GOTOV SI PLENKI
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
GOTOV SI PLENKI
http://www.narod.hr/hrvatska/procitajte-komentare-facebooku-plenkovicevu-objavu-imena-novih-ministara
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: GOTOV SI PLENKI
...ovo ej vec doslovno pobuna..gore od negativnih komentara na racun plenkija forumi,twitteri,facebook..hdz-ove stranice...sumnjam da ce u hdz-u bar dobar dio na njih ostati hladan..jbg..trazili ste dobili ste...pa se vec pitate danas...'ima li jos vremena da se obuljenka skine'
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
vidim.....brzo ce out..vec nakon lokalnih izboraprovocator wrote:Plenki yebe i ne vadi!
2015-09-08
mijenjam marčela i eru....dok se ne oporave..ja sam stamen i cvrsci od njihdawson wrote:Koliko si tema već otvorio o preuranjenoj smrti Plenkija?
2015-09-08
Ne damo OBULJENKU
VISE IMA ZASLUGA ZA DRZSVU NEGO Hase
Sta je hase naoravio osim sto je isao niz dlaku ustasoidima. S tim da je pritisnut t , ipak ustasku drzavu NDH PROZVAO ZLOCINSCKOM
o
Oladi ti smotani vuko
Treba nam kulturna ministrica a ne vukovi
Sta je hase naoravio osim sto je isao niz dlaku ustasoidima. S tim da je pritisnut t , ipak ustasku drzavu NDH PROZVAO ZLOCINSCKOM
o
Oladi ti smotani vuko
stvarsno ima zasluga..sudjelovanje u financiranju filmova kontra domovinskog rataSora wrote:Ne damo OBULJENKU
o
Oladi ti smotani vuko
2015-09-08
Šta kažu 'ebrang i Vaso? Ili će pričekat da vide kako će završit' ustanak?vuksadinare wrote:...ovo ej vec doslovno pobuna..gore od negativnih komentara na racun plenkija forumi,twitteri,facebook..hdz-ove stranice...sumnjam da ce u hdz-u bar dobar dio na njih ostati hladan..jbg..trazili ste dobili ste...pa se vec pitate danas...'ima li jos vremena da se obuljenka skine'
ja mislim da su vec danas rekli..'jebes plenkija vracaj hasu dok smo zivi i zdravi'udba wrote:Šta kažu 'ebrang i Vaso? Ili će pričekat da vide kako će završit' ustanak?vuksadinare wrote:...ovo ej vec doslovno pobuna..gore od negativnih komentara na racun plenkija forumi,twitteri,facebook..hdz-ove stranice...sumnjam da ce u hdz-u bar dobar dio na njih ostati hladan..jbg..trazili ste dobili ste...pa se vec pitate danas...'ima li jos vremena da se obuljenka skine'
2015-09-08
..i karamarkavuksadinare wrote:ja mislim da su vec danas rekli..'jebes plenkija vracaj hasu dok smo zivi i zdravi'udba wrote:Šta kažu 'ebrang i Vaso? Ili će pričekat da vide kako će završit' ustanak?vuksadinare wrote:...ovo ej vec doslovno pobuna..gore od negativnih komentara na racun plenkija forumi,twitteri,facebook..hdz-ove stranice...sumnjam da ce u hdz-u bar dobar dio na njih ostati hladan..jbg..trazili ste dobili ste...pa se vec pitate danas...'ima li jos vremena da se obuljenka skine'
2015-09-08
Pada Plenki garantirano, ako ne za 4 onda sigurno za 8 godina.dawson wrote:Koliko si tema već otvorio o preuranjenoj smrti Plenkija?
2015-08-21
ma quratz je on moj...on je poslan sa zadatkom da vrati sdp na valst i da ujebe hdz..tko bi normalan postavio nekog za ministra koja je u grupi onih osumnjicenih za financijski mutez u havcu..da ne nabrajam dalje....mislim napraviti ovakav potez pred lokalne izbore nit je mudro a nit pametno jedino mozda zlonamjerno..nije trebaop hase biti ministar ali da ovu postavi kao njegovog nasljednika tesko se to moze suvislo opisatRegoč wrote:Plenky se ovim potezom jasno odredio kao orjunaš.
2015-09-08
Regoč wrote:Plenky se ovim potezom jasno odredio kao orjunaš.
Glsvno da nije budalas
Tebe i ostale ucim da ne gkedate na politiku kroz crnobijele naocale, da ne stvarate vrijednosti gdje ih nema . Da konavno naucite sto su ustase k koju su stamotu na osili a nista korisno napravili za domovinu
Nista
Ako je nesto recite mi :yuno:
Da i ja znam
budalasi jedni
Lakse bi naucio kokosku
a znas li ti da s eplenki zalaze za treci...jucer pisalo u medijima..mislim u jutarnjem..nece proci dugo kad ces ga prozvati da je hercegovasko govnoSora wrote:Regoč wrote:Plenky se ovim potezom jasno odredio kao orjunaš.
Glsvno da nije budalas
Tebe i ostale ucim da ne gkedate na politiku kroz crnobijele naocale, da ne stvarate vrijednosti gdje ih nema . Da konavno naucite sto su ustase k koju su stamotu na osili a nista korisno napravili za domovinu
Nista
Da i ja znam
budalasi jedni
Lakse bi naucio kokosku
2015-09-08
Više kao jebač. Jebe bez milosti i ne vadi ni za čik pauzu!Regoč wrote:Plenky se ovim potezom jasno odredio kao orjunaš.
Guest- Guest
Od tebe se može naučiti samo ubijati nevine civile.Sora wrote:Regoč wrote:Plenky se ovim potezom jasno odredio kao orjunaš.
Glsvno da nije budalas
Nista
Da i ja znam
budalasi jedni
Lakse bi naucio kokosku
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» gotov je!
» Rat gotov?
» "Ciganine, gotov si"!
» Srećom, Joe Biden je gotov
» caca se odrekao , gotov je