Jesenski kakao (chat)
Page 42 of 55
Page 42 of 55 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 48 ... 55
Re: Jesenski kakao (chat)
mojima ste vi daleko najjača konkurencija :)tre wrote:da, kažem ti da nemaju mjere :DDNoor wrote:punu čašu čistog? :)tre wrote:dva deci vina i jedan dc mineralne(jamnica najbolja, prolazi i radenska) i vjerojatno si to probala. Hebote kad sam bio na fišijadi tamo kod tebe zaključio sam da oni tvoji nisu normalni, pa oni piju vino ko mi rakiju!!!Noor wrote:Šta je tromotorac? Jesam to probala? :)tre wrote:
Buuuu piz*o, megi ne slušaj papka i serviraj mu tromotorac
svako malo netko napuše iznad 3
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Prepustit ces se, znam ;-@tre wrote:Hrabro ću izdržati svaki mogući nalet i ništa me neće pokolebati u tomeMaggie19 wrote:Pa, da..lako za mene, ili tebe, ali sto ako treu bude trebao masirati ;-DNoor wrote:e..zna on da to svakako moze zavrsiti :))Maggie19 wrote:Vidis da je pobjegao ;-PNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:
Cini se meni da bi ti mogao dobit stopala na masiranje ;-))
Norka i tre su tu, pa si siguran ;-P
Pa nekako se širi percepcija svega nakon masaže, ne znam zaštoNoor wrote:kažem ja, opasan terentre wrote:Tu sam zakon, kad sam pokazao masažerki kako se to radi skoro je došlo o hepiendaNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:Cini se meni da bi ti mogao dobit stopala na masiranje ;-))epikur37 wrote:
koji papak i kakav tromotorac...
megi je moja cura
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Tre ce imat srece ako mu krene masirat stopala, mogao bi se i jače zabuniti :)))Maggie19 wrote:I to je istina..moze ga samo njuh spasit ;-PNoor wrote:nakon nekoliko gemišteka nece ni skužiti razliku ;)Maggie19 wrote:Pa, da..lako za mene, ili tebe, ali sto ako treu bude trebao masirati ;-DNoor wrote:e..zna on da to svakako moze zavrsiti :))Maggie19 wrote:
Vidis da je pobjegao ;-P
Haha, sorry, tre..okrutna istina ;-D
Što više to boljeMaggie19 wrote:I to je istina..moze ga samo njuh spasit ;-PNoor wrote:nakon nekoliko gemišteka nece ni skužiti razliku ;)Maggie19 wrote:Pa, da..lako za mene, ili tebe, ali sto ako treu bude trebao masirati ;-DNoor wrote:e..zna on da to svakako moze zavrsiti :))Maggie19 wrote:
Vidis da je pobjegao ;-P
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Zebska nozica broj 45 ;-DNoor wrote:Tre ce imat srece ako mu krene masirat stopala, mogao bi se i jače zabuniti :)))Maggie19 wrote:I to je istina..moze ga samo njuh spasit ;-PNoor wrote:nakon nekoliko gemišteka nece ni skužiti razliku ;)Maggie19 wrote:Pa, da..lako za mene, ili tebe, ali sto ako treu bude trebao masirati ;-DNoor wrote:e..zna on da to svakako moze zavrsiti :))Maggie19 wrote:
Vidis da je pobjegao ;-P
ugoda je kriva za sve....a onda slijedi opca kapitulacija :))tre wrote:Pa nekako se širi percepcija svega nakon masaže, ne znam zaštoNoor wrote:kažem ja, opasan terentre wrote:Tu sam zakon, kad sam pokazao masažerki kako se to radi skoro je došlo o hepiendaNoor wrote:masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvarMaggie19 wrote:
Cini se meni da bi ti mogao dobit stopala na masiranje ;-))
nama spičkali one kamere jebo ih pas, ne možeš se više ni zbrojiti pred bircom pa se onda oduzeti kako spada!!!Noor wrote:mojima ste vi daleko najjača konkurencija :)tre wrote:da, kažem ti da nemaju mjere :DDNoor wrote:punu čašu čistog? :)tre wrote:dva deci vina i jedan dc mineralne(jamnica najbolja, prolazi i radenska) i vjerojatno si to probala. Hebote kad sam bio na fišijadi tamo kod tebe zaključio sam da oni tvoji nisu normalni, pa oni piju vino ko mi rakiju!!!Noor wrote:
Šta je tromotorac? Jesam to probala? :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Onda ce zahrkat, pa nista od masaze..treba to dobro dozirat i tempirat ;-))tre wrote:Što više to boljeMaggie19 wrote:I to je istina..moze ga samo njuh spasit ;-PNoor wrote:nakon nekoliko gemišteka nece ni skužiti razliku ;)Maggie19 wrote:Pa, da..lako za mene, ili tebe, ali sto ako treu bude trebao masirati ;-DNoor wrote:e..zna on da to svakako moze zavrsiti :))Maggie19 wrote:
Vidis da je pobjegao ;-P
svaki put vrištimtre wrote:nama spičkali one kamere jebo ih pas, ne možeš se više ni zbrojiti pred bircom pa se onda oduzeti kako spada!!!Noor wrote:mojima ste vi daleko najjača konkurencija :)tre wrote:da, kažem ti da nemaju mjere :DDNoor wrote:punu čašu čistog? :)tre wrote:
dva deci vina i jedan dc mineralne(jamnica najbolja, prolazi i radenska) i vjerojatno si to probala. Hebote kad sam bio na fišijadi tamo kod tebe zaključio sam da oni tvoji nisu normalni, pa oni piju vino ko mi rakiju!!!
