...smrt liberalima i ljevicarima majmunima u hrvatskoj..petu kolonu objesite bez milosti..

HDZ je uvijek bio i ostao isti. Samo je prošlo vremena djelovanja što poštenog novinarstva, a i specijalnog rata.

HDZ 1989-1994 sa Mesićem, Manolićem, Boljkovcem, Perkovićem, Mustaćem, Brozovićem...je bio najudbaškiji HDZ ikada, u najčišćoj formi. To su bili baš operativci. Sila Boga ne moli u ratu...

Jbt prema njima je Plenkovic zadrigli ustaša.
£otk@
£otk@

Male
2019-02-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 24 Sep - 12:50

£otk@ wrote:
vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
šta se ti nerviraš previše oko HDZa, navodno mrziš HDZ-a i pravaš si. zar ti nije zanimljivo da li je na čelu takvog HDZa neki "liberalni" Plenki, pa da "desnica" (desnica pod navodnim znakovima, većinom nabrojenih su ljevičari) u obliku hase, tomašičke, esih, mosta, a koga već ne pokupi glasove?
Ne nerviram se samo mi zao kad se sjetim ili usporedim ovaj danas hdz sa onim iz 1990 / 92..dodje mi zao nekako na sto su se srozali nakon 2000-te pogotovo ... smrt liberalima i ljevicarima majmunima u hrvatskoj..petu kolonu objesite bez milosti ..

HDZ je uvijek bio i ostao isti. Samo je prošlo vrijeme djelovanja onog poštenog novinarstva, ai specijalnog rata.

HDZ 1989-1994 sa Mesićem, Manolićem, Boljkovcem, Perkovićem, Mustaćem, Brozovićem ... bio je najbolji najubački HDZ ikada, u najčišćem obliku. To su bili baš operativci. Sila Boga ne moli u ratu ...

Jbt prema njima je Kenwood Kenon zadrigli ustaše.
nisu oni bitni..hdz je danas gemist svega i svacega a najvise lova i fotelja interesa...tamo mi zao jedino medveda i dijelom krste...u kakvom su oni drustvu se nasli valjda ni sami takvo sto ocekivali..zato danas im mozes po facama prosuditi da im je muka
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by £otk@ Tue 24 Sep - 12:52

vuksadinare wrote:
£otk@ wrote:
vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Ne nerviram se samo mi zao kad se sjetim ili usporedim ovaj danas hdz sa onim iz 1990 / 92..dodje mi zao nekako na sto su se srozali nakon 2000-te pogotovo ... smrt liberalima i ljevicarima majmunima u hrvatskoj..petu kolonu objesite bez milosti ..

HDZ je uvijek bio i ostao isti. Samo je prošlo vrijeme djelovanja onog poštenog novinarstva, ai specijalnog rata.

HDZ 1989-1994 sa Mesićem, Manolićem, Boljkovcem, Perkovićem, Mustaćem, Brozovićem ... bio je najbolji najubački HDZ ikada, u najčišćem obliku. To su bili baš operativci. Sila Boga ne moli u ratu ...

Jbt prema njima je Kenwood Kenon zadrigli ustaše.
nisu oni bitni..hdz je danas gemist svega i svacega a najvise lova i fotelja interesa...tamo mi zao jedino medveda i dijelom krste...u kakvom su oni drustvu se nasli valjda ni sami takvo sto ocekivali..zato danas im mozes po facama prosuditi da im je muka

Fuk, naivan si.

Da im je muka, ne bi bili ministri i gradonačelnici.
£otk@
£otk@

Male
2019-02-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics