U HDZ-u sve nemirnije a Plenki sve usamljeniji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: U HDZ-u sve nemirnije a Plenki sve usamljeniji
Ha,ha brkic podrzao penavu..tko ostade uz plenkija..mr.solta,mozda jandrokovic i tko jos..raspad sistema u hdz-u..koliko se plenki trudio da ostavi dojam kao ono..hm..sve u redu ali svaki dan isolivaju oni igraci u hdzu koji daju podrsku penavi,skori,kovacu,stieru...adju mr.plenki ocito se vise ne moze skriti ma koliko glumio
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Plenki iz Bruxellesa - Plenki u Bruxelles.
pokusava smirit situaciju ali mu ne ide od ruke...ovo je vec otvorena pobuna..mahom sve vise je onih koji daju podrsku penavi ali i skoro nije tu u deficitu...sto s etice podrske određenog dijela podrske skori..cak i seks kako citam na sjednici zaprijetio je doslovno plekniju jao njemu ako kolinda ne pobjedicatabbath wrote:Plenki iz Bruxellesa - Plenki u Bruxelles.
2015-09-08
..a cini mi se i bandic nije vise bas pri plenkiju..evo njegovi 'zetoncici' nekidan napustili sabornicu pa nisi izglasani neki novi zakoni...pupi skupo kosta plenkija a on nema hrabrosti se od njega distancirati...jer i je dobio zapovjed od brisela da pupi mora biti u vlasti....
2015-09-08
đaba ti sve..ako nemas ono najvaznije-muda...plenki je oduvijek bio ziheras nije htio otpustiti kocnicu do kraja...sada ga to kosta..sada je pomalo kasno za sve...ekipa se pozicionirala i jos pozicionira...cak ni jandrokovic vise niue nesto cesto uz plenkija jedino onaj bacic...ali on je preriferni igrac i njega se posebno ne dozivljava previse a i on ce lagano od plenkija odstupiti kada shvati da je ovaj u totalnom cosrokaku..to tako ide..fotelja ej fotelja na nju s enaviknes pa je tesko izgubiti...plenki moze nazad u brisel a sto ce bacic ako ostane do kraja uz plenkija?..jedino za njim u brisel ako ga ovaj povede no tamo je kokosinjac pun...plenki dugije tamo nekima vise nego bacicu
2015-09-08
dobro je to analizirao raspudic kad je rekao jednu cinjenicu koja govori da je dosta jako oslabjela pozicija plenkija u hdz-u narocito nakon eu izbora...kada je prosle godine u ovo doba porucio penavi da nitko njega nece ucjenjivati i govoriti sto ce raditi..a evo danas porucuje penavi da je otvoren za razgovore..da razumije penavu i slicno...
2015-09-08
..plenkiju su drasticno akcije pale u stranci...vrijeme je za stratesko izvlacenje dok ga nisu najurili...kao sanadera,jacu,karamarka...'hvala lijepa moje ambicije su nadisle hdz'..jednostavna recenica za povlacenje...
2015-09-08
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Je da, jadan plenki ..svi su protiv njega, i stevo i kovač i stier i svi hrvati i medved...faljen isus....
Ostati će usamljen jedino zato što će ovima nabiti nogu u guzicu pa će oko njega prazan prostor koji mora popuniti...
pogledaj ti "alternative plenkiju".. da plenki tjeraj sve ovo u tri pj
a baš
HDZ nema alternative
Kenwood Kenon nema alternative
ups to je Adem Vuchiqi pardon
ponijelo me
catabbath wrote:Plenki iz Bruxellesa - Plenki u Bruxelles.
sdp i hdz - govno i govnu brat
..kad je bacic jedan od rijetkih na braniku plenkija onda vam je jasno u kojoj se fazi nalazi plenki kad mu je frfljafi bacic grudobran..koji ce ga isto napustiti kad osjeti da mu zbog plenkija o fotelji se radi..