Ja sam tu slabić, kapitulirao sam puno putaNoor wrote:ugoda je kriva za sve....a onda slijedi opca kapitulacija :))tre wrote:Pa nekako se širi percepcija svega nakon masaže, ne znam zaštoNoor wrote:kažem ja, opasan terentre wrote:Tu sam zakon, kad sam pokazao masažerki kako se to radi skoro je došlo o hepiendaNoor wrote:
masaža stopala ...mda, vrlo sigurna stvar
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ljudi dragi, laka vam.noc ;-)))
Upamtite gdje smo stali ;-P
Što jes jes, klješta su uvijek u pripravi ako se kapci počnu spuštati, nema majci da bi moglo doći do opuštanjaMaggie19 wrote:Onda ce zahrkat, pa nista od masaze..treba to dobro dozirat i tempirat ;-))tre wrote:Što više to boljeMaggie19 wrote:I to je istina..moze ga samo njuh spasit ;-PNoor wrote:nakon nekoliko gemišteka nece ni skužiti razliku ;)Maggie19 wrote:
Pa, da..lako za mene, ili tebe, ali sto ako treu bude trebao masirati ;-D
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
bitno da ujutro glava ne boli :)tre wrote:Ja sam tu slabić, kapitulirao sam puno putaNoor wrote:ugoda je kriva za sve....a onda slijedi opca kapitulacija :))tre wrote:Pa nekako se širi percepcija svega nakon masaže, ne znam zaštoNoor wrote:kažem ja, opasan terentre wrote:
Tu sam zakon, kad sam pokazao masažerki kako se to radi skoro je došlo o hepienda
Noć megi, bilo mi je ugodno provesti večer uz vas poslje dugo vremenaMaggie19 wrote:Ljudi dragi, laka vam.noc ;-)))
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Kako koja :DDDDDNoor wrote:bitno da ujutro glava ne boli :)tre wrote:Ja sam tu slabić, kapitulirao sam puno putaNoor wrote:ugoda je kriva za sve....a onda slijedi opca kapitulacija :))tre wrote:Pa nekako se širi percepcija svega nakon masaže, ne znam zaštoNoor wrote:
kažem ja, opasan teren
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Bandit jedantre wrote:Kako koja :DDDDDNoor wrote:bitno da ujutro glava ne boli :)tre wrote:Ja sam tu slabić, kapitulirao sam puno putaNoor wrote:ugoda je kriva za sve....a onda slijedi opca kapitulacija :))tre wrote:
Pa nekako se širi percepcija svega nakon masaže, ne znam zašto
Noor wrote:Bandit jedantre wrote:Kako koja :DDDDDNoor wrote:bitno da ujutro glava ne boli :)tre wrote:Ja sam tu slabić, kapitulirao sam puno putaNoor wrote:
ugoda je kriva za sve....a onda slijedi opca kapitulacija :))
Odoh i ja, sutra moram dvije bauštele u Vu zatvoriti a posla još poprilično za jedan dan bem ti kišobran
Šandor Winnetou-
2017-12-31
I ja moram, laku noc Tretre wrote:Noor wrote:Bandit jedantre wrote:Kako koja :DDDDDNoor wrote:bitno da ujutro glava ne boli :)tre wrote:
Ja sam tu slabić, kapitulirao sam puno puta
Odoh i ja, sutra moram dvije bauštele u Vu zatvoriti a posla još poprilično za jedan dan bem ti kišobran
NoćNoor wrote:I ja moram, laku noc Tretre wrote:Noor wrote:Bandit jedantre wrote:Kako koja :DDDDDNoor wrote:
bitno da ujutro glava ne boli :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 42 of 55 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 48 ... 55
Page 42 of 55