Megan Fox o činjenici da njen sin nosi haljine: Važno mi je da ima samopouzdanja
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Megan Fox o činjenici da njen sin nosi haljine: Važno mi je da ima samopouzdanja
e al sad, tek na krajured wolf wrote:Sad znaš tko je Otac...aben wrote:ali krug nemo početak ni kraj, arbitrarno moreš odrediti neku točku i tako biloka reći da je kroj, i uvika biti u pravu.red wolf wrote:Jer kraj je novi početak...Savršeni krug...hahahahahahahahahahahaha...aben wrote:pa zoč si unda toliko puti govori da je kraj, ako nemo kraja?red wolf wrote:
E to je to...Nema kraja...Tad imaš Novi svjetski poredak...To će biti oslobađajuće za ljudsku vrstu...
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Megan Fox o činjenici da njen sin nosi haljine: Važno mi je da ima samopouzdanja
T. wrote:Krug je krug, geometrijsko tijelo...red wolf wrote:Jer kraj je novi početak...Savršeni krug...hahahahahahahahahahahaha...aben wrote:pa zoč si unda toliko puti govori da je kraj, ako nemo kraja?red wolf wrote:E to je to...Nema kraja...Tad imaš Novi svjetski poredak...To će biti oslobađajuće za ljudsku vrstu...aben wrote:
pa od trenutka kad kraj počne, koliko tribo projti vrimena do kraja kraja?
A Početak (eng. Inception) je britansko-američki znanstvenofantastični film iz 2010. godine s elementima misterije,akcije i trilera. Napisao ga je, ko-producirao i režirao Christopher Nolan. U filmu su glavne uloge ostvarili Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Dileep Rao, Cillian Murphy, Tom Berenger i Michael Caine. DiCaprio tumači ulogu Dominicka Cobba, lopova koji obavlja poslove industrijske špijunaže koristeći eksperimentalnu vojnu tehnologiju koja mu omogućava ulazak u podsvijest svojih meta. Nakon što mu je ponuđena prilika da se vrati svom starom životu on pristaje na naizgled nemogući zadatak: "usađivanje", umetanje tuđe ideje u podsvijest svoje mete.
Miješaš kruške i jabuke...
na kraju krajeva krug je lik
2014-04-16
I na kraju i na početku...aben wrote:e al sad, tek na krajured wolf wrote:Sad znaš tko je Otac...aben wrote:ali krug nemo početak ni kraj, arbitrarno moreš odrediti neku točku i tako biloka reći da je kroj, i uvika biti u pravu.red wolf wrote:Jer kraj je novi početak...Savršeni krug...hahahahahahahahahahahaha...aben wrote:
pa zoč si unda toliko puti govori da je kraj, ako nemo kraja?
red wolf-
2016-02-10
Wolfe, bi li potrošio meganicu?
Ne.T. wrote:Wolfe, bi li potrošio meganicu?
red wolf-
2016-02-10
A Duhačeka?red wolf wrote:Ne.T. wrote:Wolfe, bi li potrošio meganicu?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Za Boga kažete da je sveprisutan...Bog je sve...Krug...Odaberi točku na krugu, ona je početak...Uvijek se vraća sebi...Drugačije ne može...aben wrote:T. wrote:Krug je krug, geometrijsko tijelo...red wolf wrote:Jer kraj je novi početak...Savršeni krug...hahahahahahahahahahahaha...aben wrote:pa zoč si unda toliko puti govori da je kraj, ako nemo kraja?red wolf wrote:
E to je to...Nema kraja...Tad imaš Novi svjetski poredak...To će biti oslobađajuće za ljudsku vrstu...
A Početak (eng. Inception) je britansko-američki znanstvenofantastični film iz 2010. godine s elementima misterije,akcije i trilera. Napisao ga je, ko-producirao i režirao Christopher Nolan. U filmu su glavne uloge ostvarili Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Dileep Rao, Cillian Murphy, Tom Berenger i Michael Caine. DiCaprio tumači ulogu Dominicka Cobba, lopova koji obavlja poslove industrijske špijunaže koristeći eksperimentalnu vojnu tehnologiju koja mu omogućava ulazak u podsvijest svojih meta. Nakon što mu je ponuđena prilika da se vrati svom starom životu on pristaje na naizgled nemogući zadatak: "usađivanje", umetanje tuđe ideje u podsvijest svoje mete.
red wolf-
2016-02-10
Ti si bolestan čovjek. Zaista, preporučam ti dobrog psihijatra, ali vjerujem da ti neće pomoći...T. wrote:A Duhačeka?red wolf wrote:Ne.T. wrote:Wolfe, bi li potrošio meganicu?
red wolf-
2016-02-10
sokrate, dakle ovo s megan foks je znak početkared wolf wrote:I na kraju i na početku...aben wrote:e al sad, tek na krajured wolf wrote:Sad znaš tko je Otac...aben wrote:ali krug nemo početak ni kraj, arbitrarno moreš odrediti neku točku i tako biloka reći da je kroj, i uvika biti u pravu.red wolf wrote:
Jer kraj je novi početak...Savršeni krug...hahahahahahahahahahahaha...