2015-09-08
ode plenki a pravo sarmu probo nije
2015-09-08
Krece li konacni obracun hdzove desnice ali i vanhdzove desnice sa Plenkovicem ili Plenkovicev obracun sa njima.Nekidan su na okruglom stolu u HVIDRINIM prostorijama pale teske rijeci i optuzbe na plenkijev racun..penava je govorio o crnim labudovima i drzavnim institucijama koje vise ne rade svoj posao te spominjao da je jedino rjesenje-revolucija,tomislva josic je spominjao motike,vile...van ovog okruglog stola vaso brkic je gotovo dao otvorenu podrsku penavi a i kolinda ne hini da joj penava blizak..culej je rekao istina ne javno vec uvijeno da ce glasat za skoru...đakiceva hvidra i dalje atakira na pupovca...steir je nesto prije kao nikad napao plenkija zbog njegove krituike miri kovacu a miro kovac gotovo svakodnevno podbada plenkovica..jandrokovic mudro suti...a kad on suti...pa cak i seks koji je nedavno kotirao kao jedan od najtvrđih zastitnika plenkija dao je na predsjednistvu upozorenje plenkiju 'ako kolinda ne pobjedi..'....jedini koji je stao u obranu plenkovica je tajnik stranke bacic...ali pitanje je koliko bacic doista ima utjecaja u stranci da ista ozbiljnije promjeni...plenkovic je posljednjih mjesec dana krenuo nesto pomirljivije prema clanovima stranke ali to izgleda puno s ene dotice vec otvorene oponente plenkovica u stranci..svakim danom sve zesce nasrcu na njega a plenki nikad vise ranjiviji i snishodljiviji..u nekim drugim vremenima plenki bi ostro odgovorio oponentima pa i prebrisao ih iz hdz-a..a danas?..on nakon zestoke kritike penave pa i prijetnji...nudi pomirljive poruke plenkovicu a prije godinu dana plenkovic je tom istom penavi zestoko uzvratio da on ne pristaje na ucjene i prijetnje..cak nikad blazi nije bio ni prema ostroj kritici steira u svezi kovaca...hvidri gotovo d ani ne smije odgovoriti...istina na seksovo upozorenje je ostro reagirao na sjednici predsjednistav ali vise iz razloga da nije ocekivao napad sa strane sa koje je najmanje to prizeljkivao...plenkovic bi u nekim ranijim danima i godinama se obracunao sa protibvnicima i kriticarima..a danas?..nista vise nije isto poslije eu izbora...ne bas dobar rejting stranke...prema kolindi nikad nije do kraja zauzeo cvrst stav podrske..sve dolazi na naplatu...a plenkijeva obrana spala je na tajnika stranke bacica realno koji nikad nije imao neki veci utjecaj u stranci..da bar goran jandrokovic ne suti..a kad on suti..
2015-09-08
..da bi medved subotnjom izjavom zacinio na pitanje da li hdz racuna i dalje na pupovca mozebitno kao kolalicijskog partnera na novim izborima u slucaju sastavljanja vlasti od strane hdz-a..medved je samo rekao..'da bi trebalo razmisljati i drugim mogucim partnerima'..sto se najvjerojatnije odnosilo na suvereniste ruze tomasic sigurno ne na sdp....a suverenisti ruze tomasic su balvan u oku plenkiju..
2015-09-08
marcellus wrote:
HDZ nema alternative
Pa i nema
Nema takve političke snage u državi
HDZ je stvorio sustav, HDZ je sveprisutan
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
šta se ti nerviraš toliko oko HDZa, a navodno mrziš HDZ i pravaš si. zar ti nije u interesu da je na čelu takvog HDZa neki "liberal" Plenki, tako da "desnica"(desnica pod navodne znakove, većina nabrojenih su ljevičari) u obliku hase, tomašičke, esih, mosta, i koga već ne pokupi glasove?vuksadinare wrote:ode plenki a pravo sarmu probo nije
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ha,ha...tudjmanov hdz...ovaj danas nema ni 'h' od onog hdz-a osim imena..pa tudjman bi se upucao da vidi na sto ovaj danas hdz pod plenkijem slici..Hektorović wrote:marcellus wrote:
HDZ nema alternative
Pa i nema nikakve
političke snage u državi
HDZ je stvorio sustav, HDZ je sveprisutan
2015-09-08
Ne nerviram se samo mi zao kad se sjetim ili usporedim ovaj danas hdz sa onim iz 1990/92..dodje mi zao nekako na sto su se srozali nakon 2000-te pogotovo...smrt liberalima i ljevicarima majmunima u hrvatskoj..petu kolonu objesite bez milosti..AssadNaPodmornici wrote:šta se ti nerviraš previše oko HDZa, navodno mrziš HDZ-a i pravaš si. zar ti nije zanimljivo da li je na čelu takvog HDZa neki "liberalni" Plenki, pa da "desnica" (desnica pod navodnim znakovima, većinom nabrojenih su ljevičari) u obliku hase, tomašičke, esih, mosta, a koga već ne pokupi glasove?vuksadinare wrote:ode plenki a pravo sarmu probo nije
2015-09-08
HDZ jest nakupina lopova, ali koja je alternativa.
SDP je još neposobnija nakupina lopova, koja je za još veći socijalizam , i otvorene granice i trpačinu.