2014-04-16
da ti možda ne misliš na kružnicu?red wolf wrote:Za Boga kažete da je sveprisutan...Bog je sve...Krug...Odaberi točku na krugu, ona je početak...Uvijek se vraća sebi...Drugačije ne može...aben wrote:T. wrote:Krug je krug, geometrijsko tijelo...red wolf wrote:Jer kraj je novi početak...Savršeni krug...hahahahahahahahahahahaha...aben wrote:
pa zoč si unda toliko puti govori da je kraj, ako nemo kraja?
jer, ako odaberen biloku točku na krugu, ne će ti se sviditi...
2014-04-16
Ah, vi ljudi...Zaista ste postali nepotrebni na Zemlji...aben wrote:sokrate, dakle ovo s megan foks je znak početkared wolf wrote:I na kraju i na početku...aben wrote:e al sad, tek na krajured wolf wrote:Sad znaš tko je Otac...aben wrote:
ali krug nemo početak ni kraj, arbitrarno moreš odrediti neku točku i tako biloka reći da je kroj, i uvika biti u pravu.
red wolf-
2016-02-10
pa i to je novi početakred wolf wrote:Ah, vi ljudi...Zaista ste postali nepotrebni na Zemlji...aben wrote:sokrate, dakle ovo s megan foks je znak početkared wolf wrote:I na kraju i na početku...aben wrote:e al sad, tek na krajured wolf wrote:
Sad znaš tko je Otac...
2014-04-16
I bit će...Ostat će 5% ljudske populacije...aben wrote:pa i to je novi početakred wolf wrote:Ah, vi ljudi...Zaista ste postali nepotrebni na Zemlji...aben wrote:sokrate, dakle ovo s megan foks je znak početkared wolf wrote:I na kraju i na početku...aben wrote:
e al sad, tek na kraju
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne.T. wrote:Wolfe, bi li potrošio meganicu?
£otk@-
2019-02-12
i to će biti njihov novi kraj.red wolf wrote:I bit će...Ostat će 5% ljudske populacije...aben wrote:pa i to je novi početakred wolf wrote:Ah, vi ljudi...Zaista ste postali nepotrebni na Zemlji...aben wrote:sokrate, dakle ovo s megan foks je znak početkared wolf wrote:
I na kraju i na početku...
ostalih 95 posto čeko novi početak.
2014-04-16
hhahahahahahahahahahahahahahahahahahaaben wrote:i to će biti njihov novi kraj.red wolf wrote:I bit će...Ostat će 5% ljudske populacije...aben wrote:pa i to je novi početakred wolf wrote:Ah, vi ljudi...Zaista ste postali nepotrebni na Zemlji...aben wrote:
sokrate, dakle ovo s megan foks je znak početka
red wolf-
2016-02-10
interesantno je kako je na kraju tvog posta napisano "ha" ča je ujedno tribo biti i početak tvog posta, ali ni, negdi se nešto prekinulo, izgubi si vezu s ocen?red wolf wrote:hhahahahahahahahahahahahahahahahahahaaben wrote:i to će biti njihov novi kraj.red wolf wrote:I bit će...Ostat će 5% ljudske populacije...aben wrote:pa i to je novi početakred wolf wrote:
Ah, vi ljudi...Zaista ste postali nepotrebni na Zemlji...
2014-04-16
pa pa ljudska vrsto...hahahahahahahahahahahahahahaaben wrote:interesantno je kako je na kraju tvog posta napisano "ha" ča je ujedno tribo biti i početak tvog posta, ali ni, negdi se nešto prekinulo, izgubi si vezu s ocen?red wolf wrote:hhahahahahahahahahahahahahahahahahahaaben wrote:i to će biti njihov novi kraj.red wolf wrote:I bit će...Ostat će 5% ljudske populacije...aben wrote:
pa i to je novi početak
red wolf-
2016-02-10
pa pa?red wolf wrote:pa pa ljudska vrsto...hahahahahahahahahahahahahahaaben wrote:interesantno je kako je na kraju tvog posta napisano "ha" ča je ujedno tribo biti i početak tvog posta, ali ni, negdi se nešto prekinulo, izgubi si vezu s ocen?red wolf wrote:hhahahahahahahahahahahahahahahahahahaaben wrote:i to će biti njihov novi kraj.red wolf wrote:
I bit će...Ostat će 5% ljudske populacije...
a di greš? očekivoš svoj kraj?
2014-04-16
Znaš kojeg dobrog?red wolf wrote:Ti si bolestan čovjek. Zaista, preporučam ti dobrog psihijatra, ali vjerujem da ti neće pomoći...T. wrote:A Duhačeka?red wolf wrote:Ne.T. wrote:Wolfe, bi li potrošio meganicu?
Da nisi bio kod njega?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Veselim se budućnosti Zemlje bez gamadi popt tebe...aben wrote:pa pa?red wolf wrote:pa pa ljudska vrsto...hahahahahahahahahahahahahahaaben wrote:interesantno je kako je na kraju tvog posta napisano "ha" ča je ujedno tribo biti i početak tvog posta, ali ni, negdi se nešto prekinulo, izgubi si vezu s ocen?red wolf wrote:hhahahahahahahahahahahahahahahahahahaaben wrote:
i to će biti njihov novi kraj.
a di greš? očekivoš svoj kraj?
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko se slaze u prostoj cinjenici
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Zastupnice se vratile u sabor, pažnju privlačile ljetne haljine i odijela
» How Team USA’s Megan Rapinoe Is Fighting for Equal Pay
» Harry i Megan dobili zanimljivu nagradu