MOST su također socijalisti
ŽZ su luđaci koji su se raspali.
Ostaju ove nove "desne stranke" , ali eto i oni se počeli raspadati prije nego su išta napravili.
Ja mrzim HDZ iz dna duše, ako ga tko mrzi na forumu to sam ja, ali zaista pored ovih sranja HDZ je ono stabilno propadanje i uništavanje države. Ne želim neka sranja, ovako sa HDZom znam da situacija ide u kurac laganim tempom, i sukladno time mogu se prilagoditi i planirati svoju budućnost. kao da znaš koju bolest imaš, i onda možeš prilagoditi terapiju, a ove druge alternative su "random bolesti" neke mogu biti čak i slabije, a od nekih možeš uhvatiti rak 4 stupanj...
SDP je još neposobnija nakupina lopova, koja je za još veći socijalizam , i otvorene granice i trpačinu.
Ostaju ove nove "desne stranke" , ali eto i oni se počeli raspadati prije nego su išta napravili.
Ja mrzim HDZ iz dna duše, ako ga tko mrzi na forumu to sam ja, ali zaista pored ovih sranja HDZ je ono stabilno propadanje i uništavanje države. Ne želim neka sranja, ovako sa HDZom znam da situacija ide u kurac laganim tempom, i sukladno time mogu se prilagoditi i planirati svoju budućnost. kao da znaš koju bolest imaš, i onda možeš prilagoditi terapiju, a ove druge alternative su "random bolesti" neke mogu biti čak i slabije, a od nekih možeš uhvatiti rak 4 stupanj...
kralju ti si ljevičar, ideološki bi tebe američki desničari gurnuli u ljevicu , a epikura u liberala.vuksadinare wrote:Ne nerviram se samo mi zao kad se sjetim ili usporedim ovaj danas hdz sa onim iz 1990/92..dodje mi zao nekako na sto su se srozali nakon 2000-te pogotovo...smrt liberalima i ljevicarima majmunima u hrvatskoj..petu kolonu objesite bez milosti..AssadNaPodmornici wrote:šta se ti nerviraš previše oko HDZa, navodno mrziš HDZ-a i pravaš si. zar ti nije zanimljivo da li je na čelu takvog HDZa neki "liberalni" Plenki, pa da "desnica" (desnica pod navodnim znakovima, većinom nabrojenih su ljevičari) u obliku hase, tomašičke, esih, mosta, a koga već ne pokupi glasove?vuksadinare wrote:ode plenki a pravo sarmu probo nije
nema ti šta biti žao, HDZ je od početka privlačio bivše komuniste, lopine, oportuniste, ali i šaku domoljuba.. sada je samo nakupina lopina, ali alternativa je gora.. pogledaj komentar poviše
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
nemam ti ja sa prokletom ljevicom nikakvih dodirnih tocaka jos od kad sam bio pubertetlija..desno uvijek u srcu...prvo kao pripadnik torcideAssadNaPodmornici wrote:kralju ti si ljevičar, ideološki bi ti američki desničari gurnuli u ljevicu, a epikura u liberali.vuksadinare wrote:Ne nerviram se samo mi zao kad se sjetim ili usporedim ovaj danas hdz sa onim iz 1990 / 92..dodje mi zao nekako na sto su se srozali nakon 2000-te pogotovo ... smrt liberalima i ljevicarima majmunima u hrvatskoj..petu kolonu objesite bez milosti ..AssadNaPodmornici wrote:šta se ti nerviraš previše oko HDZa, navodno mrziš HDZ-a i pravaš si. zar ti nije zanimljivo da li je na čelu takvog HDZa neki "liberalni" Plenki, pa da "desnica" (desnica pod navodnim znakovima, većinom nabrojenih su ljevičari) u obliku hase, tomašičke, esih, mosta, a koga već ne pokupi glasove?vuksadinare wrote:ode plenki a pravo sarmu probo nije
nema ti šta biti žao, HDZ je od početka privlačio bivše komuniste, lopine, oportuniste, ali i šaku domoljuba .. sada je samo kupila lopinu, ali je alternativa gora .. pogledaj komentar poviše
2015-09-08
Daj to skrati u rečenicu, treba nam za predizborni poster.AssadNaPodmornici wrote:HDZ jest nakupina lopova, ali koja je alternativa.
Kylie Minogue bi nam zapjevala: “Better the devil you know”
£otk@-
2019-02-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plenki najnepopularniji....
» Plenki: Hik!....Hik!...
» GOTOV SI PLENKI
» Plenki kupuje INU (58. put)
» plenki und jaranen doo
» Plenki: Hik!....Hik!...
» GOTOV SI PLENKI